2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim suyu, kordonu vs normal ise bence biraz bekle. 37 daha cok erken, bu hafta dinlen, guzelce beslen,haftaya bir daha git bakalim ona gore karar ver bence ... minseo nun doktoru hatirlarsan 3 gunde bir takip etti sonra karar verdi, bi bakista oyle karar verilmez ki ...

Dr. Banu çiftçi bu konu için herkese doğum tarihi söylerken 2 hafta ilerisini söyleyin demişti bildiği varmış demek ki

Ben hafta sonu böyleydim çok fenaydı yaaa. Ne konuşacak halim vardı ne yerimde kıpırdayacak. Bu arada bugün dışarı çıkıp biraz yürüdüm iyi geldi gerçekten iç sıkıntıma da
Ya sizde de mi iç sıkıntısı var valla dünden beri böyle içim sıkılıyor benimde bende aynen yürüdüm bugün çok iyi geldi

Sagol canim. Doktor da oyle.soyledi oyle bebekler cok cabuk buyuyor. Ben depremde cok etkilendim cok yoruldum uzuldum evim baya kalabalikti yeni rahatlamistim ondan da bu sekilde olunca kendimi hem hazir hissetmiyorum hem de korkularim var. Allah hepimize.yardim etsin bebeklerimiz saglikli sihatli olsun gercekten cocuk insanin en hassas noktasi

Bence alerji değil yanaklarda var daha çok. Kakada mukus var mı?
Birde duştan hemen sonra olduysa şampuandan hassaslasmis olabilir , bir diğer ihtimal de emerken yanaklara süt akıyor ya yayılıyor yanaklara suyla silmek gerekiyor ondan olabilir. Veya aklıma gelen lateks ürün alerjisi olabilir. Yüzüne yanağına değen ürünlerde lateks içerik var mı ona bir dikkat edebilirsin. Ama gıda alerjisi gibi gelmedi bana cnm. Birde vücudunda var mı?

Canım aynılarını yaşadım işte biliyorsun. Hatta benim kızım 2440 gr doğdu şimdi 3440 Gr olmuş bile. Hiç takma sana dediklerinin aynısını bana da dedi dr um cidden hızlı toparliyorlar sarılık bile olmadı benim kızım nasıl emiyordu doğduğunda. 36+6 da doğdu bi de benim ki senin 38 olacak çok çok iyi o yüzden üzülecek bir şey yok. Bu gerilik olayına hamileyken gecirilen bi enfeksiyon bile sebep olabiliyormus ben de hamilelik başında korona geçirmiştim belki senin de grip etkilemiştir. Ama takma cidden taktigina degmiyormus

Evet suyu, kordonu her seyi iyi. Ben ozeldeki doktorum devlete gecmisti diye oraya gecmistim.ve ssvd dusunuyordum diye baska doktora gecmistim. Devletteki pazar alalim dedi. Simdi ozelde bir.doktor bakti pazar gunu alinmasinda bir mahsur olmaz pazar 38 haftalik tam olarak. Hatta gununu de bekleyebilir ama doktor.beklemez alir dedi.Yani beklemeye de korkuyorum acikcasi. Belki bir kac gun sonra yine ozeldekine gorunurum ilerleme var mi yok mu bakar da kafam baya bunaldi iyi degilim acikcasi

Yok canim bende de var. Genelde karın bölgesinde ağrı ve kaşıntı olan yerlerde çatlak oluştu

Vücudunda yok canım yanak ve kafa içinde var biraz. Kakada mukus yok. Duştan sonra daha belirgin oldu ama sampuandan olsa vücutta da olmaz mi sonuçta vücudunu da yıkıyoruz aynı ürünle bilemedim belki benim yediğim bişey dokunmuştur o da olabilir şimdi gecti gibi zaten sönüyor

Kizlar sabah beşinci gun kontrolumuz vardi,sarilik icin bir aletle olcum yapildi 16 dedi hemsire,hemen kan icin yonlendirildik,kanda 12.5 cikti yine buna da cok sukur,18 sinirmis ustune cikarsa yatis verilirmis.cok korktum daha yuksek cikar diye.Kilo almamis ama sutum yetiyor saniyordum demekki yetmiyor.

Ben buraya da yazmistim kv ler burdalardi hepsi gripti bana bulasti korona gibiydi ateslendim her yerim agridi falan o halde yemek her sey yaptim kimse bana asla yardim etmedi oglumda 3.5 yasinda dinlenemedim. Ve 2 hafta hastaydim oksuruk falan artik kasiklarim karnim agridi.Bence de bunlar etkiledi.Sen hep aklima geldin insallah benim bebegimde seninki gibi guclu olur. 2 hafta gerilik cikti.

Hem de bu surecte kendini hazirlarsin... Normal kusum ya daha vaktim var derken hoopp dogsun deniliyor ki senin bir de ozel hayatinda zorluklar var... Bir kac gun kendine zaman ver bence bu fikre alisacaksin ve ogluna kavusmak isticeksin. 39.haftalar cidden zor. 38 cok ideal. Kilosu da 2500 gr gecmis masallah hic korkma

Benimde böyle kızlar sadece yüzde bence alerji olsa heryerde olur gibime geliyor. Ya ben bilemedim ama canım sıkıldı

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 64
Evet benim 2 hafta geriydi karnı önemli olan 2 haftadan yukarı çıkmaması dedi onu takibe aldı o normal giderken heyecanlı kızımın kalp atışları hizlaninca artık beklemeyecek bebeği strese sokmayalim alalim dedi Akilvar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…