- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
Yanımda değil de canım aramizda 15 20 dakikalık mesafede ama sorarsan cok uzaktayiz neden ayni sokakta değiliz ya da mesela ayni apartmanda. Sürekli ev içimde surekli merak herseyimizi yonetmeye çalışır hep müdahale ve asla hayir cevabini kabul etmez. Eğer mesela kibarca biseyi istemedigini soylersen de kardeslerini arar sağa sola gider seni kötüler algi yaratmakta ve duygu sömürüsü yapmakta üstüne yokturSenin kv de mi senin yanındanormalde kendimden gayet de uzaklaştırıyorum ama hamileliğin son zamanlarında artık laf söylemeye bile gücüm yok:/
Benimki de başta her şeye karışmaya çalıştı ama mesafeyi iyi koydum kendime bile şaşırdım. Eve hiç çağırmadım mesela zaten eşimle yoğun çalışıyoruz, görüşmek istediğinde ya biz gittik yanda dışarda buluşup yemek yiyip kendi evimize geçtik. Evime geldiğinde de aksesuarım yok diye avangard koleksiyon parçalarından almış getirmiş hiç birini salonuma koymadım. Kutularıyla duruyor niye koymadın salonuna çok yakışır dedi tarzım değil hiç bir eşyamla da uyumlu değil dedim, bozuldu ama bir daha almadı bir şey. Çevreye de övüp duruyor beni gelinim şöyle iyi diye ama sırf çevresine öyle algı yaratmak için. Bizimki biraz da gösterişi çok seviyor. Akrabalarının düğünlerine gitmiyorum diye küsüyordu bi kaç tanesine gittim ardından ağır bir pırlanta gerdanlık bileklik aldırmış keyınpederime diyor ki bizim düğünlerde fl bunu tak hani beni düşündüğünden değil millete gösteril olsun diye. Senin taktığının pırlantası bile gözükmüyor. Dedim bendeki pırlanta değil zaten imitasyon kalp krizi geçiyorduYanımda değil de canım aramizda 15 20 dakikalık mesafede ama sorarsan cok uzaktayiz neden ayni sokakta değiliz ya da mesela ayni apartmanda. Sürekli ev içimde surekli merak herseyimizi yonetmeye çalışır hep müdahale ve asla hayir cevabini kabul etmez. Eğer mesela kibarca biseyi istemedigini soylersen de kardeslerini arar sağa sola gider seni kötüler algi yaratmakta ve duygu sömürüsü yapmakta üstüne yoktur
Ben kullanıyorum canım kiwi marka memnunum baya güzel buhar veriyorKızlar buhar makinesi kullanan var mi?
Weewell aldım ben canım, idare eder yeterli bence buhar için.Kızlar buhar makinesi kullanan var mi?
Valla bizde de durumlar farkli degil. Esim sagolsun olaya el koydu :) rahatiz.Benimki de başta her şeye karışmaya çalıştı ama mesafeyi iyi koydum kendime bile şaşırdım. Eve hiç çağırmadım mesela zaten eşimle yoğun çalışıyoruz, görüşmek istediğinde ya biz gittik yanda dışarda buluşup yemek yiyip kendi evimize geçtik. Evime geldiğinde de aksesuarım yok diye avangard koleksiyon parçalarından almış getirmiş hiç birini salonuma koymadım. Kutularıyla duruyor niye koymadın salonuna çok yakışır dedi tarzım değil hiç bir eşyamla da uyumlu değil dedim, bozuldu ama bir daha almadı bir şey. Çevreye de övüp duruyor beni gelinim şöyle iyi diye ama sırf çevresine öyle algı yaratmak için. Bizimki biraz da gösterişi çok seviyor. Akrabalarının düğünlerine gitmiyorum diye küsüyordu bi kaç tanesine gittim ardından ağır bir pırlanta gerdanlık bileklik aldırmış keyınpederime diyor ki bizim düğünlerde fl bunu tak hani beni düşündüğünden değil millete gösteril olsun diye. Senin taktığının pırlantası bile gözükmüyor. Dedim bendeki pırlanta değil zaten imitasyon kalp krizi geçiyorduValla uyuz oluyorum sürekli mal mülk konuşmasından. Annemin çalışan ayakları üstünde duran bir kadın olmasını çekemiyor mal varlığyla üste çıkmaya çalışıyor. Ben doğum hediyesi sana bunu aldım annen ne aldı dedi dün. Elinin körü diyecektim de neyse. Napcam ben
