Nerden aldın canım o çayı, markası ne hemen alayımKızlar maşallah diyeyim bu aralar gaz konusunda baya iyi bizimki patır patır hallediyor. Şu kimyon+rezene çayına başladıktan sonra baya fark etti. Öğlen ve gece yatmadan önce içiyorum 1er fincan. Denemeyen denesin mutlaka gaz konuları açılmışken söyliyim dedim baya faydasını gördüm bence
Hangi çay kuzum link atsana içmeden önce nasıldı?Kızlar maşallah diyeyim bu aralar gaz konusunda baya iyi bizimki patır patır hallediyor. Şu kimyon+rezene çayına başladıktan sonra baya fark etti. Öğlen ve gece yatmadan önce içiyorum 1er fincan. Denemeyen denesin mutlaka gaz konuları açılmışken söyliyim dedim baya faydasını gördüm bence
Evet 02.03.23 doğum yaptım elhamdülillahS skt587Konepone sss35 olmadibe B Bulut5870 Z ZzHHrR sagittarius55 Minnakmucizem Dark Morningstar ikizlerkadini96 M melo29 Azelya21 tsgmze mavi-hayal Gizemliturk46 B burcubur F fatmameltem B beyazkelebeksiyahlale N Nason O Oznur caglar bulraz maviespumante gogog A alptkn1 Mavi Mandalina CRASRP W Wesre Manoly34 N Nrglhsyn Sitaremay Cerkezpsase X xpamukprensesx A Aysemnisa Gizemavsar B birbaharaksami L luckynine G gebelikyolunda Deryass C Canimmmmm
Kızlar doğum oldu mu ?
Normal aktardan aldım canım. Tane şeklinde kimyon ve rezene. İkisinden de 1er çay kaşığı koyuyorum bir çay kaşığı da hipp emziren anne çayım var ondan koyup demliyorumNerden aldın canım o çayı, markası ne hemen alayım
S skt587Konepone sss35 olmadibe B Bulut5870 Z ZzHHrR sagittarius55 Minnakmucizem Dark Morningstar ikizlerkadini96 M melo29 Azelya21 tsgmze mavi-hayal Gizemliturk46 B burcubur F fatmameltem B beyazkelebeksiyahlale N Nason O Oznur caglar bulraz maviespumante gogog A alptkn1 Mavi Mandalina CRASRP W Wesre Manoly34 N Nrglhsyn Sitaremay Cerkezpsase X xpamukprensesx A Aysemnisa Gizemavsar B birbaharaksami L luckynine G gebelikyolunda Deryass C Canimmmmm
Kızlar doğum oldu mu ?
Yaa ne güzel geçmiş canım maşallahKızlar yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
Ancak yazabiliyorum hastane ziyaretlerim oldu.
Doğumum çok şükür oldu
Aşırı pozitif doğum hikayemi paylaşayım sizlerle
Sabah 08.30 hastaneye giriş yaptık. Lavman vs derken saat 08.55 oldu.açıklık kontrolü yapıldı 5cm di açıklık . Dün gece sıcak duş ve egzersizler çok iyi gelmiş belli kisonra Bana serum bağlandı suni sancı. Düşük doz açıldı. Sancılarım suniden evvel başlamıştı ama bağırsak ağrısı sanmıştım. 3 dk dinlenme 1 dk sancı şeklinde sancılarım artmaya başladı kısa sürede. Ve yaklaşık 45 dk sonra dakikada bir şiddetli ağrı ve ıkınma hissi. Doktorum zor yetişti o derece düşünün 09.56 kızım doğdu. Toplamda 1 saatte kızım kucağımdaydı. Hala şoktayım sağlıklıyız iyiyiz .
Kilosu : 3,350 boyu : 51 cm
Benim dıştan iki dikişim var. O da kızım kafası ile birlikte kolunu da soktuğundan yırtılmış. Yoksa kesi atılmadı. 3 ıkınmada geldi kızım. Rabbim doğum yapmamış tüm arkadaşlara aynı kolaylıkla doğum nasip etsin
Hepinize selamlar teyzeleri
Not : rahim toplanma ağrısı dediğiniz ağrıyı yaşıyorum teşekkürler
Canım aktardan aldım tane kimyon ve rezene. En doğalından. İçmeden önce masaj vs yapmadan kendisi yapamıyordu baya uğraşıyorduk. Şuan kendisi patır patır yapmaya başlıyor ben de hafif destek veriyorum bacaklarından süreç çok kolaylaştı. Başka ekstra bişey kullanmadığımız için bu çay karışımının işe yaradığını düşünüyorum. Biogaiayı daha dün verdi doktor bugün kullanmaya başladık çünkü. Başka gaz damlası kullanmıyoruz sab simplexi bırakmıştık zaten iyi gelmemiştiHangi çay kuzum link atsana içmeden önce nasıldı?
