Doktora sorduk alalım mı diye havalar ısınıyor zaten gerek yok bence dedi bol bol temizleyin burnunu dedi serum fizyolojik ileKontroller sıkmış yaa. Bu Dr a da bakayım çok sağol canım. Evin nemi iyi mi belki buhar makinesi hava nemlendiricisi iyi gelir
Asistanıyla görüştüm fotoğraf attım kuzum krem söyledi kullanmam içinEmziği ağzına koyduğunda emziğe parmağınla küçük küçük pıt pıt diye vur. Hafif uykuluyken sok ağzına sokup bırakma dediğim gibi pıt pıt vur o şekilde zamanla tutar. Dikişinden neden kan geldi acaba artık iyileşmiş olması lazımdı dr un ne dedi ?
Ben de dün gece eczaneden proctolog aldim hemoroid için şimdilik onu kullaniyorum. Kantaron yagi bende de var onu da kullanayim faydasi oluyorsa. Ben önceden zeytinyagi sürüyordum bayagi rahatlatiyordu ikisi de ayni sey sayilir kesin etkili olur. Çok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım aynı zamanda gözün aydın sağlıkla büyüsün İnşallah
Canım stres yapma benim de ilk günler gelmedi bol bol su iç uyumaya çalış sık sık sıcak su ile duş aldım komposto tahin kuru incir ceviz bol su birde bestlak kullandım 10. Günden sonra mama takviyesini de kestim inşallah seninde gelecek stres yapma benim 2. Olduğu halde sütün gelmesi zaman aldı kendini yıpratmanherşey düzene girecek
Canım ben emzirdikten sonra hala aranıyorsa yada ağlıyorsa gaz sancısı varsa hep emzik teklif ediyorum bazen alıyor bazen atıyor ama hırsını vs ondan çıkarıyor çok iş görüyor özellikle de uykuluyken Philips avent ultra air genelde bebeklerim en kolay kabul ettiği emzik zor durumda kaldığında emzik teklif et zamanla alışıyor zaten istemezlerse diliyle itiyorlar
Allah yardımcın olsun canım benim işin zor bol bol sabır diliyorum zamanla düzene girecek ama zamana ihtiyaç var
Canım hemeroid için doktorum daflon verdi birde kabız olmamak için magnesia calcine bende bayagı iş gördü arada yine ağrı oluyor ama sıcak su ile duş fayda ediyor birde lavabodan sonra pamuk ile kantaron yağı sürüyordum nemli tutuyor ve iyileştirmeyi hızlandırıyor aklında olsun
Canım bence kullan çünkü ilerde ihtiyacın olursa alıştırmak daha zor olur ama sürekli verme ağladığında tokken arandığında yada uykuya geçmekte zorlandığı da falan zaten istemezse atıyor
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah
Canım 22. Günde götürdüğümde benimkide 1 kilo almıştı bence normal önemli olan kilo alıyor olması zaten
Ayy yalnız değilim yani keşke hiçbirimiz de olmasa bu durum cidden gece çekilmez oluyo emzirirken uyuyorum. Bı de çığlığı basiyo kesin kötü bı ağrısı var diye düşünüyorum heralde anneligi yapamicam diye endişe ediyorum. Az önce emdi masaj yaptım öyle rahattı ki gazını çıkarmayı unuttum bı çığlık bastı. Öyle böyle değil ama. Eşim aldı sırtını sıvazladı gazı çıktı ben zannediyorum karnı agriyo taş gibi olmuştu. O an nasıl bı his yaşadım tuhaftı bana gerek yokmuş gibi geldi ayy aslında öyle değil biliyorum ama bı 10 dk olduğum yerde düşündürdüAynısını yaşıyoruz tek farkla ben de ilk zamanlar doymadığını sanıp mama veriyordum mamayı bir hirsla içip bütün içtiğini kusuyordu. Aslında karınları tok tamamen gazdan ne yapacaklarini bilmedikleri için saldiriyorlar her şeye. Artık mama vermiyorum çünkü daha çok rahatsız edip daha fazla gaz döngüsüne sokuyorAnnem iki çocuk büyüttüm bu kadar gaz görmedim çocuk dediğin gazını çıkarırsın yatar uyur diyor ama nerdeee. Gaz çıkar yatir 10 dk sonra kaka merasimi. Altını aldıktan sonra da emmeden asla uyumuyor illa emecek 5 dk da olsa sonra çok doyuyor başlıyor hıçkırık o geçsin diye bekle. Geceler çok uzun geçiyor çoooook
Bana da sağlık ocaginda yazmislardi. Benim oğlum şuana kadar sadece 1 kere kustu belki de bu ilac yüzündendirYeterli emiyorsa gerek yok bence eme eme gelişir zaten çene kasları canım. Metsil benim kızımı mahvetti allah cezasını versinçocuk damlayı aldığı gün hiç gaz cikaramadi sabaha kadar kivrandi acıdan ağladı. Ertesi gün de gaz bombardımanı yaşadı resmen hem alttan hem üstten geğirirken falan kustu sürekli alttan gaz çıkardı kivrandi bize hiç iyi gelmedi
Bnce evde yoksa al ne de olsa seneye lazım hem bı denersinDoktora sorduk alalım mı diye havalar ısınıyor zaten gerek yok bence dedi bol bol temizleyin burnunu dedi serum fizyolojik ile
