2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Nazal nem canım
Oh masallah canım bizim de öyle olur insallah sadece yatarken 60/90 verip diğer öğünlerde meme mi verdin

Hayırlı ramazanlar hanımlar.
5 gün önce 2. normal doğumumu yaptım. Cok şükür ogluma sağlıcakla kavuştum. Bebeğim iri oldugu icin dikişlerim oldu. Kanamam azaldi ama affedersiniz dikişin olduğu bölge pedime değiyor. Çok rahatsız ediyor. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba.

Bu durum benide çok rahatsız etti gerçekten ya bi kısa ped bi uzun ped taktım kan akışına göre. Gümlük ped bile taktım ara ara. Hayırlı olsun bu aradaa

Anneler hep çoğul konuşur ya ne saçma ya derdim "gazimiz var" "atak haftasindayiz" gibi ama cidden doğru bebeğe ne oluyorsa anneye de oluyor
Comfort gazlı bebekler içinmiş protein oranı azmış . Optipro normal bebekler içinmiş Protein fazlaymış sanırım, bunun dışında aralarinda fark varmı, yada bilgisi olan varmı
Çok fark olduğunu sanmıyorum canım biraz da pazarlama stratejisi
Kızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuan ben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Canım 72 ile girdim şu an 63 üm ama karnım inmedi tam olarak o ne zaman iner acaba
Ben de 79 ile doğuma girdim 68im şuan ama göbek duruyor tabi
Ben de hamile kaldığım kiloya döndüm ama kendimi o halimden çok daha hantal hissediyorum sanki balondum söndüm hamileyken daha fittim gibi geliyor bi 2 aylık olsun Ekin günde 1-2 saat anneme bırakıp spora başlayacağım bu vücut başka türlü toparlamaz

Kızlar dün Ekin'e sadece biogaia verdim gece 22.30 gibi. Kendim de B beyzosh önermişti aktardan aldığım kimyon ve rezene çayına başladım dün 2 büyük fincan içtim. Gecemiz çoooook rahat geçti. Yine uyumadı 3 ten 6 ya kadar ama ağlamadi sancidan kivranmadi sırtına iki vurduk gazını çıkardı alttan üstten. Belki damlaları vermemek rahatlatti belki de çayın da faydası oldu ama çok şükür çocuk kivranmadi. Gaz sorunu çekenler siz de deneyebilirsiniz

Aynen canım bi yandan kilo verdiğime seviniyorum ama birden böyle fazla kilo vermenin de vücuda olumsuz etkileri oluyor

Bana da Aycoregi1 önermişti Allah razı olsun gerçekten çok iyi geldi artık rutinim oldu günde 2 fincan

Canım iki aylıkken başlayabiliyor muyuz bir de ne tür bir spor yapacaksın? Benim dikişlerim hala ani hareketlerde ağrıyor maalesef. Aynaya baktığımda da çok mutlu değilim catlaklarım çok fena gözüküyor.

Aynen canım bi yandan kilo verdiğime seviniyorum ama birden böyle fazla kilo vermenin de vücuda olumsuz etkileri oluyor
Aynen öyle bi de hamilelikte vücut daha gergin oluyor şimdi sanki et yığını gibi
Bana da Aycoregi1 önermişti Allah razı olsun gerçekten çok iyi geldi artık rutinim oldu günde 2 fincan
İnşallah fayda etsin bebislere ya
Ben tempolu yürüyüş yapacağım canım. Benim dikişlerde çok şükür sorun yok ama ağır spor yapmam henüz. Catlaklar için de nemlendirmeye devam et istersen canım zamanla daha belirsiz olurlar benim çatlağım hiç olmadı ama 2 hafta daha geç dogursaydim kesin olurdu bence çünkü benim göbek çok büyümedi

Kuzum ben kimyondan nefret ederim o yüzden günde bi tatlı kaşığı yiyip peşine su içiyorum. Çok faydası olduğunu düşünüyorum bende. Bide bi kere daha yazmıştım
Rezene
Anason
Çemen
Aktarda bunları karıştırıp almıştım onuda içiyorum hergün onunda iyi geldiğimi düşünüyorum.

Benim karnım aşırı büyüdü çatlamamam imkansızdı hatta bence fotoğraf ekliyorum doğurmadan üç gün önceki halim kantaron yağı sürüyorum canım umarım fayda eder yağlı güreşe çıkar gibi yağlanıp geziyorum evin içinde

Eklentiler

• D24CB99E-9784-4E0E-912D-D56FC33D53B0.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…