2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım sen dinleme sonra sarılık vs olur önce 2 göğsünü emzir sonra 30 CC ver canım ben ilk 10 gün mama takviyesi verdim sonrasında sütümden emin olunca mamayı kestim sütün içinde dereotu maydanoz ceviz badem fındık bol su tahin çok etki ediyor artmasına birde uyuyabilirsen ve duş alırsan çok hızlı sütün de artar
Kizlar suyum geldi. Hastaneye gidiyorum dua ederseniz cok sevinirim

Cok tesekkur ederim canim simdilik iyi gidiyor. Acilmam 7 cm kendi sancilarimla ilerliyor masallah
Canım ben yeni gördüm şimdiye kucağına almışsın dur diye düşünüyorum inşallah çok kolay bir doğum olmuştur güzel haberlerini bekliyoruz
Ayyy canım benimki de 4.5 yaşında o kadar zorluyor ki bizi ne desek karşı geliyor Allah tan kreş varda gündüzleri kafası dağılıyor kardeşini çok seviyor kıyamıyor ama bizim de burnumuzdan getiriyor herşeye bağırarak ağlıyor resmen sabır sınıyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bol sabır versin çok ihtiyaç var çünkü
Ahahahah en azından 1 tane de olsa olumlu birşey de olmuş canım Rabbim yardımcın olsun senin işin daha zor bizimkiler en azından konuşunca anlıyor zorluklar var muhakkak ama seninki minnak daha ya ona da kıyamam

Arkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk 5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu

Arkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk 5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Gozun aydin canim benim ne guzel darisi biz olmayanlara. Kilo olarak baya sapma olmus senin. Dun 3400 demistin. Boyle olunca benimkini de mi yanlis.ölctuler de erken dogurtuyorlar diye dusunmeye basladim. Aslinda yanlis ölcme degil de ultrason ölcumleri bire bir dogru olmuyor.

Son düzenleme:
Bnim eltim görümcem kaynanam var onlar çok da yardımcı olurlardı ama kaynanam bn hastanedeyken kalp spazmı geçirmiş şimdi tüm akrabalar geçmiş olsuna gidiyo kaynanama eltim görümcem de anca onlarla ilgileniyo. Baya kalabalıklar biri geliyo biri gidiyo. Annem e dün sitem ettim bana kiziyo e sen git dedin gitme desem gitmezdim. Git demedim sn bilirsin dedim. Mantık olarak düşününce gideyim mi dersen ben ne düşünürüm demek ki gitmek istiyo o durumda annem de olsa kimseye minnet etmem. Şuan burda olmasını sırf sütüm azaldı diye istiyorum eşim bı yandan yanlış yaptı gitmekle diyo bı ton stres oldum. Bebek zaten doymuyo hele geceleri. Bugün geliriz gibi konuştu bakalım

Sancı varla yok arası bende de doktor doğsun artık diyor napacam şaştım

Oyy maşallah çok sevindim güzel hikaye olacağını söylemiştik sağlıkla büyüsün gözünüz aydın

Benimkiler de baş kısımlar batma ve ağrı olan noktalar,bi ağrı kesici kullanan benim hala demek
Benim dikiş yerimden ziyade sol dikisin başlangıç yerinin 3-4 parmak üstü agriyor. Neden orası ağrıyor bilmiyorum. Ağrı kesiciyi eve taburcu olduktan 2 gün sonra kestim. Zaten pek bir işe de yaramiyordu

Ay evet yeter ki ağlamasın. Bnde diyorum sen yap ben temizlerim yeterki rahatla.
İki çocuk çok çocuk meselesi adres yolla hunini bn yollicam

Hayırlı olsun

Ne zaman geçer acaba

Doğuma yakın ben bakarım dedim kalmana gerek yok dedim kendinde tribe girmiş beni sevmiyor beni istemiyor vs vs eşimde annemle cok diyaloga girmiyor yas farkından bir de cekiniyor ben de ne yapacağımı şaşırdım

Oyyy maşallah canım , çok sevindim bizlere umut oldun, o kiloyla böyle güzel bir doğum maşallah subhanallahgözün aydııın

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

Kızlar çok giremiyorum doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, benim göğüs ucu yaralarım ne yaparsam yapayım geçmiyor emzirmek tam bir eziyet. Herkes çocuğunu güzelce emzirirken ben emzirme zamanının gelmesinden korkuyorum ne yapmam lazım bilmiyorum, lansinoh, garmestan, incia, ayva çekirdeği jeli, gümüş kapal, silikon uç hepsini denedim hepsini. Yine yara yine yara ne zaman geçecek bu hep böyle devam etmez değil mi?

Canım benim 26 gün oldu hala dediğin gibi ciddi bir hassasiyet var. 2 gün önce gene süt sıtması gibi bir şey yaşadım, bir de yeni doğduğunda yaşamıştım; üşütme titreme memelerin iğnelenmesi hissi.. ben de bir çok şeyi denedim ama artık uğraşamıyorum da.. şuan sadece lansinoh sürüp silikon kapakla kapatıyorum. Kuru bırakırsam daha fena oluyor çünkü. İnşallah en kısa zamanda normalleşir bu durum

Kızlar kanamanız ne durumda? Benim sarı ve kahve geliyordu, bugün kırmızı gelmeye başladı miktarı az da olsa.

10 günlük muayenede doktor içerde pıhtı var demişti, o mu geliyor acaba?

Ah kuzum ya
Benim oğlum da aynı böyle, sürekli her şeyi benimle yapmaya alışmış şuan büyük bir boşlukta kendince
Bende ümraniyedeyimm böyle tanıdık gibi oldu görünce
Ben de Ümraniye

Kızlar kanamanız ne durumda? Benim sarı ve kahve geliyordu, bugün kırmızı gelmeye başladı miktarı az da olsa.

10 günlük muayenede doktor içerde pıhtı var demişti, o mu geliyor acaba?
Sıtma benim ilk doğumda da oldu, şimdi de oluyor, özellikle geceleri.
Kanama benim de sarı kahve ama bazen bir anda yoğun şekilde kırmızı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…