Evet ya herkes annemi arayip ramazan giriyor vs dio, ben de biraz mahcup oluyorum. Dogsun hemen bir kac gune yollicam annemi... Erken dogum diye bir de biz erkenden gel dedik, 20 gundur kadin da evini ozlediHaklısın arada 2 gün var ne farkderki diyeceksin ama inan o kadar bunaldım ki.saatler bile gün gibi geliyor bana. Perşembe Ramazan'ın ilk günü bir de . Yanımda olacak insanlar da oruç olacak onun da stresi geldi bana. Gereksiz her şeyi düşünme gibi saçma bir huyum var bir türlü törpüleyemediğim. Bi de suniye kalacaksa zaten ha salı ha Perşembe ne farkeder olsun bitsin moduna girdim.
İlk doğumumda şu uyarı olarak yazdıklarının tamamının tersini yaptım gerçekten ağrıyı çok hissettim ve yanlış yaptığımı da farkettim . Bu sefer özellikle bunlara dikkat edeceğim zaten. Dediğin gibi sezeryana dönmez suni ya da kendi sancım farketmez normal doğum yaparsam uyarılarının hepsini uygulamaya çalışacağım
Heh aynı işte erken doğacak diye kv de yanıma geldi . Ne gelen var ne giden.Evet ya herkes annemi arayip ramazan giriyor vs dio, ben de biraz mahcup oluyorum. Dogsun hemen bir kac gune yollicam annemi... Erken dogum diye bir de biz erkenden gel dedik, 20 gundur kadin da evini ozledi
O duygu bende de var. 40 hafta psikoloji cok normal. Ama birden bi baslarsa sanci dogum baslar. Yani bir saat sonra baslamicagi ne malum!Canım hiç gelecek gibi de hissediyorum. Ani ne olur ne gelişir bilemem ama sürekli yalancı sancı çekip duruyorum başka da bir şey yok. Zaman geçmiyor bir de üstümde değişik bir sıkıntı var. Bunaltı geliyor. Düşün düşün beynim çatladı .
Bebisler balik olmicak bu da guzel tarafiBen de başak burcu olarak takıntılı ve gerekli gereksiz her detayı düşünüp planlamaya çalışan insan olarak işte buradayım
Evet gevşemeye çok ihtiyacım var yay gibi verildiğimi hissediyorum.inşallah her şey güzel olur hepimiz içinO duygu bende de var. 40 hafta psikoloji cok normal. Ama birden bi baslarsa sanci dogum baslar. Yani bir saat sonra baslamicagi ne malum!
Gevsemeye calisin. Bu gerginlikle dogum baslasa da zor olur. Sicak bir dus alip keyfinize gore takilin gevseyin bugunBen oyle yapicam... Son gunlerimiz bebeksiz
Evet bugün son gündü yarın koç başlıyor galibaBebisler balik olmicak bu da guzel tarafi
Masaj yapacak kimse yok mu? O kadar iyi geliyor kiEvet gevşemeye çok ihtiyacım var yay gibi verildiğimi hissediyorum.inşallah her şey güzel olur hepimiz için
Masaj işi akşam eşime kilitlerimMasaj yapacak kimse yok mu? O kadar iyi geliyor kisicak dus , doga manzarasi esliginde kahve, balkon keyfi, aaa asla es gecemicem, kahve esliginde sacma sapan magazin ya da Hakan Ural uzlemek bos bos cok iyi kafa dagitiyor
Ben insan gozlemi yapmayi da seviyorum. Bana is gorurMasaj işi akşam eşime kilitlerimdoğa manzaram yok ama çok güzel apartman manzaram var iş görür mü ,
Kız doğum bu ya ramazana da denk gelir bayrama da canım , nerden bilecen ki canım öyle sanmışsın olmamış, lütfen bunu takma ya, bize kalsa kimse 40 ı beklemez valla son haftalar hepimizi yorduEvet ya herkes annemi arayip ramazan giriyor vs dio, ben de biraz mahcup oluyorum. Dogsun hemen bir kac gune yollicam annemi... Erken dogum diye bir de biz erkenden gel dedik, 20 gundur kadin da evini ozledi
Canım hiç gelecek gibi de hissediyorum. Ani ne olur ne gelişir bilemem ama sürekli yalancı sancı çekip duruyorum başka da bir şey yok. Zaman geçmiyor bir de üstümde değişik bir sıkıntı var. Bunaltı geliyor. Düşün düşün beynim çatladı .
Babam yalniz olunca Annem gitmek istiyor canim... Ister istemez mahcup oluyorum. Yani doktora saydiriyor falan... Yani erken dogmadi, kuveze girmedi diye biz seviniyoruz ama herkes kendi hayatini dusunuyor iste... Tesekkur ederim desteginiz icinKız doğum bu ya ramazana da denk gelir bayrama da canım , nerden bilecen ki canım öyle sanmışsın olmamış, lütfen bunu takma ya, bize kalsa kimse 40 ı beklemez valla son haftalar hepimizi yordu
EveettKızlar galiba ishal oldum. Gece tuvalete çıktım, sabah uyandıktan sonra çıktım, kahvaltı yaptım bir daha çıktım. Sulu falan da değil baya normal tuvalet
sizce bu doğum yaklaştığı için olabilir mi?
Kızlar galiba ishal oldum. Gece tuvalete çıktım, sabah uyandıktan sonra çıktım, kahvaltı yaptım bir daha çıktım. Sulu falan da değil baya normal tuvalet
sizce bu doğum yaklaştığı için olabilir mi?
Ay heyecanlandım, teşekkür ederimEvet tam da anlattığınız gibi olurhadi hayırlısı
Allah içine ferahlık versinCanım hiç gelecek gibi de hissediyorum. Ani ne olur ne gelişir bilemem ama sürekli yalancı sancı çekip duruyorum başka da bir şey yok. Zaman geçmiyor bir de üstümde değişik bir sıkıntı var. Bunaltı geliyor. Düşün düşün beynim çatladı .
Evet doğum tarihi söylemek gerçekten iyi değilmiş onu anladım . İnsanlar iyi niyetle soruyor belki ama inanılmaz bir baskı oluşuyor . Hala doğmadı mı ,daha doğurmadın mı sanki elimdeCanım doğum sakinlik sever, sessizlik sever; vaktinden önce müdahale ettirme derim sana. Her şeyin bir vakti var, o an gelmeden olmuyor. Sabırla beklemeye devam, hem ramazan ayının manevi atmosferinde doğsun nolacak ki, etrafında oruçlu insanların duasını alarak doğurursun inşallah. Son günlere sabretmek zor olsa da senin vaktin de var daha. Bi de kimseye tahmini doğum tarihini söylememek lazım, doğmadı mı diye seni darlamasınlar diye.
Orası kesinAllah içine ferahlık versin
Çık dolaş bol bol temiz hava al kafan dağılır bol bol kendine oku hepsi geçecek bu günleri ileride gülerek anlatacaksın belkide hatirlamayacaksin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?