Garmastan pomad dene canım. Ama emzirmeden önce güzelce sil. Ara ara da fito krem sür. Açıkta bırakKızlar çok giremiyorum doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, benim göğüs ucu yaralarım ne yaparsam yapayım geçmiyoremzirmek tam bir eziyet. Herkes çocuğunu güzelce emzirirken ben emzirme zamanının gelmesinden korkuyorum ne yapmam lazım bilmiyorum, lansinoh, garmestan, incia, ayva çekirdeği jeli, gümüş kapal, silikon uç hepsini denedim hepsini. Yine yara yine yara ne zaman geçecek bu hep böyle devam etmez değil mi?
İnşallah arkadaşım inşallahCanım benim 26 gün oldu hala dediğin gibiciddi bir hassasiyet var. 2 gün önce gene süt sıtması gibi bir şey yaşadım, bir de yeni doğduğunda yaşamıştım; üşütme titreme memelerin iğnelenmesi hissi.. ben de bir çok şeyi denedim ama artık uğraşamıyorum da.. şuan sadece lansinoh sürüp silikon kapakla kapatıyorum. Kuru bırakırsam daha fena oluyor çünkü. İnşallah en kısa zamanda normalleşir bu durum
Bunlar vardı evde bunları da süreyimGarmastan pomad dene canım. Ama emzirmeden önce güzelce sil. Ara ara da fito krem sür. Açıkta bırak
Şimdi yorumumu düzeltiyorum garmastan denemişsin o zaman madecassol, terramiycin ve fito kremi donusumlu surmeyi dene canım. Ben madecassol ve fito yu karıştırıp sürüyordum, sonra terramiycin. Her emzirme öncesi güzelce yıkayıp emzirdim, emzirme bitince sırasıyla sürdüm 2 güne baya duzelmisti birde kıyafet değmesin açıkta kalsın bol bol hava alsın
Kızımda çok sorun yaşadığım için canınYok canım damla şeklinde değil, tam sizde olan şekilde. Zıbına bulaşıyor ve kan pıhtısı gibiydi hastaneden çıkarken alkollü göbek temizleme kiti vermişlerdi onunla sildim aksam eşime kantaron aldirayim. Maşallah ne kadar cok bilgilisin
Kizlar aceleden yanlis yazmisim 3860 gr dogduArkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Sagol canim. Insallah. 39+1 de.Maşallah gözün aydın darısı bana inşallah tam kaçıncı haftada doğdu?
Yok kız dedi doktorum 39 +5 teyim inşallah bugün gelirErkek mi canım öyle öyle geliyor demek ki erkek sancısı öyle gelir dediler bana da
Maşallah çok güzel kilosu güle güle sağlıkla büyüt bebeğiniKizlar aceleden yanlis yazmisim 3860 gr dogdu
Allah razi olsun canim..darisi size insallahMaşallah çok güzel kilosu güle güle sağlıkla büyüt bebeğini
Oyy yerim onlari yaatek benimki böyle değilmiş ya demek kibenim eşimi uykudan uyandırmaya çalışacağınıza kış uykusuna yatmış ayının inine girip ayıyı uyandırın daha kolay. iki bebekle de geceleri yetişmek beni yıpratmaya başladı , kocamı uyandırmak için ben de elime ne geçerse fırlatıyorum üstüne
çok fena aşık oldumsütümü yetirmeye çalışıyorum ikisine mideleri büyüdü çünkü, uyku aralarında uyumaya çalışıyorum. gaz sorunumuz olmaya başladı işte kör topal yetişmeye çalışıyorum . naptığımı tam bilmiyorum ama yetişmeye çalışıyorum 1 haftadır tek bakıyordum şimdi yardımcı teyze geliyor 2 gündür. yeni bir düzene geçiş yapıyoruz.
Ben de tutamıyorum tutturmuyor zaten canımCanım ben ilkini hep kakalı tutmaya korktum çiş neyse de kaka biraz durunca kızarıyor sanki popoları.
