- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
Ya aynı durumdayım annemin yanındayım çok yatıyon fln dedi moralim bozuldu ama gerçekten uykum geliyor yaniAl benden de o kadar doktor yürü diyor ama benim hiç halim yok uykum var kendimi nereye atsam uyuklamaya başlıyorum
Canim suyu, kordonu vs normal ise bence biraz bekle. 37 daha cok erken, bu hafta dinlen, guzelce beslen,haftaya bir daha git bakalim ona gore karar ver bence ...Kizlar sabahtandir canim baya sikkin. Doktora.gittim şuan 37+1 gunlugum kilosu 2660 grm doktor.kilo almamis.karin cevresi geri kalmis pazar 38 haftalik.olacak alalim dedi. Ben de burada baya tutulan bir.doktor vsr ona gittim merak etme kan akisi vs bebege giden kordon her sey yolunda kan akisi sikinti olsaydi sorun olurdu ama gayet saglikli. Benim de 2 cocugum 2700 dogdular boyle bebekler cok daha cabuk toparlaniyorlar dedi. Ben 1 aydir asiri yoruldum korktum vs cok kotu gripte gecirdim bebegim ondan boyle oldu diye.dusunuyorum yoksa cok guzel gidiyordu. Korkularim var bu kadar kucuk bebege bakmak nasil olacak. Biliyorum cok bebek var bu sekilde ama kendimi hic bebek bakmaya hazir hissetmiyorum. Bir.kac gune alisirim belki dogacagini kabullenirim.
Canım insanoğluna yaranılmazBu sefer uyumak istiyoruz diye dert yanarız herhalde Allah sağlık versin gerisi boş
Dr. Banu çiftçi bu konu için herkese doğum tarihi söylerken 2 hafta ilerisini söyleyin demiştiEvet doğum tarihi söylemek gerçekten iyi değilmiş onu anladım . İnsanlar iyi niyetle soruyor belki ama inanılmaz bir baskı oluşuyor . Hala doğmadı mı ,daha doğurmadın mı sanki elimdebu da ister istemez insanda bir baskı yapıyor. Zaten hareketlerim kısıtlandı iyice. Hormonlar da bastı iyice. Hiçbir şeye tahammül kalmadı her şey gözüme batıyor. Ya sabır artık
Ya sizde de mi iç sıkıntısı var valla dünden beri böyle içim sıkılıyor benimde bende aynen yürüdüm bugün çok iyi geldiBen hafta sonu böyleydim çok fenaydı yaaa. Ne konuşacak halim vardı ne yerimde kıpırdayacak. Bu arada bugün dışarı çıkıp biraz yürüdüm iyi geldi gerçekten iç sıkıntıma da
Sagol canim. Doktor da oyle.soyledi oyle bebekler cok cabuk buyuyor. Ben depremde cok etkilendim cok yoruldum uzuldum evim baya kalabalikti yeni rahatlamistim ondan da bu sekilde olunca kendimi hem hazir hissetmiyorum hem de korkularim var. Allah hepimize.yardim etsin bebeklerimiz saglikli sihatli olsun gercekten cocuk insanin en hassas noktasiCanımminseo nun bebeği de aynı şekilde doğdu Allah nazarlardan saklasın bak maşallahı var 1 aylık bebiş oldu bile. Canını hiç sıkma . Sağlığı diğer değerleri iyi olsun kilosu toparlar hemen
Bence alerji değil yanaklarda var daha çok. Kakada mukus var mı?Ben de siveno köpük kullaniyordum canim bi değiştirip deneyeceğim bakalım
Ahahahah tam dayakliklar ya
Aaa ilk kez duydum bunu çatlak ağrı yapar mıymışistersen bi cildiyeye git canım
Ben de bu markadan bakıyorum alayım bari ben de bizim yatak odası çok kuruyor geceleri
Allah allaaah herkes farklı bişey diyorben de resmini ekleyim bak bu sönmüş hali
Bizimki de böyle bak kuzum
Evet cnim kilo alımı da iyi oluyor. Bugün tartisa 4.600 kusur çıktı benim oğlanAa eevett, kilo alimi da o yuzden guzelmasallah
