Gecen gun yazmıştım karnımda kaşınan yerlerde çatlaklar oluştu diyeKızlar hala niye ağrım olduğunu buldum,dikiş yerim değil çatlaklarım ağrıyormuşdokununca çok kötü bir hassasiyet ve ağrı vardı bugün bir baktım çatlaklar mosmor ve içlerii çok acıyooor
Böyle olan var mı daha önce? Şimdi ben kadın doğumcumu mu aramalıyım cildiyeye mi gitmeliyim
4. Gün başladık. Oceon 400iu 1 puf.Kızlar belki yazışmışsınızdır göremedim ama d vitamini vermeye başladınız mı bebişlere
Aynen canım. Her derde deva...Bildiğim iyi olduher şeye derman gibi bu kantaronn
Oyy bebeğimCanım alerji dermatit normal sivilceden biraz farklı oluyor. Nasıl anlatayım yan yana küçük küçük bir sürü kabariklik böyle bir bütün gibi görülüyor kırmızı ve dokunduğunda üstü yağlı değil de kuru pütürlu geliyor genelde. Kizimdaki alerjiye bağlı o şekildeydi. Direk sivilce şeklinde olmuyor yapısı biraz farklı. Birde alerjide ağız çevresi, ense, sırt, gogus arası, kasık ve bez bölgesinde oluyor. Alın-yanak kısmında pek olmuyor. Birde alerji demek için kakada mukus - kan olması gerekiyor.
Benim oğlanda görseldeki gibi suan ergenlige yeni giris yapti diyorum. Bugün sağlık ocağı hemşiresi sütün yağlıdır ondan olmuştur dedi. Ordaki doktor da anne sütünden hormon geçiyor onlardan kaynaklıdır dedi. Az önce kendi cocuk doktorumuza görsel gönderdim bakalım cevabı ne olacak.
Ben de siveno köpük kullaniyordum canim bi değiştirip deneyeceğim bakalımOoyyben benimkininde alerji olduğunu düşünüyorum galiba canım. Sebamed kullanıyorum şampuan duştan sonra ki gün oldu. Ama ben günde 2 tane yumurta yedim bise patates kızartması 3 kere yedim yağdan falan mı dye düşündüm sen ne kullanıyorsun şampuan ay kıyamam ben bu minnaklara ya geçmezse yarın bi götüriyim sağlık ocağına
Ahahahah tam dayakliklar yane diyoruz #imkanıolanbabaolsun #erkeklerkapatılsıngece ben ne savaşlar veriyorum sabah kalkıyo diyo ki bu gece iyi uyudu valla uykunu almışsındır neeeeeeee
Aaa ilk kez duydum bunu çatlak ağrı yapar mıymışKızlar hala niye ağrım olduğunu buldum,dikiş yerim değil çatlaklarım ağrıyormuşdokununca çok kötü bir hassasiyet ve ağrı vardı bugün bir baktım çatlaklar mosmor ve içlerii çok acıyooor
Böyle olan var mı daha önce? Şimdi ben kadın doğumcumu mu aramalıyım cildiyeye mi gitmeliyim
Ben de bu markadan bakıyorum alayım bari ben de bizim yatak odası çok kuruyor geceleriEvet canm gün içerisinde çalıştırıyorum o boğaz kuruluğu pek olmadı cnm
Allah allaaah herkes farklı bişey diyorBugün sağlık ocağı hemşiresi de bana sütun yağlı olduğu için sivilce çıkmış dedibenim oğlanın her yerinde var yüzünün ergenliğe yeni giren çocuklar gibi alnı kaşı yanaklar çene her yerde yani...
Bizimki de böyle bak kuzumBenim bebe de öyle ya,ilk günden beri var kırmızı sivilce gibi isilikler.Bizim burda sütün yarayınca çıkarıyor bunları büyüdüğüne işaret diyorlar ama bilemedim yaniannelerin her şeye bir cevabı var bayılıyorum bu yorumlara
Aa eevett, kilo alimi da o yuzden guzelBugün sağlık ocağı hemşiresi de bana sütun yağlı olduğu için sivilce çıkmış dedibenim oğlanın her yerinde var yüzünün ergenliğe yeni giren çocuklar gibi alnı kaşı yanaklar çene her yerde yani...
