Tek başına nasıl yıkıyorsun canim taktik varsa alırımBen her gün yıkıyorum burnu öyle acılıyor yoksa acılmıyor
Öncelikle allah sabrını veriyorTek başına nasıl yıkıyorsun canim taktik varsa alırım
Ekin de bayılıyor suya ama ben daha hiç tek başıma denemedimÖncelikle allah sabrını veriyorbebis allahtan suyu seviyor ilk bi cıbıldak olunca ağlıyor ama sonrası iyi tek elimle tutuyorum sırtını fileye veriyorum diğer elimle su dök yıka derken 5dk sürmüyor rahatlasın diye yapıyorum her gün
Ben kızım doğduğunda 7 günlük olmadan amnemi göndermiştim. Şimdi 2. Çocukta hiç gitmesin istiyorumHahah ben kendi isteğimle 3 haftadır yalnızımYaa elimden gelse hepinize destek olabilsem keşke ama burda birbirimize verdiğimiz desteği bile veremeyenler var o yüzden burası ve sizler iyiki varsınız kızlar
Bende sizden gördüm kantoronu uygulamayı ve uyguladıktan sonra zıbına bulaşan kanlar kesildiCanım damla şeklinde kanama varsa doğru doktora. Hemen gümüşle yaktir. Bizde sızıntı şeklindeydi. Zibininq hafif bulasiyor göbek deliği içinde kan pıhtisi oluyordu. Doktor gün içinde alt degistirdiginde kantaron yağı damlat dedi. Bende öyle yaptım hep. Damlatip serçe parmağımla içine doğru sürdürdüm. Birkaç gün sonra geçtigeçince ben kantaronu bıraktım ertesi gün yine zibinda kan izi gördüm yeniden başladım daha çok gaz için ıkınırken oluyor.
Eyvah eyvah 2.de ben de öyle olacağım deseneBen kızım doğduğunda 7 günlük olmadan amnemi göndermiştim. Şimdi 2. Çocukta hiç gitmesin istiyorum
Sen yaparsın ben bile yaptıysamEkin de bayılıyor suya ama ben daha hiç tek başıma denemedimne güzel yapıyorsun banyodan sonra cok rahatliyorlar
Bahçelievler Medipol hastanesine tavsiye üzerine Dr. Derya Kanza Gül den randevu aldım ilk muayenem tam 5 dakika sürdü ve sorularımı ayakta cevaplayıp hızlıca kovarcasına oradan ayrılmak zorunda kaldım 2. Muayenede sorarım diyerek gittim. 2. Si ise tam bir fiyaskoydu hastane muayene için randevu vereceğini söyleyip telefon ile aradığımda vermediler daha sonra hastaneye geldiğimde en az 4 saat bekleyeceğimi öğrendim randevu alsaydınız dediler kayıtları gösterdim gösterince de muayeneye randevu vermiyoruz dediler çalıştığım için max 3 saat bekleyeceğimi sonra mümkün olmadığını muayenemin son günü olduğunu söyledim bu sefer doktorun 2 adet ameliyatı olduğunu bu sürenin de uzayacağınj söylediler şok oldum özel bir hastanede 5-6 saat muayene için sıra beklemek neyse iş belgelerim gösterip 3.5 saatin sonunda girdim .ilk gebeliğim olmasının bilinmesi ve sorularımın olması bir yana hemen yine 2 dk muayene gebeliğin olumsuz sonuçlandığını anlayınca elime evrak tutuşturulup gönderildim . O kadar ışık hızı ki söylediği bitikten sonra algılamam için 1/2 dk dona kalarak olayları idrak etmeye çalıştım ve muhasebeye gönderildim . Neden bu şekilde diye soranlara cevap bile veremiyorum çünkü BİLMİYORUM Bu hastanede doktor da bu kadar ilgisiz alakasızBahçelievler canımbende oraya gidiyorum.
