2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ama cidden bı bebek varken 2.si yle ilgilenmeye çalışmak daha zor. Bugün düşündüm de heralde 2.ye cesaret edemem. Allah kolaylık versin. Birini sağına birini soluna Alican ki belki basedersin.
Canım birine ne yapıyorsam öbürü de aynısını istiyor. Biri gaz sancısı çekiyor omzumda öbürü de aynısını istiyor 4 elim olsa keşke

Bütün hissiyatlarım şu yazdıkların gerçekten bu süreç çok zormuş allh hepimize kolaylık versn

Canim yenidoganlarin deger araligi ile yetiskinlerin deger araliklari ayni olmuyor.Hatta bebegin ayina gore sinir deger degisiyor Bak hemsire de soylemis sinir 5
Evet sınır 5 bizimki sınırın biraz üzerindeymiş 5,4 dedi
Bilmiyorum pazartesiyi nasıl getiricem araya haftasonu girmesi kötü oldu
Ama hastanede doğduğu gün de aldılar normal cıktı demek ki bir şey demediler doğuştan tiroit değil demek ki diye düşünüyorum

Banada pku için aynısını dediler 3. Kan alındı bugün

Hangisini kullanıyosun canım peki sen? Önereceğin marka var mı?

Canım birine ne yapıyorsam öbürü de aynısını istiyor. Biri gaz sancısı çekiyor omzumda öbürü de aynısını istiyor 4 elim olsa keşke
Ah ahh keske ama ileriyi düşün gayet iyi olucaklar. Benim ablam peş peşe yaptı ilki kız çok uysaldi ikinci erkek çok aglakti gazlı falan çok zor zmanalar geçirdi imkanların çok çok kısıtlı olduğu dönemiydi. Şimdi ikisi birlikte oynuyo erkek hala ağlak tabi ama yakın zamanda olmalari ilerde sana fayda saglicak inşallah. Hastanede 2.gun lavaboda aynaya baktığımda naptım ben diye ağlamam geliyodu hıçkıra hıçkıra aglayasim vardı ağladım da sonra odaya dönüp oğlumu görünce pişman oluyodum bide ona agliyodum sonra güzelliğine masumluguna agliyodum. Zor ama tarif edilemeyen bı güzelliği var. Annelik kadın olmak zor gerçekten.

O bende de oldu ilk 3 gün sabaha kadar ağlayınca tuvalette sinir patlaması yaşadım en son nasıl olacak, hep böyle mi olacak, yapabilecek miyim diye şimdi de aynaya bakmamaya çalışıyorum kendimle göz göze gelince kendimi taniyamiyorum gözlerimin altı mosmor

Benim ilk testte 3.1 ikincisinde 4 çıktı çok üzgünüm
Canım üzülme ben netten çok araştırdım. Çocuğun sadece vegan beslenmesi gerekiyor. Ayrıca 3. Kez kan istiyorlarmış o zaman bile normal çıkabiliyormuş. Yani 2. De yanlış çıkmış olabilir.
Bize değer söylemediler o yüzden değerler konusunda bişey diyemeyeceğim ama üzülme Rabbim neylerse güzel eyler.

Kızlar selam,bugün 39+1im kontrol etti doktor açıklık hala 1 cm o kadar günde 8-10.000 adım atıyorum ,merdiven çıkıyorum dün sıcak suya yattım falan hiçbir işe yaramamış.Pazartesi doktor suni sancı ile alacak kilosu da 3.5u geçmiş gün geçtikçe büyüyor son günü de beklemek istemiyoruz.

Benim planlı gebelikti. Arasi az olsun ilerde birbirine arkadas olsunlar dedim hep öyle karar verdik eşimle. Verdiğim karardan hiç pişman olmadım, ilginçtir ki ne kadar zorluk yaşasam da hiç ağlamadım daha. Tek sabır istedim, çünkü uykusuzluktan gerçekten sabrım tükeniyor. Kızıma sesimi yükseltmemeye hep sakın kalmaya çalışıyorum. İnan ki çok yoruluyorum.... Kız uyurken oğlan ayakta, oğlan uyurken Kız ayakta oluyor. Oğlan da bir tek benim omzumda sakinlesiyor. Eşimde bile basıyor çığlığı. Onu kucağıma alınca bu kez Kız kıskanıyor feci halde. Ikiside bebek farkındayım. Oğlanı emzirirken Kız da ben de meme istiyorum diyor sen büyüdüm bardaktan içebilirsin deyip kahve bardağına süt sağıyorum hemen elle, yarım bardak veriyorum içiyor. Sakinliyor. En zor kısım kızı uyuturken oluyor hep. Kızım eskisi gibi sarılıp uyumak ona kitap okumamı istiyor o sırada oğlan basıyor çığlığı susturamiyorlar o da kucağımda memede Kız dizime yatıp kitap okumaya çalışıyorum.. elbet bu günler geçecek biliyorum ama güç kuvvet ve bolca sabır istiyorum kendim için...

Kızlar pamukcugu nasıl anlicam dilinin üstünde beyazlık var bu pamukçuk demek mi

Canım bende senle aynıyım hemen hemen , açıklık yok bebiş 3.5-3.6 civarı, dün hareketlerinde azalma hissettim kontrole gittim hiç bi sıkıntı çıkmadı ama nst de sancım 0 çıktı, doktor ne kadar erken doğarsa o kadar iyi bebek kilo aldıkça doğum zorlaşır dedi, bende dün inan yer sildim Çin işkencesi gibiydi…

İlk kontrolde topuk kano vs alındı onun dışında rutin kontroller yapılıyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…