Evet canım böyle şöyle bir sey atti arkadasim bana
Ben ilk gece göğsümde uyutmuştum. Bebeğin bildiği tanıdığı tek koku annesinin, koynunda sakinlesmesi çok normal o yüzden. Üzerime geniş uzeri düğmeli tshirt içine sokmuştum çocuğuKızlar benim kızla ilk gecemiz hastanede bebek yatağına koyunca ağlıyor ya memefe yada göğsümde sakinleşiyoryanımda yatırsam gece düşürürüm diye korkuyorum çok uykum var ya ne yapmam gerek
Bn 41 de gelmeyince sezeryan oldum canım. Dr kontrolünde sıkıntı yoksa zamanını bekliyordur minik sağlıkla kavuşun inşallahİyi geceler kızlar. Şöylee bi doğum yapanlara baktım da listeden. Çoğunuz 38 i geçmemiş. 39 birkaç kişi var. Benim 40 olmak üzerehepten sabırsızım hala gelmedi minnağım. Dua eder misiniz hayırlısıyla, sağlıklı sıhhatli bende kavuşayım yavruma
Bn yatagima almıştım ama 2 gece de hiç uyumadım. Refakatcilerim sabah bana refakat etmek isteyince 1-2 saat uyuyup dinlendim sadece. Uyurken bn çok sersem olabiliyorum hele ki yorgunsam sende öyleyse o yüzden birlikte uyuma derim. Ben dün gece uykulu halde bebeği anne yanindan alırken elimden kaydirdim elim tutmadı uykudan sonra emzirdim mi yoksa sadece kucağımda mi durdu bilmiyorum.Kızlar benim kızla ilk gecemiz hastanede bebek yatağına koyunca ağlıyor ya memefe yada göğsümde sakinleşiyoryanımda yatırsam gece düşürürüm diye korkuyorum çok uykum var ya ne yapmam gerek
Ben sizlere katılamayacağım#kayinvalidelerkapatilsin hdjdjdjd
Oyy bu çok fena resimleri görünce ben bile kasindimCanım bu aşağıdaki gorseller benim kizimda gıda alerjilerinde vücudunda çıkan kabartılar. Ve aşırı kaşıntı oluyordu. Çoğunu silmişim bulabildiklerim bunlar. İsilikten farklı yoğunluğu, konumu en önemlisi çok kaşıntı olması. Kanatana kadar kasiyordu
Kayınvaliden Kıbrıs'ta mı, doğumuna gelip kalacak mıBen sizlere katılamayacağım
Keşke yakınımda olsaydı diyorum hep, beni çok şımartıyor bebek gibi prenses gibi davranıyor, cidden türünün son örneğisonra annemin yanına gittiğimde kayınvalidem bana şöyle yaptı, böyle davrandı, şunu söyledi, bunu aldı dedikçe e git onun kızı benim gelinim ol ozmn diyor
Şu saat oldu hâlâ uyumadı maalesef, sma comfort kullanıyorum şimdilik severek içiyor. Mamayı ben de gece yatmadan veriyorum ama benim oğlana uzun uyuma konusunda hic faydası yokAycoregi1 Bu arada gaz durumunuz nasıl canım sen mamaya devam ediyor musun ? Ediyorsan hangi mamayi veriyorsun? Ben geceleri veriyorum mecalim kalmadığı anlarda gündüzleri full emiyor
Hayır hastanede refakatçi annem ve kardeşim vardı. Ama gelen giden olunca kv, görümce falan onlar için tembih ettim. Emme zamanı herkesi çıkar diyeSadece eşinle mi kaldınız? Ben de eşimi tembihleyeyim.. Öff ya hastaneye eşimin tonlarca akrabası akın edecek uyuz oluyorum
Hayır canım İran daOyy bu çok fena resimleri görünce ben bile kasindim
Kayınvaliden Kıbrıs'ta mı, doğumuna gelip kalacak mı
Canım bende 38+1 de 2530 olarak doğum yaptım 2310 ile hastaneden ciktii önemli olan sağlıklı olması küçük doğan bebek daha hızlı buyur derler inşallah öyle olur endise etme kendineEvet suyu, kordonu her seyi iyi. Ben ozeldeki doktorum devlete gecmisti diye oraya gecmistim.ve ssvd dusunuyordum diye baska doktora gecmistim. Devletteki pazar alalim dedi. Simdi ozelde bir.doktor bakti pazar gunu alinmasinda bir mahsur olmaz pazar 38 haftalik tam olarak. Hatta gununu de bekleyebilir ama doktor.beklemez alir dedi.Yani beklemeye de korkuyorum acikcasi. Belki bir kac gun sonra yine ozeldekine gorunurum ilerleme var mi yok mu bakar da kafam baya bunaldi iyi degilim acikcasi
Canım bizimde bugün sarılık 15 çıktı cuma günü 11 di doktorumuz takip edelim pik yapar sonra aşağı düşer dedi inşallah piki yapmıştır beslenme konusunda bizde mama her 3 saatte 30 cc ve emzirme olarak gidiyorduk ama yeterli gelmemiş kilo kaybı alımı olmamış bizde de mamayı 60 cc ye çıkarttık ve her emzirmede 2 göğüs olacak şekilde dedi doktorumuz inşallah tez zamanda kilo alırlar endişelenme canımVeriyordum ama sutum cogalinca kestim,sut var aslinda hatta bugun emzirdikten sonra sagim yaptim tek gogusten 50 cc sut cikti,yani bence sut sıkıntisi yok ama neden kilo almamis onu anlamadim.
