Doktorunuz çok üstünde durmadı ise siz de çok takmayın. Genelde doğumdan sonra toparlıyorlar. Bizim de böbreğin birinde genişlik vardı sınır değerin çok az üstündeydi doktor önemsemedi bile. Ben de üstüne düşmedim.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Yarın kontrolden sonra görürüm ben seni
Benim de tüm gün belim ve karnım ağrıdı ama artık hiç sallanıyorum nasılsa sonuç yok
Canım sütün ilk kısmı su içerikli son kısmı yağlı oluyor ya asıl besleyici kısmı sonu oluyor. Belki o besleyici kısmına gelemeden bırakıyordur bebeğin. İlk başta sağıp son sütü bebeğine emdir bir de olmazsa
Olabilir kizlar,on sutu sagip oyle emzirmeyi deneyeyim,arada mamada vereyim insallah cok yukselmeden atlatiriz.Sadece önsütü içmiş olabilir canım. Son süt kilo aldırıyor, önce biraz sağım yapıp sonra emzirmeyi denediniz mi? Ne
Oyy çok geçmiş olsun canımKızlar sonunda bebekte hasta oldu. Bugün tam 40ıydı sabaha kadar inledi dün gece koca insan gibi aralıksız. Doktora video çekip attım. Çağırdı gittik ateşi 39,9 du. Bana hep sıcak geldi dün gece vücudu ama altını açınca soğuyordu ben de herhalde bunaldı yattığı yer sıcak geldi diye düşündüm. Çünkü ölçüyorum saat başı hep 36,6/36 7 herhalde ateşi yok ben evham yapmıyorum dedim hatta doktora gitmeden yine sıcak geldi ölçtüm 36,7 meğer aldığım cihaz bozukmuş. Lanet ettim. Ama anladım güvenmedim cihaza çocuk hiç böyle inleyerek uyumazdı dedim. Doktor dediki bebekler böyle sabaha kadar inliyorsa ateşi vardır mutlaka dedi. Çok üzüldüm. İnfluenza vw covit testi yapıldı negatif çıktı. Doktor bu iyi demek ki gribal enfeksiyon kalıcı bişi olmaz merak erme dedi sadece saat başı ateşini kontrol edeceğim bu gece. Calpol paranox ve largooen 125 antibiyotik başlattı. İnşallah atlatır ilerlemez. Ateşten çok korkuyorum çünkü
Anne sutu de ama az ama cok aliyorlar ondan cabuk atlatir merak etme. Allah şifa versin sana da kolayliklar versin insan bebek hastayken cok yipraniyor.Kızlar sonunda bebekte hasta oldu. Bugün tam 40ıydı sabaha kadar inledi dün gece koca insan gibi aralıksız. Doktora video çekip attım. Çağırdı gittik ateşi 39,9 du. Bana hep sıcak geldi dün gece vücudu ama altını açınca soğuyordu ben de herhalde bunaldı yattığı yer sıcak geldi diye düşündüm. Çünkü ölçüyorum saat başı hep 36,6/36 7 herhalde ateşi yok ben evham yapmıyorum dedim hatta doktora gitmeden yine sıcak geldi ölçtüm 36,7 meğer aldığım cihaz bozukmuş. Lanet ettim. Ama anladım güvenmedim cihaza çocuk hiç böyle inleyerek uyumazdı dedim. Doktor dediki bebekler böyle sabaha kadar inliyorsa ateşi vardır mutlaka dedi. Çok üzüldüm. İnfluenza vw covit testi yapıldı negatif çıktı. Doktor bu iyi demek ki gribal enfeksiyon kalıcı bişi olmaz merak erme dedi sadece saat başı ateşini kontrol edeceğim bu gece. Calpol paranox ve largooen 125 antibiyotik başlattı. İnşallah atlatır ilerlemez. Ateşten çok korkuyorum çünkü
Ben ilk golden goat aldım canım fazla gaz yaptı gibi geldi bana evolvia ya geçtim nispeten daha iyi geldi ama sma nin optiprosu da iyiymiş probiyotik icerikli bir mama belki daha az gaz yapıyor olabilirKizlar mama alip memnun kaldiginiz marka nedir. Ben de alip valizime koyayim.
