2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Selamlar
Umarım herkes ve bebişler iyidir
Bugün kontrole gittim bebiş rahat..
nst de sancı yok 37+5 im ama 4 gün kadar geride çıktı. Kilosu ise 3 olmuş deneyimli anneler normal midir bu durum?
Normal bence 2 haftaydi bizim gerilik önemli olan 2 haftayi gecmemesi demişti dr canım son haftalarda oluyormuş böyle

Hayatta en gıcık olduğum şey odama pat diye girilmesi. Gerçekten nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar ya. O an emziriyor olsan mesela hiç utanmayacak mı. Mahrem diye bir şey var lafa geldi mi mangalda kül bırakmayanlar uygulamaya gelince maşallahlari oluyor.

Canim Ekin'in de oldu geçen duştan sonra minik minik sivilce gibi. Ebe bugün alerji olmuş dedi. Sampuanini değiştirip denicem bi. Sen Şampuan ne kullaniyordun
Ooyy ben benimkininde alerji olduğunu düşünüyorum galiba canım. Sebamed kullanıyorum şampuan duştan sonra ki gün oldu. Ama ben günde 2 tane yumurta yedim bise patates kızartması 3 kere yedim yağdan falan mı dye düşündüm sen ne kullanıyorsun şampuan ay kıyamam ben bu minnaklara ya geçmezse yarın bi götüriyim sağlık ocağına

Kızlar hala niye ağrım olduğunu buldum,dikiş yerim değil çatlaklarım ağrıyormuş dokununca çok kötü bir hassasiyet ve ağrı vardı bugün bir baktım çatlaklar mosmor ve içlerii çok acıyooor
Böyle olan var mı daha önce? Şimdi ben kadın doğumcumu mu aramalıyım cildiyeye mi gitmeliyim

Kızlar belki yazışmışsınızdır göremedim ama d vitamini vermeye başladınız mı bebişlere

Kızlar 38-39 haftalarda olanlar halsizlik durumlarınız nasıl valla hiç halim yok ya doktorlar yürü dedikçe benim uykum var

Aynısı bende oldu kabarık kabarık mı ? Şuan geçti terlediğim zaman oluyor terlememeye çalış gitmedim valla bende

Kızlar merhaba herkese. Bugün bizi anne bebek uyum odasına alacaklar. Kızım kuvözden çıkacak yanıma verecekler. Eğer iyi beslersem emerse kilo kaybı yaşamazsa taburcu olucaz inşşşşş 2. Çocuğum ama sanki ilk gibi tecrübesizlik hissediyorum.

Nasıl besleyeyim kaç saatte bir, emmesse ne yapayım, yeterli emdiğini doyduğunu nasıl anlayayım ?????

Tecrübelerinizi yazın bana lütfen??? Bunu yaptım kilo aldı vs ??? Benim kız çok nazlı ve emmeyi sevmeyen tayfadan bunu da bilin şimdiden herkese teşekkürler

Canim Ekin'in de oldu geçen duştan sonra minik minik sivilce gibi. Ebe bugün alerji olmuş dedi. Sampuanini değiştirip denicem bi. Sen Şampuan ne kullaniyordun ?
Bugün sağlık ocağı hemşiresi de bana sütun yağlı olduğu için sivilce çıkmış dedi benim oğlanın her yerinde var yüzünün ergenliğe yeni giren çocuklar gibi alnı kaşı yanaklar çene her yerde yani...

Bizimki de ayni model. Hatta bir de annem ona hizmet ediyor cay may falan. Hic utanmiyor da. Bebegimi de benden alip oturuyor oyle, sen ameliyatlisin ben tutayim diyor :). Sinir oldum. Gorumcem de aynisi ki annem kv den daha buyuk. Utanmadilar kadina cay servisi yaptirmaya kendilerine. Icime oturdu.

Benim bebe de öyle ya,ilk günden beri var kırmızı sivilce gibi isilikler.Bizim burda sütün yarayınca çıkarıyor bunları büyüdüğüne işaret diyorlar ama bilemedim yani annelerin her şeye bir cevabı var bayılıyorum bu yorumlara

Bi de bu dönemde anneye çok düşkünüz hepimiz. Ya varya allahından bulsunlar nasıl kadına hizmet ettirirler ya. Off çook zor. Annem hergün uğramaya çalışıyor evi yakıngittkten sonra hep ağlıyorım kendimi çok yalnız hissediyorum

Canım alerji dermatit normal sivilceden biraz farklı oluyor. Nasıl anlatayım yan yana küçük küçük bir sürü kabariklik böyle bir bütün gibi görülüyor kırmızı ve dokunduğunda üstü yağlı değil de kuru pütürlu geliyor genelde. Kizimdaki alerjiye bağlı o şekildeydi. Direk sivilce şeklinde olmuyor yapısı biraz farklı. Birde alerjide ağız çevresi, ense, sırt, gogus arası, kasık ve bez bölgesinde oluyor. Alın-yanak kısmında pek olmuyor. Birde alerji demek için kakada mukus - kan olması gerekiyor.
Benim oğlanda görseldeki gibi suan ergenlige yeni giris yapti diyorum. Bugün sağlık ocağı hemşiresi sütün yağlıdır ondan olmuştur dedi. Ordaki doktor da anne sütünden hormon geçiyor onlardan kaynaklıdır dedi. Az önce kendi cocuk doktorumuza görsel gönderdim bakalım cevabı ne olacak.

Eklentiler

• 20230320_162412.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…