Evet kız için alicam canım dediğin özelliğe dikkat ettim ben de araştırırkenŞuna dikkat et canım, mesela buhar derecesini ayarlayabilmelisin. Sürekli buhar veren aletler sıkıntılı. Nem azlığı kadar çok olması da insana zarar veriyor. Çocuk için kullanacaksan bir de daha önemli. Işıklarının kapalı olduğu uyku modu olanlar da var ne kadar önemli bilmiyorum.
Aa benim favorilerimdeki model de buydu farkediyor mu ortam denedin mi sen peteklerden dolayı oluşan o kuruluk icin istiyorum özellikleWeewell WHC740 Soğuk Buhar Üfleyici - ebebek
Weewell WHC740 Soğuk Buhar Üfleyici uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bendeki bu canım. Ama indirime giriyor illaki ben daha uyguna almıştım.
Hahaha Ayşe kahkaha attımCanım eşim çok araştırarak çok işe yarayacağını düşünerek bu buhar makinesini aldı, yorumlar herşey mükemmel ama ben bunu hiç kullanmayacağım sanırım, çünkü aldıktan sonra odaya taktık telefona bağladık daha çalıştırmadan nem derecesini ayarlamaya çalışırken telefonda ne yazsa beğenirsin "odanın nem derecesi yüksek lütfen kurutucuyu çalıştırın"
hiç hiç düşünmedim alırken zaten nem oranı çok yüksek burda.
Ama ürün çok iyi belki beğenirsin.
Evet sezeryani var canımBugün mü doğumuuuubi ben kaldım bu kadar geç sanırım benden sonrakiler bile doğum yaptı
Selam canim gece kuşu doğurmuşuz hepimizKızlar selam nasılsınız ? Epeydir giremiyorum ben çünkü gündüz uyuyup gece uyumayan bir oğluşum vargeceleri saat başı uyanıyor emiyor ger yatıyor tekrar sizlerde durum nasıl ?Önceki sayfaları çok okuyamadım Ekşi elma arkadaşımızın yazdığını okudum tesadüfen ciğerim yandı resmen günlerdir unutamadım
Tamam canım sağ ol aklımda bulunsunCanım hemşire önerdi bana bu kremi hemen aldım 1 güne pişiği geçirdi kızlar tavsiye ediyorum çinko içerdiği için hemen etkili oluyormuş gerçekten de bir günde geçirdi.
Geçmiş olsun, şimdi nasıl bebiş geçti mi?Evet canım biz ışık tedavisi gördüğümüz için bebişimin poposu pişik olmuştu hemşirede bu kremi önerdi aldık kullandık 1 güne geçirdi yavrum rahatladı. Zaten prospektüsünde yazıyor. Meme ucu yarası ve çatlaklarındada kullanılıyormuş
Evet canım sezaryen. İnşallah çok sağ olSezaryen mi olmuştun canım? İnşallah bütün acıların geride eser bırakmayacak şekilde iyileşir, şifa bulur
İlk zamanlar küçükler yoruluyorlar,şimdi 16 günlük on beş dakika falan kalıyor memede.Kızlar sizin bebisler bir memeyi kaç dk emiyor benimki max 7-8 dk sonra uyuyakalıyor
Amin canım sağ ol,1300 tanelerIyi gecti canim tesekkur ederimbizimki gelir duzeyi yuksek bir yer, arabalari son model mersedes, yani sizi dusunemiyorum! O cocuklarla ugrasmak me zordur! Cok kolay gelsin, Allah sabir versin
Bizimde kardeşimle 7 yaş var aramızda annemle beraber büyüttük gibi. Hala nasıl yıkadığımızı nasıl meyve püresini yedirdiğimizi konuşuyoruz Defnoşu büyütürken bugünlerdeBeni de ablam buyutmus resmen. Eskiden oyleymis buyuk kucuge bakiyormus. Oglum 3.5 yasinda onu da aktif dahil etmeyi.dusunuyorum. Banyo yaptirirken ondan su dokmesini vs isterim. Simdiden soyluyorum kendisine bakalim dogunca nasil.olacak
Yüzeysel bir ilişki kurarakKızlar kv ile nasıl anlaşıyorsunuz? Ya ben çıldırmam üzereyim dün geldi yardıma ama herşeyi iki kere fl söylemem gerekiyor ev dağıldı herşey gözüme batıyor yalnızken daha iyiydim, obsessifim dağınıklık konusunda ve aşırı gerginim. Bi de haftada iki üç defa eve gelen kadına yarın gelmesin ben yaparım temizliği diyor. Yapamıyorsun işte..sabah yaptığı kızartma tenceresi hala öyle duruyor dedim şunu yıkayıp kaldırayım dursun öyle yarın da yaparım kızartma diyor. Olmaz öyle diyip ben girişiyorumHerşeyi ütülerim çorapları bile. çocuğa dün aldığım bir kaç şey vardı yıkadım ütü gerektirmez bunlar… aaa ağız mendili de mi ütülenirmiş diyor.. hergün banyo mu temizlenirmiş diyor.. Sinirden ağladım kendimi zor dışarı attım.
