2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet kız için alicam canım dediğin özelliğe dikkat ettim ben de araştırırken
Aa benim favorilerimdeki model de buydu farkediyor mu ortam denedin mi sen peteklerden dolayı oluşan o kuruluk icin istiyorum özellikle
Hahaha Ayşe kahkaha attım bu modele de baki mm sağol
Bugün mü doğumuuuu bi ben kaldım bu kadar geç sanırım benden sonrakiler bile doğum yaptı
Evet sezeryani var canım senin de ev siran gelecek az kaldı
Selam canim gece kuşu doğurmuşuz hepimiz inşallah zamanla saat aralıkları uzar rahat edersin sen de ben de şimdi emzirdim yatırdım inşallah uyuyacağım

Canım hemşire önerdi bana bu kremi hemen aldım 1 güne pişiği geçirdi kızlar tavsiye ediyorum çinko içerdiği için hemen etkili oluyormuş gerçekten de bir günde geçirdi.
Tamam canım sağ ol aklımda bulunsun
Geçmiş olsun, şimdi nasıl bebiş geçti mi?
Sezaryen mi olmuştun canım? İnşallah bütün acıların geride eser bırakmayacak şekilde iyileşir, şifa bulur
Evet canım sezaryen. İnşallah çok sağ ol
Kızlar sizin bebisler bir memeyi kaç dk emiyor benimki max 7-8 dk sonra uyuyakalıyor
İlk zamanlar küçükler yoruluyorlar,şimdi 16 günlük on beş dakika falan kalıyor memede.
Iyi gecti canim tesekkur ederim bizimki gelir duzeyi yuksek bir yer, arabalari son model mersedes, yani sizi dusunemiyorum! O cocuklarla ugrasmak me zordur! Cok kolay gelsin, Allah sabir versin
Amin canım sağ ol,1300 taneler Şimdilik eylüle kadar yokum sahalarda dönünce verir inşallah sabrını yeniden

Beni de ablam buyutmus resmen. Eskiden oyleymis buyuk kucuge bakiyormus. Oglum 3.5 yasinda onu da aktif dahil etmeyi.dusunuyorum. Banyo yaptirirken ondan su dokmesini vs isterim. Simdiden soyluyorum kendisine bakalim dogunca nasil.olacak
Bizimde kardeşimle 7 yaş var aramızda annemle beraber büyüttük gibi. Hala nasıl yıkadığımızı nasıl meyve püresini yedirdiğimizi konuşuyoruz Defnoşu büyütürken bugünlerde
Ama bazen kendimi fazla kaptırıp küçük anne gibi hissettiğim oldu hala da cok korumacıyım çok hassasım ona karşı belki de ondan şu anda böyle düşünüyorum
Yüzeysel bir ilişki kurarak Bizimki biraz soğuk bir tip nasıl söyleyeyim etliye sütlüye karışmaz misafir gibi gelir gider. Yanına kızı var bekar 29 yaşında onunla cok sıkı bir bağ var aralarında evde sürekli beraberler,iki kişilik bir dünyaları var bende baktım giremiyorum uzak durmayı tercih ettim seviyeli bir ilişkimiz var
Mesela söyle anlatayım bu hafta kızının mülakatı var iş ile ilgili geçen hafta Ankaraya gittiler on gün kalacaklar torununu bırakıp kızıyla gidebildi mesela şimdi ben nasıl davranmalıyım?

Neyse ki herşeyin fiyatı artıyor yatırım amaçlı düşünüp satabilirsin

Ben de senin gibiyim temizlik istedigim gibi olmayinca da oturup sinirden agliyorum. Benim kvde de icli kofte yapmis mutfak halisi komple bulgur salça kafayi yedim sezaryenliyim 3.gun gittim haliyi temizledim, bi de bana diyor neden temizliyodun birak, dedim ben temizlemesem kim temizleyecek kafayi yersin. Bir börek acmis elini surdugu heryer un hic temizleme zahmetinde de bulunmuyor. Kör olmak lazim bunun icin. Esime de dedim hic gelmeselerdi daha iyiydi. Kendi annem geldi onun da kalbini kiriyorum artik dün esimle bana sen hastasin dediler bana göre brn gayet normalim ama disardan bakan herkese göre de hastayim. Pislige tahammulum yok herkesi de kendim gibi yapamam ama ne yapicam bilmiyorum. Benim istedigim absurt seyler degil ama abartiyormuşum işte. Artik takmamaya calisicam ama insanin elinde degil, ilerde cocuk daha da pisleticek eminim oturup aglarim bu kafayla ilerlersem

