Yaa oyle mi canim Alin de mi oyle dogmustu. Boyle nasil tutmasi falan kolay oluyor mu yoksa cok minik geliyorlar mi insana. Sagliği yerinde olsunlar da kilo tabi ki aliniyor ama insan ister istemez gerilik denilince tedirgin oluyor. Senin de tansiyon kaynakli erken alinmisti degil miCanım alin de 37+0 da 2760 gram doğdu hastanede 130 gram kaybetti ama bir haftada 2850 olmuş bile masallah. Senin haftan çok iyi sıkıntı yapacak hiçbir şey yok
Valla ben takmamistim ama ebe taktıDoktor bana bugün isilik bunlar dedi,önemli bir şey değil ama çok aklına takılıyorsa cildiyeye göster dedianayım ben herşey takılır aklıma diyemedim minseo canım benim de aynı seninki gibi
3-4 güne bir canım şuan. Havalar ısınsa daha sık aldiricam
Canım biz çıkıyoruz ki daha 14 günlük filanız :) şu ana kdar üç defa çıktık,bi sorun olmadı aksine nefes aldık yaDoğum yapan arkadaşlarım bebeklerinizi hava alsın diye dışarı çıkarıyor musunuz ? Ben gerçekten çok sıkıldım. Oğlumun okulu yürüme ole 4 dakika falan , ona gidip gelsem sizce sıkıntı olur mu? Herkes 40 ı diye tutturmuş. Fikirlerinize çok ihtiyacım var
Bir bebek icin bence 4 gun cok. Acayip terliyorlar canim. Terleri yapiyor isilik. Yani bana kalsa 2 gun de bir yapmak lazim. Yazin Ben gunde 2 defa dus aldirmistim kizimi...Valla ben takmamistim ama ebe taktıterlerlerse de oluyorlarmis
Ya sen de dogur bakalim... Bak ben birakmadim, sözümu tutumYaa oyle mi canim Alin de mi oyle dogmustu. Boyle nasil tutmasi falan kolay oluyor mu yoksa cok minik geliyorlar mi insana. Sagliği yerinde olsunlar da kilo tabi ki aliniyor ama insan ister istemez gerilik denilince tedirgin oluyor. Senin de tansiyon kaynakli erken alinmisti degil mi
Ay evet bizde de var o fışkırır kusma.. mide gazını cikartamiyor daha çok emmek istiyor sonra kusuyor sonra yine acıkıp yine gazlaniyor kısır döngüye girdi resmenSenin oğlanla benim oğlanı bir tanıştıralımdünden beri benimki de gaz sancısı çekiyor. Abisi erken okula gidiyor kuzum 7 de kalkıyor bir de kardeşinin sesiyle uyuyamadan okula gidiyor 2 gündür.
Çocuk ağlamaktan kıpkırmızı kesildi, gaz ilaçları, kiraz çekirdeği kemeri, masaj hiç bir şey fayda etmedi maalesef. Sürekli memede kalmak istiyor, bu kez de çok içince fışkırtarak kusuyor.
Sen de bu hafta dogurursun belkiYa sen de dogur bakalim... Bak ben birakmadim, sözümu tutumSen doguranlar grubuna gidiyorsun. Gene tek basima halay cekicem burda kizimda da oyle olmustu haziran annesiydim temmuzda dogurmustum
Erkek bebek mi canım?Mrb arkadaşlar k.b birşey sorucaktim size bugün ayrıntılı ya girdim şuan 22+6 yım ayrıntılida doktor böbreklerin ikiside geniş olduğunu söyledi biri 4.17 .diğeri ise 4.7 olarak söyledi aranızda bu durumu yaşıyan oldumu acaba dier her şeyimiz normal çıktı tek sorun bobreklerimiz bu arada ikili testimiz 1:121 çıkmıştı üçlüyü yaptırmamış tim geç kalmıştım doğuma kadar duzelirmi acaba
Ne kadar güzel düşünceli bir hediye olmuş öyle
Kız daha ne istiyorsun
Benim oğlum da öyle maalesef, ve benim asla yavaş iş yapmaya tahammülüm yok
Normal istiyorum diyorsan denemekte fayda var . İnşallah en kolayı olur
Canım hiç korkma dr sorun yok demiş zaten benim bebeğim de 3610 doğdu bir haftada 200 gr aldı bile haftanda erken değil boş ver gözünün önünde olsunKizlar sabahtandir canim baya sikkin. Doktora.gittim şuan 37+1 gunlugum kilosu 2660 grm doktor.kilo almamis.karin cevresi geri kalmis pazar 38 haftalik.olacak alalim dedi. Ben de burada baya tutulan bir.doktor vsr ona gittim merak etme kan akisi vs bebege giden kordon her sey yolunda kan akisi sikinti olsaydi sorun olurdu ama gayet saglikli. Benim de 2 cocugum 2700 dogdular boyle bebekler cok daha cabuk toparlaniyorlar dedi. Ben 1 aydir asiri yoruldum korktum vs cok kotu gripte gecirdim bebegim ondan boyle oldu diye.dusunuyorum yoksa cok guzel gidiyordu. Korkularim var bu kadar kucuk bebege bakmak nasil olacak. Biliyorum cok bebek var bu sekilde ama kendimi hic bebek bakmaya hazir hissetmiyorum. Bir.kac gune alisirim belki dogacagini kabullenirim.