Tabi gece emzirdikten sonra sonra yatıyorum kalkıyorum baya terlemiş oluyorum. Bilmiyorum sebep nedir valla şaştım kaldımAynısı bende oldu kabarık kabarık mı ? Şuan geçti terlediğim zaman oluyor terlememeye çalış gitmedim valla bende
Gecen gun yazmıştım karnımda kaşınan yerlerde çatlaklar oluştu diyeeğer gidersen geçirmek için ne önerecek benimle de paylaşır mısın canm. Valla gözüme şuan hiç hoş gelmiyor
Evet ben de ilk defa duydum internette baktım da ya hep izi soran var ağrıyıı yokkk zaten böyle şeyler hep beni bulurBen de siveno köpük kullaniyordum canim bi değiştirip deneyeceğim bakalım
Ahahahah tam dayakliklar ya
Aaa ilk kez duydum bunu çatlak ağrı yapar mıymışistersen bi cildiyeye git canım
Ben de bu markadan bakıyorum alayım bari ben de bizim yatak odası çok kuruyor geceleri
Allah allaaah herkes farklı bişey diyorben de resmini ekleyim bak bu sönmüş hali
Bizimki de böyle bak kuzum
Ay nasıl bir yol izlesek acaba yaTabi gece emzirdikten sonra sonra yatıyorum kalkıyorum baya terlemiş oluyorum. Bilmiyorum sebep nedir valla şaştım kaldım
Tamam canım gidersem yazarım şimdi eşim internetten bakmış normalmiş diyor
Şu koskoca grupta bir tek ben de varsa çok normal sayılmaz bence
Evet ben de ilk defa duydum internette baktım da ya hep izi soran var ağrıyıı yokkk zaten böyle şeyler hep beni bulur
Iste dusuncesizler sorsan acaip dusuncelidirler. Ben hic bisey demedim annem de demedi, esim dedi ne terbiyesizlik diye. Anneme karsi mahcup hissediyor kendini bunlar yuzunden hep.Bi de bu dönemde anneye çok düşkünüz hepimiz. Ya varya allahından bulsunlar nasıl kadına hizmet ettirirler ya. Off çook zor. Annem hergün uğramaya çalışıyor evi yakıngittkten sonra hep ağlıyorım kendimi çok yalnız hissediyorum
Bu sefer uyumak istiyoruz diye dert yanarız herhalde Allah sağlık versin gerisi boşOrası kesindoğmak bilmedin diye anlatıp anlatıp güleriz artık
Al benden de o kadar doktor yürü diyor ama benim hiç halim yok uykum var kendimi nereye atsam uyuklamaya başlıyorumKızlar 38-39 haftalarda olanlar halsizlik durumlarınız nasıl valla hiç halim yok ya doktorlar yürü dedikçe benim uykum var
Ah arkadaşım aynen kesinlikle uaIste dusuncesizler sorsan acaip dusuncelidirler. Ben hic bisey demedim annem de demedi, esim dedi ne terbiyesizlik diye. Anneme karsi mahcup hissediyor kendini bunlar yuzunden hep.
Ne kadar güzel düşünceli bir hediye olmuş öyleKızlar günaydınsize bi sorum olacaktı. Bi akrabam dogumuma e bebekten emzirme ürünleri alıp sepet yapıp getirdi, çaylar smoothieler zuber tarzı Atıştırmalıklar, süt artırıcı galeta simit ayy bi sürü şey almış çok çok beğendim. Kendisi de 35 haftalık hamile ben ona ne yapsam böyle orijinal kullanışlı hediyeler geldi mi size bana fikir verebileceğiniz, önceki doğumuna annem kiyafet sepeti yapmıştı onu tekrar yapmak istemiyorum ne yapsam bi türlü bulamadım acil yardım pliiis
Kız daha ne istiyorsunHepimiz mi başak burcuyuz
Bizim kv sağ olsun on günlüğüne gidicek diye valiz hazırlamaktan torununu görmeye bile bir saatliğine geldi ki evlerimiz on dakika mesafede.
