- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Anne dudağı en güzel ateş ölçer zatenBen temassiza güvenmiyorum. Açıkçası en güvendiğim dudağımderece gibi insanım. Kizimi alnından öpüyorum ve atesi şu kadar diyorum koltuk altiyla hemen hemen ayni çıkıyor. Benim kızım hastayken aşırı huysuz oluyor. İlaç verip saat başı koltuk altından olcsemde ,o 1 saat içinde sürekli temassizla bakıyorum çünkü kolumu kaldırdığım anda çığlık çigliga ağlıyor.
10 dk az değil mi bebeler uzun kalıyor memede çünkü zamanla çekiş güçleri arttıkça süre azalıyorminseo Canımız doktorumuzdan cevap geldi.
Çok mantıklıEvett kv olunca annem de mecbur çıkıyordubence konuş organize ol önceden insan ferahliyor zaten emzirirken yanında birinin olması sana fayda sağlamıyor daha çok stres olursun
Kızlar geç yazabildim. Geldi bebeğim sağlıkla, bu sabah 3.5 kilo 51cm doğdu. Ben de şimdi daha iyiyim, ilk yürüyüşlerde gerçekten çok çook zorlandım ama şimdi daha iyi hissediyorum. Ameliyathanede bebişin o ağlama sesini duyup yanağıma sıcak yanağını koyduklarından beri başka bir dünyadayım. Acılarım var ama baktıkça da iç çekiyorum miniğime ne güzel bişey yaptım diyorumyarın daha iyi olacağım inş. Emiyor bıdığım ama benim sütüm var mı emin değilim. Görünürde bişey yok ben sıkınca da gelmiyor hiçbir şey ama sabahtan beri 3 kere işedi, demek ki sütün geliyor dediler bilemiyorum
Maşallah gözün aydınKızlar geç yazabildim. Geldi bebeğim sağlıkla, bu sabah 3.5 kilo 51cm doğdu. Ben de şimdi daha iyiyim, ilk yürüyüşlerde gerçekten çok çook zorlandım ama şimdi daha iyi hissediyorum. Ameliyathanede bebişin o ağlama sesini duyup yanağıma sıcak yanağını koyduklarından beri başka bir dünyadayım. Acılarım var ama baktıkça da iç çekiyorum miniğime ne güzel bişey yaptım diyorumyarın daha iyi olacağım inş. Emiyor bıdığım ama benim sütüm var mı emin değilim. Görünürde bişey yok ben sıkınca da gelmiyor hiçbir şey ama sabahtan beri 3 kere işedi, demek ki sütün geliyor dediler bilemiyorum
Benim kizimda da 2li test taramasından ilk nazal kemik (burun) yok demislerdi. Neye uğradığımı şaşırmıştım. Sonra doktorum git biraz yürüyüş yap tatlı felan ye öyle gel yeniden bakalım dedi. Çıkınca ay ne ağlamıştım.. yürüyüş yaptım tatlı yedim yeniden gittim bu sefer burnu gordu doktor. Meğerse durustan kaynaklı görülmemiş.Amin Allah razı olsun zamanında burun kemiği yok dediler öyle uzduler şimdi burun kemiği var bu sorun çıktı ben inanıyorum sag sağlim dogucak
Hem o hemde anneler emzirirken terliyor ya bence ondan kaynaklı.Aaa memede efor harcadığı için mi oluyormuş benim kız hep memede napicaz
Özellikle benim kizimda diş cikartirken ateşi çok çıkıyordu. 38.5- 38.9 a kadar. Çünkü hiç 1 Tane diş cikartmadi hep 2 li 3 lu çıktı dişleri. O zamanlar baya hassas ölçer gibi iş görüyordum. Eşim diyordu boşuna ateş ölçer aldık diye. Ölçüde sapma payım max. 0.3 felan o dereceAnne dudağı en güzel ateş ölçer zatenama derece tahmini mertebesine ulaşamadım ben daha ancak var ya da yok diyebilirim koltuk altı ölçümleri çok kolay olmuyor çocuklarda o yüzden el mahkum temassızı da kullanıyoruz işte dediğin gibi. Keşke hiç hasta olmasalar
Gözün aydın gelmiş geçmiş olsun canımKızlar geç yazabildim. Geldi bebeğim sağlıkla, bu sabah 3.5 kilo 51cm doğdu. Ben de şimdi daha iyiyim, ilk yürüyüşlerde gerçekten çok çook zorlandım ama şimdi daha iyi hissediyorum. Ameliyathanede bebişin o ağlama sesini duyup yanağıma sıcak yanağını koyduklarından beri başka bir dünyadayım. Acılarım var ama baktıkça da iç çekiyorum miniğime ne güzel bişey yaptım diyorumyarın daha iyi olacağım inş. Emiyor bıdığım ama benim sütüm var mı emin değilim. Görünürde bişey yok ben sıkınca da gelmiyor hiçbir şey ama sabahtan beri 3 kere işedi, demek ki sütün geliyor dediler bilemiyorum
Bizimkinin alnında da böyle bişeyler çıktı ya sizdeki de böyle mi kızlar? Saçlarının içinde de var birazminseo Canımız doktorumuzdan cevap geldi.
