2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Nerden aldın canım o çayı, markası ne hemen alayım

Hangi çay kuzum link atsana içmeden önce nasıldı?

Yaa ne güzel geçmiş canım maşallah Sonrası da böyle kolay olur inşallah

Hangi çay kuzum link atsana içmeden önce nasıldı?
Canım aktardan aldım tane kimyon ve rezene. En doğalından. İçmeden önce masaj vs yapmadan kendisi yapamıyordu baya uğraşıyorduk. Şuan kendisi patır patır yapmaya başlıyor ben de hafif destek veriyorum bacaklarından süreç çok kolaylaştı. Başka ekstra bişey kullanmadığımız için bu çay karışımının işe yaradığını düşünüyorum. Biogaiayı daha dün verdi doktor bugün kullanmaya başladık çünkü. Başka gaz damlası kullanmıyoruz sab simplexi bırakmıştık zaten iyi gelmemişti

Maşallah canım, gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün. Suni almasan da kendi sancınla doğacakmış maşallah. Güle güle büyüt

Ben de alayim canim bari belki fayda eder

Hahah ben kendi isteğimle 3 haftadır yalnızım Yaa elimden gelse hepinize destek olabilsem keşke ama burda birbirimize verdiğimiz desteği bile veremeyenler var o yüzden burası ve sizler iyiki varsınız kızlar
Bende tek basima kalmak istiyorum ne anne ne kaynana kimseyi istemiyorum becerebilirmiyim sence sen cok zorlandinmi

Gözünüz aydın ne güzel geçmiş sürecin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin rahim toparlanma ağrısı için de kolaylıklar diliyorum

Bende tek basima kalmak istiyorum ne anne ne kaynana kimseyi istemiyorum becerebilirmiyim sence sen cok zorlandinmi
Açıkçası bu çok kişisel bi durum bence. Yani hem senin yapına hem de bebeğine göre değişebilecek bir konu öncelikle onu söyleyeyim. Her şey güllük gülistanlık olmadı tabiki. Örneğin ilk yalnız kaldığımız gün mükemmel bi kahvaltı yaptım her şey çok güzel gitti. Ertesi gün tostumun içindeki kaşar semsert olmuştu beklemekten yiyemedim mesela saat 3te ancak kahvaltı yapabildim. Bebiş uyudukça evdeki işlerimi hallettim. İlk bi hafta yalpaladım ama sonrası gayet iyi geçti benim için. Yorulduysam da fiziksel olarak yoruldum en azından. Diğer türlü psikolojik olarak çok yorulacağımdan emindim o yüzden yalnız kalmayı tercih ettim..

Mükemmel bir doğum olmuş tebrik ederim canım. Sağlıklı, güzel Ömrü olsun bebişin

Maşallah çok güzel kıskandım darısı bana inşallah şu mübarek günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…