Hiç korkma benim ilki normal, bu da normalden sezeryana döndü. Hiç zorluğu olmadı elbet ağrısı var ama bir kaç gün o kadar. Onlar da hastanede sürekli ağrı kesici ve serumlar veriyorlar zatenGözümde aşırı zor bir şey gibi sezeryan… Sezeryan korkumdan bekliyorum ama zaman aşımı da riskli kararsız kaldım :/
Benim bu tarz insanlara tahammül seviyem sıfır, beni üzüyorsa, mutsuz ediyorsa, varlığı beni geriyorsa kendi annem bile olsa üzerim ve gönderirim. Hele birde hiç gerilmemem gereken bir zamanda piskolojik olarak yoracaksa çok gamsızımdır.Kızlar kv ile nasıl anlaşıyorsunuz? Ya ben çıldırmam üzereyim dün geldi yardıma ama herşeyi iki kere fl söylemem gerekiyor ev dağıldı herşey gözüme batıyor yalnızken daha iyiydim, obsessifim dağınıklık konusunda ve aşırı gerginim. Bi de haftada iki üç defa eve gelen kadına yarın gelmesin ben yaparım temizliği diyor. Yapamıyorsun işte..sabah yaptığı kızartma tenceresi hala öyle duruyor dedim şunu yıkayıp kaldırayım dursun öyle yarın da yaparım kızartma diyor. Olmaz öyle diyip ben girişiyorumHerşeyi ütülerim çorapları bile. çocuğa dün aldığım bir kaç şey vardı yıkadım ütü gerektirmez bunlar… aaa ağız mendili de mi ütülenirmiş diyor.. hergün banyo mu temizlenirmiş diyor.. Sinirden ağladım kendimi zor dışarı attım.
En güzeli o tabiiValla bizde de durumlar farkli degil. Esim sagolsun olaya el koydu :) rahatiz.
Korkunun bi faydası yok aslında.. bu süreci er ya da geç yaşayacağım uzadıkça stres oluyorumHiç korkma benim ilki normal, bu da normalden sezeryana döndü. Hiç zorluğu olmadı elbet ağrısı var ama bir kaç gün o kadar. Onlar da hastanede sürekli ağrı kesici ve serumlar veriyorlar zaten
Hayatım boyunca insanları ikiye ayırırım, iyi niyetli kötü niyetli diye.. derecelendirme yapmışımdır hep. Ama kvdem için ne iyi diyebiliyorum ne kötü… niyetini hiç bir zaman anlayamadım. Kaç defa dedim arkasından bimşeyelri düzeltmekten sıkıldım yaa. Kendi evi de aşırı düzenli bardakları dizmiş rasgele mesela. Alt rafta kupalar büyük su bardağı daha küçüğü hepsinin ayrı bi rafı var görüyorsun…kendi evinde de öyle düzenli.. mesela salonda asla abur cubur yedirmez çocuklara fl mutfakta yiyin der benim evde çocuklara dökülecek şeyler veriyor torunlarına salonda corn flakes vermiş kakaolu sütle fl . Herkes mutfağa burda olmaz dedim nolcak çocuk batırsa diyor. Olmaz her evin kuralı var benimki de böyle dedim. bilerek mi yapıyor anlamıyorumBenim bu tarz insanlara tahammül seviyem sıfır, beni üzüyorsa, mutsuz ediyorsa, varlığı beni geriyorsa kendi annem bile olsa üzerim ve gönderirim. Hele birde hiç gerilmemem gereken bir zamanda piskolojik olarak yoracaksa çok gamsızımdır.
Bu tutumuma kimisi bencillik diyor ama bu bencillikse varsın bencillik olsun asla o üzülmesin de aman ayıp olmasın da diyerek katlanıp kendimi üzemem.
Benim bir düzenim var ve bu bozulunca huzursuz oluyorum, uyuyamıyorum, piskolojik bir sorun galiba bana müdahale etme diyerek konuya gir. Anlamazsa daha sert bir dil kullanmanı tavsiye ederim.
O batıl inançlara ben de maruz kaldım maalesef. Ama bir iki tersleyince bi daha bir şey demediler. İnan doğurunca şuanki tahammül seviyenin üçte biri olmayacak. Doğum sonrası insan uykusuzluk ve adaptasyon sürecinin verdiği stresle iyice tahammülsüzlesiyor. Benim eşim süreci çok iyi yönetti yoksa ben de baya olay çıkarırdım. Yani bence eşe büyük iş düşüyor o dönemde yoksa ortalık karışıyor vallaİş yapsa keşkeeeegıcıklığına mı yapmıyor anlamıyorum. Valla çıldırazammm batıl batıl inançları da var yok doğunca şekerli su vermek lazım yok kırkı çıkmadan şunu yapmak lazım.. annemle de sürekli çatışıyorlar annem geçen aklı başında kadınsın tıpın yapamadığını hacı hoca mı yapacak bu çağda hurafelere mi inanıyorsun dedi ortam çok gergin annemin de dilinin kemiği yok arada eşimle biz kalıyoruz.