Hayırlısı olsunn canımKızlar geç yazabildim. Geldi bebeğim sağlıkla, bu sabah 3.5 kilo 51cm doğdu. Ben de şimdi daha iyiyim, ilk yürüyüşlerde gerçekten çok çook zorlandım ama şimdi daha iyi hissediyorum. Ameliyathanede bebişin o ağlama sesini duyup yanağıma sıcak yanağını koyduklarından beri başka bir dünyadayım. Acılarım var ama baktıkça da iç çekiyorum miniğime ne güzel bişey yaptım diyorumyarın daha iyi olacağım inş. Emiyor bıdığım ama benim sütüm var mı emin değilim. Görünürde bişey yok ben sıkınca da gelmiyor hiçbir şey ama sabahtan beri 3 kere işedi, demek ki sütün geliyor dediler bilemiyorum
Aynı canım bizdeki gibi. Bizde ek olarak büyük sivilce şeklinde de var. Doktoruma resim gönderdim isilik dedi.Bizimkinin alnında da böyle bişeyler çıktı ya sizdeki de böyle mi kızlar? Saçlarının içinde de var biraz
Evet canım böyle şöyle bir sey atti arkadasim banaBizimkinin alnında da böyle bişeyler çıktı ya sizdeki de böyle mi kızlar? Saçlarının içinde de var biraz
Yenidoğdugunda evet canımKızlar bebişleriniz her ağladığında meme veriyor musunuz? Ay benim kız geceleri sinirinden ememiyor da göğsüme kafa atıp duruyor resmen geceler kabus aç mı tok mu belli değil ama ille de meme ille de meme
Ağladığında ilk önce sakinlestiriyorum. Sonra yatırıp ilk karnını sıkıyorum. Ayaklarını uzatıp kendini kasıp ağlıyorsa gaz sancısı çekiyor demek. Ağrı olduğunda emerek kendilerini rahatlatiyorlar diye hep emmek memede kalmak istiyor. Ama amac emmek olmuyor. Memeyi çekmiyor daha çok memeyle kavga ediyor. Tutuyor kafasını sağa sola atıyor sonra memeye kafa atıp yakalamaya çalışıyor. Emerken bir anda ağlamaya başlıyor felan. İşte o zaman direk karın masajı yapıyorum sakinleştirip. Gazini üstten alttan çıkartıp sonra yeniden meme teklif ediyorum. Bu arada sütüm fazla olduğu için mama vs kullanmıyoruz. Karnı aç olunca gayet güzel emiyor artık yavaş yavaş hal ve tavırlarından anlıyorum neden ağladığını. Eğer sakinlestirdikten sonra meme veridigde güzelce ediyorsa aç olduğu için ağlamış oluyor.Kızlar bebişleriniz her ağladığında meme veriyor musunuz? Ay benim kız geceleri sinirinden ememiyor da göğsüme kafa atıp duruyor resmen geceler kabus aç mı tok mu belli değil ama ille de meme ille de meme
Valla canım hava alsın diye değil ama bizde sarılık var 2 3 güne bir hastane için çıkıyorum en son çıktığımız da da çıkmışken yarı kırk uçurma derler bizde gezmeye de gittik artık çıkarım havalar güzel olsun yeterDoğum yapan arkadaşlarım bebeklerinizi hava alsın diye dışarı çıkarıyor musunuz ? Ben gerçekten çok sıkıldım. Oğlumun okulu yürüme ole 4 dakika falan , ona gidip gelsem sizce sıkıntı olur mu? Herkes 40 ı diye tutturmuş. Fikirlerinize çok ihtiyacım var
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallahKızlar sabah doğum yaptım 3200grm 49 cm. 38+6 da. Pembe bir kızım oldudarısı tüm bekleyenlere sağ sağlim kucaklarına alsınlar Çok şükür sütüm geldi hemen bebişte emiypr şimdilik iyi gidiyor.
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallahKızlar geç yazabildim. Geldi bebeğim sağlıkla, bu sabah 3.5 kilo 51cm doğdu. Ben de şimdi daha iyiyim, ilk yürüyüşlerde gerçekten çok çook zorlandım ama şimdi daha iyi hissediyorum. Ameliyathanede bebişin o ağlama sesini duyup yanağıma sıcak yanağını koyduklarından beri başka bir dünyadayım. Acılarım var ama baktıkça da iç çekiyorum miniğime ne güzel bişey yaptım diyorumyarın daha iyi olacağım inş. Emiyor bıdığım ama benim sütüm var mı emin değilim. Görünürde bişey yok ben sıkınca da gelmiyor hiçbir şey ama sabahtan beri 3 kere işedi, demek ki sütün geliyor dediler bilemiyorum
Canım benim de yüzünde ve çenede var daha az ama daha belirgin gibi ucu beyaz beyazBizimkinin alnında da böyle bişeyler çıktı ya sizdeki de böyle mi kızlar? Saçlarının içinde de var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?