2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
:) gorumce yok iyi ki bende bi de o var. kafayi yersin. Suyum geldi hastaneye gidiyoruz haber vereyim dedim. Bana dogumu anlatiyor hastaneye geldik kapat diyorum daha konusuyor. Talimatiyla arabada doguracaktim neredeyse :)
Gorumce= 2×Kv
Gelinleri ile asik atiyorlar. Her Kv neden geline surekli dogumunu anlatir acaba Bir gun tum Kv'leri toplayip sunu diyecegim: " Eyy kvler! Yuzlesmeniz gereken 2 gercek var: Birincisi ogullarinizla gelinleriniz evli. Ikincisi siz artik dogurgan degilsiniz."

#kayinvalidelerkapatilsin hdjdjdjd
Ya kesinlikle ya bana daha çok yük oldu suratsızlığıyls. Lohsaya nasıl yardım edilir evin temizersin yemeğini yaparsın annem gelip allah razı olsun hepsini yapıyordu kaynanam gelince bebeği benden alıp oturuyor ay bide gelip yatıyor ahahshhahshwhshwısısısı

:) gorumce yok iyi ki bende bi de o var. kafayi yersin. Suyum geldi hastaneye gidiyoruz haber vereyim dedim. Bana dogumu anlatiyor hastaneye geldik kapat diyorum daha konusuyor. Talimatiyla arabada doguracaktim neredeyse :)
Ahahaha olmaz mıııı:))) görümcek olayına girsem hiç çıkamam

Benim kayınvalidemde eşim için diyoki yapışırdı mememe bırakmazdı öylr emerdi ki 100 kere söylemiştir sonra bigün kardeşiyle konuşurken dedi ki ay sütüm çok gelmedi benim hiç öyle ya çocuklarda ememedi o yüzden çok NE???

Ben şuan gülüyorum ama bu tarz şeyler basima gelince sinirden agliyorum demek ben yalniz degilmişim, dün bir de esimle annem benimle konusma yapti hastalik bu diye sadece istedigim temiz olmasi şimdi annem konusma yapinca eşim kendisini iyice hakli görmeye başladı eminim annem gidince bana deli muamelesi yapacak

Cok guzel yazmissiniz canim benim durumda benzer. Benim simdi annem geldi mesela, onune suyunu bile ben koyuyorum. Yapmiyor. Yapacak bir sey yok, Kv olsa yapar ama o da dedigimi hic dinlemez. Annemi tercih ettim. Geldiginde de ona Tek beklentimin hastane gunu kizimla evde kalmasi oldugunu soyledim. Ben de suan zor dayaniyorum. Ama sabrediyorum. Yapacak bir sey yok gercekten... Zaten hayatta ne anneme ne Kv ye bebek baktiririm. Kesinlikle benlik degil.

Ne güzel doktoruna Güveniyorsan zaten söylediklerini dinlemek en doğrusu, zaten normal doğumcıymış her şeyde sezeryan yapacak bir tip gibi değil. Maşallah diyim benim de hiç bela ağrım falan olmadı ben de hamile kalmadan önce yıllarca hep spor yaptım son yıllarda da fitness yapıyordum bel kaslarım falan baya iyi bence,maşallah hiç bel ağrım falan olmadı tek sıkıntım sporu da bırakınca bir anda çok kilo aldım. Şu an ortalama günde 8000 adım görüyorum ama bana mısın demiyor çok yediğimde söylenemez ama patır patır kilo alıyorum ya
Sanırım benim de biraz açıklık oluyor ondan suni yapıyorlar,hiç açıklık olmasa burada da suni yapmıyor olabilirler bence
Bence de zaten başka insanların hakkına özgürlüğüne müdahale etmeye başlayınca o işin ucu kaçıyor. O kadar insanı rahatsız ediyorlar, işte orada da ben hep denetime takılıyorum,ceza uyaran olmazsa etmezse böyle herkes kafasına göre takılıyor.
Süper canım mutlaka faydası olur ben hiç yememistim keşke yeseydim
Ay benim de evde var incir bari hastaneye de götüreyim giderken

Valla ben de aynisini dedim keşke hiç yardim etmeselerdi. Bir de ben peşlerini temizledim yalniz olmak emin ol daha iyi ben zaten bir faydalarini görmedim, onlar gider gitmez komple tüm evi temizledim kriz geçire geçire dün de kendi annem bi baktim mutfakta kullandigim el havlusuyla tezgahi falan silmiş deliricem benim yüzümden gitti ağladı ben hastaymışım, hayir diyorum siz pissiniz ben normalim kabul etmiyorlar bazen diyorum keşke kimse gelmeseydi ben tek basima her seyi yapardim, hem kimse üzülmezdi hem de benim düzen bozulmazdi. Böyle diyince de kendimi hain evlat gibi hissediyorum dün de aklima soktular bu cocuk buyuyunce evi pisletecek o zaman ne yapacaksin, bunu düsününce kesin oturur aglarim sinirden dedim kendimi pislige alistirmam lazim sanirim ne diyim whdjejd

Aynen hamileyken hormonlardan lohusaykrn hormonlardan, yav diyorum bu benim normal halim hormon falan degil anlamiyorlar da benim kayinvalide kendi evinde de hem pis hem daginik gitmek bile istemiyorum, allahim bir de demezler mi bilmedigin bir sey olursa sor kayinvalidene ögretsin, ya ne ögretecek o bana sorsun asıl ben ögreteyim. Yani eşim üzülmesin diye susuyorum ama bana iskence oluyor resmen. Neyse ki ben yalniz degilmisim yoksa kendimi deli gibi hissetmeye baslayacaktim.

