- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
Bugün durup dururken bir hafta önce bitmiş olan kanamam başladı şok oldumKızlar kanamanız ne durumda? Benim sarı ve kahve geliyordu, bugün kırmızı gelmeye başladı miktarı az da olsa.
10 günlük muayenede doktor içerde pıhtı var demişti, o mu geliyor acaba?
Benimde oldu. Doktor kontrolde bakarken icerde biriken kan var onlar yakın zamanda dökülecek endişe etme dedi. Sizinde tahminen öyle olabilirBugün durup dururken bir hafta önce bitmiş olan kanamam başladı şok oldumkarnım ağrıyor yeni regl olmuş genç kız gibiyim
İnşallah öyledirBenimde oldu. Doktor kontrolde bakarken icerde biriken kan var onlar yakın zamanda dökülecek endişe etme dedi. Sizinde tahminen öyle olabilir
Olabilir canim. Dogum sancisi ise araligi ve siddeti ayni olur. Hatta gidermek sure duser.Sol kasığımda şiddetli bir ağrı var 5 dk bir giriyor doğum sancısı olabilir mi? Belimde ağrı yok ama.
Ayakta durunca çok anlayamadım, takip edeyim en iyisi teşekkür ederimOlabilir canim. Dogum sancisi ise araligi ve siddeti ayni olur. Hatta gidermek sure duser.
Canım evet ilk günler oluyor malesef. Sana önerim emzirdikten sonra o ıslaklıgı kuruladiktan sonra göğüs ucu kremi ile nemlendirmen imkanin varsa bir süre havalandirdiktan sonra kalkan kapatarak atletini giymen. Çamaşır ile temas ettirme göğüsünü. Bir de elinde varsa kantoron yağını sürmeye başla yara olmasını bekleme kremler tedavi etmiyor malesef nemlendiriyor ama kantoron yağı çok güzel onarıyor ben onun sayesinde emzirmeye devam edebildim yoksa göğüslerim fena catlayacaktiKizlar Allah a sukur sutum var. Bebegimde hemen kapti mamisini1 ile 2 saat araliginda degisen surede surekli emdi. Suan goguslerimde hassasiyet olustu. Bu alisma surecinde bir kac gun oluyor idi degil mi? Acik tutmak cok iyi geliyor. Herhangi bir krem surmedim. Yara yok, sadece hassasiyet var, en sonki emzirmede hafif canim yandi.
Bu arada bebek hemsiresi, 24 saat olunca bebegini tekrar tartacagiz. Bir hesap var onu yapacagiz, ona gore yeterince emmis mi karar verecegiz mamaya baslicagiz ya da baslamicagiz dedi. Simdiye kadar masallah 3 defa kaka yapti. Muhtemel doyuyordur dedi. Onu da takip ediyorlar. Yeni dogum yapanlara ve yapacak olanlara yardimci bilgi
12 li panel testi yaptım iki üç değer sıkıntılı çıktı ama çok önemli değil dediler. Benim 4.tup bebek o yüzden otomatik başladım iğnelere. Doğuma 90 a girdim, 80 kiloya çıkınca 0.4den 0.6 ya çıktıkKilo durumunuz nedir.yada pıhtılaşma hangi genlrde vardı
Yarın bir bebis daha merhaba diyecek herkeseKızlar bir sürü alıntı yapmışım ama yazacak fırsat bulamadım. Doğum yapanlara çok geçmiş olsun gözünüz aydın
Rheaa sabah 9da sezeryana gireceğim inşaallah
Kişiden kişiye değişir ama benim geçmedi malesefAy kızlar bu ter atma mevzusu ne zaman bitecek normalde hic terlemem kolay kolay ama doğumdan sonra aşırı terlemeye başladım cok sıktı…
Canım benim hala devam ediyor. Önceki gibi aşırı sırılsıklam olmasam da terliyorum gece yatarken özellikleAy kızlar bu ter atma mevzusu ne zaman bitecek normalde hic terlemem kolay kolay ama doğumdan sonra aşırı terlemeye başladım cok sıktı…
canım sanırım bundan bahsediyosun nerelisin acabaTam tarif bilseydim paylasirdim lohusaliginiz gecmeden yapip yerdinizBizde Eski kadinlar biliyor boyle seyleri
En tmm cnm tesekkur ederimCanım evet ilk günler oluyor malesef. Sana önerim emzirdikten sonra o ıslaklıgı kuruladiktan sonra göğüs ucu kremi ile nemlendirmen imkanin varsa bir süre havalandirdiktan sonra kalkan kapatarak atletini giymen. Çamaşır ile temas ettirme göğüsünü. Bir de elinde varsa kantoron yağını sürmeye başla yara olmasını bekleme kremler tedavi etmiyor malesef nemlendiriyor ama kantoron yağı çok güzel onarıyor ben onun sayesinde emzirmeye devam edebildim yoksa göğüslerim fena catlayacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?