Evet arada kalmasini ben de istemiyorum ama sadece bana yapmiyor kv ona da yapiyor. O yuzden benim bisey dememe gerek kalmiyor.En güzeli o tabiiama eşim çok arada kaldı evliliğimizden bu tarafa çoğu şeyi söylemedim üzülüyorum ona da :/
Neyse ki herşeyin fiyatı artıyor yatırım amaçlı düşünüp satabilirsinSenin için kalkıp baktım ama içinde su yok çok anlamadım su dökülürmü dökülmez mi diye ama kapağı sağlam ya dökülecek gibi değil.
Geri iade edemezdim canım Kıbrıslıyım ben Kıbrısa kargo yok, kardeşim T.c ye gezmeye gitmişti T.c de daha ucuz diye aldık ve kardeşime taşıttırdım, yapacak birşey yok elimde patladı
Ben de senin gibiyim temizlik istedigim gibi olmayinca da oturup sinirden agliyorum. Benim kvde de icli kofte yapmis mutfak halisi komple bulgur salça kafayi yedim sezaryenliyim 3.gun gittim haliyi temizledim, bi de bana diyor neden temizliyodun birak, dedim ben temizlemesem kim temizleyecek kafayi yersin. Bir börek acmis elini surdugu heryer un hic temizleme zahmetinde de bulunmuyor. Kör olmak lazim bunun icin. Esime de dedim hic gelmeselerdi daha iyiydi. Kendi annem geldi onun da kalbini kiriyorum artik dün esimle bana sen hastasin dedilerKızlar kv ile nasıl anlaşıyorsunuz? Ya ben çıldırmam üzereyim dün geldi yardıma ama herşeyi iki kere fl söylemem gerekiyor ev dağıldı herşey gözüme batıyor yalnızken daha iyiydim, obsessifim dağınıklık konusunda ve aşırı gerginim. Bi de haftada iki üç defa eve gelen kadına yarın gelmesin ben yaparım temizliği diyor. Yapamıyorsun işte..sabah yaptığı kızartma tenceresi hala öyle duruyor dedim şunu yıkayıp kaldırayım dursun öyle yarın da yaparım kızartma diyor. Olmaz öyle diyip ben girişiyorumHerşeyi ütülerim çorapları bile. çocuğa dün aldığım bir kaç şey vardı yıkadım ütü gerektirmez bunlar… aaa ağız mendili de mi ütülenirmiş diyor.. hergün banyo mu temizlenirmiş diyor.. Sinirden ağladım kendimi zor dışarı attım.
Kesinlikle katılıyorum anneme doğumdan 1 hafta sonra dedim ki siz manyak mısınız nasıl 2. 3. 4. Çocuk yapabilirsinizYaşım 36 amh iyiydi ama amh nin tam hızla düşme yaşındayım, İnşallah o günler gelirde aynı topikte oluruz yinehafızanda güzel şeyler kalacak İnşallah hep ve Ekine bir kardeş için korkmayacaksın artı daha cesaretli olacağını düşünüyorum, sen güçlü bir kadınsın.
