2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sadece tahinin yağını sürdüm o da 2-3 kez pamukla kapattım gecti kendiliğinden bir de sürekli açıkta bıraktım memeyi tişört ile kapatmadım

Sıtma benim ilk doğumda da oldu, şimdi de oluyor, özellikle geceleri.
Kanama benim de sarı kahve ama bazen bir anda yoğun şekilde kırmızı geliyor

Ay bu anaların hakkı nasıl ödenir ya.. neyseki aynı şeyleri yaşadığını bilmek bira olsun rahatlatıyor, teşekkür ederim canım

Ah bu çocuklar ama cok sevimliler ya
Benim kizimda meme istiyorum deyip emmeye calisiyor aglama krizlerine giriyor, şaştim kaldim,zor olacagini biliyordum,yine de yeni duzene alismak hepimiz icin zorlu geciyor
1-2 aya oturur inşallah canım ya
Yok canım damla şeklinde değil, tam sizde olan şekilde. Zıbına bulaşıyor ve kan pıhtısı gibiydi hastaneden çıkarken alkollü göbek temizleme kiti vermişlerdi onunla sildim aksam eşime kantaron aldirayim. Maşallah ne kadar cok bilgilisin

Benim oğlum da aynı yavaşgillerden ben de pratik ve hızlı hareket etmeyi severim, beni sınıyor hakkaten bazen 2. Sınıfa gidiyor, 8 yaşını yeni bitirdi. Sabahları babası hazırlıyor kahvaltısını, okul hazırlığını. Bağırış çağırış yapıyorlar bir şekilde. Ama ben biraz içine kapandığını farkettim. Önceden, yatmadan evvel kitap okurduk beraber ya da gece mutlaka bizim yatağa gelirdi. Geçenlerde gece uyandı tuvalete gitti geri kendi yatağına yattı. Etkilendim biraz, eskiden olsa kesin gelirdi yanımıza

Arkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk 5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Maşllah gözün aydın
Tebrik ederim

Arkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk 5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Maşallah gözün aydın darısı bana inşallah tam kaçıncı haftada doğdu?

Kızlar moralim çok bozuk ya. Aryanın yüzü iyice kötü oldu. Kaşınıyor sanırım huysuz bu yüzden uyuyamıyor çok üzgünüm. hala vücudunda bişey yok. Yarına kadar gözlemlicem öyle götürücem doktora tekrar. Bugün yememeye başladım çünkü yumurta süt vs.

Gece kabus yaşadım sanki gece 1 de yarim saatte gelen ağrilarla sabah 4 e kadar uyumadim afedersiniz 10 dk bir tuvalete çıktım ishal çok fenaydı sabah 4 te uyudum şuan hafif ağrım var ama ne Nişan ne su gelmedi dua istiyorum inşallah sag salim gelsin sadece suan hafif karın ağrısı ve bel ağrısı var

Cok faydası var sıcak suya mutlaka uzan

Ya ben bunu bilmiyordum benim oğlan bir de 8 yaşında,ondan hep pedifene dönüyordum,calpol hiç kesmiyordu ateşi demek ondanmış,kimse de 20 gün sonra işe yaramıyor demedi yaa…
Cnm benimde bilgim yoktu. Ama dediğim gibi ateşlendigi bir gün evde açık calpol vardı verdim dusmeyince endişelendim baya hemen doktoruna götürünce o söyledi 20 günü geçirme diye. 20 gunden sonra sekerli sudan farki yok demisti. Ben yine de 15.gun atıyorum. O yüzden evde hep 2-3 yedek bulunduruyorum her ihtimale karşı.

Vücudunda sarılık yok ama yüzünde hep sarılık var diyebilirim, 39 günlük olduk 1 aylık kontrolünde sarılık yok demisti doktorumuz. Sonradan olur mu acaba büyüdüler Bayaa
Tam geçmeden artmış olabilir canım sürekli kusma var ise, gözler en geç iyileşen oluyor sarilikta. Gözlerinde var mı?
Emzirmeyi/beslemeyi bölerek yapabilirsin kusmayi azaltmak için. 1-2 dakika besleyip 2-3 dakika mola sonra yine besle yine mola şeklinde.

Canım nişan su herkeste gelmiyor, annemde gelmemiş mesela, ağrını ve bebek hareketlerini takip et sıklaşırsa doktoruna git bence

hosgelmiz minnos sağlıkla büyüsün

Bebeğin ağlaması kadar beni sinirlendiren bir şey yok sanırım. Yeter.ki ağlamasın sabaha kadar onunla oturabilirim ben
Tebrik ederim canımm
Canım benim de dünden beri azaldığını hissettim hemen artırmak için bir şeyler yaptım, şuan iyi şükür. İncir kesinlikle mucize ve dut suyu dutu kaynatıp içiyorum ve taneleri yiyorum, bir de bol su
Bugün yarın gelir senin, benim pazartesi gecesi öyle oldu, salı akşamı doğurdum. İnşallah kolay bir doğum olur

İnşallah evde oflayarak geziyorum

Canım nişan su herkeste gelmiyor, annemde gelmemiş mesela, ağrını ve bebek hareketlerini takip et sıklaşırsa doktoruna git bence
Şuan ağrım hafif var gece çok kötüydü kesin sabaha doğar dedim ama nedense o kasılmalar gitti hurma çömelme bugün yine yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…