havalar güzel gidiyor yakınımda da güzel bir park var haftasonu hava güzel olursa çıkartacağızzDoğum yapan arkadaşlarım bebeklerinizi hava alsın diye dışarı çıkarıyor musunuz ? Ben gerçekten çok sıkıldım. Oğlumun okulu yürüme ole 4 dakika falan , ona gidip gelsem sizce sıkıntı olur mu? Herkes 40 ı diye tutturmuş. Fikirlerinize çok ihtiyacım var
Doktorunuz çok üstünde durmadı ise siz de çok takmayın. Genelde doğumdan sonra toparlıyorlar. Bizim de böbreğin birinde genişlik vardı sınır değerin çok az üstündeydi doktor önemsemedi bile. Ben de üstüne düşmedim.Mrb arkadaşlar k.b birşey sorucaktim size bugün ayrıntılı ya girdim şuan 22+6 yım ayrıntılida doktor böbreklerin ikiside geniş olduğunu söyledi biri 4.17 .diğeri ise 4.7 olarak söyledi aranızda bu durumu yaşıyan oldumu acaba dier her şeyimiz normal çıktı tek sorun bobreklerimiz bu arada ikili testimiz 1:121 çıkmıştı üçlüyü yaptırmamış tim geç kalmıştım doğuma kadar duzelirmi acaba
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünKızlar sabah doğum yaptım 3200grm 49 cm. 38+6 da. Pembe bir kızım oldudarısı tüm bekleyenlere sağ sağlim kucaklarına alsınlar Çok şükür sütüm geldi hemen bebişte emiypr şimdilik iyi gidiyor.
Yarın kontrolden sonra görürüm ben seniBiz dogum yapmayanlar icin su topige "Kizlar ben dogum yaptim" yazmak cok utopik geliyoroyle bir an yasacak miyiz ki cok garip geliyor ya ... Boyle yasamaya alistik mi ne ... Ay ben vazgectim dogurmicam
Canım sütün ilk kısmı su içerikli son kısmı yağlı oluyor ya asıl besleyici kısmı sonu oluyor. Belki o besleyici kısmına gelemeden bırakıyordur bebeğin. İlk başta sağıp son sütü bebeğine emdir bir de olmazsaVeriyordum ama sutum cogalinca kestim,sut var aslinda hatta bugun emzirdikten sonra sagim yaptim tek gogusten 50 cc sut cikti,yani bence sut sıkıntisi yok ama neden kilo almamis onu anlamadim.
Ben dogumdan sonra hastane -kontrol dışında dışarı çıkmadım. Daha doğrusu çıkamadım. Çünkü hava soğuktu hep ya rüzgar vardı ya yağmur birde sıcaklık düşüktü. Çocukları hasta etmemek için. Kaldı ki dışarı çıkmadan da hasta oldular orası ayrı. Bugün itibariyle hava sıcaklığı yükseldi burda. Güzel güneşli bır gün denkleyip çocukları çıkartmaya niyetim var.Doğum yapan arkadaşlarım bebeklerinizi hava alsın diye dışarı çıkarıyor musunuz ? Ben gerçekten çok sıkıldım. Oğlumun okulu yürüme ole 4 dakika falan , ona gidip gelsem sizce sıkıntı olur mu? Herkes 40 ı diye tutturmuş. Fikirlerinize çok ihtiyacım var
Iyi ki burdasinSen de bu hafta dogurursun belkikac zamandir o aciklikla geziyorsun belki son haftandir ayni gun dogum olabilir Bu ara da ben bosuna gelip mart grupuna katilmamisim Nisan olamayacagimi taa basindan anlamisim
Sadece önsütü içmiş olabilir canım. Son süt kilo aldırıyor, önce biraz sağım yapıp sonra emzirmeyi denediniz mi? NeVeriyordum ama sutum cogalinca kestim,sut var aslinda hatta bugun emzirdikten sonra sagim yaptim tek gogusten 50 cc sut cikti,yani bence sut sıkıntisi yok ama neden kilo almamis onu anlamadim.
Hayırlısı olsun canımKızlar sabah doğum yaptım 3200grm 49 cm. 38+6 da. Pembe bir kızım oldudarısı tüm bekleyenlere sağ sağlim kucaklarına alsınlar Çok şükür sütüm geldi hemen bebişte emiypr şimdilik iyi gidiyor.
Cok haklısınCanım insanoğluna yaranılmazher durumda yakınacak bir şey buluruz biz
Benim oglandakiler isilik gibi değil, ensesinde var isilik ama yuzundekiler ergenlik sivilcesi gibiDoktor bana bugün isilik bunlar dedi,önemli bir şey değil ama çok aklına takılıyorsa cildiyeye göster dedianayım ben herşey takılır aklıma diyemedim minseo canım benim de aynı seninki gibi
Sen halledersin her turlu sen de var o performans belliIyi ki burdasinBen de yarin gidicem. Gecen hafta 3400 civari idi. Valla 3700 falan derse, suni ile yapalim bu isi bitsin dicem ay ben bir hafta daha bekleyip 4 kg falan doguramam
Bebeklerde şuan terleme olmaz canım, ter bezleri çalışmıyor çünküValla ben takmamistim ama ebe taktıterlerlerse de oluyorlarmis
Az önce evin etrafında tur attım sanki km lerce yol yürüdüm gibi kendimi eve zor attimBugun ben de oyleydim...uyudum durdum...hic enerjim yok zorla bi kac is yaptim
İnan ki bu umuda tutunuyorum şuan . Zira cumartesi kontrolde 3670 gr idi. İnşallah sapma payı eksiye doğrudur diyorum.Sen halledersin her turlu sen de var o performans belliNormal.dogum yapanlardan duydugum biraz iri oldullarinda da kolay dogduklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?