Ay evet sizinkiler afedersiniz biraz yüzsüzmüş..ay bizim de oğlumuz var aman böyle kv olmayalım yaBenimki de 7.ayda geldi. Bunaldim ben dedi, cikti geldi. Benim de riskli idi gebelik. Ustelik calisiyorum, 6 yasinda kizim var. Esime su zaman gelse bizim icin daha iyi olur dedim. Annesine soyledi. Pcfl beni istemiyor mu dedi. Anne daha iyi agirlamak iatedigimizden dedi esim ama duygu somurusu yapti. Ay ne zaman istiyor use gelsin tamam dedim esime. Kimi maalesef oyle, orda bile ego savasina giriyorlar. Ve bu tarz Kv ler genelde gobek bagini ogluyla kesememis tipler!
Canım bebek doğunca da insan çok daha yoğun bir bunaltı ve yorgunluğa giriyor,halinin ne kadar iyi olduğunu o zaman anlıyor..ben şimdilik ne kadar isterse dursun modundayım çok ağırlaştım ama anı yaşıyorum,doğunca da çok farklı zorluklar varHaklısın arada 2 gün var ne farkderki diyeceksin ama inan o kadar bunaldım ki.saatler bile gün gibi geliyor bana. Perşembe Ramazan'ın ilk günü bir de . Yanımda olacak insanlar da oruç olacak onun da stresi geldi bana. Gereksiz her şeyi düşünme gibi saçma bir huyum var bir türlü törpüleyemediğim. Bi de suniye kalacaksa zaten ha salı ha Perşembe ne farkeder olsun bitsin moduna girdim.
İlk doğumumda şu uyarı olarak yazdıklarının tamamının tersini yaptım gerçekten ağrıyı çok hissettim ve yanlış yaptığımı da farkettim . Bu sefer özellikle bunlara dikkat edeceğim zaten. Dediğin gibi sezeryana dönmez suni ya da kendi sancım farketmez normal doğum yaparsam uyarılarının hepsini uygulamaya çalışacağım
Şuan bebegin nasil canim. Her sey yolunda mi.Evet insallah oncelikle saglikli olsun da en onemlisi o tabi kiCanım bende 38+1 de 2530 olarak doğum yaptım 2310 ile hastaneden ciktii önemli olan sağlıklı olması küçük doğan bebek daha hızlı buyur derler inşallah öyle olur endise etme kendine
Benim annemde hemen gitti durmadı tek bakıyorum arada ağlama krizlerim oluyor insan birini yanında istiyorDoğumdan sonra ben bnde degilimaslında sakin bir bebeğim var ama kilo alımı için daha önce bilmediğim sağ emzir mama uclusuyle arkadaş oldum bide her çeşit insanın mama verme yada aç kalmasın mama ver ,süt geliyo mu artmış mi biberon verme memeyi tutmaz demeleriyle savastayim. Süt sagarken annem önüme oturdu bni izliyo ve sürekli konusuyo. Bişey diyince de hemen alınır. Daha haftam dolmadan bni yanlız da bıraktı diyor gideyim mi işini yapabilir misin bnde sn bilirsin git bn herşeyi hallederim dedim. Sanki evde emzikli bebesi var hoş sinirlerimi bozuyodu sürekli konuşarak ama en azından annem yanımda rahatligi olurdu eşim de hemen gitmesini doğru bulmadı. Ben yine gelicen dedi de ne gerek var ilk zamanlar yoksan sonra da üstesinden gelirim bn anca çocuğu sevmeye gelmiş olur. Böyle saçma konularla uğraşıyorum.
Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün minikler
Normalde dikkat ederim ama dediğin gibi şuan sersem gibiyimBn yatagima almıştım ama 2 gece de hiç uyumadım. Refakatcilerim sabah bana refakat etmek isteyince 1-2 saat uyuyup dinlendim sadece. Uyurken bn çok sersem olabiliyorum hele ki yorgunsam sende öyleyse o yüzden birlikte uyuma derim. Ben dün gece uykulu halde bebeği anne yanindan alırken elimden kaydirdim elim tutmadı uykudan sonra emzirdim mi yoksa sadece kucağımda mi durdu bilmiyorum.
Benim ilk doğumumda annem öyleydi. Fazla meraklı süt sagarken vs yanıma oturur film izler gibi izlemek isterdi. Uyarınca da alınırdı. Haftam olmadan sizdeki gibi gideyim mi ben dedi bende git dedim.ve gitti. Her işimi kendim yapmıştım kafam rahattı en azından.Doğumdan sonra ben bnde degilimaslında sakin bir bebeğim var ama kilo alımı için daha önce bilmediğim sağ emzir mama uclusuyle arkadaş oldum bide her çeşit insanın mama verme yada aç kalmasın mama ver ,süt geliyo mu artmış mi biberon verme memeyi tutmaz demeleriyle savastayim. Süt sagarken annem önüme oturdu bni izliyo ve sürekli konusuyo. Bişey diyince de hemen alınır. Daha haftam dolmadan bni yanlız da bıraktı diyor gideyim mi işini yapabilir misin bnde sn bilirsin git bn herşeyi hallederim dedim. Sanki evde emzikli bebesi var hoş sinirlerimi bozuyodu sürekli konuşarak ama en azından annem yanımda rahatligi olurdu eşim de hemen gitmesini doğru bulmadı. Ben yine gelicen dedi de ne gerek var ilk zamanlar yoksan sonra da üstesinden gelirim bn anca çocuğu sevmeye gelmiş olur. Böyle saçma konularla uğraşıyorum.
Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?