2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kaşıntı varsa isilik değildir canım, doktora danıştiniz mi? Alerji için yapma krem yazabilir. Ben onda çok fayda bulmuştum..

Krem daha mi kötü yaptı acaba kuzu

Canim olmadi gastrolojiye goturursun. Orda test yapiliyor neye alerjisi var diye. Bizim de oyle supheli durum olunca baktirdik bir sey cikmamisti tabi
Kızlar sebamedin alerji yaptığını düşündüm şuan. Kafasında hep kızarıklık vardı sürekki banyo yaptırmaya devam ettik sebamedle. Oda arttırdı sanırım. Değiştirsem mi acaba uykusuzluktan ne yedim ne yaptım hiçbişey hatırlamıyorum zaten

Olabilir canim sen bir degistir şampuanini hatta her gun banyo yaptirma eger yaptiriyorsan. Takip et bakalim bir kac gun.

Evde mini su ısıtıcı varsa goturebilirsin, sıcak suya atıp 5 dakika bekletiyorum bn öyle de olur
Çantama koydum mini isitici. Yani ilk gun icsem bebegin bagirsaklarini cok hareketlendirmez insallah.Dogum nasipse pazara simdiden de yapsam icsem mi acaba fayda eder mi

Dut suyunu hastaneye yapip gotursem mi acaba cok mu işe yariyor.

Canım hoşaf yap, Elazığ zaten kuru meyve cenneti ben siyah üzüm, kayısı, dut, incirden hoşaf yapıyorum. Tavsiye ederim, hem kan yapar hem enfeksiyon bırakmaz.

Şuan ağrım hafif var gece çok kötüydü kesin sabaha doğar dedim ama nedense o kasılmalar gitti hurma çömelme bugün yine yapicam
Senin kesin bugün yarın, çünkü bn pazartesi gece hiç uyumadım. Sabah kesin doğar diye çocuğu okula göndermedim bıçak gibi kesildi ağrılar

Canım hoşaf yap, Elazığ zaten kuru meyve cenneti ben siyah üzüm, kayısı, dut, incirden hoşaf yapıyorum. Tavsiye ederim, hem kan yapar hem enfeksiyon bırakmaz.
Aynen oyleHepsini mi karistirip yapayim yoksa ayri ayri mi. Hastaneye de gotururum

Ben çocuklarda sebamed kullanmıştım, kızda değil ama oğlumda vücuda da yayılan bir alerjisi olmuştu. Banyosunu çok sıcak yapma, bir banyoda sabun vs ne kullanıyorsan kullan bir banyoda kullanma. Geçmiş olsun, belki biraz kendi haline bırakabilirsin

En iyisi buluşup birbirimize destek olalım Bllossom gerçi sna B beyzosh destek var mı bilmiyorum varsa bize de olsunlar
Hahah ben kendi isteğimle 3 haftadır yalnızım Yaa elimden gelse hepinize destek olabilsem keşke ama burda birbirimize verdiğimiz desteği bile veremeyenler var o yüzden burası ve sizler iyiki varsınız kızlar

Aynen oyleHepsini mi karistirip yapayim yoksa ayri ayri mi. Hastaneye de gotururum

Hepsini karıştır; ben önce siyah üzümü koyuyorum hani şu kan üzümü deneni. Su kaynasın, güzelce yıkadığın üzümleri at önce. Sonra kayısı (Kayseri’nin sert ve hafif ekşi kayısısı) ikisi biraz kaynasın, en son dut ve inciri koy. Onlar kaynamadan da yumuşarlar. Şeker zaten atmıyoruz. Doğum günü belli olduğu için vakumlamana gerek yok. Şifa olsun inşallah

Canim Sebamed zaten bilinenin aksine kötü bir marka içerikleri hiç iyi değil. Bi cilt doktoru kullanmayın demişti bence markayı değiştirip temiz bir içeriğe geç

Ilk gunler nasil karsilamisti. Bakalim benimkine neler olacak. Iyi dusunelim iyi olsun insallah. Kimi cocuk kardesine zarar da veriyor. Vuruyor yuzunu sikiyor falan boyle yapana şahit olmustum
İlk gun hastaneye geldiginde ne oldugunu anlamadi,dokunup durdu,cok tepki vermedi fakat eve gelince is ciddiye binince kiskanmaya basladi,ozellikle babasinin kucaginda gormeye tahammulu yok,onu birak beni kucakla diye agliyor.Bizde şu an vurma,sıkma olayi yok,ilerleyen gunlerde nasil olur bilemiyorun

Canım bir süre hiç şampuan kullanma sadece suyla yıkamayı dene en azindan geçene kadar

Karin ici ultrason ne icin cekildi? Kalca ultrasonu istiyorlarda karin ici ultrason zorunlu degil diye biliyorum.

Karin ici ultrason ne icin cekildi? Kalca ultrasonu istiyorlarda karin ici ultrason zorunlu degil diye biliyorum.
Doktor istedi canim kontrol amaçlı böbrek pankreas mide ve bagirsaklar safra kesesi mesaneye bakıldı bi sorun var mi yok mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…