Sadece tahinin yağını sürdüm o da 2-3 kez pamukla kapattım gecti kendiliğinden bir de sürekli açıkta bıraktım memeyi tişört ile kapatmadımKızlar çok giremiyorum doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, benim göğüs ucu yaralarım ne yaparsam yapayım geçmiyoremzirmek tam bir eziyet. Herkes çocuğunu güzelce emzirirken ben emzirme zamanının gelmesinden korkuyorum ne yapmam lazım bilmiyorum, lansinoh, garmestan, incia, ayva çekirdeği jeli, gümüş kapal, silikon uç hepsini denedim hepsini. Yine yara yine yara ne zaman geçecek bu hep böyle devam etmez değil mi?
Sıtma benim ilk doğumda da oldu, şimdi de oluyor, özellikle geceleri.
Kanama benim de sarı kahve ama bazen bir anda yoğun şekilde kırmızı geliyor
Ah bu çocuklarAa bak o bizde de var. Normalde kızım duşta saçına su deyince çığlık kıyamet ağlıyordu. O huyu da yeni geldi hamileligiminn sonlarında. Şimdi ben küvette yikanacagim dedi tamam dedim.icine oyuncaklarını koyup oturuyor. Saçını vs yıkıyorum gıkını çıkartmıyor. Ağlamıyor. Kardeşi saçı yıkanırken ağlamıyormuş çünkü.
1-2 aya oturur inşallah canım yaBenim kizimda meme istiyorum deyip emmeye calisiyoraglama krizlerine giriyor, şaştim kaldim,zor olacagini biliyordum,yine de yeni duzene alismak hepimiz icin zorlu geciyor
Yok canım damla şeklinde değil, tam sizde olan şekilde. Zıbına bulaşıyor ve kan pıhtısı gibiydi hastaneden çıkarken alkollü göbek temizleme kiti vermişlerdi onunla sildim aksam eşime kantaron aldirayim. Maşallah ne kadar cok bilgilisinCanım damla şeklinde kanama varsa doğru doktora. Hemen gümüşle yaktir. Bizde sızıntı şeklindeydi. Zibininq hafif bulasiyor göbek deliği içinde kan pıhtisi oluyordu. Doktor gün içinde alt degistirdiginde kantaron yağı damlat dedi. Bende öyle yaptım hep. Damlatip serçe parmağımla içine doğru sürdürdüm. Birkaç gün sonra geçtigeçince ben kantaronu bıraktım ertesi gün yine zibinda kan izi gördüm yeniden başladım daha çok gaz için ıkınırken oluyor.
Ümraniye ile Sabiha uzak mıymış?benim ev Ataşehir de benim temizlikçi başakçehirden geliyordu ya…İnsan evladı olunca daha iyi anlıyor bu hallerini,bizim de çocuğumuz var biz de anneyiz,insan nasıl gözünün içine bakıyor yavrusunun…seni anlıyorum,brn de annemle ailemle ilgili o kadar çok şeyi sorguladım ki kendim anne olunca…
İsteyen istediği tribe girsin,lohusa sen değil onlar herhalde ben bile gıcık oldum yaaa…ben de bu sebeplerden annemin falan gelip uzun kalmasını istemiyorum,her geldiğinde ya eşimle ilgili bir tribe giriyor ya gereksiz alınganlık yapıyor sinir oluyorum.
Kilosu da iyi rahat bir doğum olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ya ben bunu bilmiyordum benim oğlan bir de 8 yaşında,ondan hep pedifene dönüyordum,calpol hiç kesmiyordu ateşi demek ondanmış,kimse de 20 gün sonra işe yaramıyor demedi yaa…
Ben ilk oğlumda çok kullandım,baya işe yarıyor.
Küveti sıcak su doldurup yatmak mı?ile yarıyorsa kontrol sonrası ben de yapayım
Hayırlısı olsun canım sağ Salim gelsin,güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım ben ilkini hep kakalı tutmaya korktum çiş neyse de kaka biraz durunca kızarıyor sanki popoları.
Gözün aydın güzel haberlerini bekliyorumben de suni sancı günü verirlerse sabahtan squat vb yapıp öyle gideyim bari doğuma.
Benim oğlan da 8 yaşında,biz nasıl olacağız ben de merak ediyorum.aşırı ağır bir çocuk bence aceleciyim,iş ödev vb dünya ağırı.herşeyi benden bekliyor tek olunca hep el bebek gül bebek büyüdü,kardeş çok istedi hala öyle doğunca nasıl olacak göreceğiz.
