O zaman tazyikli değil.Benimki fiskirmiyor
İçim ferahladi valla thank you
Herkesin hamilelikte saçları dökülmez, doğumdan sonra dökülürken benim tam tersi oldu. Hamilelikte çok saçım döküldü şuan hiç dökülme yok. Kızımda da olmuştu.Kızlar saçlarım felaket dökülüyor öyle çok ki sizde durumlar nasıl evet doğum sonrası normal biliyorum ama çok üzülüyorum elimi her saçıma götürdüğümde bir sürü saç geliyor
neyse ki benim kiz gece uyumuyor hiç böyle dertlerim yok çok şükürYa simdide bebis uyudu benim uykum yok bu anı değerlendirip uyumam lazım
Kac aylık bebeğin? Dr bana 1 haftalikken 4/5 damla demişti .15 damlayı 4 saatte boluyosun doğru anladım demi. Biogaia kac damla pekiBen sap simplex i 15 damla olarak veriyorum. Ortalama gündüz 4 saatte 1 , gece vermediğim de oluyor verdiğimde ise 1 defa veriyorum sadece.
Ayrıca biogaia yi da her sabah kullanıyoruz.
Hem onu hem sapsimplex beraber kullanayım.bu arada demir ilacı başladınız mı? Oceanin 400 yda 600 olanimi emin olamadım benBence biogaia kullan canim bağırsak gelişimi için de faydalı
Benimki fiskirmiyor
İçim ferahladi valla thank you
Bu ne yaaa imdaaatO zaman tazyikli değil.
Daha da içini ferahlatayim 1.2.3. Sıcralamalar (ataklar ) ortalama 1 hafta 10 gün vs sürüyor ama 4. Sıçrama 3 aylık döneme denk geliyor ve tam 30 kusur gün sürüyorçok eğleneceğiz cokkkk
Hayir demir ilaci 4. Aydan sonra değil miydi ? D vitamini veriyorum şuan ben 400 Luk olanHem onu hem sapsimplex beraber kullanayım.bu arada demir ilacı başladınız mı? Oceanin 400 yda 600 olanimi emin olamadım ben
Ya d vitamini yazacaktım demir ilacını diğer kızım için istemiştim o kalmış aklımdaHayir demir ilaci 4. Aydan sonra değil miydi ? D vitamini veriyorum şuan ben 400 Luk olan
Ay ilk defa bugün uyudu ya o da uykumun kacmasına denk geldineyse ki benim kiz gece uyumuyor hiç böyle dertlerim yok çok şükür
bu neeeee ya rabbbbO zaman tazyikli değil.
Daha da içini ferahlatayim 1.2.3. Sıcralamalar (ataklar ) ortalama 1 hafta 10 gün vs sürüyor ama 4. Sıçrama 3 aylık döneme denk geliyor ve tam 30 kusur gün sürüyorçok eğleneceğiz cokkkk
Sagol canim bebis iyi sukur. Yarin kontrolu var bakalim nasilNasıl oldun canım. Bebiş nasıl?
Benim de yine emzik veresim var,bence bebeği rahatlatıyor ama zamanını iyi ayarlamak gerek,ilki çok geç konuştu belki sadece uyurken falan veririm bunda inşallah,abisi gibi geç konuşmasın.
Gözünüz aydın inşallah rahat bir doğum olmuştur sağlıkla büyüsün
Canım ben de bugün doktora sordum aspire etmene gerek yok burnuna tıkanıklık hissettiğinde damlat yeter dedi ama sadece damlatmama rağmen güzel açıyor burnunu gerçektenCanım bize de bunu yazdı doktor 10 dakika bekle sonra gerekirse aspire et dedi, bugün yaptık üstüne otri bebeyle aspire ettik mükemmel temizledi burun içini güzel bir ürün.
Canım sonradan asmdeki ebemle konuştum aynen söylediğin şeyleri söyledi evet özele gidiyorum ve doktorun bakışı bu şekildeymiş. Yine de haftaya bebek daha fazla kilo alırsa psikolojik açıdan rahatlıcam bayaBu makina mi ki her gun ayni grami alsin. VGunluk 24 grm almis 20 grm altima dusmedikce normal almis oluyor. Bizim aile hekimi bile bu sekilde konusurdu. Ozele goturuyorsan bazi ozeldeki doktorlar fazlasiyla kiloyu abartip.uzerine dusuyorlar. Oglumda bir.tanesi beni deli etmisti artik tabi kadini biraktim inan aile hekimi bile daha bilgili ve.morel veriyordu bana
22 günlük canım. Yo direk çay kasigina 15 damla damlatip veriyorum. Şişenin Prospektüs ünde yazana göre kullandim canım.Kac aylık bebeğin? Dr bana 1 haftalikken 4/5 damla demişti .15 damlayı 4 saatte boluyosun doğru anladım demi. Biogaia kac damla peki
Canım demir ilacı için erken daha. Şuan d vitamini 400 luk kullanıyoruz.Hem onu hem sapsimplex beraber kullanayım.bu arada demir ilacı başladınız mı? Oceanin 400 yda 600 olanimi emin olamadım ben
Hayırlısı olsunArkadaşlar ben de doğurdum çok şükür. Akşam 11 gibi suyum geldi ve ,4 saat sonra doğum oldu. Çok yoruldum ıkınamadım zordu hala ağrım var dua edin
Bu ne yaaa imdaaat
Şöyle önden ufak bilgi vereyim :)bu neeeee ya rabbbb
Sütün var demek ki canım bu da iyi birşey,sağdıktan sonra duşta önce sıcak su altında sağmak sonra soğuk su tutmak bende baya işe yaramıştı,o sertlikleri göğüsümdeki hep açmıştıSagol canim bebis iyi sukur. Yarin kontrolu var bakalim nasilBen ise mastit denilen fakele ugrasiyorum
Çocukların yerine biz sıçrasak olmuyo muŞöyle önden ufak bilgi vereyim :)
Of yer gök inliyor cnm ama emzirme öncesi uykudan ayılmış oluyor iyi tarafıCekerken agladi mi peki benim kız çok agliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?