2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benimki fiskirmiyor

İçim ferahladi valla thank you
O zaman tazyikli değil.
Daha da içini ferahlatayim 1.2.3. Sıcralamalar (ataklar ) ortalama 1 hafta 10 gün vs sürüyor ama 4. Sıçrama 3 aylık döneme denk geliyor ve tam 30 kusur gün sürüyor çok eğleneceğiz cokkkk

Eklentiler

• Screenshot_20230325_010010_The Wonder Weeks.webp
    12 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar saçlarım felaket dökülüyor öyle çok ki sizde durumlar nasıl evet doğum sonrası normal biliyorum ama çok üzülüyorum elimi her saçıma götürdüğümde bir sürü saç geliyor
Herkesin hamilelikte saçları dökülmez, doğumdan sonra dökülürken benim tam tersi oldu. Hamilelikte çok saçım döküldü şuan hiç dökülme yok. Kızımda da olmuştu.

Ben sap simplex i 15 damla olarak veriyorum. Ortalama gündüz 4 saatte 1 , gece vermediğim de oluyor verdiğimde ise 1 defa veriyorum sadece.
Ayrıca biogaia yi da her sabah kullanıyoruz.
Kac aylık bebeğin? Dr bana 1 haftalikken 4/5 damla demişti .15 damlayı 4 saatte boluyosun doğru anladım demi. Biogaia kac damla peki

Bu ne yaaa imdaaat

Sagol canim bebis iyi sukur. Yarin kontrolu var bakalim nasil Ben ise mastit denilen fakele ugrasiyorum

Canım bize de bunu yazdı doktor 10 dakika bekle sonra gerekirse aspire et dedi, bugün yaptık üstüne otri bebeyle aspire ettik mükemmel temizledi burun içini güzel bir ürün.
Canım ben de bugün doktora sordum aspire etmene gerek yok burnuna tıkanıklık hissettiğinde damlat yeter dedi ama sadece damlatmama rağmen güzel açıyor burnunu gerçekten
Canım sonradan asmdeki ebemle konuştum aynen söylediğin şeyleri söyledi evet özele gidiyorum ve doktorun bakışı bu şekildeymiş. Yine de haftaya bebek daha fazla kilo alırsa psikolojik açıdan rahatlıcam baya

Kac aylık bebeğin? Dr bana 1 haftalikken 4/5 damla demişti .15 damlayı 4 saatte boluyosun doğru anladım demi. Biogaia kac damla peki
22 günlük canım. Yo direk çay kasigina 15 damla damlatip veriyorum. Şişenin Prospektüs ünde yazana göre kullandim canım.
Biogaia 5 damla canım.

Eklentiler

• Screenshot_20230325_041825_Samsung Notes.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 55
Sagol canim bebis iyi sukur. Yarin kontrolu var bakalim nasil Ben ise mastit denilen fakele ugrasiyorum
Sütün var demek ki canım bu da iyi birşey,sağdıktan sonra duşta önce sıcak su altında sağmak sonra soğuk su tutmak bende baya işe yaramıştı,o sertlikleri göğüsümdeki hep açmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…