Hayırlı olsun canım ne güzel bir doğum olmuşArkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Boşver canım zorla güzellik olmaz. Günü gelir onlarin da sana işi düşer merak etme...Bnim eltim görümcem kaynanam var onlar çok da yardımcı olurlardı ama kaynanam bn hastanedeyken kalp spazmı geçirmiş şimdi tüm akrabalar geçmiş olsuna gidiyo kaynanama eltim görümcem de anca onlarla ilgileniyo. Baya kalabalıklar biri geliyo biri gidiyo. Annem e dün sitem ettim bana kiziyo e sen git dedin gitme desem gitmezdim. Git demedim sn bilirsin dedim. Mantık olarak düşününce gideyim mi dersen ben ne düşünürüm demek ki gitmek istiyo o durumda annem de olsa kimseye minnet etmem. Şuan burda olmasını sırf sütüm azaldı diye istiyorum eşim bı yandan yanlış yaptı gitmekle diyo bı ton stres oldum. Bebek zaten doymuyo hele geceleri. Bugün geliriz gibi konuştu bakalım
Ay inşallah gelir canım vakti gelmişYok kız dedi doktorum 39 +5 teyim inşallah bugün gelir
Kaşıntı varsa isilik değildir canım, doktora danıştiniz mi? Alerji için yapma krem yazabilir. Ben onda çok fayda bulmuştum..Kızlar moralim çok bozuk ya. Aryanın yüzü iyice kötü oldu. Kaşınıyor sanırım huysuz bu yüzden uyuyamıyor çok üzgünüm. hala vücudunda bişey yok. Yarına kadar gözlemlicem öyle götürücem doktora tekrar. Bugün yememeye başladım çünkü yumurta süt vs.
Krem daha mi kötü yaptı acaba kuzuKızlar moralim çok bozuk ya. Aryanın yüzü iyice kötü oldu. Kaşınıyor sanırım huysuz bu yüzden uyuyamıyor çok üzgünüm. hala vücudunda bişey yok. Yarına kadar gözlemlicem öyle götürücem doktora tekrar. Bugün yememeye başladım çünkü yumurta süt vs.
Canim olmadi gastrolojiye goturursun. Orda test yapiliyor neye alerjisi var diye. Bizim de oyle supheli durum olunca baktirdik bir sey cikmamisti tabiKızlar moralim çok bozuk ya. Aryanın yüzü iyice kötü oldu. Kaşınıyor sanırım huysuz bu yüzden uyuyamıyor çok üzgünüm. hala vücudunda bişey yok. Yarına kadar gözlemlicem öyle götürücem doktora tekrar. Bugün yememeye başladım çünkü yumurta süt vs.
Dut suyunu hastaneye yapip gotursem mi acaba cok mu işe yariyor.Bebeğin ağlaması kadar beni sinirlendiren bir şey yok sanırım. Yeter.ki ağlamasın sabaha kadar onunla oturabilirim ben
Tebrik ederim canımm
Canım benim de dünden beri azaldığını hissettim hemen artırmak için bir şeyler yaptım, şuan iyi şükür. İncir kesinlikle mucize ve dut suyu dutu kaynatıp içiyorum ve taneleri yiyorum, bir de bol su
Bugün yarın gelir senin, benim pazartesi gecesi öyle oldu, salı akşamı doğurdum. İnşallah kolay bir doğum olur
Ayip etmissin denemekleBir tahin yağı dememedim alıp onu da deneyeyim olmadı, teşekkür ederim.
Aslinda havalar sicak olsa her gun yikadiginda burun temizleniyor da şuan havalardan sebep insan her gun yikamaya korkuyor. Sen gunesli gunlerde gunese tut hapsirir burnu acilirBiz de şimdi dr dan geldik karın içi ultrason ve kalça ultrasonu çekildi şükür bir sorun yokGaz için yapacak bir şey yok çok normal diyor dr Kolik olmadığı için dua et dedi Biogaia ile metsil gaz damlası önerdi çok pahalı gaz damlalarına gerek yok dedi. Burnu tikanirsa serum fizyolojik sık çekmeyi önermiyorum dedi. Ben zaten çekmiyordum zarar veriyor gibi geliyor
Özel aşıları da sordum rota ve Menenjit i 3. Ay yapalım 2.ay hepsi ağır gelir dedi A askk3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?