Bende akşam mecbura kalınca tek başıma yıkamak zorunda kaldım. Fileye yatırıp hop hemencecik yikayiverdimÖncelikle allah sabrını veriyorbebis allahtan suyu seviyor ilk bi cıbıldak olunca ağlıyor ama sonrası iyi tek elimle tutuyorum sırtını fileye veriyorum diğer elimle su dök yıka derken 5dk sürmüyor rahatlasın diye yapıyorum her gün
Bir süre devam etmek gerekiyor cnm.Bende sizden gördüm kantoronu uygulamayı ve uyguladıktan sonra zıbına bulaşan kanlar kesildi
Sonunda doğurdun canımArkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Maşallah canım çok güzel bir doğum olmuş bebiş de çok iyi doğmuşKizlar aceleden yanlis yazmisim 3860 gr dogdu
Eyvah eyvah 2.de ben de öyle olacağım deseneŞimdiden yolunu yapayım anneme bari
File yok bendeBende akşam mecbura kalınca tek başıma yıkamak zorunda kaldım. Fileye yatırıp hop hemencecik yikayiverdim
Maşallah tosuncukArkadaslar biz de basardik ve dogduk,dogurduk5.10 da suyum geldi, hastaneye 7 cm ile geldim. Kendi sancimla 7.47 de oglum dunyaya geldi. Cok guzel bir dogumdu. Allah im bekleyen herkesle benim dogumumdan nasip etsin. Bebiskom 3960 gr, 55 cm dogdu
Kantaron denedin mi canım? Çok kötüyse sağarak vereceksin mecbur benim ilk oğlan da öyle olmuştu yara içindeydi kalıyordu ben de emziğicam diye zorluyordum doktor sağmaya geçirtti, iki gün çok az Memede tuttum bebeği , zaten olmuyordu acıdan. sonra zaten 1-02 gün içerisinde toparladı,Kızlar çok giremiyorum doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, benim göğüs ucu yaralarım ne yaparsam yapayım geçmiyoremzirmek tam bir eziyet. Herkes çocuğunu güzelce emzirirken ben emzirme zamanının gelmesinden korkuyorum ne yapmam lazım bilmiyorum, lansinoh, garmestan, incia, ayva çekirdeği jeli, gümüş kapal, silikon uç hepsini denedim hepsini. Yine yara yine yara ne zaman geçecek bu hep böyle devam etmez değil mi?
canım sen bence mutlaka geçmezse bir ara bir test yaptır, ozamana kadar çocuk rahatlasın diye doktora danış corresatin kullan. Hem kaşıntıya iyi geliyor hem o kızarıklığı falan alıyor çocuk rahatlıyor. Bence test yaptırana kadar da süt ürünü ve yumurtayı bir kesip deneyebilirsin, ama süt ürününü kes derken süt,peynir yoğurt tereyağı, içinde kazein süt ürünü olan hazır her şey hepsini keseceksin yoksa bir işe yaramaz. Kakasında mukus sünme var mı ya da gece sürekli uyanıyor mu?Kızlar moralim çok bozuk ya. Aryanın yüzü iyice kötü oldu. Kaşınıyor sanırım huysuz bu yüzden uyuyamıyor çok üzgünüm. hala vücudunda bişey yok. Yarına kadar gözlemlicem öyle götürücem doktora tekrar. Bugün yememeye başladım çünkü yumurta süt vs.
kişinin yorumu altındaki cevapla butonunun yanında alıntı butonu var ona basıcaksın, 10 kişininkine böyle bastın diyelim, sistem senin için onları saklıyor aslında öyle düşün. Sonra herhangi birinin yorumuna cevapla dediğinde cevap yazma kısmı ekleniyor alıntılar ,cevaplama kısmının altında mavi alıntıları ekle diye bir bölüm var ,ona basıcaksın, tüm alıntıları ekle diyeceksin.alıntıları gösterecek sana oradan da tüm alıntıları ekle deyince tüm alıntılar geliyor anlatınca zor gibi ama aslında çok basit.Arkadaslar herkese cok tesekkur ederimcoklu alinti yapmayi bilmiyorum. Darisi insallah bekleyen arkadaslara...
Keyfli oluyor bence video çekiyorum bir de izleince bir hoş oluyorumBende akşam mecbura kalınca tek başıma yıkamak zorunda kaldım. Fileye yatırıp hop hemencecik yikayiverdim
Tesekkur ederim canimSonunda doğurdun canımgözünüz aydın
Maşallah canım çok güzel bir doğum olmuş bebiş de çok iyi doğmuşsağlıkla büyüsün İnşallah
bana da doktor 3500 gibi doğar demişti benimde 3850 doğdu ama kilolu çocuklar daha kolay doğuyor bence yada 2. Olduğu için
Kakasında bi sorun yok gece de iyi uyudu ama sabahtan beri çok huzursuz uyumadı düzgün. Dediğin ürünlerin hepsini bugün itibariyl kestim. CoresatiniFile yok bende20 gün böyle idare edeceğiz , bakalım nasıl becereceğiz yıkama işini…texasta baya sıcak gün geçtikçe daha sıcak oluyor yıkamadan olmaz.