Canım aynılarını yaşadım işte biliyorsun. Hatta benim kızım 2440 gr doğdu şimdi 3440 Gr olmuş bile. Hiç takma sana dediklerinin aynısını bana da dedi dr um cidden hızlı toparliyorlar sarılık bile olmadı benim kızım nasıl emiyordu doğduğunda. 36+6 da doğdu bi de benim ki senin 38 olacak çok çok iyi o yüzden üzülecek bir şey yok. Bu gerilik olayına hamileyken gecirilen bi enfeksiyon bile sebep olabiliyormus ben de hamilelik başında korona geçirmiştim belki senin de grip etkilemiştir. Ama takma cidden taktigina degmiyormusKizlar sabahtandir canim baya sikkin. Doktora.gittim şuan 37+1 gunlugum kilosu 2660 grm doktor.kilo almamis.karin cevresi geri kalmis pazar 38 haftalik.olacak alalim dedi. Ben de burada baya tutulan bir.doktor vsr ona gittim merak etme kan akisi vs bebege giden kordon her sey yolunda kan akisi sikinti olsaydi sorun olurdu ama gayet saglikli. Benim de 2 cocugum 2700 dogdular boyle bebekler cok daha cabuk toparlaniyorlar dedi. Ben 1 aydir asiri yoruldum korktum vs cok kotu gripte gecirdim bebegim ondan boyle oldu diye.dusunuyorum yoksa cok guzel gidiyordu. Korkularim var bu kadar kucuk bebege bakmak nasil olacak. Biliyorum cok bebek var bu sekilde ama kendimi hic bebek bakmaya hazir hissetmiyorum. Bir.kac gune alisirim belki dogacagini kabullenirim.
Evet suyu, kordonu her seyi iyi. Ben ozeldeki doktorum devlete gecmisti diye oraya gecmistim.ve ssvd dusunuyordum diye baska doktora gecmistim. Devletteki pazar alalim dedi. Simdi ozelde bir.doktor bakti pazar gunu alinmasinda bir mahsur olmaz pazar 38 haftalik tam olarak. Hatta gununu de bekleyebilir ama doktor.beklemez alir dedi.Yani beklemeye de korkuyorum acikcasi. Belki bir kac gun sonra yine ozeldekine gorunurum ilerleme var mi yok mu bakar da kafam baya bunaldi iyi degilim acikcasiCanim suyu, kordonu vs normal ise bence biraz bekle. 37 daha cok erken, bu hafta dinlen, guzelce beslen,haftaya bir daha git bakalim ona gore karar ver bence ...minseo nun doktoru hatirlarsan 3 gunde bir takip etti sonra karar verdi, bi bakista oyle karar verilmez ki ...
Yok canim bende de var. Genelde karın bölgesinde ağrı ve kaşıntı olan yerlerde çatlak oluştuTamam canım gidersem yazarım şimdi eşim internetten bakmış normalmiş diyor
Şu koskoca grupta bir tek ben de varsa çok normal sayılmaz bence
Evet ben de ilk defa duydum internette baktım da ya hep izi soran var ağrıyıı yokkk zaten böyle şeyler hep beni bulur
Vücudunda yok canım yanak ve kafa içinde var biraz. Kakada mukus yok. Duştan sonra daha belirgin oldu ama sampuandan olsa vücutta da olmaz mi sonuçta vücudunu da yıkıyoruz aynı ürünle bilemedimBence alerji değil yanaklarda var daha çok. Kakada mukus var mı?
Birde duştan hemen sonra olduysa şampuandan hassaslasmis olabilir , bir diğer ihtimal de emerken yanaklara süt akıyor ya yayılıyor yanaklara suyla silmek gerekiyor ondan olabilir. Veya aklıma gelen lateks ürün alerjisi olabilir. Yüzüne yanağına değen ürünlerde lateks içerik var mı ona bir dikkat edebilirsin. Ama gıda alerjisi gibi gelmedi bana cnm. Birde vücudunda var mı?