Kesinlikle katılıyorum anneme doğumdan 1 hafta sonra dedim ki siz manyak mısınız nasıl 2. 3. 4. Çocuk yapabilirsiniz #imkanıolanbabaolsun

Yaaaa inanılmaz bunlar bak iyice deliriyorum yaaaa benim kayınvalidem 2 gün kaldı sadece bizde annem çok yoruldu sengit dinlen biraz dedim. Kv kaldığı gün sabah bi kalktım mutfak salona taşmış salonda eşyalar halay çekiyor heryeer heryerde hergün süpürge açılsın diyorum hergün süpürge açılırmmı diyo pis

Ahahaha bence bu seviye çok iyi..biz de sıkı fıkı değiliz ama ben ihtiyacım yok dememe rağmen sormadan hoppp geldi sırf Eşime bak ilgiliyim ama o beni istemiyor imajı yaratmak için.. tertip düzen gitti evimde şimdi mutfağa girdim dün aldığımız alışveriş poşetindekiler hala poşette duruyor meyve yapmış meyve kabukları tezgahta. Yarebbim çıldırazammm bilerek yapıyor bilerek.. sen dokunma bir şeye hamilesin diyor bi de bir kaç iş yaptım dün ben niye burdayım bana ihtiyacın yoksa gideyim fl diyor Yap o zaman yapmıyorsun çamaşırlar biteli 3 saat oldu ihtiyacım yok bu arada dedim. Strateji geliştirmem lazım..Ben de dağıtırdım eşimin gözüne batana kadar temizliğe kadına gelme diye mesaj atacaktım ama çocuk gelecek bu hafta.

Evet arada kalmasini ben de istemiyorum ama sadece bana yapmiyor kv ona da yapiyor. O yuzden benim bisey dememe gerek kalmiyor.
Benim kv eşime düşkün değil aşık resmen durum saçmasapan bir hal almaya başladı bu konuyu uhulet ve suhuletle çözmem lazım. Sanki sorun benim hamile olmam ve duygusallaşmam normalde takılmayacağım şeylere takılıyorum da ondan kaynaklanıyor imajı var.. Ya ben normalde çok düz bi insanım evlendiğimden beri nelere kafam çalışmaya başladı entrika dolular içlerinden bir kayınpederim bir de eşim böyle saf. Sülalecek tuhaflar

Mesela söyle anlatayım bu hafta kızının mülakatı var iş ile ilgili geçen hafta Ankaraya gittiler on gün kalacaklar torununu bırakıp kızıyla gidebildi mesela şimdi ben nasıl davranmalıyım?
Şükür namazı kilmalisin bence tepende olacağına uzak olsun inan çok daha iyi
Temizlik takıntım olmamasina rağmen evde düzenim bozulunca sinirim tepeme çıkıyor. Mesela özellikle söylememe rağmen kahvaltida günlük takım tabağı yerine misafirlere kullandigim takimin tabağı konulunca, ya da bulaşık işi bittikten sonra tezgah üstünü ıslak görünce bana bi geliyolar Gerçekten dışardan gelenler ya doğru düzgün yapsın ya hiç bişey yapmasınlar. Benin evde kırılmayan bişey kalmadı sözde toz alıyorlar bırakın almayın ya

#kayinvalidelerkapatilsin hdjdjdjd

Ahahaha şey demi onlar normal biz hamilelik-lohusa hormonlardan böyle tepki veriyoruz.. Dağınık biri olsa valla bu kadar tepki vermeyeceğim bi şekilde böyle diyip geçerim. Gıcıklığına böyle davranması beni aşırı sinir ediyor. Kendi evinde her yer pırıl pırıl hergün kadın gelir fl bana da çağırma ben yaparım diyor. Sanki eline bez aldığı var

Canim Kv hamurunda var bu. Benimki her seyi yapar ama kendi tarzinda Anne ben o sekilde yapmiyorukm, boyle yapalim derim gene ayni bildigini yapar. Esyalarin yerinde bile degistirir, kendi istedigi gibi yapar. Ben de cok sinir oluyordum. Cozumu artik ona hic bir sey yaptirmayarak buldum simdi doguma da esim cagirmadi geldi mi de otur sen ben yaparim diyorum hic kaldirtmiyorum. Yoksa dediginiz gibi sinir oluyorum. Is yaparim daha iyi

Ay o histerik ses tonlarina uyuz oluyorum!

