2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kontroller sıkmış yaa. Bu Dr a da bakayım çok sağol canım. Evin nemi iyi mi belki buhar makinesi hava nemlendiricisi iyi gelir
Doktora sorduk alalım mı diye havalar ısınıyor zaten gerek yok bence dedi bol bol temizleyin burnunu dedi serum fizyolojik ile

Asistanıyla görüştüm fotoğraf attım kuzum krem söyledi kullanmam için

Ben de dün gece eczaneden proctolog aldim hemoroid için şimdilik onu kullaniyorum. Kantaron yagi bende de var onu da kullanayim faydasi oluyorsa. Ben önceden zeytinyagi sürüyordum bayagi rahatlatiyordu ikisi de ayni sey sayilir kesin etkili olur. Çok tesekkur ederim

Ayy yalnız değilim yani keşke hiçbirimiz de olmasa bu durum cidden gece çekilmez oluyo emzirirken uyuyorum. Bı de çığlığı basiyo kesin kötü bı ağrısı var diye düşünüyorum heralde anneligi yapamicam diye endişe ediyorum. Az önce emdi masaj yaptım öyle rahattı ki gazını çıkarmayı unuttum bı çığlık bastı. Öyle böyle değil ama. Eşim aldı sırtını sıvazladı gazı çıktı ben zannediyorum karnı agriyo taş gibi olmuştu. O an nasıl bı his yaşadım tuhaftı bana gerek yokmuş gibi geldi ayy aslında öyle değil biliyorum ama bı 10 dk olduğum yerde düşündürdü

Bana da sağlık ocaginda yazmislardi. Benim oğlum şuana kadar sadece 1 kere kustu belki de bu ilac yüzündendir

Canim yenidoganlarin deger araligi ile yetiskinlerin deger araliklari ayni olmuyor.Hatta bebegin ayina gore sinir deger degisiyor Bak hemsire de soylemis sinir 5

Canim senin bebegin de ayni benim oglum gibiymis. Uzun aylarda surdu o sekilde. 6 aylikti dusun gazini cikarmayip yataga koysam bir anda uyanip ciglik cigliga hatta ablamlar sasirmisti ne.oluyor diye. Sonra.kaldirip sirtina vurup cikariyordum oyle direk uyuyordu. O agizdan olan gaz muhakkak cikarilacakti cikarmasam zararli cikan ben oluyordum

Sancılar beni çok zorladı çok bağırmışim boğazım ağrıyor onun dışında hersey yolunda şükür

Kızlar benim minik kucaktan inmiyor bırakınca ağlıyor ne yapıcam ya yapısık ikiz gibiyiz ter icinde kalıyoruz böyle kıyafetimi de bas ucuna koydum ama nafilee

Aynen ağızdan gaz çıktı babasıyla yatiyo şimdi kendimi dışlanmış hissettim gazı unutursak vay halimize. Açmış gibi meme istiyo veriyorum almiyo altına bakıyorum yok bişey gaz aklıma gelmiyo. Şimdi dersimi aldım sanırım

Allahtan takibimizi yapan doktorum tüm sorularıma cevap veriyor ama bazen geç veriyor bu seferde geç cvp verdi diye takıyorum

Kızlar siz emzik kullanıyor musunuz? Bana doktor kullan çenesi güçlensin dedi, annem kullanma ne gerek var çocuk ağlamıyor bile dedi. Benim bebegim gerçekten çok nadir ağlıyor gerek var mı emziğe?
Ben kızımın emziksiz büyüttüm, oglanda da aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum

Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün

Mrb arkadaşlar bir çoğunuz doğumu yapmıştır biz bir hafta önce ayrintiliya girdik böbrekler için büyük dendi aranızda benim gibi olan olupda doğumu sağlıklı olan varmı biraz endişeliyim açıkçası

Eklentiler

• IMG_20230324_154917.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar siz emzik kullanıyor musunuz? Bana doktor kullan çenesi güçlensin dedi, annem kullanma ne gerek var çocuk ağlamıyor bile dedi. Benim bebegim gerçekten çok nadir ağlıyor gerek var mı emziğe?
Ben verdim vallahi gece bitmiyodu eşim sni emzik gibi kullaniyo dedi aklıma emzik aldığım geldi o benim o gece kurtulusumdu şimdi canım isterse veriyorum o da emip emip cikariyo şimdiyi kurtarsın yeter büyüyüp alışınca zor olur ayırması. Bı de hıçkırık tutunca veriyorum yutkunsun diye.
Ama çene guclenmesi için eczaneden eldiven al parmağını emdir bnce yani aglamiyosa sni zorda birakmiyosa gerek yok. Boş yere alışkanlık edinir falan ayırması zor

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün hemşireler yardımcı olmuyor mu tıkanıklık için daha yeni doğmuş bakmış olmaları gerek

6 ay mi sürdü
Kızlar bebişinize hangi marka d vitamini kullanıyorsunuz? Ve nasıl veriyorsunuz?
Ocean d vit 400 iu ağızdan bir fıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…