Kızlar yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
Doğumum çok şükür oldu
Sabah 08.30 hastaneye giriş yaptık. Lavman vs derken saat 08.55 oldu.açıklık kontrolü yapıldı 5cm di açıklık . Dün gece sıcak duş ve egzersizler çok iyi gelmiş belli kisonra Bana serum bağlandı suni sancı. Düşük doz açıldı. Sancılarım suniden evvel başlamıştı ama bağırsak ağrısı sanmıştım. 3 dk dinlenme 1 dk sancı şeklinde sancılarım artmaya başladı kısa sürede. Ve yaklaşık 45 dk sonra dakikada bir şiddetli ağrı ve ıkınma hissi. Doktorum zor yetişti o derece düşünün 09.56 kızım doğdu. Toplamda 1 saatte kızım kucağımdaydı. Hala şoktayım sağlıklıyız iyiyiz .
Benim dıştan iki dikişim var. O da kızım kafası ile birlikte kolunu da soktuğundan yırtılmış. Yoksa kesi atılmadı. 3 ıkınmada geldi kızım. Rabbim doğum yapmamış tüm arkadaşlara aynı kolaylıkla doğum nasip etsin
Ben de alayim canim bari belki fayda ederCanım aktardan aldım tane kimyon ve rezene. En doğalından. İçmeden önce masaj vs yapmadan kendisi yapamıyordu baya uğraşıyorduk. Şuan kendisi patır patır yapmaya başlıyor ben de hafif destek veriyorum bacaklarından süreç çok kolaylaştı. Başka ekstra bişey kullanmadığımız için bu çay karışımının işe yaradığını düşünüyorum. Biogaiayı daha dün verdi doktor bugün kullanmaya başladık çünkü. Başka gaz damlası kullanmıyoruz sab simplexi bırakmıştık zaten iyi gelmemişti
Bende tek basima kalmak istiyorum ne anne ne kaynana kimseyi istemiyorum becerebilirmiyim sence sen cok zorlandinmiHahah ben kendi isteğimle 3 haftadır yalnızımYaa elimden gelse hepinize destek olabilsem keşke ama burda birbirimize verdiğimiz desteği bile veremeyenler var o yüzden burası ve sizler iyiki varsınız kızlar
Gözünüz aydın ne güzel geçmiş sürecinKızlar yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
Doğumum çok şükür oldu
Açıkçası bu çok kişisel bi durum bence. Yani hem senin yapına hem de bebeğine göre değişebilecek bir konu öncelikle onu söyleyeyim. Her şey güllük gülistanlık olmadı tabiki. Örneğin ilk yalnız kaldığımız gün mükemmel bi kahvaltı yaptım her şey çok güzel gitti. Ertesi gün tostumun içindeki kaşar semsert olmuştu beklemekten yiyemedim mesela saat 3te ancak kahvaltı yapabildim. Bebiş uyudukça evdeki işlerimi hallettim. İlk bi hafta yalpaladım ama sonrası gayet iyi geçti benim için. Yorulduysam da fiziksel olarak yoruldum en azından. Diğer türlü psikolojik olarak çok yorulacağımdan emindim o yüzden yalnız kalmayı tercih ettim..Bende tek basima kalmak istiyorum ne anne ne kaynana kimseyi istemiyorum becerebilirmiyim sence sen cok zorlandinmi
Ne zaman yaptigini yazmadı canım ondan bilemedim bende.CRASRP doğurdu canım yazmıştı
1 mart kuzumNe zaman yaptigini yazmadı canım ondan bilemedim bende.
Olmadı henüzS skt587Konepone sss35 olmadibe B Bulut5870 Z ZzHHrR sagittarius55 Minnakmucizem Dark Morningstar ikizlerkadini96 M melo29 Azelya21 tsgmze mavi-hayal Gizemliturk46 B burcubur F fatmameltem B beyazkelebeksiyahlale N Nason O Oznur caglar bulraz maviespumante gogog A alptkn1 Mavi Mandalina CRASRP W Wesre Manoly34 N Nrglhsyn Sitaremay Cerkezpsase X xpamukprensesx A Aysemnisa Gizemavsar B birbaharaksami L luckynine G gebelikyolunda Deryass C Canimmmmm
Kızlar doğum oldu mu ?
Mükemmel bir doğum olmuş tebrik ederim canım. Sağlıklı, güzel Ömrü olsun bebişinKızlar yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
Doğumum çok şükür oldu
Maşallah çok güzel kıskandım darısı bana inşallah şu mübarek gündeKızlar yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
Doğumum çok şükür oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?