GazKızlar bizimkinin karnı tok ama emziği aşırı hırslı sinirli şekilde emiyor. Bazen memeyle kavga ediyolar ya aynı şeyi şuan emziğe yapıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
Evet öyleymiş tam bunu yazdım gruba pırtlamaya başladı bizimki hahahah
Hepimize bol sabır bu süreçte canımValla su yazdiginda bile ne kadar güçlü olduğun belli ben yapamazdim heralde o kadar sakin kalamam. Her dönemin bir zorluğu var işte herşey geçici ama yaşamakta zorundayız o anları. Herşey güllük gülistanlık olamaz o yüzden dediğin gibi Allah sana bol bol sabır versin küçük kızın inşallah daha sakinler
Bizim günün yarısı öyle geçiyorEvet öyleymiş tam bunu yazdım gruba pırtlamaya başladı bizimki hahahah
TabikideVücut ona göre ayarlamış kendini desene
Biogaia gaz damlası degil probiyotik gaz damlası kullansan da kullanmasan da bence mutlaka kullanmalisin çünkü sancilarini %70 oranında azaltıyor. Ama gazı azaltmiyor fakat bebek daha huzurlu oluyor en azindan sancidan katılarak ağlamıyor. Gaz damlaları işe yaramıyor bence... mama ekstra gaz yapıyor malesefMerhaba hanımlar nasılsınız herşey Yolunda umarım bebisler de iyidr inşallah.fikrinizi almak istedim bebeğim 26 günlük oldu gaz perişan etti onuda benide.sutum tek meme ve yetmiyor diye sagdigimda 20 ml çıkıyormama başladım sma ilk kizimdada kullanmıştım sonra almanyadan bana aptamil geldi ona gectim dundendir bişey değişmedi sanki arttı gibide bilemedim. Gaz damlası olarak gunde 4/5 damla sap simplex veriyorum yine ilk kizimda iyi gelmisti diye aldım biogaia da aklımdaydı ama sap simplex aldım ilkine iyi gelince.simdi sizden hippi nin manasının gaz yapmadığıni soylediler onami gecsem yada damla olarak biogaia mi degissem.
1 saat yine iyiymiş canımİyi şükürhangimizin ki uyuyo ki benim sütüm 1 saat uyutuyo mama 3,4 saat sanırım sütüm yetersiz. Çocuk sürekli aç ve ağlama sebebi sanırım aç olmak
Canım bize de bunu yazdı doktor 10 dakika bekle sonra gerekirse aspire et dedi, bugün yaptık üstüne otri bebeyle aspire ettik mükemmel temizledi burun içini güzel bir ürün.Canım bilmiyorum ki doktor bize bunu yazdı ama sadece damlatıcam çekmicem. Bebeğin burnunun içini nemli tutuyormuş.
GazzzzKızlar bizimkinin karnı tok ama emziği aşırı hırslı sinirli şekilde emiyor. Bazen memeyle kavga ediyolar ya aynı şeyi şuan emziğe yapıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
Bizimki de başladı bu aralar hadi bakalım gazamız mübarek olsunBizim günün yarısı öyle geçiyormemelerim isyan bayrağını çekecek artık
Bu makina mi ki her gun ayni grami alsin. VGunluk 24 grm almis 20 grm altima dusmedikce normal almis oluyor. Bizim aile hekimi bile bu sekilde konusurdu. Ozele goturuyorsan bazi ozeldeki doktorlar fazlasiyla kiloyu abartip.uzerine dusuyorlar. Oglumda bir.tanesi beni deli etmisti artik tabi kadini biraktim inan aile hekimi bile daha bilgili ve.morel veriyordu banaKesinlikle öyle canım ki bebek doğduğundan beri iki üç saatte bir alarm kurup hep kalkıyorum o kadar dikkat ettim ki . Söylediği söz kendimi çok yetersiz hissettirdi bugün duygusal açıdan iyi hissetmiyorum bu yüzden. Umarım haftaya daha iyi şeyler duyabilirim bu süreçte de doktor arayışına giricem.
Gazdan yapiyorlar canim.Seninki de gazliysa ondandirKızlar bizimkinin karnı tok ama emziği aşırı hırslı sinirli şekilde emiyor. Bazen memeyle kavga ediyolar ya aynı şeyi şuan emziğe yapıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
Benimki de öyle deliricem artik 20 dk 30 dk da bir memede1 saat yine iyiymiş canımbenim oğlan bazen yarım saatte 1 emmek istiyor
Başarılar arkadaşımBizimki de başladı bu aralar hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Harbiden sesi çıkmadı taze anne kızıyla aşk yaşamakla meşgul galibaAyseee1987 canim ne durumdasin?iyi misim
Cekerken agladi mi peki benim kız çok agliyor yaCanım bize de bunu yazdı doktor 10 dakika bekle sonra gerekirse aspire et dedi, bugün yaptık üstüne otri bebeyle aspire ettik mükemmel temizledi burun içini güzel bir ürün.
insallah oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?