Ben suan 15 kg aldim. Sonrasinda bir sekilde verilir. Insallah sagliklica su dogum surecini bir atlatalim... Spor yapan biri hemen verir zaten

Aslında olay kv nin yardım amaçlı gelip elinden geldiğini yapması ya da yapamaması değil. Maalesef özellikle bizim ülkemizde kv ler seni gelin olarak değil yarıştığı biri olarak görüyor. Bunu evlenmeden önce bana söylediklerinde çok saçma bulmuştum ancak acı da olsa deneyimledim. Benim aile yapıma çok ters. Annemle kıyaslıyorum ister istemez önümdeki tek örnek o. Yoğun çalışmasından kaynaklı da olabilir başka işlere kafa yormuyor etliye sütlüye karışmıyor. Gelinim şunu demiş damadım şunu yapmış. Ama kv dem bu şekilde değil.. Ev hanımı ama ev işlerini bile kendi yapmıyor boşluktan kime sarsam diye bakıyor sürekli. Garip entrikalar garip inançlar kıskançlıklar.. Çağırmadım ki mesela ben onu neden geliyorsun çocuğunu da alıp. Evde yatmak dinlenmek istiyorum belki son zamanlarımı kocamla başbaşa olmak istiyorum. Evin bir düzeni var kendi evinde bu kadar hassasken aynı hassasiyeti bana da göstermelisin. Görümcem hamileyken yaptığı hassasiyetin onda biri yok. Ona laf söyletmediği şeyleri bana söylüyor. İşte sütün gelir inşallah, normal doğum zor olur senin.. abuk sabuk laflar inanışlar.. Benim çocuğum en doğrusunu ben bilirim lafının üzerine hayır o benim torunum diyebiliyor. Ben nasıl bir cehennme düştüm diye sorguluyorum. Bu insanların düşünce yapısı, hurafeleri.. gerçekten böyle insanlar varmış maalesef.

Kızlar günaydın size bi sorum olacaktı. Bi akrabam dogumuma e bebekten emzirme ürünleri alıp sepet yapıp getirdi, çaylar smoothieler zuber tarzı Atıştırmalıklar, süt artırıcı galeta simit ayy bi sürü şey almış çok çok beğendim. Kendisi de 35 haftalık hamile ben ona ne yapsam böyle orijinal kullanışlı hediyeler geldi mi size bana fikir verebileceğiniz, önceki doğumuna annem kiyafet sepeti yapmıştı onu tekrar yapmak istemiyorum ne yapsam bi türlü bulamadım acil yardım pliiis

Normal olan biziz Benim Kvnin evi bal dök yala ama kendi yapmadığı içinmiş şuan anladım dün diyor ki bayadır yemek yapmamışım köfte nasıl yapılıyordu tarifi açsana Aslında kv dem titiz değilmiş yeni anladım aydınlanma yaşadım evde her gün yemeğini temizliğini yapan olursa oooo herkese yargı dağıtmakla olmuyor demekki

Aynı yaşadıklarımız aynııııı

Almadıysa bez sepeti yapabilirsin 1den 5 numaraya kadar çok işine yarar bana gelse mutlu olurdum. Bana Hediye gelip de kullanışlı hediyeler var ama orjinal değil steril makinesi, telsiz, beşik, çöp kovası.. biri de banyo küveti,filesi vs banyo ürünleri almıştı küvetin içine koyup. İşte pişik kremi, tırnak makası, tarak banyo lifi, şampuan, ne ararsan

Hepimiz mi başak burcuyuz
Bizim kv sağ olsun on günlüğüne gidicek diye valiz hazırlamaktan torununu görmeye bile bir saatliğine geldi ki evlerimiz on dakika mesafede.
Ahahaha olmaz mıııı:))) görümcek olayına girsem hiç çıkamam
Ünlü düşünür #miniktostosundedesi nin bir laf geldi aklıma
‘Görümce görümce görmesem de olur ömrümce…’

Son düzenleme:
Yaa herkes öyle söylüyor ne güzel mesafeli kadın diye Ama ne biliyim ben daha sıcak ilişkiler insanıyım bu tarz davranışlar bana yapmacık geliyor. Hiçbir emek gösterme gelme yardımda bulunma iyi ya da kötü sonra da ay çok özledim ay ölüyorum bitiyorum

Benim de annemden beklentim senle aynı aslında, benim büyük oğlanla ilgilensin yeter. Bebekle falan ben ilgilenirim benim oğlan da çok zor bir çocuk zaten, her şeyini hep biriyle yapmak istiyor sekiz yaşına geldi hala böyle, çok ağır herşeyde 10 kere söylüyoruz beni çok yoruyor. Nasıl yapacağız bilmiyorum bakalım.

Günaydın kızlar. Bana bir el atın fikir verin . Ben bugün 39+3 oldum. Bebek kendiliğinden gelmezse Perşembe günü 39+6 da suni vererek doğumumu başlatacak. Perşembeye kadar da hiç kendi gelesi yok bu bebişin. Dün akşam çatı ağrım oldu , sabaha karşı da kısacık süren bel ve kasık ağrım oldu dedim hadi devam et doğum olsun yok. Sürekli ha başladı ha başlayacak diye beklemekten psikolojim bozuldu. Başıma ağrılar giriyor 1 haftadır. Perşembeyi beklemeyip doktordan yarına suni versin diye talepte mi bulunsam. Bunaldım ben biraz. İlki suni olunca bu kendi sancımla olsun istedim ama nasip olmayacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…