Normal bence 2 haftaydi bizim gerilik önemli olan 2 haftayi gecmemesi demişti dr canım son haftalarda oluyormuş böyleSelamlar
Umarım herkes ve bebişler iyidir
Bugün kontrole gittim bebiş rahat..
nst de sancı yok 37+5 im ama 4 gün kadar geride çıktı. Kilosu ise 3 olmuş deneyimli anneler normal midir bu durum?
Hayatta en gıcık olduğum şey odama pat diye girilmesi. Gerçekten nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar ya. O an emziriyor olsan mesela hiç utanmayacak mı. Mahrem diye bir şey var lafa geldi mi mangalda kül bırakmayanlar uygulamaya gelince maşallahlari oluyor.Herkes kv lerden dert yanmış ben kp'denbenim kv esim çok küçükken büyük ameliyatlar geçirmek zorunda kalmış o yüzden şuan kendi halinde diyebileceğimiz türden. Çocuk resmen. Ama kendince doğru bildiği şeyleri söylemekten ve yapmaktan da geri kalmaz. Ciddiye almıyorum kendisini. Süt tozunu suyla karıştırıp cocuga süt diye vermeye kalkar, şekerli su içsin sarılık olmasın der ne bileyim bilmem kaç gün öncesinden kalan yemeği artık bozulmuş yemeği senin için sakladım ayırdım deyip yedirmeye kalkar, ne bileyim ayağında çıkartıp kullandığı çorabı hediye paketi yapar sen giy kızım uşütme der falan..dusunce kapasitesi o kadar işte. O yuzden cocukla 1 saniye yalnız bırakamam onları. Ama kv tüm rollerini kp üzerine almış gibi. Her şeye karışmak ister hep kendi dediği yapılsın ister yapılmadı mı kendi annesine gider anlatir, babaanne de eşimi arar fırça atar baban üzüldü felan diye... kızım doğduğunda ilk torun ya hemen hemen her akşam bize geldiler oturmaya bazen baya gec saatte uyumamıza yakin. Kp durup durup çocuğun birseylerini bahane edip yatak odama girdi bir gece. Ben aşırı sinir oldum. (Çocuğun beşiği yatak odamızda diye) çocuğu uyutup yatırmıştim dakka başı göreyim bahanesini kullandı kaldı ki demiştim çocuğu buraya getirelim diye yok ben giderin deyip odama daldı. Akabinde eşimle büyük bir kavganın fitili oldu bu durum. Kp nim benim yatak odamda ne işi var konulu... sonra eşim babasına uygunca bize gelmeyin, biz size geliriz dedi. Bu doğumumda da oğlunu arayıp eşine sor müsaitse gelelim mi dediler. Geldiler hicbir şeye karışmadan oturdular torunlarıyla oynadılar ve gittiler. Bazen mesafe koymak çok rahatlatıyor....
OoyyCanim Ekin'in de oldu geçen duştan sonra minik minik sivilce gibi. Ebe bugün alerji olmuş dedi. Sampuanini değiştirip denicem bi. Sen Şampuan ne kullaniyordun
ne diyoruz #imkanıolanbabaolsun #erkeklerkapatılsınBenim eşim de sabah uyaninca gece çok ağlamadi sanki yaaa diyorgece horul horul uyuduğu için dünyadan haberi yok tabi
Bssladık canım ocean verdi doktorumuzKızlar belki yazışmışsınızdır göremedim ama d vitamini vermeye başladınız mı bebişlere
Aynısı bende oldu kabarık kabarık mı ? Şuan geçti terlediğim zaman oluyor terlememeye çalış gitmedim valla bendeKızlar hala niye ağrım olduğunu buldum,dikiş yerim değil çatlaklarım ağrıyormuşdokununca çok kötü bir hassasiyet ve ağrı vardı bugün bir baktım çatlaklar mosmor ve içlerii çok acıyooor
Böyle olan var mı daha önce? Şimdi ben kadın doğumcumu mu aramalıyım cildiyeye mi gitmeliyim
Bildiğim iyi olduKullanılır neden kullanilmasin ki?
Evet canm gün içerisinde çalıştırıyorum o boğaz kuruluğu pek olmadı cnmHangi marka aldın canım farkediyor mu ?
Bugün sağlık ocağı hemşiresi de bana sütun yağlı olduğu için sivilce çıkmış dediCanim Ekin'in de oldu geçen duştan sonra minik minik sivilce gibi. Ebe bugün alerji olmuş dedi. Sampuanini değiştirip denicem bi. Sen Şampuan ne kullaniyordun ?
Bizimki de ayni model. Hatta bir de annem ona hizmet ediyor cay may falan. Hic utanmiyor da. Bebegimi de benden alip oturuyor oyle, sen ameliyatlisin ben tutayim diyor :). Sinir oldum. Gorumcem de aynisi ki annem kv den daha buyuk. Utanmadilar kadina cay servisi yaptirmaya kendilerine. Icime oturdu.Ya kesinlikle ya bana daha çok yük oldu suratsızlığıyls. Lohsaya nasıl yardım edilir evin temizersin yemeğini yaparsın annem gelip allah razı olsun hepsini yapıyordu kaynanam gelince bebeği benden alıp oturuyor ay bide gelip yatıyor ahahshhahshwhshwısısısı
Benim bebe de öyle ya,ilk günden beri var kırmızı sivilce gibi isilikler.Bizim burda sütün yarayınca çıkarıyor bunları büyüdüğüne işaret diyorlar ama bilemedim yaniBugün sağlık ocağı hemşiresi de bana sütun yağlı olduğu için sivilce çıkmış dedibenim oğlanın her yerinde var yüzünün ergenliğe yeni giren çocuklar gibi alnı kaşı yanaklar çene her yerde yani...
Bi de bu dönemde anneye çok düşkünüz hepimiz. Ya varya allahından bulsunlar nasıl kadına hizmet ettirirler ya. Off çook zor. Annem hergün uğramaya çalışıyor evi yakıngittkten sonra hep ağlıyorım kendimi çok yalnız hissediyorumBizimki de ayni model. Hatta bir de annem ona hizmet ediyor cay may falan. Hic utanmiyor da. Bebegimi de benden alip oturuyor oyle, sen ameliyatlisin ben tutayim diyor :). Sinir oldum. Gorumcem de aynisi ki annem kv den daha buyuk. Utanmadilar kadina cay servisi yaptirmaya kendilerine. Icime oturdu.
Canım alerji dermatit normal sivilceden biraz farklı oluyor. Nasıl anlatayım yan yana küçük küçük bir sürü kabariklik böyle bir bütün gibi görülüyor kırmızı ve dokunduğunda üstü yağlı değil de kuru pütürlu geliyor genelde. Kizimdaki alerjiye bağlı o şekildeydi. Direk sivilce şeklinde olmuyor yapısı biraz farklı. Birde alerjide ağız çevresi, ense, sırt, gogus arası, kasık ve bez bölgesinde oluyor. Alın-yanak kısmında pek olmuyor. Birde alerji demek için kakada mukus - kan olması gerekiyor.Ooyyben benimkininde alerji olduğunu düşünüyorum galiba canım. Sebamed kullanıyorum şampuan duştan sonra ki gün oldu. Ama ben günde 2 tane yumurta yedim bise patates kızartması 3 kere yedim yağdan falan mı dye düşündüm sen ne kullanıyorsun şampuan ay kıyamam ben bu minnaklara ya geçmezse yarın bi götüriyim sağlık ocağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?