Bizim evet tarihler çok yakın,bakalım sancı ne zaman gelecek…benim ilki 40ı doldurdu bu da sanki yerinde rahat gibi
Maşllah gözün aydınArkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Mutluluk çığlıkları atmak istiyorum şuan ben yaAh kuzum ya
Benim oğlum da aynı böyle, sürekli her şeyi benimle yapmaya alışmış şuan büyük bir boşlukta kendince
Ben de Ümraniye
Maşallah gözün aydın darısı bana inşallah tam kaçıncı haftada doğdu?Arkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Cok faydası var sıcak suya mutlaka uzanÜmraniye ile Sabiha uzak mıymış?benim ev Ataşehir de benim temizlikçi başakçehirden geliyordu ya…İnsan evladı olunca daha iyi anlıyor bu hallerini,bizim de çocuğumuz var biz de anneyiz,insan nasıl gözünün içine bakıyor yavrusunun…seni anlıyorum,brn de annemle ailemle ilgili o kadar çok şeyi sorguladım ki kendim anne olunca…
İsteyen istediği tribe girsin,lohusa sen değil onlar herhalde ben bile gıcık oldum yaaa…ben de bu sebeplerden annemin falan gelip uzun kalmasını istemiyorum,her geldiğinde ya eşimle ilgili bir tribe giriyor ya gereksiz alınganlık yapıyor sinir oluyorum.
Kilosu da iyi rahat bir doğum olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ya ben bunu bilmiyordum benim oğlan bir de 8 yaşında,ondan hep pedifene dönüyordum,calpol hiç kesmiyordu ateşi demek ondanmış,kimse de 20 gün sonra işe yaramıyor demedi yaa…
Ben ilk oğlumda çok kullandım,baya işe yarıyor.
Küveti sıcak su doldurup yatmak mı?ile yarıyorsa kontrol sonrası ben de yapayım
Hayırlısı olsun canım sağ Salim gelsin,güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım ben ilkini hep kakalı tutmaya korktum çiş neyse de kaka biraz durunca kızarıyor sanki popoları.
Gözün aydın güzel haberlerini bekliyorumben de suni sancı günü verirlerse sabahtan squat vb yapıp öyle gideyim bari doğuma.
Benim oğlan da 8 yaşında,biz nasıl olacağız ben de merak ediyorum.aşırı ağır bir çocuk bence aceleciyim,iş ödev vb dünya ağırı.herşeyi benden bekliyor tek olunca hep el bebek gül bebek büyüdü,kardeş çok istedi hala öyle doğunca nasıl olacak göreceğiz.
Bizim evet tarihler çok yakın,bakalım sancı ne zaman gelecek…benim ilki 40ı doldurdu bu da sanki yerinde rahat gibi
Cnm benimde bilgim yoktu. Ama dediğim gibi ateşlendigi bir gün evde açık calpol vardı verdim dusmeyince endişelendim baya hemen doktoruna götürünce o söyledi 20 günü geçirme diye. 20 gunden sonra sekerli sudan farki yok demisti. Ben yine de 15.gun atıyorum. O yüzden evde hep 2-3 yedek bulunduruyorum her ihtimale karşı.Ya ben bunu bilmiyordum benim oğlan bir de 8 yaşında,ondan hep pedifene dönüyordum,calpol hiç kesmiyordu ateşi demek ondanmış,kimse de 20 gün sonra işe yaramıyor demedi yaa…
Tam geçmeden artmış olabilir canım sürekli kusma var ise, gözler en geç iyileşen oluyor sarilikta. Gözlerinde var mı?Vücudunda sarılık yok ama yüzünde hep sarılık var diyebilirim, 39 günlük olduk 1 aylık kontrolünde sarılık yok demisti doktorumuz. Sonradan olur mu acaba büyüdüler Bayaa
Canım nişan su herkeste gelmiyor, annemde gelmemiş mesela, ağrını ve bebek hareketlerini takip et sıklaşırsa doktoruna git benceGece kabus yaşadım sanki gece 1 de yarim saatte gelen ağrilarla sabah 4 e kadar uyumadim afedersiniz 10 dk bir tuvalete çıktım ishal çok fenaydı sabah 4 te uyudum şuan hafif ağrım var ama ne Nişan ne su gelmedi dua istiyorum inşallah sag salim gelsin sadece suan hafif karın ağrısı ve bel ağrısı var
Arkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Bebeğin ağlaması kadar beni sinirlendiren bir şey yok sanırım. Yeter.ki ağlamasın sabaha kadar onunla oturabilirim benAy her yeri bok götürsün ama gaz sancısı yaşamasın. Şuan benim için en büyük sorun o gerçekten ağlaması. Akşamları saat 9.30-10 gibi kızın uyku saati. Oglanda alarm kurulmuş gibi tam Kız uykuya dalacakken ortalığı kaldırıyor. Kızın uykusu dağılıyor hırçınlaşiyor. Sonra o da başlıyor ağlamaya valla ne yapacağımı kaça bolunecegimi şaşırıyorum.
