2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sen halledersin her turlu sen de var o performans belliNormal.dogum yapanlardan duydugum biraz iri oldullarinda da kolay dogduklari
Yok canim ya... Ablam benim ölumden dondu. Anlatmistim burda. Oglu 4 kg dogdu. Ablam oyle olduysa ben mumkun degil. Cok guclu kadindir Ablam... Kizimda 3300 diye rahattim. Dogunca 3750 doktor da sok oldu ben de ... Onceden deseydi iri diye emin sezeryan isterdim sanki ...

Biz dogum yapmayanlar icin su topige "Kizlar ben dogum yaptim" yazmak cok utopik geliyor oyle bir an yasacak miyiz ki cok garip geliyor ya ... Boyle yasamaya alistik mi ne ... Ay ben vazgectim dogurmicam
al.benden de o kadar yıllardır hamileymisim gibi geliyor sanki ben hiç dogurmayacak gibiyim

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah. Cok.iri olursa zaten doktorlar da o riski almazlar

Bir bebek icin bence 4 gun cok. Acayip terliyorlar canim. Terleri yapiyor isilik. Yani bana kalsa 2 gun de bir yapmak lazim. Yazin Ben gunde 2 defa dus aldirmistim kizimi...
Bizim evde terlenecek bir ortam yok 22 derece aksine bizimkiler ev soğuk çocuk üşütecek diyip duruyorlar. Yaz olsa ben her gün aldırırım ama şuan üşütme olayını çok riske atamıyorum hemen hapsuruyor falan tam hastalık mevsimi

Evet canım kontrole diye gittim tansiyon düşmeyince aldı doktor ve ultrasonda 3200 gram gözüküyordu böyle küçük doğdu hiçbir sıkıntı yaşamadık şükürler olsun sarılık falan da olmadı. 4.gün sütüm geldi ilk bir hafta mama takviyesi yaptık kilo alımı iyi olunca doktor mamayı da kesti şimdi insallah sen de hiçbir problem yasamadan bebeğini kucağına alacaksın

kp rin yatak odana girmesi mi nedir bu çektiğimiz yahu normal bi insan yok mu..Eşin çok iyi yapmış en güzeli aslında onlara gitmek. Muhabbeti kısa mı tutmak istiyorsun hoppp kalk evine geç mis bu hafta doğum olursa süt tozu, şekerli su olayını kendi kvdemden bekliyorum.Annemle çok fena kavga edecekler hastanede ona eminim Bu arada kv dem ağır grip evine git bana bulaşırsa doğum öncesi zaten ilaç kullanamıyorum dedim hasta değilim yok yok alerji bu diyor. Ses gitti salya sümük dolaşıyor etrafta.. Eşime dedim gitmezse anneme gideceğim diye.

Valla öyle bir durumda umrumda olmaz eşim benden daha çok dikkat ediyor uyarır.. Doğum yapınca odaya pat diye girenler oldu mu ? Sezeryan olursam 2 gece kalıyorsun :/

Doğumdan önce mi çatlağın oldu, yoksa doğumdan sonra mı ?? Bence ikisini de ara ihmal etme.

Valla öyle bir durumda umrumda olmaz eşim benden daha çok dikkat ediyor uyarır.. Doğum yapınca odaya pat diye girenler oldu mu ? Sezeryan olursam 2 gece kalıyorsun :/
Oldu canım. Erkek değil ama kadın olsa da rahatsız edici ben mememi herkese sergilemek zorunda mıyım? Amaç ne emzirdigimi teyit edecekler galiba

Eğer çatıda yumuşama yoksa bence bekleyebilirsin, ikinci daha erken gelir derler.. suni sancının da riskleri var demişti doktorum

Çok tesekkur ederim canim icim baya rahatladi

Oldu canım. Erkek değil ama kadın olsa da rahatsız edici ben mememi herkese sergilemek zorunda mıyım? Amaç ne emzirdigimi teyit edecekler galiba
Ay insanlardaki rahatlık yaa. Birini emzirirken görsem ben kendim utanırım şahit oldum diye.

Eğer çatıda yumuşama yoksa bence bekleyebilirsin, ikinci daha erken gelir derler.. suni sancının da riskleri var demişti doktorum
Yumuşama var demişti doktorum . Valla anlamadım yeri rahat geldi heralde suni de kalp ritmi ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir iş onu da takip ediyorlar zaten. Onun dışında yan etki yok ilki suni olduğundan biliyorum .

Kaç kilo doğmuştu ilki açılman var mı ? Perşembeye de 3 gün var aslında çok da kalmamış

Aynı senin gibi düşünüyorım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…