Maşallah tosuncukdarısı başımıza sağlıkla mutlulukla büyütün .3.860 çok iyi daha ne olsun zaten, sancı sürecini nasıl yönettin, maşallah tebrik ediyorum
Kantaron denedin mi canım? Çok kötüyse sağarak vereceksin mecbur benim ilk oğlan da öyle olmuştu yara içindeydi kalıyordu ben de emziğicam diye zorluyordum doktor sağmaya geçirtti, iki gün çok az Memede tuttum bebeği , zaten olmuyordu acıdan. sonra zaten 1-02 gün içerisinde toparladı,
canım sen bence mutlaka geçmezse bir ara bir test yaptır, ozamana kadar çocuk rahatlasın diye doktora danış corresatin kullan. Hem kaşıntıya iyi geliyor hem o kızarıklığı falan alıyor çocuk rahatlıyor. Bence test yaptırana kadar da süt ürünü ve yumurtayı bir kesip deneyebilirsin, ama süt ürününü kes derken süt,peynir yoğurt tereyağı, içinde kazein süt ürünü olan hazır her şey hepsini keseceksin yoksa bir işe yaramaz. Kakasında mukus sünme var mı ya da gece sürekli uyanıyor mu?
kişinin yorumu altındaki cevapla butonunun yanında alıntı butonu var ona basıcaksın, 10 kişininkine böyle bastın diyelim, sistem senin için onları saklıyor aslında öyle düşün. Sonra herhangi birinin yorumuna cevapla dediğinde cevap yazma kısmı ekleniyor alıntılar ,cevaplama kısmının altında mavi alıntıları ekle diye bir bölüm var ,ona basıcaksın, tüm alıntıları ekle diyeceksin.alıntıları gösterecek sana oradan da tüm alıntıları ekle deyince tüm alıntılar geliyor anlatınca zor gibi ama aslında çok basit.
Canim tek basina fileye yatirip yikadigin icin kolay oluyor ki. Ben de erkenden tek basima yikamaya baslamistim. Sen ilk eşinle yika elin alissin sonra tek yikarsin. Ben kayinvalidem gittikten sonra eşimle yikadim sonra korkmadan tek yikayabildimTek başına nasıl yıkıyorsun canim taktik varsa alırım
Eşimle birlikte 3 yaniaynen canım 2.yi düşünüyorsan şimdiden başlamak lazim zira evde 1 bebek değil 2 bebek oluyor...
Tesekkur ederim canimFile yok bende20 gün böyle idare edeceğiz , bakalım nasıl becereceğiz yıkama işini…texasta baya sıcak gün geçtikçe daha sıcak oluyor yıkamadan olmaz.
Maşallah tosuncukdarısı başımıza sağlıkla mutlulukla büyütün .3.860 çok iyi daha ne olsun zaten, sancı sürecini nasıl yönettin, maşallah tebrik ediyorum
Kantaron denedin mi canım? Çok kötüyse sağarak vereceksin mecbur benim ilk oğlan da öyle olmuştu yara içindeydi kalıyordu ben de emziğicam diye zorluyordum doktor sağmaya geçirtti, iki gün çok az Memede tuttum bebeği , zaten olmuyordu acıdan. sonra zaten 1-02 gün içerisinde toparladı,
canım sen bence mutlaka geçmezse bir ara bir test yaptır, ozamana kadar çocuk rahatlasın diye doktora danış corresatin kullan. Hem kaşıntıya iyi geliyor hem o kızarıklığı falan alıyor çocuk rahatlıyor. Bence test yaptırana kadar da süt ürünü ve yumurtayı bir kesip deneyebilirsin, ama süt ürününü kes derken süt,peynir yoğurt tereyağı, içinde kazein süt ürünü olan hazır her şey hepsini keseceksin yoksa bir işe yaramaz. Kakasında mukus sünme var mı ya da gece sürekli uyanıyor mu?
kişinin yorumu altındaki cevapla butonunun yanında alıntı butonu var ona basıcaksın, 10 kişininkine böyle bastın diyelim, sistem senin için onları saklıyor aslında öyle düşün. Sonra herhangi birinin yorumuna cevapla dediğinde cevap yazma kısmı ekleniyor alıntılar ,cevaplama kısmının altında mavi alıntıları ekle diye bir bölüm var ,ona basıcaksın, tüm alıntıları ekle diyeceksin.alıntıları gösterecek sana oradan da tüm alıntıları ekle deyince tüm alıntılar geliyor anlatınca zor gibi ama aslında çok basit.
Yere boyuna göre kutladığın havluyu koyup üzerine yatırıpta yikayabilirsin canım. Ben yazlığa gittiğimde fileyi unutmuşum havlu üstüne koyup yikamistim gayet iş gördü.File yok bende20 gün böyle idare edeceğiz , bakalım nasıl becereceğiz yıkama işini…texasta baya sıcak gün geçtikçe daha sıcak oluyor yıkamadan olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?