2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım alin de 37+0 da 2760 gram doğdu hastanede 130 gram kaybetti ama bir haftada 2850 olmuş bile masallah. Senin haftan çok iyi sıkıntı yapacak hiçbir şey yok
Yaa oyle mi canim Alin de mi oyle dogmustu. Boyle nasil tutmasi falan kolay oluyor mu yoksa cok minik geliyorlar mi insana. Sagliği yerinde olsunlar da kilo tabi ki aliniyor ama insan ister istemez gerilik denilince tedirgin oluyor. Senin de tansiyon kaynakli erken alinmisti degil mi

Doktor bana bugün isilik bunlar dedi,önemli bir şey değil ama çok aklına takılıyorsa cildiyeye göster dedianayım ben herşey takılır aklıma diyemedim minseo canım benim de aynı seninki gibi
Valla ben takmamistim ama ebe taktı terlerlerse de oluyorlarmis
Canim ne siklikla dus aldiriyorsunuz bebislerinize minseo Rheaa
3-4 güne bir canım şuan. Havalar ısınsa daha sık aldiricam

Canım biz çıkıyoruz ki daha 14 günlük filanız :) şu ana kdar üç defa çıktık,bi sorun olmadı aksine nefes aldık ya

Valla ben takmamistim ama ebe taktı terlerlerse de oluyorlarmis

3-4 güne bir canım şuan. Havalar ısınsa daha sık aldiricam
Bir bebek icin bence 4 gun cok. Acayip terliyorlar canim. Terleri yapiyor isilik. Yani bana kalsa 2 gun de bir yapmak lazim. Yazin Ben gunde 2 defa dus aldirmistim kizimi...

Ya sen de dogur bakalim... Bak ben birakmadim, sözümu tutum Sen doguranlar grubuna gidiyorsun. Gene tek basima halay cekicem burda kizimda da oyle olmustu haziran annesiydim temmuzda dogurmustum

Ay evet bizde de var o fışkırır kusma.. mide gazını cikartamiyor daha çok emmek istiyor sonra kusuyor sonra yine acıkıp yine gazlaniyor kısır döngüye girdi resmen

Ya sen de dogur bakalim... Bak ben birakmadim, sözümu tutum Sen doguranlar grubuna gidiyorsun. Gene tek basima halay cekicem burda kizimda da oyle olmustu haziran annesiydim temmuzda dogurmustum
Sen de bu hafta dogurursun belki kac zamandir o aciklikla geziyorsun belki son haftandir ayni gun dogum olabilirBu ara da ben bosuna gelip mart grupuna katilmamisim Nisan olamayacagimi taa basindan anlamisim

Erkek bebek mi canım?

Tamam artık daha bir şey istemiyorum gölge etmesinler başka ihsan istemez Ya aslında kötü değiller çok şükür diyim de ben alışamadım bu mesafeye.
Canım hiç korkma dr sorun yok demiş zaten benim bebeğim de 3610 doğdu bir haftada 200 gr aldı bile haftanda erken değil boş ver gözünün önünde olsun
havalar güzel gidiyor yakınımda da güzel bir park var haftasonu hava güzel olursa çıkartacağızz

Doktorunuz çok üstünde durmadı ise siz de çok takmayın. Genelde doğumdan sonra toparlıyorlar. Bizim de böbreğin birinde genişlik vardı sınır değerin çok az üstündeydi doktor önemsemedi bile. Ben de üstüne düşmedim.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Biz dogum yapmayanlar icin su topige "Kizlar ben dogum yaptim" yazmak cok utopik geliyor oyle bir an yasacak miyiz ki cok garip geliyor ya ... Boyle yasamaya alistik mi ne ... Ay ben vazgectim dogurmicam
Yarın kontrolden sonra görürüm ben seni
Benim de tüm gün belim ve karnım ağrıdı ama artık hiç sallanıyorum nasılsa sonuç yok
Veriyordum ama sutum cogalinca kestim,sut var aslinda hatta bugun emzirdikten sonra sagim yaptim tek gogusten 50 cc sut cikti,yani bence sut sıkıntisi yok ama neden kilo almamis onu anlamadim.
Canım sütün ilk kısmı su içerikli son kısmı yağlı oluyor ya asıl besleyici kısmı sonu oluyor. Belki o besleyici kısmına gelemeden bırakıyordur bebeğin. İlk başta sağıp son sütü bebeğine emdir bir de olmazsa

Ben dogumdan sonra hastane -kontrol dışında dışarı çıkmadım. Daha doğrusu çıkamadım. Çünkü hava soğuktu hep ya rüzgar vardı ya yağmur birde sıcaklık düşüktü. Çocukları hasta etmemek için. Kaldı ki dışarı çıkmadan da hasta oldular orası ayrı. Bugün itibariyle hava sıcaklığı yükseldi burda. Güzel güneşli bır gün denkleyip çocukları çıkartmaya niyetim var.

Sen de bu hafta dogurursun belki kac zamandir o aciklikla geziyorsun belki son haftandir ayni gun dogum olabilirBu ara da ben bosuna gelip mart grupuna katilmamisim Nisan olamayacagimi taa basindan anlamisim
Iyi ki burdasin Ben de yarin gidicem. Gecen hafta 3400 civari idi. Valla 3700 falan derse, suni ile yapalim bu isi bitsin dicem ay ben bir hafta daha bekleyip 4 kg falan doguramam

Veriyordum ama sutum cogalinca kestim,sut var aslinda hatta bugun emzirdikten sonra sagim yaptim tek gogusten 50 cc sut cikti,yani bence sut sıkıntisi yok ama neden kilo almamis onu anlamadim.
Sadece önsütü içmiş olabilir canım. Son süt kilo aldırıyor, önce biraz sağım yapıp sonra emzirmeyi denediniz mi? Ne

Doktor bana bugün isilik bunlar dedi,önemli bir şey değil ama çok aklına takılıyorsa cildiyeye göster dedianayım ben herşey takılır aklıma diyemedim minseo canım benim de aynı seninki gibi
Benim oglandakiler isilik gibi değil, ensesinde var isilik ama yuzundekiler ergenlik sivilcesi gibi yağlı şeyler tüketmiş belli

Iyi ki burdasin Ben de yarin gidicem. Gecen hafta 3400 civari idi. Valla 3700 falan derse, suni ile yapalim bu isi bitsin dicem ay ben bir hafta daha bekleyip 4 kg falan doguramam
Sen halledersin her turlu sen de var o performans belliNormal.dogum yapanlardan duydugum biraz iri oldullarinda da kolay dogduklari

Sen halledersin her turlu sen de var o performans belliNormal.dogum yapanlardan duydugum biraz iri oldullarinda da kolay dogduklari
İnan ki bu umuda tutunuyorum şuan . Zira cumartesi kontrolde 3670 gr idi. İnşallah sapma payı eksiye doğrudur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…