Kilo alımı için ebe ön süt-son süte çok dikkat et demişti canım bana. Mesela bi memeni en az 15-20 dk emsin dedi. Eğer 10 dk emip uyuyorsa diğer emzirmede yine ayni memeyi ver dedi. Son sütü almaları önemliymiş sağmak yerine bu şekilde ilerleyebilirsinOlabilir kizlar,on sutu sagip oyle emzirmeyi deneyeyim,arada mamada vereyim insallah cok yukselmeden atlatiriz.
Çok geçmiş olsun canım ya demekki ateş ölçerlere de güvenmemek lazım. Ben yedekledim o yüzden 2 tane var. Hangi markaydı sendeki? İnşallah iyileşir bir an önce minnak kıyamam onaKızlar sonunda bebekte hasta oldu. Bugün tam 40ıydı sabaha kadar inledi dün gece koca insan gibi aralıksız. Doktora video çekip attım. Çağırdı gittik ateşi 39,9 du. Bana hep sıcak geldi dün gece vücudu ama altını açınca soğuyordu ben de herhalde bunaldı yattığı yer sıcak geldi diye düşündüm. Çünkü ölçüyorum saat başı hep 36,6/36 7 herhalde ateşi yok ben evham yapmıyorum dedim hatta doktora gitmeden yine sıcak geldi ölçtüm 36,7 meğer aldığım cihaz bozukmuş. Lanet ettim. Ama anladım güvenmedim cihaza çocuk hiç böyle inleyerek uyumazdı dedim. Doktor dediki bebekler böyle sabaha kadar inliyorsa ateşi vardır mutlaka dedi. Çok üzüldüm. İnfluenza vw covit testi yapıldı negatif çıktı. Doktor bu iyi demek ki gribal enfeksiyon kalıcı bişi olmaz merak erme dedi sadece saat başı ateşini kontrol edeceğim bu gece. Calpol paranox ve largooen 125 antibiyotik başlattı. İnşallah atlatır ilerlemez. Ateşten çok korkuyorum çünkü
Tesekkur ederim canim benim de aklimda o vardi da yine danisayim dedim. Tabi her bebek her mamayi da sevmeyebiliyor bakalim bir tane atayim cantaya.illa ki lazim olur diyeBen ilk golden goat aldım canım fazla gaz yaptı gibi geldi bana evolvia ya geçtim nispeten daha iyi geldi ama sma nin optiprosu da iyiymiş probiyotik icerikli bir mama belki daha az gaz yapıyor olabilir
Çok yerinde bir yorumEh işte. Dekolte giysen memesi görünüyor diye ayiplayanlar emzirirken karşısına geçip izlemekten bi rahatsizlik duymuyorlar
İlki 2800 e yakın doğdu. Şuan açılma 1-2 cm arası demişti en son doktorum. O günden sonra baya çömelme topta zıplama vs yaptım bilmem gelişme var mıdırKaç kilo doğmuştu ilkiaçılman var mı ? Perşembeye de 3 gün var aslında çok da kalmamış
Oha o ne yaaa ben kayınvalidemin yanında emzirmek istemiyorum. Hastane odasına çat diye girenlere ne dediniz ? Benim muhtemelen perşembe sezeryan olacak sancım gelmezse. Nasıl bir yol izlemeliyim?? Annem harici kimse inin yanında emzirmek istemiyorum. Te Allahım yaaOldu canım. Erkek değil ama kadın olsa da rahatsız edici ben mememi herkese sergilemek zorunda mıyım? Amaç ne emzirdigimi teyit edecekler galiba
Sen halledersin her turlu sen de var o performans belliNormal.dogum yapanlardan duydugum biraz iri oldullarinda da kolay dogduklari
Yok canim ya... Ablam benim ölumden dondu. Anlatmistim burda. Oglu 4 kg dogdu. Ablam oyle olduysa ben mumkun degil. Cok guclu kadindir Ablam... Kizimda 3300 diye rahattim. Dogunca 3750 doktor da sok oldu ben de ... Onceden deseydi iri diye emin sezeryan isterdim sanki ...
