2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hepimiz aynı durumdayız Kızlar, herkes sadece doğumu soruyor, yalnız değilsiniz, sarılalım

Selamlar
Umarım herkes ve bebişler iyidir
Bugün kontrole gittim bebiş rahat..
nst de sancı yok 37+5 im ama 4 gün kadar geride çıktı. Kilosu ise 3 olmuş deneyimli anneler normal midir bu durum?
Kilosu iyi bence. 4 gün geride olması da çok önemli değil bence o değişebiliyor. Belki bir sonraki kontrole haftasıyla uyumlu bile çıkabilir kafaya takma

Canım benimde rahim mesaneye yapışmış sezeryan surecinde farkedilmisti. O yüzden baya uzun sürmüştu ve zor olmustu benimde ameliyatim. Belki de sansim iyi bir doktorla surece baslamam olmustu. Neyseki hepsi gecti ,sağlıkla aldık kucağımıza yavrularımızı. Çok geçmiş olsun.

Kızlar sizin bebisler bir memeyi kaç dk emiyor benimki max 7-8 dk sonra uyuyakalıyor
Yoğun gaz sancısı yaşadığında memeye yapışıyor direk işte i zaman ben kaç dakka emdiginden ziyade kaç dakka emmedi onun hesabını yapıyorum
Canım çene kasları kuvvetlendikçe daha kısa zamanda daha fazla süt çekiyorlar o yüzden dakikaya takılma bence. süt kuzusu onlar ya tabikide memede uyuyancaklar en bildikleri yabancı olmadıkları koku orda cunku

Bence bilerek yapıyor canım.

Anlıyorum seni benim de 40 ı geçti cuma 41 olacağım cumaya kadar bile beklemek istemiyorum yarın olsun bitsin istiyorum artık yoruldum çünkü

Bence bilerek yapıyor canım.
Kızında yaptırmaz onu kendinde de yaptırmaz asla.. ev kokacak diye patates kızartmıyor kendi evinde bugün balık yapacakmış evde oğlu seviyormuş. Kokusuna katlanamam yapma alışsa balıkçı var orda yiyoruz illa yapacaksan evinde yap biz sana gelelim dedim.

Herkes kv lerden dert yanmış ben kp'den benim kv esim çok küçükken büyük ameliyatlar geçirmek zorunda kalmış o yüzden şuan kendi halinde diyebileceğimiz türden. Çocuk resmen. Ama kendince doğru bildiği şeyleri söylemekten ve yapmaktan da geri kalmaz. Ciddiye almıyorum kendisini. Süt tozunu suyla karıştırıp cocuga süt diye vermeye kalkar, şekerli su içsin sarılık olmasın der ne bileyim bilmem kaç gün öncesinden kalan yemeği artık bozulmuş yemeği senin için sakladım ayırdım deyip yedirmeye kalkar, ne bileyim ayağında çıkartıp kullandığı çorabı hediye paketi yapar sen giy kızım uşütme der falan..dusunce kapasitesi o kadar işte. O yuzden cocukla 1 saniye yalnız bırakamam onları. Ama kv tüm rollerini kp üzerine almış gibi. Her şeye karışmak ister hep kendi dediği yapılsın ister yapılmadı mı kendi annesine gider anlatir, babaanne de eşimi arar fırça atar baban üzüldü felan diye... kızım doğduğunda ilk torun ya hemen hemen her akşam bize geldiler oturmaya bazen baya gec saatte uyumamıza yakin. Kp durup durup çocuğun birseylerini bahane edip yatak odama girdi bir gece. Ben aşırı sinir oldum. (Çocuğun beşiği yatak odamızda diye) çocuğu uyutup yatırmıştim dakka başı göreyim bahanesini kullandı kaldı ki demiştim çocuğu buraya getirelim diye yok ben giderin deyip odama daldı. Akabinde eşimle büyük bir kavganın fitili oldu bu durum. Kp nim benim yatak odamda ne işi var konulu... sonra eşim babasına uygunca bize gelmeyin, biz size geliriz dedi. Bu doğumumda da oğlunu arayıp eşine sor müsaitse gelelim mi dediler. Geldiler hicbir şeye karışmadan oturdular torunlarıyla oynadılar ve gittiler. Bazen mesafe koymak çok rahatlatıyor....

Kızlar akşam oglanda feci bir gaz sancısı vardı saatlerce ağladı resmen. Tamda sancı büyük kızım uyutacağım saate denk geldi, oğlan susmuyor Kız uyuyamıyor sesten, uyuyamayinca daha bir aksilesti huysuzlasti. Oğlan susunca bir ara Kız uykuya daldı da diğer odaya geçtik oglanla ağlamaya orda devam etti. Ben kendimdeb gecmis halde oglani susturup gazini cikartmaya calisirken bir baktım benim canım kocacım koltukta mışıl mışıl uyuyor. İşte o zaman anladım ki bebekler gibi uyumak terimi yanlış, doğrusu "babalar gibi uyumak" olmalı... zira bebekle ben sabaha kadar ayakta, can eşim rüya alemindeydi....

Doğru demişsin canım valla . Bazı konularda taviz vermemek gerekiyor diye düşünüyorum.

Benim eşimin de on gün babalık izni vardı yatak odası soğuk kuzeye bakıyor diye bebisle ben salonda yatıyoruz annem de bizimle eşim de yatak odasında yatıyor on gün boyunca uyudu uyandı youtubeda takıldı arkadaşlarıyla telefonda görüştü bol bol. Aralarda yemek yemeye tuvalete girmeye cıktı bir de iki üç saatte bir emiyor mu diye sormaya cıktı odadan sağolsun imkan verilirse birdahaki çocukta baba olmak isterim ben baya keyifli bir iş

Benim eşim de sabah uyaninca gece çok ağlamadi sanki yaaa diyor gece horul horul uyuduğu için dünyadan haberi yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…