2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Garmastan pomad dene canım. Ama emzirmeden önce güzelce sil. Ara ara da fito krem sür. Açıkta bırak
Şimdi yorumumu düzeltiyorum garmastan denemişsin o zaman madecassol, terramiycin ve fito kremi donusumlu surmeyi dene canım. Ben madecassol ve fito yu karıştırıp sürüyordum, sonra terramiycin. Her emzirme öncesi güzelce yıkayıp emzirdim, emzirme bitince sırasıyla sürdüm 2 güne baya duzelmisti birde kıyafet değmesin açıkta kalsın bol bol hava alsın

İnşallah arkadaşım inşallah bebeklerimizi rahat rahat emzireceğimiz günler gelsin sağlıkla inşallah

Bunlar vardı evde bunları da süreyim sağol arkadaşım

Kızımda çok sorun yaşadığım için canın birde aşırı evhamliyim çocuk konusunda en ufak bir şeyde doktoruma danışiyorum birde doktorum fazla ilgili. Her doktor muayenesi yarım saatte fazla sürüyor. Ben kontrolde konustuklarimi buraya yazmıyorum her kontrolde geçen kontrolle aradaki surede olanları konuşuyoruz olumsuzlukları nasil atlatacagimi anlatiyor sonra muayene ediyor, önümüzdeki ay olabilecekleri, yapmam gerekenleri anlatıyor en son sorularımı soruyorum yaklaşık 40 dakka felan sürüyor bu süreç her alt değişiminde kantaron sürüyorum bez bölgesine birde göbeğine kanaması durdu bizim zibina felan geçmiyor

Arkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk 5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Kizlar aceleden yanlis yazmisim 3860 gr dogdu

Oyy yerim onlari yaa 2 bebisle cok zor ama biraz büyüdüklerinde çok güzel olacağına eminim Yardımcı tutarak çok iyi yapmışsın canım en azından ev işlerine destek olur
Canım ben ilkini hep kakalı tutmaya korktum çiş neyse de kaka biraz durunca kızarıyor sanki popoları.
Ben de tutamıyorum tutturmuyor zaten canım Ekin in de cildi çok hassas hemen kızarıyor azcik beklese
Arkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk 5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Hayırlı olsun canım ne güzel bir doğum olmuş
Boşver canım zorla güzellik olmaz. Günü gelir onlarin da sana işi düşer merak etme...

Kaşıntı varsa isilik değildir canım, doktora danıştiniz mi? Alerji için yapma krem yazabilir. Ben onda çok fayda bulmuştum..

Krem daha mi kötü yaptı acaba kuzu

Canim olmadi gastrolojiye goturursun. Orda test yapiliyor neye alerjisi var diye. Bizim de oyle supheli durum olunca baktirdik bir sey cikmamisti tabi

Biz de şimdi dr dan geldik karın içi ultrason ve kalça ultrasonu çekildi şükür bir sorun yok Gaz için yapacak bir şey yok çok normal diyor dr Kolik olmadığı için dua et dedi Biogaia ile metsil gaz damlası önerdi çok pahalı gaz damlalarına gerek yok dedi. Burnu tikanirsa serum fizyolojik sık çekmeyi önermiyorum dedi. Ben zaten çekmiyordum zarar veriyor gibi geliyor

Özel aşıları da sordum rota ve Menenjit i 3. Ay yapalım 2.ay hepsi ağır gelir dedi A askk3

Dut suyunu hastaneye yapip gotursem mi acaba cok mu işe yariyor.

Aslinda havalar sicak olsa her gun yikadiginda burun temizleniyor da şuan havalardan sebep insan her gun yikamaya korkuyor. Sen gunesli gunlerde gunese tut hapsirir burnu acilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…