Allah doğumun da hayırlısını versin kızlar, ben çok ısrar ettim normal de normal diye. Keşke hayırlısı deseymisim, oğlum kanalda kaldı, kakasını yapmış . Çektiğim sancıya mı yanayım, çocuğumun ölümden döndüğüne mi yanayım.Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah. Cok.iri olursa zaten doktorlar da o riski almazlar
Ben eşime söyledim en başta, emzirme zamanı dediğimde o herkesi çıkarttı odada nOha o ne yaaa ben kayınvalidemin yanında emzirmek istemiyorum. Hastane odasına çat diye girenlere ne dediniz ? Benim muhtemelen perşembe sezeryan olacak sancım gelmezse. Nasıl bir yol izlemeliyim?? Annem harici kimse inin yanında emzirmek istemiyorum. Te Allahım yaa
Çok doğruEh işte. Dekolte giysen memesi görünüyor diye ayiplayanlar emzirirken karşısına geçip izlemekten bi rahatsizlik duymuyorlar
Kızımdan hatırlıyorum, yeni doganken 15.gun kontrolünde doktor sırtında isilik var demişti fazla giydirme demisti. Ama terlemedi ki hiç nasıl isilik olacak demiştim. Ter bezleri anne karnında gelişmez, doğumdan sonra çalışmaya başlar. Daha başlamamış sizin ondan terlemiyor dedi. Tabi kiminin erken baslayabiliyormus.Bunu yeni duydum. Benim kiz terliyordu canim... Hatta basi islaniyordu iyi hatirliyorum... Ablam bu yuzden ince bere taktiriyordu
Çok geçmiş olsun, senin adına zor bir süreç ama bebekler daha çabuk atlatıyor. Anne sütü aldıkları için. İnşallah bir an önce toparlar kuzunKızlar sonunda bebekte hasta oldu. Bugün tam 40ıydı sabaha kadar inledi dün gece koca insan gibi aralıksız. Doktora video çekip attım. Çağırdı gittik ateşi 39,9 du. Bana hep sıcak geldi dün gece vücudu ama altını açınca soğuyordu ben de herhalde bunaldı yattığı yer sıcak geldi diye düşündüm. Çünkü ölçüyorum saat başı hep 36,6/36 7 herhalde ateşi yok ben evham yapmıyorum dedim hatta doktora gitmeden yine sıcak geldi ölçtüm 36,7 meğer aldığım cihaz bozukmuş. Lanet ettim. Ama anladım güvenmedim cihaza çocuk hiç böyle inleyerek uyumazdı dedim. Doktor dediki bebekler böyle sabaha kadar inliyorsa ateşi vardır mutlaka dedi. Çok üzüldüm. İnfluenza vw covit testi yapıldı negatif çıktı. Doktor bu iyi demek ki gribal enfeksiyon kalıcı bişi olmaz merak erme dedi sadece saat başı ateşini kontrol edeceğim bu gece. Calpol paranox ve largooen 125 antibiyotik başlattı. İnşallah atlatır ilerlemez. Ateşten çok korkuyorum çünkü
Hastanede sma comfort verdiler, gaz ve kolik bebekler içinmişKizlar mama alip memnun kaldiginiz marka nedir. Ben de alip valizime koyayim.
Sma comfort gaz ve kolik bebekler için daha etkili canım, bebek hemşiresi demişti sonra internette comfort ve optipro bakınca da öyle olduğunu anladım, alacaksan aklında olsun diye söyledimBen ilk golden goat aldım canım fazla gaz yaptı gibi geldi bana evolvia ya geçtim nispeten daha iyi geldi ama sma nin optiprosu da iyiymiş probiyotik icerikli bir mama belki daha az gaz yapıyor olabilir
Açılman da varmış uygun olabilirsin benim hiç açılma yok o yüzden sezeryan alacak hala açılma olmazsa perşembe günüÇok yerinde bir yorum
İlki 2800 e yakın doğdu. Şuan açılma 1-2 cm arası demişti en son doktorum. O günden sonra baya çömelme topta zıplama vs yaptım bilmem gelişme var mıdırbakalım aman içerde olumsuz bir şey olmasın da. Hareketlerini takip ediyorum azalma hissedersem müdahale edeyim diye
Bildiğim Erkek bebeklerde böbrek büyümesi görülebileceği. Yakın arkadaşlarımda benzer durum olmustu sonradan düzelmisti. Tabi doktor takibini hiç aksatmadilar canım. Doktorunuz ne dedi bu konuda?Evet erkek cnmüçüncü hamileligim dier ikinsinde böyle bir sorun yaşamadım hiç
Bizimde daha ter bezleri çalışmaya başlamadı.İşte onu da anlamadım çünkü hiç terledigini görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?