- 16 Şubat 2014
- 502
- 813
- 303
Ben ciddi şekilde yaşadımKızlar daha önce bebeğinde reflü sorunu yaşayan oldu mu nasıl anladınız?
Benimki de emerken hep bogazında kalıyor nefes almayı unutuyor kalpten gideceğim yakındaBen de öyleyim şimdi işte kusuyor diye moralim bozuluyor endişeleniyorum kusmadi diye seviniyorum falanAnalık bitmeyen endişe,evham hali resmen Sütün tazyikli olduğunu nasıl anlarım ki hiç sagmiyorum şuan ama emerken her emmede boğazında kalıyor neredeyse bu tazyikli olduğunu mu gösterir
Canım bunu daha önce diğer arkadaşlara da söylemiştim,manuel elle sağmayı geçtim normal elektrikli pompa ile hastane pompası arasında bile çok fark oluyor.bana ondan doktor 15 gün hastane pompası kiralatmıştı,öbür türlü çok zorlanırsın demişti.öncesinde normal pompa ile hiç sütüm gelmezken onla 20 ml süt çıkmıştı.Şimdi elektrikli pompayla süt sağımı denedim, sütüm varmış benim meğerseelle sağım yaptığımda becerememiştim çıkarmayı yok zannediyordum, dikiş acılarımı fln unuttum halay çekicem evde
Çok teşekkür ederim arkadaşımÖğlen veriyorum canim yoo farketmez önemli olan her gün ayni saatlerde vermen canım
Off çok kötüymüş bizim kusmalar öyle değil normal kusuyor inşallah değildir aksamustunden beri hiç kusmadi takip ediyorum şimdi.Ben ciddi şekilde yaşadımemmesi bitipte kaldirdigim anda hortumdan fışkırırcasina kusuyordu.. anlamamam mumkun değildi hastanede 2 3 kere midesi yıkandı gaz sıkışması mi diye herşeye bakıldı ama hiç bişey yoktu.. emdikten sonra hemen kaldirmiyordum reflü yatağı kullandım..
Kıtlıktan çıkmış gibi emiyorlarBenimki de emerken hep bogazında kalıyor nefes almayı unutuyor kalpten gideceğim yakında
Canım hiç durmuyorum evde merdiven var sürekli inip çıkıyorum squatta yapıyorum,hergün yürüyorum.bu arada gün değişti sanırım pazar alacaklarİnşallah kendi sancinla gelir canim. Squat, bagdas kurma ve alaturka tuvalete oturur gibi çömelme hareketleri yapıyor musun
Canım merhaba senin sezaryen mı olcak? Benim de pazar aynı gün gideceğiz saat farkından benimki Türkiye’ye ye göre pazartesiye sarkar herhalde …bana suni sancı ile normal doğum randevusu verdiler, geceden sonra hiçbir şey yeme içme dediler su dahil.Kizlar benim de pazar dogum ama cok stresliyim yaa. Icim buruk hep oğlumu sabah erkenden birakip gidecegim icim parcalaniyor. Ogluma anlatiyorum anliyor beni ama cok duygusalim.Cocugu kucuk olup birakip gidenler sizler nasildiniz.Bir de Doguma gitmeden aksam 8 den sonra bir sey yemiyorduk degil mi
Merhaba canim. Benim sezeryan olacak. Oğlum 3.5 yasinda yani her seyi anliyor aylardir kardesim kardesim gorecegim diye heyecanliyim diyor ama o da daha minicik sabah erkenden babaannesine birakip gitmek cok zor geliyor. Senin de 8 yasinda ama yine de o da kucuk tabi haklisin buruklasmakta. Eşim abartma diyor da biz annelerin hormonlari zaten tavan.Sana da hayirli dogumlar diliyorum. Şu hastane surecini bir atlatsaydik.Canım merhaba senin sezaryen mı olcak? Benim de pazar aynı gün gideceğiz saat farkından benimki Türkiye’ye ye göre pazartesiye sarkar herhalde …bana suni sancı ile normal doğum randevusu verdiler, geceden sonra hiçbir şey yeme içme dediler su dahil.
Benim oğlan da sekiz yaşında bırakıp gideceğim ama bizimki çok mutlu çok heyecanlı kardeşi gelecek diye ama benim de biraz içim burkuluyor tabi bırakacağım diye
Ben kaçırdım neden kan istediler sizden?Canım üzülme ben netten çok araştırdım. Çocuğun sadece vegan beslenmesi gerekiyor. Ayrıca 3. Kez kan istiyorlarmış o zaman bile normal çıkabiliyormuş. Yani 2. De yanlış çıkmış olabilir.
Bize değer söylemediler o yüzden değerler konusunda bişey diyemeyeceğim ama üzülme Rabbim neylerse güzel eyler.