Bu arada sen daha çok gençsin, 2. Yi isteyerek yapacaksın veeee 3. Yanlışlıkla kazara olacak
falına baktım 2 kızın bir oğlun olacak
Yaaaa inanılmaz bunlar bak iyice deliriyorum yaaaaBen de senin gibiyim temizlik istedigim gibi olmayinca da oturup sinirden agliyorum. Benim kvde de icli kofte yapmis mutfak halisi komple bulgur salça kafayi yedim sezaryenliyim 3.gun gittim haliyi temizledim, bi de bana diyor neden temizliyodun birak, dedim ben temizlemesem kim temizleyecek kafayi yersin. Bir börek acmis elini surdugu heryer un hic temizleme zahmetinde de bulunmuyor. Kör olmak lazim bunun icin. Esime de dedim hic gelmeselerdi daha iyiydi. Kendi annem geldi onun da kalbini kiriyorum artik dün esimle bana sen hastasin dedilerbana göre brn gayet normalim ama disardan bakan herkese göre de hastayim. Pislige tahammulum yok herkesi de kendim gibi yapamam ama ne yapicam bilmiyorum. Benim istedigim absurt seyler degil ama abartiyormuşum işte. Artik takmamaya calisicam ama insanin elinde degil, ilerde cocuk daha da pisleticek eminim oturup aglarim bu kafayla ilerlersem
Ahahaha bence bu seviye çok iyi..biz de sıkı fıkı değiliz ama ben ihtiyacım yok dememe rağmen sormadan hoppp geldi sırf Eşime bak ilgiliyim ama o beni istemiyor imajı yaratmak için.. tertip düzen gitti evimde şimdi mutfağa girdim dün aldığımız alışveriş poşetindekiler hala poşette duruyor meyve yapmış meyve kabukları tezgahta. Yarebbim çıldırazammm bilerek yapıyor bilerek.. sen dokunma bir şeye hamilesin diyor bi deBizimde kardeşimle 7 yaş var aramızda annemle beraber büyüttük gibi. Hala nasıl yıkadığımızı nasıl meyve püresini yedirdiğimizi konuşuyoruz Defnoşu büyütürken bugünlerde
Ama bazen kendimi fazla kaptırıp küçük anne gibi hissettiğim oldu hala da cok korumacıyım çok hassasım ona karşı belki de ondan şu anda böyle düşünüyorum
Yüzeysel bir ilişki kurarakBizimki biraz soğuk bir tip nasıl söyleyeyim etliye sütlüye karışmaz misafir gibi gelir gider. Yanına kızı var bekar 29 yaşında onunla cok sıkı bir bağ var aralarında evde sürekli beraberler,iki kişilik bir dünyaları var bende baktım giremiyorum uzak durmayı tercih ettim seviyeli bir ilişkimiz var
Mesela söyle anlatayım bu hafta kızının mülakatı var iş ile ilgili geçen hafta Ankaraya gittiler on gün kalacaklar torununu bırakıp kızıyla gidebildi mesela şimdi ben nasıl davranmalıyım?
Benim kv eşime düşkün değil aşık resmenEvet arada kalmasini ben de istemiyorum ama sadece bana yapmiyor kv ona da yapiyor. O yuzden benim bisey dememe gerek kalmiyor.
Şükür namazı kilmalisin benceMesela söyle anlatayım bu hafta kızının mülakatı var iş ile ilgili geçen hafta Ankaraya gittiler on gün kalacaklar torununu bırakıp kızıyla gidebildi mesela şimdi ben nasıl davranmalıyım?
Temizlik takıntım olmamasina rağmen evde düzenim bozulunca sinirim tepeme çıkıyor. Mesela özellikle söylememe rağmen kahvaltida günlük takım tabağı yerine misafirlere kullandigim takimin tabağı konulunca, ya da bulaşık işi bittikten sonra tezgah üstünü ıslak görünce bana bi geliyolarBen de senin gibiyim temizlik istedigim gibi olmayinca da oturup sinirden agliyorum. Benim kvde de icli kofte yapmis mutfak halisi komple bulgur salça kafayi yedim sezaryenliyim 3.gun gittim haliyi temizledim, bi de bana diyor neden temizliyodun birak, dedim ben temizlemesem kim temizleyecek kafayi yersin. Bir börek acmis elini surdugu heryer un hic temizleme zahmetinde de bulunmuyor. Kör olmak lazim bunun icin. Esime de dedim hic gelmeselerdi daha iyiydi. Kendi annem geldi onun da kalbini kiriyorum artik dün esimle bana sen hastasin dedilerbana göre brn gayet normalim ama disardan bakan herkese göre de hastayim. Pislige tahammulum yok herkesi de kendim gibi yapamam ama ne yapicam bilmiyorum. Benim istedigim absurt seyler degil ama abartiyormuşum işte. Artik takmamaya calisicam ama insanin elinde degil, ilerde cocuk daha da pisleticek eminim oturup aglarim bu kafayla ilerlersem
#kayinvalidelerkapatilsin hdjdjdjdYaaaa inanılmaz bunlar bak iyice deliriyorum yaaaabenim kayınvalidem 2 gün kaldı sadece bizde annem çok yoruldu sengit dinlen biraz dedim. Kv kaldığı gün sabah bi kalktım mutfak salona taşmış salonda eşyalar halay çekiyor heryeer heryerde hergün süpürge açılsın diyorum hergün süpürge açılırmmı diyo pis
