Eşi unutmak mümkün değil, çocuktan çocuk oluyorlar resmenEşimle birlikte 3 yani
Bizimki de öyleydi çok şükür fabrika ayarlarına döndüEşi unutmak mümkün değil, çocuktan çocuk oluyorlar resmenben miyim lohusa eşim mi bazen karıştırıyorum.
Bizim eczacı her gün 2 damla demişKızlar biogaiayı günde kaç kez ne kadar kullanıyorsunuz? Eczacı yazmamış üstüne
Ben oglumda gunde 1 defa 5 damla veriyordum o sekilde soylemistiKızlar biogaiayı günde kaç kez ne kadar kullanıyorsunuz? Eczacı yazmamış üstüne
Denicem canimCanim tek basina fileye yatirip yikadigin icin kolay oluyor ki. Ben de erkenden tek basima yikamaya baslamistim. Sen ilk eşinle yika elin alissin sonra tek yikarsin. Ben kayinvalidem gittikten sonra eşimle yikadim sonra korkmadan tek yikayabildim
Günde 1 defa 5 damla canımKızlar biogaiayı günde kaç kez ne kadar kullanıyorsunuz? Eczacı yazmamış üstüne
Kızlar yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
Oy oy oy canım maşallah çok güzel bir doğum olmuş senin de kilosu da çok iyi tebrik ederim seni maşallahArkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Alerji olabilir benim büyük oğluma da Johnson's baby alerji yapardı . Alnına kadar kabarirdi çocukKızlar sebamedin alerji yaptığını düşündüm şuan. Kafasında hep kızarıklık vardı sürekki banyo yaptırmaya devam ettik sebamedle. Oda arttırdı sanırım. Değiştirsem mi acaba uykusuzluktan ne yedim ne yaptım hiçbişey hatırlamıyorum zaten
Benimki daha dönemediBizimki de öyleydi çok şükür fabrika ayarlarına döndü
Sabah 5 damla veriyorum. Tabi sen gün içinde ne zaman istersen verebilirsinKızlar biogaiayı günde kaç kez ne kadar kullanıyorsunuz? Eczacı yazmamış üstüne
Canım normal olabiliyor, meme yastığı vardi oğlumda, kurutup kurutup soyuldu sonra yeniden çıktı. Normal yaniKızlar bebeğin dudakları kuruyor sürekli soyuluyor normal bu di mi
1 kez 5 damla normalde.Kızlar biogaiayı günde kaç kez ne kadar kullanıyorsunuz? Eczacı yazmamış üstüne
Canim biogai al gazli bebekte bazi gidalar daha cok gaz yapar onu zamanla kendinde fark edersin ama gazli bebek gazli yesende yemesende gazli yani. Biogai probiyotik zsten korkma ver sonra insan pisman oluyor keske erken verseydim bosuna eziyet ettim diye.Kızlar ben ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.Çoğu bakliyat gaz yapıyor,süt ve süt ürünleri gaz yapıyor,çorba bile gaz yapıyorher yemeğe kimyon koymaya çalışıyorum,hatta bugün yoğurda bile koyup öyle tükettim.Dolaptan çıkan hiçbir şeyi hemen tüketmiyorum oda sıcaklığına gelene kadar ama yavrumda gaz sorunu var her daim ayaklarını karnına çekip ağlıyor,gaz hareketlinin hepsini uyguluyorum ama yeterli gelmiyor.Biogaia alacağım sanırım bende
Bakliyat tüketmiyoruz. Ama yogurt çok tüketiyorum. Onu kesmem mümkün değil benim. Tüm sebze yemeklerini yapıyorum. Mesela geçen akşam karnabahar yemeyi yaptı eşim. Önce hasladi 2 kez suyunu döküp daha sonra sogan-salcayla birleştirdi. Tamam tadı pek hoş olmuyor ama en az gaz nasıl olur yöntemleri yapıyor kendinceKızlar ben ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.Çoğu bakliyat gaz yapıyor,süt ve süt ürünleri gaz yapıyor,çorba bile gaz yapıyorher yemeğe kimyon koymaya çalışıyorum,hatta bugün yoğurda bile koyup öyle tükettim.Dolaptan çıkan hiçbir şeyi hemen tüketmiyorum oda sıcaklığına gelene kadar ama yavrumda gaz sorunu var her daim ayaklarını karnına çekip ağlıyor,gaz hareketlinin hepsini uyguluyorum ama yeterli gelmiyor.Biogaia alacağım sanırım bende
Tebrik ederim canımKızlar yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
Ancak yazabiliyorum hastane ziyaretlerim oldu.
Doğumum çok şükür oldu
Aşırı pozitif doğum hikayemi paylaşayım sizlerle
Sabah 08.30 hastaneye giriş yaptık. Lavman vs derken saat 08.55 oldu.açıklık kontrolü yapıldı 5cm di açıklık . Dün gece sıcak duş ve egzersizler çok iyi gelmiş belli kisonra Bana serum bağlandı suni sancı. Düşük doz açıldı. Sancılarım suniden evvel başlamıştı ama bağırsak ağrısı sanmıştım. 3 dk dinlenme 1 dk sancı şeklinde sancılarım artmaya başladı kısa sürede. Ve yaklaşık 45 dk sonra dakikada bir şiddetli ağrı ve ıkınma hissi. Doktorum zor yetişti o derece düşünün 09.56 kızım doğdu. Toplamda 1 saatte kızım kucağımdaydı. Hala şoktayım sağlıklıyız iyiyiz .
Kilosu : 3,350 boyu : 51 cm
Benim dıştan iki dikişim var. O da kızım kafası ile birlikte kolunu da soktuğundan yırtılmış. Yoksa kesi atılmadı. 3 ıkınmada geldi kızım. Rabbim doğum yapmamış tüm arkadaşlara aynı kolaylıkla doğum nasip etsin
Hepinize selamlar teyzeleri
Not : rahim toplanma ağrısı dediğiniz ağrıyı yaşıyorum teşekkürler
Canim tebrik ederimKızlar yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
Ancak yazabiliyorum hastane ziyaretlerim oldu.
Doğumum çok şükür oldu
Aşırı pozitif doğum hikayemi paylaşayım sizlerle
Sabah 08.30 hastaneye giriş yaptık. Lavman vs derken saat 08.55 oldu.açıklık kontrolü yapıldı 5cm di açıklık . Dün gece sıcak duş ve egzersizler çok iyi gelmiş belli kisonra Bana serum bağlandı suni sancı. Düşük doz açıldı. Sancılarım suniden evvel başlamıştı ama bağırsak ağrısı sanmıştım. 3 dk dinlenme 1 dk sancı şeklinde sancılarım artmaya başladı kısa sürede. Ve yaklaşık 45 dk sonra dakikada bir şiddetli ağrı ve ıkınma hissi. Doktorum zor yetişti o derece düşünün 09.56 kızım doğdu. Toplamda 1 saatte kızım kucağımdaydı. Hala şoktayım sağlıklıyız iyiyiz .
Kilosu : 3,350 boyu : 51 cm
Benim dıştan iki dikişim var. O da kızım kafası ile birlikte kolunu da soktuğundan yırtılmış. Yoksa kesi atılmadı. 3 ıkınmada geldi kızım. Rabbim doğum yapmamış tüm arkadaşlara aynı kolaylıkla doğum nasip etsin
Hepinize selamlar teyzeleri
Not : rahim toplanma ağrısı dediğiniz ağrıyı yaşıyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?