:) gorumce yok iyi ki bende bi de o var. kafayi yersin. Suyum geldi hastaneye gidiyoruz haber vereyim dedim. Bana dogumu anlatiyor hastaneye geldik kapat diyorum daha konusuyor. Talimatiyla arabada doguracaktim neredeyse :)

Kayınpederim durmaz asla kimsenin evinde. Evinde tek kalır.. kv dem de normalde hiç gelmez evlendik evleneli iki üç kere gelmiştir 4 yılda.. durdu durdu acısını çıkartmaya karar verdi galiba
Onun kendi evinde esiyle sorunu vardir. Demez ama kacmis resmen... Kendi kendine minseo nin dedigi gibi plan yapmasi bos degildir. Eger oyle bir sey varsa, aralarini duzeltme bahanesi ile gonderebilirsiniz

Kızlar selam, kv konularında benim yorumum biraz daha farklı olabilir, tamamen farklı bir perspektiften bakacağım lütfen kimse yanlış anlamasın.çoğu kişiden ayrışıyor olabilirim bu konuda.kendiniz yardıma diye çağırdıysanız herkesin düzeni farklı oluyor,benim gördüğüm sizin istekler baya katı,hergün ev süpür hergün banyo temizle,etrafımda bu kategoride bir insan yok kusura bakmayın ama belkide benim etrafımdaki insanlar daha farklıdır bilmiyorum ama hep çalışan kesim zaten istesekte öyle bir vaktimiz olamaz bir de mesaili çalışıyoruz. yani sizin istekler belki onlar için de zor geliyor olabilir..iğneyi başkasına çuvaldızı başkasına batıralım.herkesin düzeni farklı,sizin evdeki düzen çok katı ise zaten ayak uydurmak ekstra zor oluyor olabilir onlar için.siz çağırmadan kendileri geldiyse zaten o tamamen ayrı bir konu,planlı bir şekilde kalma süresini belirleyip sonra annenize ya da gelmesini istediğiniz başkasına göre plan yapmak belki uygun olurdu.bu gibi durumlarda da plan program işini bence eşe konuşturmak gerekir.

bana gelince benim de gözüme annem bile batıyor,bana da çok dağınık vb geliyor 10 gün ancak dayanabiliyorum, ayrıca çok alıngan her şeyi kafasına takıyor beni psikolojik olarak yoruyor, ama bir hafta on gün idare etmek lazım diye düşünüyorum ,on gün içerisinde istesen de dört dörtlük kadının bana adapte olmasını sağlamak çok zor bunlar artık yaşlı insanlar ne kadar da olsa her bir 60 yaşında, kendimiz gibi performans bekleyemeyiz gerçekçi olmak lazım. Ben o yüzden zaten anne babaya çocuk baktırmaya da karşıyım ilk oğluma da anneme neredeyse hiç baktırmadım . Bakıcıyla büyütmeyi tercih ettim. Şimdi de çok şükür idare ediyorum,kimsenin de yardımına ihtiyacım yok diyorum olduğu kadar olsun ama psikolojik olarak rahat olayım benim için daha önemli, evim dağınık olsun ama başka birinin laf sokmasını çekmemek benim için daha önemli. Benim de annem evde olduğunda sürekli eşimle anlaşamıyorlar ben diken üstünde oluyorum, yetişemezsem yetişemem varsın ev süpürülmesin 2-3 gün, ama ben psikolojik olarak iyi olayım ki çocuğum da iyi olsun. Bence bebekler annenin piskolojisinden de çok etkileniyorlar anne rahatsa Bebek’te rahat oluyor. psikolojik olarak beni rahat ettirecek ortam olsun yeter işmiş olmuş buymuş hepsi gelip geçiyor,

Ben ona da takılıyordum ama kirlilik fl daha da gözüme batmaya başladı üç gündür kabus oldu bana kardeşlerimi fl çağırdım acil gel diye hastalarım var mhrs ti kapatamam pat diye dedi asıl hasta benim artık benden daha ağır vaka bulamazsın diyip ebru gündeşten gel insafsız şarkısını yolladım insafa geldi sanki geliyor evde başka erkek olunca kv kaçar diye düşünüyorum yaniii inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…