2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bence 5/6 yaşındaki çocuk hala kuruyorsa o refluden kaynaklı değil ya ek gıda sürecinde sürekli püre vermekten çocuk puturlu şeylere alışmamış bence.

Belki gazı vardır canım, kızımdan tecrübe ettiğim şey antibiyotik bağırsakları maf ediyor malesef. Bagirsaklardaki tum faydalı bakterilere antibiyotik sayesinde yok oluyor bu da çocuğu zora sokuyor. Bu süreçte bebeğe probiyotik verebilirsin imkanın varsa sende kullan canım sütten de geçer en azından çabuk toparlar.

Ben kziimda ilk gaz sancisinda ağladığında elim ayağıma dolanmış cocuk ağlıyor ben çocuktan fazla ağlıyordum eşim çocuğu mu sustursun beni mi sustursun bilememişti ilk çocukta ilk yaşanılan şeylerde oluyor bu durum. İlk hastalığı, ilk atesi vs elin ayağına dolanıyor sonra tecrübe kazanınca üstesinden geliyorsun
Sütünün tazyikli olma ihtimali var mı canım? Belki ondan çıkartıyor da olabilir.

İnanamıyorum güya eğitimli okumuş doktor olmuş insanın laflarına bak! Okumuş cahil böyle oluyor demekki. Bence de değiştir canım doktorunu.. Allah hepimizi her alanda iyilerle karşılaştırsın.

Benimki bana anne hastaneden niye geldin ben babanede kalıyordum dedi özlemedim seni sevmiyorum dedi bide hergun ben babanede kalcam diye agliyo çok üzülüyorum haline inşallah geçer bı an once

bakmamış mi annenler sana aç mi bırakmışlar bunu diyen doktorla devam etmemen bence baya dogru bir karar olur canim. Hiçbir anne bebeği aç kalsın istemez, böyle bir cümle nasıl kurabilir ya bak şimdi nasıl sinir oldum zaten bu süreçte oldukça hassas duygularımız söylenen cümleler çok etkili gerçekten.
Her doktorun kilo takip sistemi farklı olabilir canim bilemiyorum ama ben doktorumdan çok memnun olduğum için onun söylediğini doğru kabul ediyorum çünkü yönlendirmeleri alakası felan fazla ilgili biri.

Yuhhh! Ay ben bile sinir oldum bunu bi çocuk doktoru da yapıyorsa. Resmen sağdan soldan doktoru dahil anneye yapılan şu psikolojik şiddetin haddi hesabi yok ya.
Gerçekten öyle bugün kendimi aşırı kötü hissediyorum ağlamaklıyım insallah bir hafta mama artı meme güzelce besleyip ilerlemeyi görürsem düzelicem.
İnanamıyorum güya eğitimli okumuş doktor olmuş insanın laflarına bak! Okumuş cahil böyle oluyor demekki. Bence de değiştir canım doktorunu.. Allah hepimizi her alanda iyilerle karşılaştırsın.
Değiştiricem canım yüksek ihtimal. Amin insallah.

Kesinlikle öyle canım ki bebek doğduğundan beri iki üç saatte bir alarm kurup hep kalkıyorum o kadar dikkat ettim ki . Söylediği söz kendimi çok yetersiz hissettirdi bugün duygusal açıdan iyi hissetmiyorum bu yüzden. Umarım haftaya daha iyi şeyler duyabilirim bu süreçte de doktor arayışına giricem.

Benimki bana anne hastaneden niye geldin ben babanede kalıyordum dedi özlemedim seni sevmiyorum dedi bide hergun ben babanede kalcam diye agliyo çok üzülüyorum haline inşallah geçer bı an once
Birakildigini düşündüğü için bence öyle yapiyor canim. Benzer süreçleri yaşıyoruz. Bana da kziim ben ananemle gitcem sen evde kal diyor. Sakince anlatıyorum surekli sabırla elbet geçecek canim..

Ayy aynen geçen bnde farkettim gozaltim fenalarda iyilesicez inşallah bee

Kendini hiç yetersiz hissetme canım, çocuğuna senden daha iyi hickimse bakamaz , onu senden daha fazla hiç kimse düşünemez. Moralini hiç bozma ve anneligini asla sorgulama canım. Bebeğin için doğru düşündüğün ne yapıyorsan bence aynı şekilde devam et

Çok teşekkür ederim canım benim iyi ki varsınız

Valla su yazdiginda bile ne kadar güçlü olduğun belli ben yapamazdim heralde o kadar sakin kalamam. Her dönemin bir zorluğu var işte herşey geçici ama yaşamakta zorundayız o anları. Herşey güllük gülistanlık olamaz o yüzden dediğin gibi Allah sana bol bol sabır versin küçük kızın inşallah daha sakinler

İlk kontrolde topuk kano vs alındı onun dışında rutin kontroller yapılıyor hep.
Anladım canım kilo boy beslenme kontrolleri sanırım. Ben kilo için sağlık ocağına gidip ölçüm yapicam haftalık ne kadar almış bakalım. Geçen gittigimde ebe istediğin zaman gel kontrol et dedi.

doktor en net boyundan sonuç verir dedi temassısz ateş ölçerlerde. Bende artık ordan bakıyorum. Çok şükür iyi bebiş uykusuz ama :)
İyi şükür hangimizin ki uyuyo ki benim sütüm 1 saat uyutuyo mama 3,4 saat sanırım sütüm yetersiz. Çocuk sürekli aç ve ağlama sebebi sanırım aç olmak

Kızlar bizimkinin karnı tok ama emziği aşırı hırslı sinirli şekilde emiyor. Bazen memeyle kavga ediyolar ya aynı şeyi şuan emziğe yapıyor. Sebebi ne olabilir acaba?

Ben de öyleyim şimdi işte kusuyor diye moralim bozuluyor endişeleniyorum kusmadi diye seviniyorum falan Analık bitmeyen endişe,evham hali resmen Sütün tazyikli olduğunu nasıl anlarım ki hiç sagmiyorum şuan ama emerken her emmede boğazında kalıyor neredeyse bu tazyikli olduğunu mu gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…