Canim yenidoganlarin deger araligi ile yetiskinlerin deger araliklari ayni olmuyor.Hatta bebegin ayina gore sinir deger degisiyor Bak hemsire de soylemis sinir 5ne güzel canım sevindim inşallah bizimkide düşer çok teşekkür ederim
beni arayan kadını tekrar aradım dedim çok önemli mi bu ben şu an dondum kaldım
-hayır hayır endişelenmeyin sınır 5,sizinki 5,4 çıkmış bakanlık istiyor bunu tedbir amaclı dedi ama bana 5 bile yüksek geldi
Kıyamam ya aynı benimki. Mememle kavga ediyorİhtiyaç duymuyorsan kullanmamak tabi en iyisi canım. Benim kız aşırı gazlı olduğu için mememe yapışık yaşıyor ben o yüzden veriyorum hırsını emzikten çıkarıyor rahatlıyor en azından
Canim senin bebegin de ayni benim oglum gibiymis. Uzun aylarda surdu o sekilde. 6 aylikti dusun gazini cikarmayip yataga koysam bir anda uyanip ciglik cigliga hatta ablamlar sasirmisti ne.oluyor diye. Sonra.kaldirip sirtina vurup cikariyordum oyle direk uyuyordu. O agizdan olan gaz muhakkak cikarilacakti cikarmasam zararli cikan ben oluyordumAyy yalnız değilim yani keşke hiçbirimiz de olmasa bu durum cidden gece çekilmez oluyo emzirirken uyuyorum. Bı de çığlığı basiyo kesin kötü bı ağrısı var diye düşünüyorum heralde anneligi yapamicam diye endişe ediyorum. Az önce emdi masaj yaptım öyle rahattı ki gazını çıkarmayı unuttum bı çığlık bastı. Öyle böyle değil ama. Eşim aldı sırtını sıvazladı gazı çıktı ben zannediyorum karnı agriyo taş gibi olmuştu. O an nasıl bı his yaşadım tuhaftı bana gerek yokmuş gibi geldi ayy aslında öyle değil biliyorum ama bı 10 dk olduğum yerde düşündürdü
Sancılar beni çok zorladı çok bağırmışim boğazım ağrıyor onun dışında hersey yolunda şükürNasıl oldun canım. Bebiş nasıl?
Benim de yine emzik veresim var,bence bebeği rahatlatıyor ama zamanını iyi ayarlamak gerek,ilki çok geç konuştu belki sadece uyurken falan veririm bunda inşallah,abisi gibi geç konuşmasın.
Gözünüz aydın inşallah rahat bir doğum olmuştur sağlıkla büyüsün
Aynen ağızdan gaz çıktı babasıyla yatiyo şimdi kendimi dışlanmış hissettimCanim senin bebegin de ayni benim oglum gibiymis. Uzun aylarda surdu o sekilde. 6 aylikti dusun gazini cikarmayip yataga koysam bir anda uyanip ciglik cigliga hatta ablamlar sasirmisti ne.oluyor diye. Sonra.kaldirip sirtina vurup cikariyordum oyle direk uyuyordu. O agizdan olan gaz muhakkak cikarilacakti cikarmasam zararli cikan ben oluyordum
Allahtan takibimizi yapan doktorum tüm sorularıma cevap veriyor ama bazen geç veriyorBen de artık umursamıyorum cvplarini kendimce düşünüyorum internete bakıyorum buraya soruyorum arkadaşlara soruyorum sonra ha doktor haklıymış ya da başka doktora olayına giriyorum ya da eczaneye soruyorum eczacılar daha açıklayıcı oluyor
Ben kızımın emziksiz büyüttüm, oglanda da aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorumKızlar siz emzik kullanıyor musunuz? Bana doktor kullan çenesi güçlensin dedi, annem kullanma ne gerek var çocuk ağlamıyor bile dedi. Benim bebegim gerçekten çok nadir ağlıyor gerek var mı emziğe?
Hayırlısı olsun canımKızlar kızım doğdu çok şükür gece 1 de başlayan sancılar sabah 10 58 de son buldu sağ salim kucağıma aldım bebeğimi şuan burnu aşırı tıkalı ve bu onu rahatsız ettiği için çok ağlıyor
Ben verdim vallahi gece bitmiyodu eşim sni emzik gibi kullaniyo dedi aklıma emzik aldığım geldiKızlar siz emzik kullanıyor musunuz? Bana doktor kullan çenesi güçlensin dedi, annem kullanma ne gerek var çocuk ağlamıyor bile dedi. Benim bebegim gerçekten çok nadir ağlıyor gerek var mı emziğe?
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünKızlar kızım doğdu çok şükür gece 1 de başlayan sancılar sabah 10 58 de son buldu sağ salim kucağıma aldım bebeğimi şuan burnu aşırı tıkalı ve bu onu rahatsız ettiği için çok ağlıyor
6 ay mi sürdüCanim senin bebegin de ayni benim oglum gibiymis. Uzun aylarda surdu o sekilde. 6 aylikti dusun gazini cikarmayip yataga koysam bir anda uyanip ciglik cigliga hatta ablamlar sasirmisti ne.oluyor diye. Sonra.kaldirip sirtina vurup cikariyordum oyle direk uyuyordu. O agizdan olan gaz muhakkak cikarilacakti cikarmasam zararli cikan ben oluyordum
Ocean d vit 400 iu ağızdan bir fısKızlar bebişinize hangi marka d vitamini kullanıyorsunuz? Ve nasıl veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?