Ben de çok korkuyordum canım o yüzden normal istedim ama nasip olmadı acil sezeryan olmak zorunda kaldım. Cok stresli girdim ben de doğuma ama korkulacak bişey yok inan ki 10 dk falan sürüyorGözümde aşırı zor bir şey gibi sezeryan… Sezeryan korkumdan bekliyorum ama zaman aşımı da riskli kararsız kaldım :/
Ben kullanıyorum canım kiwi marka memnunum baya güzel buhar veriyor
Link atar mısınız kızlar size zahmetWeewell aldım ben canım, idare eder yeterli bence buhar için.
Şuna dikkat et canım, mesela buhar derecesini ayarlayabilmelisin. Sürekli buhar veren aletler sıkıntılı. Nem azlığı kadar çok olması da insana zarar veriyor. Çocuk için kullanacaksan bir de daha önemli. Işıklarının kapalı olduğu uyku modu olanlar da var ne kadar önemli bilmiyorum.Kızlar buhar makinesi kullanan var mi?
O batıl inançlara ben de maruz kaldım maalesef. Ama bir iki tersleyince bi daha bir şey demediler. İnan doğurunca şuanki tahammül seviyenin üçte biri olmayacak. Doğum sonrası insan uykusuzluk ve adaptasyon sürecinin verdiği stresle iyice tahammülsüzlesiyor. Benim eşim süreci çok iyi yönetti yoksa ben de baya olay çıkarırdım. Yani bence eşe büyük iş düşüyor o dönemde yoksa ortalık karışıyor valla
Ben de çok korkuyordum canım o yüzden normal istedim ama nasip olmadı acil sezeryan olmak zorunda kaldım. Cok stresli girdim ben de doğuma ama korkulacak bişey yok inan ki 10 dk falan sürüyor
Link atar mısınız kızlar size zahmet
Canım eşim çok araştırarak çok işe yarayacağını düşünerek bu buhar makinesini aldı, yorumlar herşey mükemmel ama ben bunu hiç kullanmayacağım sanırım, çünkü aldıktan sonra odaya taktık telefona bağladık daha çalıştırmadan nem derecesini ayarlamaya çalışırken telefonda ne yazsa beğenirsin "odanın nem derecesi yüksek lütfen kurutucuyu çalıştırın"Kızlar buhar makinesi kullanan var mi?
Bugün mü doğumuuuuDeisa canım bugün senin günün, güzel haberlerle gel. Kolay ve problemsiz bir doğum geçirirsin inşallah
Canım eşim çok araştırarak çok işe yarayacağını düşünerek bu buhar makinesini aldı, yorumlar herşey mükemmel ama ben bunu hiç kullanmayacağım sanırım, çünkü aldıktan sonra odaya taktık telefona bağladık daha çalıştırmadan nem derecesini ayarlamaya çalışırken telefonda ne yazsa beğenirsin "odanın nem derecesi yüksek lütfen kurutucuyu çalıştırın"
hiç hiç düşünmedim alırken zaten nem oranı çok yüksek burda.
Ama ürün çok iyi belki beğenirsin.
Senin için kalkıp baktım ama içinde su yok çok anlamadım su dökülürmü dökülmez mi diye ama kapağı sağlam ya dökülecek gibi değil.geri iade etseydiniz mesela benimkinde kronik bi sıkıntı varmış ben karşılaşmadım şu akıtma yaptığını söyleyenler olmuş.. üst kısımdan tutup kaldırınca su dökülüyor mu ? Ben kullandığımı çocuk için almıştım aslında ama vazgeçilmezim oldu ikinciye böyle bir şey alabilirim.
ünal nargile Kiwi Kah 6632 Ultrasonic Hava Nemlendirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bundan canım benimkiO batıl inançlara ben de maruz kaldım maalesef. Ama bir iki tersleyince bi daha bir şey demediler. İnan doğurunca şuanki tahammül seviyenin üçte biri olmayacak. Doğum sonrası insan uykusuzluk ve adaptasyon sürecinin verdiği stresle iyice tahammülsüzlesiyor. Benim eşim süreci çok iyi yönetti yoksa ben de baya olay çıkarırdım. Yani bence eşe büyük iş düşüyor o dönemde yoksa ortalık karışıyor valla
Ben de çok korkuyordum canım o yüzden normal istedim ama nasip olmadı acil sezeryan olmak zorunda kaldım. Cok stresli girdim ben de doğuma ama korkulacak bişey yok inan ki 10 dk falan sürüyor
Link atar mısınız kızlar size zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?