Tesekkur ederimCanım doğum yapmışsın yeni gördüm gözün aydın canım benim
Canim bizim cocuk doktorumuz bana demisti eger memeni emzik yapmissa emzik ver. Benim oglum cok seviyordu emzigi cok ekstra bir sey yapmadan hemen alismisti.Ilk zamanlar altini degistirirken agliyordu falan oyle agzina koyuyordum. Ben uyanikken durmuyorsa besiginde iken emzigi veriyordum emip kendi kendine uyuyordu . sen de altini vs degistirirken agzina verebilirsin ama bagimlisi da yapma. Ben alt degistirme bitince aliyordum agzindan. Sonra uyudu mu aliyordum. Durmadan agzinda tutmazdim. Oglum o yuzden 1 yasina girmeden daha aylikti birakti emzigi cok emsin de istemedim. Vere vere alisir ama bazilari hic sevmiyor.Emziğe alıştırmaya çalışıyorum bunun için var mı önerin kuzum ya
Ah canim kucuk cocuklularin sonrasi guzel olsa da basi sanirim zor geciyor. Sonra kendileri birbirlerine yetiyor oyun oynuyorlar falan guzel oluyor. Senin kizinda 2.5 yas donemi tam tutturma donemi de zor ama bir kac aya daha her seyi anlar kardesine de alismis olur.Cnim bebekler 4 aydan sonra alışkanlık kazanıyorlar yorulduklari için uyuyakalıyorlar tek tanıdıkları anne kokusu çünkü. Emerken yutmadan uyuyor ağzında biriken sür memeyi çekince dökülüyor
Benim ilk testte 3.1 ikincisinde 4 çıktı çok üzgünümHaber gelmedi. Hemşire normalse sonuç aramazlar zaten dedi. Pazartesiye kadar bekleyeceğiz 15 gün o zaman doluyor. O zamana kadar haber gelmezse ilki yanlış çıkmış diyeceğiz. Sizin de mi ilk sonuçta sorun çıktı ?
İşe yaradı mı peki ? Daha çok ağrı çekiyor gibi kıvranıyor yapamıyor.Bize de 4*15 vermişti sab simplexi canım
Hayır bizim bebişe iyi gelmedi malesef. Daha kolay gaz çıkarırken damladan sonra tam tersi daha çok zorlanmaya yapamamaya başladı. Ama bu damladan memnun olan birçok arkadaşımız da var grupta. Her damla her bebekte aynı etkiyi göstermiyor.İşe yaradı mı peki ? Daha çok ağrı çekiyor gibi kıvranıyor yapamıyor.
Tutmuyor mu canım ben 3. Gün verdim avent ultra air tuttu hemen. Bibs i verdim sonrasan onu sevmedi mesela agzindan atıyor. Aventi bi dene mutlaka en kolay onu tutuyorlarEmziğe alıştırmaya çalışıyorum bunun için var mı önerin kuzum ya
Benim ilk testte 3.1 ikincisinde 4 çıktı çok üzgünüm
3 4 tane marka aldım aventi yine şöyle böyle tutuyor emziği emince aç gibi geliyor bana hemen meme veryorum ay ben çözemiyorum hala bazı şeyleri bazen kendimi çok yeteesiz hissediyorum. Şimdi de dikişlermin sol tarafından iç çamaşırıma minik kan gelmiş nokta kadar doktora fotoğradınıTutmuyor mu canım ben 3. Gün verdim avent ultra air tuttu hemen. Bibs i verdim sonrasan onu sevmedi mesela agzindan atıyor. Aventi bi dene mutlaka en kolay onu tutuyorlar
Kaç günlük oldu ki değisti böyleNe güzelmişAma o günlerde bizimki de öyleydi. Yeni yeni başladı uykuya zor dalmalar vs. Umarım seninki böyle devam eder sonrasında da
Evet bende oluyor, günde en az 1 kere ağlarımMesela ağlama krizleriniz oluyo mu ben çok kötü durumdayım gerçekten çok zor bi süreçmiş ya
Ben de artık umursamıyorum cvplarini kendimce düşünüyorum internete bakıyorum buraya soruyorum arkadaşlara soruyorum sonra ha doktor haklıymış ya da başka doktora olayına giriyorum ya da eczaneye soruyorum eczacılar daha açıklayıcı oluyorCocukla ilgili soru sorduğumda yanıt alamayınca o kadar sinirleniyorum ki, bir tek bende mi oluyor bu durum acaba
Ikinci doğum olduğu için öyleymiş cnm bende aynı sancilari yasadim2. Doğumlarda rahim kasılmaları daha mı fazla sanki, benim.oyle oldu çünkü. İlkinde bu kadar sancı çekmemiştim
Ben sabahları bu tarz serum fizyolojik sıkıp, çekiyorum düzenli
1 ay 5 günlükKaç günlük oldu ki değisti böyle
Bu döngüyü nasıl bozucax bilmiyorumHıçkırık kusma ağlama emme isteği kombosu bizde de var
Ay bize aynı hastanede Mehmet Ali diye bı Dr düştü ne konusuyo ne ilgisi var çok silik bı Dr. Bu Dr aklımda olsun teşekkür ederim canımLokman hekim çisem aksu limon suanlık memnunuz bastan beri o ilgilendi
Haftalık kontrol ediliyo yani peki neler yapıldı farklı bı test vs var mıydi kontrollerdeCanım alin bugün 16 günlük iki kez kontrole gittim üçüncü kontrolümüz bugün.
Az önce banyo yaptık kendi çıktı biraz bnde damlatmadimYıkadıktan sonra serum damlatmana gerek yok canım zaten banyo baharından yumuşatır direk çekebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?