Ahahaha şey demi onlar normal biz hamilelik-lohusa hormonlardan böyle tepki veriyoruz.. Dağınık biri olsa valla bu kadar tepki vermeyeceğim bi şekilde böyle diyip geçerim. Gıcıklığına böyle davranması beni aşırı sinir ediyor. Kendi evinde her yer pırıl pırıl hergün kadın gelir fl bana da çağırma ben yaparım diyor. Sanki eline bez aldığı varBen de senin gibiyim temizlik istedigim gibi olmayinca da oturup sinirden agliyorum. Benim kvde de icli kofte yapmis mutfak halisi komple bulgur salça kafayi yedim sezaryenliyim 3.gun gittim haliyi temizledim, bi de bana diyor neden temizliyodun birak, dedim ben temizlemesem kim temizleyecek kafayi yersin. Bir börek acmis elini surdugu heryer un hic temizleme zahmetinde de bulunmuyor. Kör olmak lazim bunun icin. Esime de dedim hic gelmeselerdi daha iyiydi. Kendi annem geldi onun da kalbini kiriyorum artik dün esimle bana sen hastasin dedilerbana göre brn gayet normalim ama disardan bakan herkese göre de hastayim. Pislige tahammulum yok herkesi de kendim gibi yapamam ama ne yapicam bilmiyorum. Benim istedigim absurt seyler degil ama abartiyormuşum işte. Artik takmamaya calisicam ama insanin elinde degil, ilerde cocuk daha da pisleticek eminim oturup aglarim bu kafayla ilerlersem
Canim Kv hamurunda var bu. Benimki her seyi yapar ama kendi tarzindaKızlar kv ile nasıl anlaşıyorsunuz? Ya ben çıldırmam üzereyim dün geldi yardıma ama herşeyi iki kere fl söylemem gerekiyor ev dağıldı herşey gözüme batıyor yalnızken daha iyiydim, obsessifim dağınıklık konusunda ve aşırı gerginim. Bi de haftada iki üç defa eve gelen kadına yarın gelmesin ben yaparım temizliği diyor. Yapamıyorsun işte..sabah yaptığı kızartma tenceresi hala öyle duruyor dedim şunu yıkayıp kaldırayım dursun öyle yarın da yaparım kızartma diyor. Olmaz öyle diyip ben girişiyorumHerşeyi ütülerim çorapları bile. çocuğa dün aldığım bir kaç şey vardı yıkadım ütü gerektirmez bunlar… aaa ağız mendili de mi ütülenirmiş diyor.. hergün banyo mu temizlenirmiş diyor.. Sinirden ağladım kendimi zor dışarı attım.
#kayinvalidelerkapatilsin hdjdjdjd
Ay o histerik ses tonlarina uyuz oluyorum!kendi çocuğunu burdan servise yazdırmayı planlıyor.. demek ki okul sonuna kadar Burda kalmaya niyetlendi. Sormadım bile ne kadar kalmayı düşünüyorsun diye doğumda annem, teyzem gelecek onlar kalacak dedim, annen sağlıkçı izin alamaz çok fazla dedi teyzem kalır daha iyi bakar hem o da sağlıkçı dedim.Bir şey demedi sinirlendi içten içe.. Arkamdan Eşime biz dururken teyzesi halası danası ne alaka diye şikayet etti dün. Benim torunum fl dedi ağlamaklı ses tonuyla…
:) gorumce yok iyi ki bende bi de o var. kafayi yersin. Suyum geldi hastaneye gidiyoruz haber vereyim dedim. Bana dogumu anlatiyor hastaneye geldik kapat diyorum daha konusuyor. Talimatiyla arabada doguracaktim neredeyse :)Benim kv eşime düşkün değil aşık resmendurum saçmasapan bir hal almaya başladı bu konuyu uhulet ve suhuletle çözmem lazım. Sanki sorun benim hamile olmam ve duygusallaşmam normalde takılmayacağım şeylere takılıyorum da ondan kaynaklanıyor imajı var.. Ya ben normalde çok düz bi insanım evlendiğimden beri nelere kafam çalışmaya başladı entrika dolular içlerinden bir kayınpederim bir de eşim böyle saf. Sülalecek tuhaflar
Onun kendi evinde esiyle sorunu vardir. Demez ama kacmis resmen... Kendi kendineKayınpederim durmaz asla kimsenin evinde. Evinde tek kalır.. kv dem de normalde hiç gelmez evlendik evleneli iki üç kere gelmiştir 4 yılda.. durdu durdu acısını çıkartmaya karar verdi galiba
Ben ona da takılıyordum ama kirlilik fl daha da gözüme batmaya başladı üç gündür kabus oldu banaCanim Kv hamurunda var bu. Benimki her seyi yapar ama kendi tarzindaAnne ben o sekilde yapmiyorukm, boyle yapalim derim gene ayni bildigini yapar. Esyalarin yerinde bile degistirir, kendi istedigi gibi yapar. Ben de cok sinir oluyordum. Cozumu artik ona hic bir sey yaptirmayarak buldum simdi doguma da esim cagirmadi geldi mi de otur sen ben yaparim diyorum hic kaldirtmiyorum. Yoksa dediginiz gibi sinir oluyorum. Is yaparim daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?