Doğa sabah kalktı, Efe nin karnına masaj yapıyordum, oğlanın yanına yattı karnını gösterip anne mana da tappp dedi . Arada bir de bakıyor oğlana ne yapıyorum ona ne yapıyorum diye.yoruluyorum cidden. Birde üzerine annem benden bu kadar haftaya ben gidiyorum dedi hunimmmm nereden diye bağırırım haftaya artık.
Tebrik ederim canımmArkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Canım benim de dünden beri azaldığını hissettim hemen artırmak için bir şeyler yaptım, şuan iyi şükür. İncir kesinlikle mucize ve dut suyu dutu kaynatıp içiyorum ve taneleri yiyorum, bir de bol suBnim eltim görümcem kaynanam var onlar çok da yardımcı olurlardı ama kaynanam bn hastanedeyken kalp spazmı geçirmiş şimdi tüm akrabalar geçmiş olsuna gidiyo kaynanama eltim görümcem de anca onlarla ilgileniyo. Baya kalabalıklar biri geliyo biri gidiyo. Annem e dün sitem ettim bana kiziyo e sen git dedin gitme desem gitmezdim. Git demedim sn bilirsin dedim. Mantık olarak düşününce gideyim mi dersen ben ne düşünürüm demek ki gitmek istiyo o durumda annem de olsa kimseye minnet etmem. Şuan burda olmasını sırf sütüm azaldı diye istiyorum eşim bı yandan yanlış yaptı gitmekle diyo bı ton stres oldum. Bebek zaten doymuyo hele geceleri. Bugün geliriz gibi konuştu bakalım
Bugün yarın gelir senin, benim pazartesi gecesi öyle oldu, salı akşamı doğurdum. İnşallah kolay bir doğum olurGece kabus yaşadım sanki gece 1 de yarim saatte gelen ağrilarla sabah 4 e kadar uyumadim afedersiniz 10 dk bir tuvalete çıktım ishal çok fenaydı sabah 4 te uyudum şuan hafif ağrım var ama ne Nişan ne su gelmedi dua istiyorum inşallah sag salim gelsin sadece suan hafif karın ağrısı ve bel ağrısı var
İnşallah evde oflayarak geziyorumBebeğin ağlaması kadar beni sinirlendiren bir şey yok sanırım. Yeter.ki ağlamasın sabaha kadar onunla oturabilirim ben
Tebrik ederim canımm
Canım benim de dünden beri azaldığını hissettim hemen artırmak için bir şeyler yaptım, şuan iyi şükür. İncir kesinlikle mucize ve dut suyu dutu kaynatıp içiyorum ve taneleri yiyorum, bir de bol su
Bugün yarın gelir senin, benim pazartesi gecesi öyle oldu, salı akşamı doğurdum. İnşallah kolay bir doğum olur
Şuan ağrım hafif var gece çok kötüydü kesin sabaha doğar dedim ama nedense o kasılmalar gitti hurma çömelme bugün yine yapicamCanım nişan su herkeste gelmiyor, annemde gelmemiş mesela, ağrını ve bebek hareketlerini takip et sıklaşırsa doktoruna git bence
Erkek mi canım öyle öyle geliyor demek ki erkek sancısı öyle gelir dediler bana daŞuan ağrım hafif var gece çok kötüydü kesin sabaha doğar dedim ama nedense o kasılmalar gitti hurma çömelme bugün yine yapicam
Merkez /Edirne adkdssdsAy evet yeter ki ağlamasın. Bnde diyorum sen yap ben temizlerim yeterki rahatla.
İki çocuk çok çocuk meselesi adres yolla hunini bn yollicam
Bir tahin yağı dememedim alıp onu da deneyeyim olmadı, teşekkür ederim.Sadece tahinin yağını sürdüm o da 2-3 kez pamukla kapattım gecti kendiliğinden bir de sürekli açıkta bıraktım memeyi tişört ile kapatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?