2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gecen gun yazmıştım karnımda kaşınan yerlerde çatlaklar oluştu diye eğer gidersen geçirmek için ne önerecek benimle de paylaşır mısın canm. Valla gözüme şuan hiç hoş gelmiyor

Oyy bebeğim teyzesi aynı bizimkide böyle. Sadece yüzünde var kakada kan vs. Yok doktor cevap verdiğinde benmlede paylaşırsan çok sevinirim

Ben de siveno köpük kullaniyordum canim bi değiştirip deneyeceğim bakalım
ne diyoruz #imkanıolanbabaolsun #erkeklerkapatılsın gece ben ne savaşlar veriyorum sabah kalkıyo diyo ki bu gece iyi uyudu valla uykunu almışsındır neeeeeeee
Ahahahah tam dayakliklar ya
Aaa ilk kez duydum bunu çatlak ağrı yapar mıymış istersen bi cildiyeye git canım
Evet canm gün içerisinde çalıştırıyorum o boğaz kuruluğu pek olmadı cnm
Ben de bu markadan bakıyorum alayım bari ben de bizim yatak odası çok kuruyor geceleri
Allah allaaah herkes farklı bişey diyor ben de resmini ekleyim bak bu sönmüş hali
Bizimki de böyle bak kuzum

Eklentiler

• IMG_20230320_164440.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 61
Aa eevett, kilo alimi da o yuzden guzel masallah

Aynısı bende oldu kabarık kabarık mı ? Şuan geçti terlediğim zaman oluyor terlememeye çalış gitmedim valla bende
Tabi gece emzirdikten sonra sonra yatıyorum kalkıyorum baya terlemiş oluyorum. Bilmiyorum sebep nedir valla şaştım kaldım
Gecen gun yazmıştım karnımda kaşınan yerlerde çatlaklar oluştu diye eğer gidersen geçirmek için ne önerecek benimle de paylaşır mısın canm. Valla gözüme şuan hiç hoş gelmiyor

Tamam canım gidersem yazarım şimdi eşim internetten bakmış normalmiş diyor
Şu koskoca grupta bir tek ben de varsa çok normal sayılmaz bence
Evet ben de ilk defa duydum internette baktım da ya hep izi soran var ağrıyıı yokkk zaten böyle şeyler hep beni bulur

Ay nasıl bir yol izlesek acaba ya

Iste dusuncesizler sorsan acaip dusuncelidirler. Ben hic bisey demedim annem de demedi, esim dedi ne terbiyesizlik diye. Anneme karsi mahcup hissediyor kendini bunlar yuzunden hep.

Ne kadar güzel düşünceli bir hediye olmuş öyle
Kız daha ne istiyorsun
Benim oğlum da öyle maalesef, ve benim asla yavaş iş yapmaya tahammülüm yok
Normal istiyorum diyorsan denemekte fayda var . İnşallah en kolayı olur

Misafire dağıtması için çikolata olabilir mi ?

Kizlar sabahtandir canim baya sikkin. Doktora.gittim şuan 37+1 gunlugum kilosu 2660 grm doktor.kilo almamis.karin cevresi geri kalmis pazar 38 haftalik.olacak alalim dedi. Ben de burada baya tutulan bir.doktor vsr ona gittim merak etme kan akisi vs bebege giden kordon her sey yolunda kan akisi sikinti olsaydi sorun olurdu ama gayet saglikli. Benim de 2 cocugum 2700 dogdular boyle bebekler cok daha cabuk toparlaniyorlar dedi. Ben 1 aydir asiri yoruldum korktum vs cok kotu gripte gecirdim bebegim ondan boyle oldu diye.dusunuyorum yoksa cok guzel gidiyordu. Korkularim var bu kadar kucuk bebege bakmak nasil olacak. Biliyorum cok bebek var bu sekilde ama kendimi hic bebek bakmaya hazir hissetmiyorum. Bir.kac gune alisirim belki dogacagini kabullenirim.

Amin canım inşallah suni ile deneyeceğim o güne kadar kendi gelmezse. Zaten işler istenilen gibi gitmezse doktorum yeni yol haritasını çizecektir . Teslimiyet gösterdim

Canım minseo nun bebeği de aynı şekilde doğdu Allah nazarlardan saklasın bak maşallahı var 1 aylık bebiş oldu bile. Canını hiç sıkma . Sağlığı diğer değerleri iyi olsun kilosu toparlar hemen

Bugun ben de oyleydim...uyudum durdum...hic enerjim yok zorla bi kac is yaptim
Ben hafta sonu böyleydim çok fenaydı yaaa. Ne konuşacak halim vardı ne yerimde kıpırdayacak. Bu arada bugün dışarı çıkıp biraz yürüdüm iyi geldi gerçekten iç sıkıntıma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…