Kaşıntı varsa isilik değildir canım, doktora danıştiniz mi? Alerji için yapma krem yazabilir. Ben onda çok fayda bulmuştum..
Krem daha mi kötü yaptı acaba kuzu
Kızlar sebamedin alerji yaptığını düşündüm şuan. Kafasında hep kızarıklık vardı sürekki banyo yaptırmaya devam ettik sebamedle. Oda arttırdı sanırım. Değiştirsem mi acaba uykusuzluktan ne yedim ne yaptım hiçbişey hatırlamıyorum zatenCanim olmadi gastrolojiye goturursun. Orda test yapiliyor neye alerjisi var diye. Bizim de oyle supheli durum olunca baktirdik bir sey cikmamisti tabi
Evde mini su ısıtıcı varsa goturebilirsin, sıcak suya atıp 5 dakika bekletiyorum bn öyle de olurDut suyunu hastaneye yapip gotursem mi acaba cok mu işe yariyor.
Olabilir canim sen bir degistir şampuanini hatta her gun banyo yaptirma eger yaptiriyorsan. Takip et bakalim bir kac gun.Kızlar sebamedin alerji yaptığını düşündüm şuan. Kafasında hep kızarıklık vardı sürekki banyo yaptırmaya devam ettik sebamedle. Oda arttırdı sanırım. Değiştirsem mi acaba uykusuzluktan ne yedim ne yaptım hiçbişey hatırlamıyorum zaten
Çantama koydum mini isitici. Yani ilk gun icsem bebegin bagirsaklarini cok hareketlendirmez insallah.Dogum nasipse pazara simdiden de yapsam icsem mi acaba fayda eder miEvde mini su ısıtıcı varsa goturebilirsin, sıcak suya atıp 5 dakika bekletiyorum bn öyle de olur
Dut suyunu hastaneye yapip gotursem mi acaba cok mu işe yariyor.
Senin kesin bugün yarın, çünkü bn pazartesi gece hiç uyumadım. Sabah kesin doğar diye çocuğu okula göndermedim bıçak gibi kesildi ağrılarŞuan ağrım hafif var gece çok kötüydü kesin sabaha doğar dedim ama nedense o kasılmalar gitti hurma çömelme bugün yine yapicam
Aynen oyleCanım hoşaf yap, Elazığ zaten kuru meyve cennetiben siyah üzüm, kayısı, dut, incirden hoşaf yapıyorum. Tavsiye ederim, hem kan yapar hem enfeksiyon bırakmaz.
Kızlar sebamedin alerji yaptığını düşündüm şuan. Kafasında hep kızarıklık vardı sürekki banyo yaptırmaya devam ettik sebamedle. Oda arttırdı sanırım. Değiştirsem mi acaba uykusuzluktan ne yedim ne yaptım hiçbişey hatırlamıyorum zaten
Hahah ben kendi isteğimle 3 haftadır yalnızım
Aynen oyleHepsini mi karistirip yapayim yoksa ayri ayri mi. Hastaneye de gotururum
Canim Sebamed zaten bilinenin aksine kötü bir marka içerikleri hiç iyi değil. Bi cilt doktoru kullanmayın demişti bence markayı değiştirip temiz bir içeriğe geçKızlar sebamedin alerji yaptığını düşündüm şuan. Kafasında hep kızarıklık vardı sürekki banyo yaptırmaya devam ettik sebamedle. Oda arttırdı sanırım. Değiştirsem mi acaba uykusuzluktan ne yedim ne yaptım hiçbişey hatırlamıyorum zaten
İlk gun hastaneye geldiginde ne oldugunu anlamadi,dokunup durdu,cok tepki vermedi fakat eve gelince is ciddiye binince kiskanmaya basladi,ozellikle babasinin kucaginda gormeye tahammulu yok,onu birak beni kucakla diye agliyor.Bizde şu an vurma,sıkma olayi yok,ilerleyen gunlerde nasil olur bilemiyorunIlk gunler nasil karsilamisti. Bakalim benimkine neler olacak. Iyi dusunelim iyi olsun insallah. Kimi cocuk kardesine zarar da veriyor. Vuruyor yuzunu sikiyor falan boyle yapana şahit olmustum
Bende öyle düşünüyorum zaten sabahı zor ettimSenin kesin bugün yarın, çünkü bn pazartesi gece hiç uyumadım. Sabah kesin doğar diye çocuğu okula göndermedim bıçak gibi kesildi ağrılar
Aynen kuzum ya. Buhar makinesi aldim işe yarar insallahAslinda havalar sicak olsa her gun yikadiginda burun temizleniyor da şuan havalardan sebep insan her gun yikamaya korkuyor. Sen gunesli gunlerde gunese tut hapsirir burnu acilir
İnşallahAy inşallah gelir canım vakti gelmiş
Sifa olur umarımBir tahin yağı dememedim alıp onu da deneyeyim olmadı, teşekkür ederim.
Canım bir süre hiç şampuan kullanma sadece suyla yıkamayı dene en azindan geçene kadarKızlar sebamedin alerji yaptığını düşündüm şuan. Kafasında hep kızarıklık vardı sürekki banyo yaptırmaya devam ettik sebamedle. Oda arttırdı sanırım. Değiştirsem mi acaba uykusuzluktan ne yedim ne yaptım hiçbişey hatırlamıyorum zaten
Karin ici ultrason ne icin cekildi? Kalca ultrasonu istiyorlarda karin ici ultrason zorunlu degil diye biliyorum.Biz de şimdi dr dan geldik karın içi ultrason ve kalça ultrasonu çekildi şükür bir sorun yokGaz için yapacak bir şey yok çok normal diyor dr Kolik olmadığı için dua et dedi Biogaia ile metsil gaz damlası önerdi çok pahalı gaz damlalarına gerek yok dedi. Burnu tikanirsa serum fizyolojik sık çekmeyi önermiyorum dedi. Ben zaten çekmiyordum zarar veriyor gibi geliyor
Özel aşıları da sordum rota ve Menenjit i 3. Ay yapalım 2.ay hepsi ağır gelir dedi @askk3
Doktor istedi canim kontrol amaçlı böbrek pankreas mide ve bagirsaklar safra kesesi mesaneye bakıldı bi sorun var mi yok mu diyeKarin ici ultrason ne icin cekildi? Kalca ultrasonu istiyorlarda karin ici ultrason zorunlu degil diye biliyorum.
Ben her gün yıkıyorum burnu öyle acılıyor yoksa acılmıyorAslinda havalar sicak olsa her gun yikadiginda burun temizleniyor da şuan havalardan sebep insan her gun yikamaya korkuyor. Sen gunesli gunlerde gunese tut hapsirir burnu acilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?