2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Merhaba hanımlar nasılsınız herşey Yolunda umarım bebisler de iyidr inşallah.fikrinizi almak istedim bebeğim 26 günlük oldu gaz perişan etti onuda benide.sutum tek meme ve yetmiyor diye sagdigimda 20 ml çıkıyor mama başladım sma ilk kizimdada kullanmıştım sonra almanyadan bana aptamil geldi ona gectim dundendir bişey değişmedi sanki arttı gibide bilemedim. Gaz damlası olarak gunde 4/5 damla sap simplex veriyorum yine ilk kizimda iyi gelmisti diye aldım biogaia da aklımdaydı ama sap simplex aldım ilkine iyi gelince.simdi sizden hippi nin manasının gaz yapmadığıni soylediler onami gecsem yada damla olarak biogaia mi degissem.

Hepimize bol sabır bu süreçte canım

Biogaia gaz damlası degil probiyotik gaz damlası kullansan da kullanmasan da bence mutlaka kullanmalisin çünkü sancilarini %70 oranında azaltıyor. Ama gazı azaltmiyor fakat bebek daha huzurlu oluyor en azindan sancidan katılarak ağlamıyor. Gaz damlaları işe yaramıyor bence... mama ekstra gaz yapıyor malesef Rheaa hipp kullaniyor memnun sma optipro da iyiymiş gaz için kullananlar memnun kalmışlar canım ikisine bakabilirsin

Canım bilmiyorum ki doktor bize bunu yazdı ama sadece damlatıcam çekmicem. Bebeğin burnunun içini nemli tutuyormuş.
Canım bize de bunu yazdı doktor 10 dakika bekle sonra gerekirse aspire et dedi, bugün yaptık üstüne otri bebeyle aspire ettik mükemmel temizledi burun içini güzel bir ürün.

Bu makina mi ki her gun ayni grami alsin. VGunluk 24 grm almis 20 grm altima dusmedikce normal almis oluyor. Bizim aile hekimi bile bu sekilde konusurdu. Ozele goturuyorsan bazi ozeldeki doktorlar fazlasiyla kiloyu abartip.uzerine dusuyorlar. Oglumda bir.tanesi beni deli etmisti artik tabi kadini biraktim inan aile hekimi bile daha bilgili ve.morel veriyordu bana

Canım bize de bunu yazdı doktor 10 dakika bekle sonra gerekirse aspire et dedi, bugün yaptık üstüne otri bebeyle aspire ettik mükemmel temizledi burun içini güzel bir ürün.
Cekerken agladi mi peki benim kız çok agliyor ya

Kizlar benim de pazar dogum ama cok stresliyim yaa. Icim buruk hep oğlumu sabah erkenden birakip gidecegim icim parcalaniyor. Ogluma anlatiyorum anliyor beni ama cok duygusalim.Cocugu kucuk olup birakip gidenler sizler nasildiniz.Bir de Doguma gitmeden aksam 8 den sonra bir sey yemiyorduk degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…