2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar daha önce bebeğinde reflü sorunu yaşayan oldu mu nasıl anladınız?
Ben ciddi şekilde yaşadım emmesi bitipte kaldirdigim anda hortumdan fışkırırcasina kusuyordu.. anlamamam mumkun değildi hastanede 2 3 kere midesi yıkandı gaz sıkışması mi diye herşeye bakıldı ama hiç bişey yoktu.. emdikten sonra hemen kaldirmiyordum reflü yatağı kullandım..

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ? Geceleri uyumayan saat başı emmek için uyanan minnoşumu dün sünnet ettirdik ilk saatler çok zordu sonra daha kolaydı ama uykuya dalmakta çok güçlük çekiyor günlerdir uykusuzum bide üstüne kızım beta olmuş.onun hastalığı ile uğraşırken diğer yandan miniğe bulaşmasın diye çabalıyoruz.ev temizliği vs mümkün değil saldım Artık,bunların üstüne bide yemek derdi olsaydı çıldırırdım heralde allahtan annem babam var yanımda onlar hallediyorlar market yemek falan.sizde ne var ne yok ? Buraya hiç bakamıyorum kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor ?

Benimki de emerken hep bogazında kalıyor nefes almayı unutuyor kalpten gideceğim yakında

Canım bunu daha önce diğer arkadaşlara da söylemiştim,manuel elle sağmayı geçtim normal elektrikli pompa ile hastane pompası arasında bile çok fark oluyor.bana ondan doktor 15 gün hastane pompası kiralatmıştı,öbür türlü çok zorlanırsın demişti.öncesinde normal pompa ile hiç sütüm gelmezken onla 20 ml süt çıkmıştı.

Off çok kötüymüş bizim kusmalar öyle değil normal kusuyor inşallah değildir aksamustunden beri hiç kusmadi takip ediyorum şimdi.
Benimki de emerken hep bogazında kalıyor nefes almayı unutuyor kalpten gideceğim yakında
Kıtlıktan çıkmış gibi emiyorlar

Canım merhaba senin sezaryen mı olcak? Benim de pazar aynı gün gideceğiz saat farkından benimki Türkiye’ye ye göre pazartesiye sarkar herhalde …bana suni sancı ile normal doğum randevusu verdiler, geceden sonra hiçbir şey yeme içme dediler su dahil.

Benim oğlan da sekiz yaşında bırakıp gideceğim ama bizimki çok mutlu çok heyecanlı kardeşi gelecek diye ama benim de biraz içim burkuluyor tabi bırakacağım diye

Merhaba canim. Benim sezeryan olacak. Oğlum 3.5 yasinda yani her seyi anliyor aylardir kardesim kardesim gorecegim diye heyecanliyim diyor ama o da daha minicik sabah erkenden babaannesine birakip gitmek cok zor geliyor. Senin de 8 yasinda ama yine de o da kucuk tabi haklisin buruklasmakta. Eşim abartma diyor da biz annelerin hormonlari zaten tavan.Sana da hayirli dogumlar diliyorum. Şu hastane surecini bir atlatsaydik.

Ben kaçırdım neden kan istediler sizden?
1 saat yine iyiymiş canım benim oğlan bazen yarım saatte 1 emmek istiyor
Amazon kadını gibi geziyorum evde birkaç gündür çok sık uyanıyor ve memeye yapışıyor minik koala oldu resmen
Off bir de bu var tabi yarınlar yokmuşçasına emiyor sonra da hık hık boğazında kalıyor inşallah zamanla sakinlerler

Teşekkür ederim canım.biogaia yi denesemmi birde bilemedim. Rheaa hipp den memnunmusun canm

Göğüs ucunu sık fiskirarak mi çıkıyor damla halinde mi tahminimce fiskirarak çıkacak seninde benim gibi işte o tazyikli oluyor

Ben sap simplex i 15 damla olarak veriyorum. Ortalama gündüz 4 saatte 1 , gece vermediğim de oluyor verdiğimde ise 1 defa veriyorum sadece.
Ayrıca biogaia yi da her sabah kullanıyoruz.

Ben uzun zamandır mama kullanmıyorum canım. En son 8 günlükken kullandım bir daha da kullanmadım hiç.

Teşekkür ederim canım.biogaia yi denesemmi birde bilemedim. Rheaa hipp den memnunmusun canm
Bence biogaia kullan canim bağırsak gelişimi için de faydalı
Göğüs ucunu sık fiskirarak mi çıkıyor damla halinde mi tahminimce fiskirarak çıkacak seninde benim gibi işte o tazyikli oluyor
Benimki fiskirmiyor
Bu daha fragman sen birde ileride atak haftasında uyku reddinde ne partiler yapacağız dur bakalim memede 36 saat geçirdiğini bilirim, tek alt değiştirme aralığı vardı o derece
İçim ferahladi valla thank you

Kızlar saçlarım felaket dökülüyor öyle çok ki sizde durumlar nasıl evet doğum sonrası normal biliyorum ama çok üzülüyorum elimi her saçıma götürdüğümde bir sürü saç geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…