2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Anne dudağı en güzel ateş ölçer zaten ama derece tahmini mertebesine ulaşamadım ben daha ancak var ya da yok diyebilirim koltuk altı ölçümleri çok kolay olmuyor çocuklarda o yüzden el mahkum temassızı da kullanıyoruz işte dediğin gibi. Keşke hiç hasta olmasalar

Kızlar geç yazabildim. Geldi bebeğim sağlıkla, bu sabah 3.5 kilo 51cm doğdu. Ben de şimdi daha iyiyim, ilk yürüyüşlerde gerçekten çok çook zorlandım ama şimdi daha iyi hissediyorum. Ameliyathanede bebişin o ağlama sesini duyup yanağıma sıcak yanağını koyduklarından beri başka bir dünyadayım. Acılarım var ama baktıkça da iç çekiyorum miniğime ne güzel bişey yaptım diyorum yarın daha iyi olacağım inş. Emiyor bıdığım ama benim sütüm var mı emin değilim. Görünürde bişey yok ben sıkınca da gelmiyor hiçbir şey ama sabahtan beri 3 kere işedi, demek ki sütün geliyor dediler bilemiyorum

sağlıkla büyüsün canım… benim doğumum da yaklaştı son günlerim ama heyecan yok bende şuan.. anne gibi hissetmiyorum da hamileliğimin başında nasıl hissediyorsam öyle hissetmeye başladım. Eşim çok heyecanlı bende olumlu hisler yok böyle mi oluyor öncesinde. Doğduktan sonra değişir mi? Acaba kv fl uyuz oldum sinirle karışık ondan mk böyle hissediyorum. Kimseyi görmek istemiyorum. Kafa olarak da hazır değilim sanki. :/

Maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsün

Amin Allah razı olsun zamanında burun kemiği yok dediler öyle uzduler şimdi burun kemiği var bu sorun çıktı ben inanıyorum sag sağlim dogucak
Benim kizimda da 2li test taramasından ilk nazal kemik (burun) yok demislerdi. Neye uğradığımı şaşırmıştım. Sonra doktorum git biraz yürüyüş yap tatlı felan ye öyle gel yeniden bakalım dedi. Çıkınca ay ne ağlamıştım.. yürüyüş yaptım tatlı yedim yeniden gittim bu sefer burnu gordu doktor. Meğerse durustan kaynaklı görülmemiş.

Özellikle benim kizimda diş cikartirken ateşi çok çıkıyordu. 38.5- 38.9 a kadar. Çünkü hiç 1 Tane diş cikartmadi hep 2 li 3 lu çıktı dişleri. O zamanlar baya hassas ölçer gibi iş görüyordum. Eşim diyordu boşuna ateş ölçer aldık diye. Ölçüde sapma payım max. 0.3 felan o derece ateş le çok imtihan edilince mecbur o mertebeye erisiyorsun canim.

Gözün aydın gelmiş geçmiş olsun canım ilk günler insan rüyada gibi oluyor keyfini çıkar süt için bir yudum bile olsa şuan ona yeter sen bol bol emzir kuru incir ye

Kızlar bebişleriniz her ağladığında meme veriyor musunuz? Ay benim kız geceleri sinirinden ememiyor da göğsüme kafa atıp duruyor resmen geceler kabus aç mı tok mu belli değil ama ille de meme ille de meme

Hayırlısı olsunn canım sağlıkla büyüsün

Kızlar bebişleriniz her ağladığında meme veriyor musunuz? Ay benim kız geceleri sinirinden ememiyor da göğsüme kafa atıp duruyor resmen geceler kabus aç mı tok mu belli değil ama ille de meme ille de meme
Yenidoğdugunda evet canım ama şuan tok olduğunu biliyorsam önce emziğini veriyorum ağzından atıp ağlamaya devam ediyorsa meme teklif ediyorum bazen gazdan agliyorlar çünkü eger gazı varsa hirsini emzikten cikariyor zaten

Ağladığında ilk önce sakinlestiriyorum. Sonra yatırıp ilk karnını sıkıyorum. Ayaklarını uzatıp kendini kasıp ağlıyorsa gaz sancısı çekiyor demek. Ağrı olduğunda emerek kendilerini rahatlatiyorlar diye hep emmek memede kalmak istiyor. Ama amac emmek olmuyor. Memeyi çekmiyor daha çok memeyle kavga ediyor. Tutuyor kafasını sağa sola atıyor sonra memeye kafa atıp yakalamaya çalışıyor. Emerken bir anda ağlamaya başlıyor felan. İşte o zaman direk karın masajı yapıyorum sakinleştirip. Gazini üstten alttan çıkartıp sonra yeniden meme teklif ediyorum. Bu arada sütüm fazla olduğu için mama vs kullanmıyoruz. Karnı aç olunca gayet güzel emiyor artık yavaş yavaş hal ve tavırlarından anlıyorum neden ağladığını. Eğer sakinlestirdikten sonra meme veridigde güzelce ediyorsa aç olduğu için ağlamış oluyor.

Valla canım hava alsın diye değil ama bizde sarılık var 2 3 güne bir hastane için çıkıyorum en son çıktığımız da da çıkmışken yarı kırk uçurma derler bizde gezmeye de gittik artık çıkarım havalar güzel olsun yeter
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah
Bizimkinin alnında da böyle bişeyler çıktı ya sizdeki de böyle mi kızlar? Saçlarının içinde de var biraz
Canım benim de yüzünde ve çenede var daha az ama daha belirgin gibi ucu beyaz beyaz

Kızlar benim kızla ilk gecemiz hastanede bebek yatağına koyunca ağlıyor ya memefe yada göğsümde sakinleşiyor yanımda yatırsam gece düşürürüm diye korkuyorum çok uykum var ya ne yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…