Ünlü düşünür #miniktostosundedesi nin bir laf geldi aklıma
‘Görümce görümce görmesem de olur ömrümce…’
Benim oğlum da öyle maalesef, ve benim asla yavaş iş yapmaya tahammülüm yokBenim de annemden beklentim senle aynı aslında, benim büyük oğlanla ilgilensin yeter. Bebekle falan ben ilgilenirim benim oğlan da çok zor bir çocuk zaten, her şeyini hep biriyle yapmak istiyor sekiz yaşına geldi hala böyle, çok ağır herşeyde 10 kere söylüyoruz beni çok yoruyor. Nasıl yapacağız bilmiyorum bakalım.
Normal istiyorum diyorsan denemekte fayda var . İnşallah en kolayı olurGünaydın kızlar. Bana bir el atın fikir verin . Ben bugün 39+3 oldum. Bebek kendiliğinden gelmezse Perşembe günü 39+6 da suni vererek doğumumu başlatacak. Perşembeye kadar da hiç kendi gelesi yok bu bebişin. Dün akşam çatı ağrım oldu , sabaha karşı da kısacık süren bel ve kasık ağrım oldu dedim hadi devam et doğum olsun yok. Sürekli ha başladı ha başlayacak diye beklemekten psikolojim bozuldu. Başıma ağrılar giriyor 1 haftadır. Perşembeyi beklemeyip doktordan yarına suni versin diye talepte mi bulunsam. Bunaldım ben biraz. İlki suni olunca bu kendi sancımla olsun istedim ama nasip olmayacak heralde
Misafire dağıtması için çikolata olabilir mi ?2. Bebeği o yüzden çoğu temel eşyası vardır diye düşünüyorum canim, Bez aklıma geldi ama riskli pişik yapabilir diye vazgeçtim. Bu arada sabada cok güzel hediyeler gelmiş iyi günlerde kullanın ☺
Amin canım inşallahNe kadar güzel düşünceli bir hediye olmuş öyle
Kız daha ne istiyorsun
Benim oğlum da öyle maalesef, ve benim asla yavaş iş yapmaya tahammülüm yok
Normal istiyorum diyorsan denemekte fayda var . İnşallah en kolayı olur
CanımKizlar sabahtandir canim baya sikkin. Doktora.gittim şuan 37+1 gunlugum kilosu 2660 grm doktor.kilo almamis.karin cevresi geri kalmis pazar 38 haftalik.olacak alalim dedi. Ben de burada baya tutulan bir.doktor vsr ona gittim merak etme kan akisi vs bebege giden kordon her sey yolunda kan akisi sikinti olsaydi sorun olurdu ama gayet saglikli. Benim de 2 cocugum 2700 dogdular boyle bebekler cok daha cabuk toparlaniyorlar dedi. Ben 1 aydir asiri yoruldum korktum vs cok kotu gripte gecirdim bebegim ondan boyle oldu diye.dusunuyorum yoksa cok guzel gidiyordu. Korkularim var bu kadar kucuk bebege bakmak nasil olacak. Biliyorum cok bebek var bu sekilde ama kendimi hic bebek bakmaya hazir hissetmiyorum. Bir.kac gune alisirim belki dogacagini kabullenirim.
Bugun ben de oyleydim...uyudum durdum...hic enerjim yok zorla bi kac is yaptimAl benden de o kadar doktor yürü diyor ama benim hiç halim yok uykum var kendimi nereye atsam uyuklamaya başlıyorum
Tabi canim paylasirim.Oyy bebeğimteyzesi aynı bizimkide böyle. Sadece yüzünde var kakada kan vs. Yok doktor cevap verdiğinde benmlede paylaşırsan çok sevinirim
Ben hafta sonu böyleydim çok fenaydı yaaa. Ne konuşacak halim vardı ne yerimde kıpırdayacak. Bu arada bugün dışarı çıkıp biraz yürüdüm iyi geldi gerçekten iç sıkıntıma daBugun ben de oyleydim...uyudum durdum...hic enerjim yok zorla bi kac is yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?