Amazon kadını gibi geziyorum evde birkaç gündür çok sık uyanıyor ve memeye yapışıyor minik koala oldu resmen1 saat yine iyiymiş canımbenim oğlan bazen yarım saatte 1 emmek istiyor
Off bir de bu var tabi yarınlar yokmuşçasına emiyor sonra da hık hık boğazında kalıyor inşallah zamanla sakinlerlerBenimki de emerken hep bogazında kalıyor nefes almayı unutuyor kalpten gideceğim yakında
Teşekkür ederim canım.biogaia yi denesemmi birde bilemedim.Biogaia gaz damlası degil probiyotik gaz damlası kullansan da kullanmasan da bence mutlaka kullanmalisin çünkü sancilarini %70 oranında azaltıyor. Ama gazı azaltmiyor fakat bebek daha huzurlu oluyor en azindan sancidan katılarak ağlamıyor. Gaz damlaları işe yaramıyor bence... mama ekstra gaz yapıyor malesefRheaa hipp kullaniyor memnun sma optipro da iyiymiş gaz için kullananlar memnun kalmışlar canım ikisine bakabilirsin
Göğüs ucunu sık fiskirarak mi çıkıyor damla halinde miBen de öyleyim şimdi işte kusuyor diye moralim bozuluyor endişeleniyorum kusmadi diye seviniyorum falanAnalık bitmeyen endişe,evham hali resmen Sütün tazyikli olduğunu nasıl anlarım ki hiç sagmiyorum şuan ama emerken her emmede boğazında kalıyor neredeyse bu tazyikli olduğunu mu gösterir
Ben sap simplex i 15 damla olarak veriyorum. Ortalama gündüz 4 saatte 1 , gece vermediğim de oluyor verdiğimde ise 1 defa veriyorum sadece.Merhaba hanımlar nasılsınız herşey Yolunda umarım bebisler de iyidr inşallah.fikrinizi almak istedim bebeğim 26 günlük oldu gaz perişan etti onuda benide.sutum tek meme ve yetmiyor diye sagdigimda 20 ml çıkıyormama başladım sma ilk kizimdada kullanmıştım sonra almanyadan bana aptamil geldi ona gectim dundendir bişey değişmedi sanki arttı gibide bilemedim. Gaz damlası olarak gunde 4/5 damla sap simplex veriyorum yine ilk kizimda iyi gelmisti diye aldım biogaia da aklımdaydı ama sap simplex aldım ilkine iyi gelince.simdi sizden hippi nin manasının gaz yapmadığıni soylediler onami gecsem yada damla olarak biogaia mi degissem.
Bu daha fragman sen birde ileride atak haftasında uyku reddinde ne partiler yapacağız dur bakalimBenimki de öyle deliricem artik 20 dk 30 dk da bir memedeUmarım atak haftasindan dolayı böyledir
Ben uzun zamandır mama kullanmıyorum canım. En son 8 günlükken kullandım bir daha da kullanmadım hiç.Biogaia gaz damlası degil probiyotik gaz damlası kullansan da kullanmasan da bence mutlaka kullanmalisin çünkü sancilarini %70 oranında azaltıyor. Ama gazı azaltmiyor fakat bebek daha huzurlu oluyor en azindan sancidan katılarak ağlamıyor. Gaz damlaları işe yaramıyor bence... mama ekstra gaz yapıyor malesefRheaa hipp kullaniyor memnun sma optipro da iyiymiş gaz için kullananlar memnun kalmışlar canım ikisine bakabilirsin
Memnundum cnim ben ilk 8 gün kullandım sonra bıraktık mamayi sütüm çoğalınca. Hipp organic combiotic 1 kullanıyordum.Teşekkür ederim canım.biogaia yi denesemmi birde bilemedim.Rheaa hipp den memnunmusun canm
Bence biogaia kullan canim bağırsak gelişimi için de faydalıTeşekkür ederim canım.biogaia yi denesemmi birde bilemedim.Rheaa hipp den memnunmusun canm
Benimki fiskirmiyorGöğüs ucunu sık fiskirarak mi çıkıyor damla halinde mitahminimce fiskirarak çıkacak seninde benim gibi işte o tazyikli oluyor
İçim ferahladi valla thank youBu daha fragman sen birde ileride atak haftasında uyku reddinde ne partiler yapacağız dur bakalimmemede 36 saat geçirdiğini bilirim, tek alt değiştirme aralığı vardı o derece
Vitamin kullaniyor musun canımKızlar saçlarım felaket dökülüyor öyle çok ki sizde durumlar nasıl evet doğum sonrası normal biliyorum ama çok üzülüyorum elimi her saçıma götürdüğümde bir sürü saç geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?