2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Emziğe alıştırmaya çalışıyorum bunun için var mı önerin kuzum ya
Canim bizim cocuk doktorumuz bana demisti eger memeni emzik yapmissa emzik ver. Benim oglum cok seviyordu emzigi cok ekstra bir sey yapmadan hemen alismisti.Ilk zamanlar altini degistirirken agliyordu falan oyle agzina koyuyordum. Ben uyanikken durmuyorsa besiginde iken emzigi veriyordum emip kendi kendine uyuyordu . sen de altini vs degistirirken agzina verebilirsin ama bagimlisi da yapma. Ben alt degistirme bitince aliyordum agzindan. Sonra uyudu mu aliyordum. Durmadan agzinda tutmazdim. Oglum o yuzden 1 yasina girmeden daha aylikti birakti emzigi cok emsin de istemedim. Vere vere alisir ama bazilari hic sevmiyor.

Cnim bebekler 4 aydan sonra alışkanlık kazanıyorlar yorulduklari için uyuyakalıyorlar tek tanıdıkları anne kokusu çünkü. Emerken yutmadan uyuyor ağzında biriken sür memeyi çekince dökülüyor
Ah canim kucuk cocuklularin sonrasi guzel olsa da basi sanirim zor geciyor. Sonra kendileri birbirlerine yetiyor oyun oynuyorlar falan guzel oluyor. Senin kizinda 2.5 yas donemi tam tutturma donemi de zor ama bir kac aya daha her seyi anlar kardesine de alismis olur.

İşe yaradı mı peki ? Daha çok ağrı çekiyor gibi kıvranıyor yapamıyor.
Hayır bizim bebişe iyi gelmedi malesef. Daha kolay gaz çıkarırken damladan sonra tam tersi daha çok zorlanmaya yapamamaya başladı. Ama bu damladan memnun olan birçok arkadaşımız da var grupta. Her damla her bebekte aynı etkiyi göstermiyor.

Tutmuyor mu canım ben 3. Gün verdim avent ultra air tuttu hemen. Bibs i verdim sonrasan onu sevmedi mesela agzindan atıyor. Aventi bi dene mutlaka en kolay onu tutuyorlar
3 4 tane marka aldım aventi yine şöyle böyle tutuyor emziği emince aç gibi geliyor bana hemen meme veryorum ay ben çözemiyorum hala bazı şeyleri bazen kendimi çok yeteesiz hissediyorum. Şimdi de dikişlermin sol tarafından iç çamaşırıma minik kan gelmiş nokta kadar doktora fotoğradını
Attım. Sola doğru kaykılarak yattım ondan mı oldı acaba gerçekten çok yıprandım ya

Ne güzelmiş Ama o günlerde bizimki de öyleydi. Yeni yeni başladı uykuya zor dalmalar vs. Umarım seninki böyle devam eder sonrasında da
Kaç günlük oldu ki değisti böyle

Mesela ağlama krizleriniz oluyo mu ben çok kötü durumdayım gerçekten çok zor bi süreçmiş ya
Evet bende oluyor, günde en az 1 kere ağlarım bende de sezaryen dikişlerine ek hemoroid başladı oturamıyorum da dogru düzgün. Kabizlik da var, uykusuzluk, yorgunluk tabi ki ağlama krizlerine girerim

Cocukla ilgili soru sorduğumda yanıt alamayınca o kadar sinirleniyorum ki, bir tek bende mi oluyor bu durum acaba
Ben de artık umursamıyorum cvplarini kendimce düşünüyorum internete bakıyorum buraya soruyorum arkadaşlara soruyorum sonra ha doktor haklıymış ya da başka doktora olayına giriyorum ya da eczaneye soruyorum eczacılar daha açıklayıcı oluyor

Kızlar siz emzik kullanıyor musunuz? Bana doktor kullan çenesi güçlensin dedi, annem kullanma ne gerek var çocuk ağlamıyor bile dedi. Benim bebegim gerçekten çok nadir ağlıyor gerek var mı emziğe?

2. Doğumlarda rahim kasılmaları daha mı fazla sanki, benim.oyle oldu çünkü. İlkinde bu kadar sancı çekmemiştim

Ben sabahları bu tarz serum fizyolojik sıkıp, çekiyorum düzenli
Ikinci doğum olduğu için öyleymiş cnm bende aynı sancilari yasadim

Hıçkırık kusma ağlama emme isteği kombosu bizde de var
Bu döngüyü nasıl bozucax bilmiyorum
Lokman hekim çisem aksu limon suanlık memnunuz bastan beri o ilgilendi
Ay bize aynı hastanede Mehmet Ali diye bı Dr düştü ne konusuyo ne ilgisi var çok silik bı Dr. Bu Dr aklımda olsun teşekkür ederim canım
Canım alin bugün 16 günlük iki kez kontrole gittim üçüncü kontrolümüz bugün.
Haftalık kontrol ediliyo yani peki neler yapıldı farklı bı test vs var mıydi kontrollerde

kızlar ilçe sağlığından aradılar topuk kanı sordular dedim alındı iki defa bir ilk doğduğunda hastanede bir de sağlık ocagında bir daha verin tsh sınırın biraz üstünde çıkmış tekrar bakılsın dedi çok üzüldüm böyle bir şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…