Ben buraya da yazmistim kv ler burdalardi hepsi gripti bana bulasti korona gibiydi ateslendim her yerim agridi falan o halde yemek her sey yaptim kimse bana asla yardim etmedi oglumda 3.5 yasinda dinlenemedim. Ve 2 hafta hastaydim oksuruk falan artik kasiklarim karnim agridi.Bence de bunlar etkiledi.Sen hep aklima geldin insallah benim bebegimde seninki gibi guclu olur. 2 hafta gerilik cikti.Canım aynılarını yaşadım işte biliyorsun. Hayta benim kızım 2440 gr doğdu şimdi 3440 Gr olmuş bile. Hiç takma sana dediklerinin aynısını bana da dedi dr um cidden hızlı toparliyorlar sarılık bile olmadı benim kızım nasıl emiyordu doğduğunda. 36+6 da doğdu bi de benim ki senin 38 olacak çok çok iyi o yüzden üzülecek bir şey yok. Bu gerilik olayına hamileyken gecirilen bi enfeksiyon bile sebep olabiliyormus ben de hamilelik başında korona geçirmiştim belki senin de grip etkilemiştir. Ama takma cidden taktigina degmiyormus
Hem de bu surecte kendini hazirlarsin... Normal kusum ya daha vaktim var derken hoopp dogsun deniliyor ki senin bir de ozel hayatinda zorluklar var... Bir kac gun kendine zaman ver bence bu fikre alisacaksin ve ogluna kavusmak isticeksin. 39.haftalar cidden zor. 38 cok ideal. Kilosu da 2500 gr gecmis masallah hic korkmaEvet suyu, kordonu her seyi iyi. Ben ozeldeki doktorum devlete gecmisti diye oraya gecmistim.ve ssvd dusunuyordum diye baska doktora gecmistim. Devletteki pazar alalim dedi. Simdi ozelde bir.doktor bakti pazar gunu alinmasinda bir mahsur olmaz pazar 38 haftalik tam olarak. Hatta gununu de bekleyebilir ama doktor.beklemez alir dedi.Yani beklemeye de korkuyorum acikcasi. Belki bir kac gun sonra yine ozeldekine gorunurum ilerleme var mi yok mu bakar da kafam baya bunaldi iyi degilim acikcasi
Benimde böyle kızlar sadece yüzde bence alerji olsa heryerde olur gibime geliyor. Ya ben bilemedim ama canım sıkıldıVücudunda yok canım yanak ve kafa içinde var biraz. Kakada mukus yok. Duştan sonra daha belirgin oldu ama sampuandan olsa vücutta da olmaz mi sonuçta vücudunu da yıkıyoruz aynı ürünle bilemedimbelki benim yediğim bişey dokunmuştur o da olabilir şimdi gecti gibi zaten sönüyor
Evet benim 2 hafta geriydi karnı önemli olan 2 haftadan yukarı çıkmaması dedi onu takibe aldı o normal giderken heyecanlı kızımın kalp atışları hizlaninca artık beklemeyecek bebeği strese sokmayalim alalim dediCanim suyu, kordonu vs normal ise bence biraz bekle. 37 daha cok erken, bu hafta dinlen, guzelce beslen,haftaya bir daha git bakalim ona gore karar ver bence ...minseo nun doktoru hatirlarsan 3 gunde bir takip etti sonra karar verdi, bi bakista oyle karar verilmez ki ...
Ne guzel bir tavsiyeKızlar lütfen uyuyun sadece uyuyun
Valla ben de bilemedim kuzum. Anneden geçen hormonlardan dolayı da olabiliyormusBenimde böyle kızlar sadece yüzde bence alerji olsa heryerde olur gibime geliyor. Ya ben bilemedim ama canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?