2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Mrb arkadaşlar k.b birşey sorucaktim size bugün ayrıntılı ya girdim şuan 22+6 yım ayrıntılida doktor böbreklerin ikiside geniş olduğunu söyledi biri 4.17 .diğeri ise 4.7 olarak söyledi aranızda bu durumu yaşıyan oldumu acaba dier her şeyimiz normal çıktı tek sorun bobreklerimiz bu arada ikili testimiz 1:121 çıkmıştı üçlüyü yaptırmamış tim geç kalmıştım doğuma kadar duzelirmi acaba

Selamlar
Umarım herkes ve bebişler iyidir
Bugün kontrole gittim bebiş rahat..
nst de sancı yok 37+5 im ama 4 gün kadar geride çıktı. Kilosu ise 3 olmuş deneyimli anneler normal midir bu durum?
Canım çok kayda değer bir gerilik yok, maşallah kilosu da iyi. Daha 2 haftan var nerden baksan, 3200-3300 doğabilir. Kızlar biraz minik oluyorlar napalım annesi

Evet canim doktor bana 2500 alti olan bebeklere zsyif bebek deriz senin ki 2600 pazara kadar da biraz alirsa insallah. Soyledigin gibi bu hafta pazara kadar kafamda dogacagi fikrine alisirim.Yine beslenmeme falan baya dikkat ederim.

Benimde böyle kızlar sadece yüzde bence alerji olsa heryerde olur gibime geliyor. Ya ben bilemedim ama canım sıkıldı
Bizim kızda aynen böyle, önce ağız çevresinde vardı oralar geçti gözler çevresi alın tarafında çıktılar. Eskiler süt yarıyor derler, ben çok takılmıyorum. Arada sütümle siliyorum

Evet canim doktor bana 2500 alti olan bebeklere zsyif bebek deriz senin ki 2600 pazara kadar da biraz alirsa insallah. Soyledigin gibi bu hafta pazara kadar kafamda dogacagi fikrine alisirim.Yine beslenmeme falan baya dikkat ederim.
Canım alin de 37+0 da 2760 gram doğdu hastanede 130 gram kaybetti ama bir haftada 2850 olmuş bile masallah. Senin haftan çok iyi sıkıntı yapacak hiçbir şey yok

Selamlar
Umarım herkes ve bebişler iyidir
Bugün kontrole gittim bebiş rahat..
nst de sancı yok 37+5 im ama 4 gün kadar geride çıktı. Kilosu ise 3 olmuş deneyimli anneler normal midir bu durum?
Sapma payı oluyor canım benimki+400 çıktı ultrasona göre
Senin oğlanla benim oğlanı bir tanıştıralım dünden beri benimki de gaz sancısı çekiyor. Abisi erken okula gidiyor kuzum 7 de kalkıyor bir de kardeşinin sesiyle uyuyamadan okula gidiyor 2 gündür.
Çocuk ağlamaktan kıpkırmızı kesildi, gaz ilaçları, kiraz çekirdeği kemeri, masaj hiç bir şey fayda etmedi maalesef. Sürekli memede kalmak istiyor, bu kez de çok içince fışkırtarak kusuyor.

Kilo aslında önemli değil, zaten doğduktan sonra toparlıyorlar. Ben de 2500 doğmuşum. Allah'ın izniyle sen doktora güven, biraz kilo aldıracak şeyler ye hic bir şey olmaz

Doğum yapan arkadaşlarım bebeklerinizi hava alsın diye dışarı çıkarıyor musunuz ? Ben gerçekten çok sıkıldım. Oğlumun okulu yürüme ole 4 dakika falan , ona gidip gelsem sizce sıkıntı olur mu? Herkes 40 ı diye tutturmuş. Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Canım yediğin bir şey dokunsa kakada mutlaka anlarsın, mukus olur kan olur. Evet şampuan olsa vücudunda da mutlaka olur.

Dr. Banu çiftçi bu konu için herkese doğum tarihi söylerken 2 hafta ilerisini söyleyin demişti bildiği varmış demek ki
İşte bilemedim ben onu bir de kalktım doğum 23 Mart ama o tarihe kalmaz gelir falan dedim Mart sonu de işte dimi ama
Ya sizde de mi iç sıkıntısı var valla dünden beri böyle içim sıkılıyor benimde bende aynen yürüdüm bugün çok iyi geldi
Evet çok içim sıkılıyordu değişik şekilde. Hormonlardan dolayı heralde
Amin canım inşallah sağlıklı olsunlar gerisi hallolur
Geçmiş olsun canım. Mama takviye veriyor muydun vermiyorsan destekleyebilirsin. İnşallah çabucak geçer sarılığı insan çok tedirgin oluyor bilirim

Ben disari cikaricam kendim de cikicam canim. Evimin yaninda cok guzel park var, havuzlu falan, bardaga cayimi kahvemi alip yarim saat ogluma da kendime de hava aldiracagim kendime jest hem de uyur donunce hemen kizimda cikmadim cok zordu onu alistirmak Vs asla ayni hatayi yapmam

Tebrikler Allah saglikla buyutmayi nasip etsin

Biz dogum yapmayanlar icin su topige "Kizlar ben dogum yaptim" yazmak cok utopik geliyor oyle bir an yasacak miyiz ki cok garip geliyor ya ... Boyle yasamaya alistik mi ne ... Ay ben vazgectim dogurmicam

Bence çık hava güzelse ne sorun olabilir ki

Veriyordum ama sutum cogalinca kestim,sut var aslinda hatta bugun emzirdikten sonra sagim yaptim tek gogusten 50 cc sut cikti,yani bence sut sıkıntisi yok ama neden kilo almamis onu anlamadim.

E bu bebiş neden geri çıkıyor anlamıyorum
Bence de kayda değer değil de işte.. takıntı hali bu sağlıkla gelsin
Canım çok kayda değer bir gerilik yok, maşallah kilosu da iyi. Daha 2 haftan var nerden baksan, 3200-3300 doğabilir. Kızlar biraz minik oluyorlar napalım annesi

Doktor bana bugün isilik bunlar dedi,önemli bir şey değil ama çok aklına takılıyorsa cildiyeye göster dedianayım ben herşey takılır aklıma diyemedim minseo canım benim de aynı seninki gibi

Doktor bana bugün isilik bunlar dedi,önemli bir şey değil ama çok aklına takılıyorsa cildiyeye göster dedianayım ben herşey takılır aklıma diyemedim minseo canım benim de aynı seninki gibi
Canim ne siklikla dus aldiriyorsunuz bebislerinize? Gun asiri dus alirlarsa olmaz diye dusunuyorum. Kizimda olmustu. Yazin dogdugu icin Sabah aksam dusa sokmustum o sekilde gecmisti. Bence ondandir. minseo Rheaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…