Nazal nem canımKizlar selam umarim herkes iyidir. İkizlerin burunları tikanik, ablalarindan biraz hastalık kapmış olabilirler serum fizyolojik sıkıyorum ama pek fayda etmiyor doktorumuzda nazal yıkamayı henuz önermiyorum demişti varmi baska çözümünüzannewith sen yazmışsın sanirim burnuna damlatup açan bi bir damla ama adını bulamadım adi ne acaba
Biz hipp combiotic kullanıyoruz kızlarımdan biri kusuyordu memnun olduğum halde sma comfort alıp denemek istedim icinde probiyotik var hemde kurmasına iyi geliyormuş diye 2 gün kullandık kusan kızım hiç kaka yapmaz oldu belki denk geldi bilmiyorum ama hipp e döndük geri.
Ben memnunum hippten, gaz konusunda da hipp kullanırken daha huzurluydu bebisler 2 gündür daha çok ağlıyorlar sanirim daha az gaz yapıyor olabilir ama denk gelmiş de olabilir
Oh masallah canım bizim de öyle olur insallahİyi csnım şimdi çok şükür mamayı artırdım sarılığı da geçti ben de 30 cc veriyordum ama sadece yatarken doktor 60/90 arası ger dedi ve 3 saatte 1 dedi ben de öyle yaptım kilo aldı şuan 4 kg oldu 22/23 gümde 1 kg a yakın aldı
Ben de 81 ile girdim 67 olmuşumKızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuanben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Canım 72 ile girdim şu an 63 üm ama karnım inmedi tam olarak o ne zaman iner acabaKızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuanben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Tam olarak gitmiyor benim kizmda göbek kaldı desem....Canım 72 ile girdim şu an 63 üm ama karnım inmedi tam olarak o ne zaman iner acaba
Sagol canim muhtemelGeçmiş olsun canım süt arttırıcı takviyeler fazla gelmiş olabilir onları kes istersen
Ben de 79 ile doğuma girdim 68im şuan ama göbek duruyor tabiKızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuanben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Bu durum benide çok rahatsız etti gerçekten ya bi kısa ped bi uzun ped taktım kan akışına göre. Gümlük ped bile taktım ara ara. Hayırlı olsun bu aradaaHayırlı ramazanlar hanımlar.
5 gün önce 2. normal doğumumu yaptım. Cok şükür ogluma sağlıcakla kavuştum. Bebeğim iri oldugu icin dikişlerim oldu. Kanamam azaldi ama affedersiniz dikişin olduğu bölge pedime değiyor. Çok rahatsız ediyor. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba.
Birde günlük ped alayim olmadiBu durum benide çok rahatsız etti gerçekten ya bi kısa ped bi uzun ped taktım kan akışına göre. Gümlük ped bile taktım ara ara. Hayırlı olsun bu aradaa
Anneler hep çoğul konuşur ya ne saçma ya derdim "gazimiz var" "atak haftasindayiz" gibi ama cidden doğru bebeğe ne oluyorsa anneye de oluyorZaten öyle oluyor kuzu cocuuk 1 sicriyor anne 10ama yorgunluktan yani ben bu atak haftalari için şey diyorsum çocuğun atağına yanmam da huy değiştirmesine yanarım diye. Resmen çocuğu alıp yerine bambaşka bir çocuk veriyorlar gibi hissediyordum. Aglar, uyumaz hep meme ister hırçın vs
Çok fark olduğunu sanmıyorum canım biraz da pazarlama stratejisiComfort gazlı bebekler içinmiş protein oranı azmış . Optipro normal bebekler içinmiş Protein fazlaymış sanırım, bunun dışında aralarinda fark varmı, yada bilgisi olan varmı
Kızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuanben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Canım 72 ile girdim şu an 63 üm ama karnım inmedi tam olarak o ne zaman iner acaba
Ben de hamile kaldığım kiloya döndüm ama kendimi o halimden çok daha hantal hissediyorum sanki balondum söndüm hamileyken daha fittim gibi geliyorBen de 79 ile doğuma girdim 68im şuan ama göbek duruyor tabi
Aynen canım bi yandan kilo verdiğime seviniyorum ama birden böyle fazla kilo vermenin de vücuda olumsuz etkileri oluyorAnneler hep çoğul konuşur ya ne saçma ya derdim "gazimiz var" "atak haftasindayiz" gibi ama cidden doğru bebeğe ne oluyorsa anneye de oluyor
Çok fark olduğunu sanmıyorum canım biraz da pazarlama stratejisi
Ben de hamile kaldığım kiloya döndüm ama kendimi o halimden çok daha hantal hissediyorum sanki balondum söndüm hamileyken daha fittim gibi geliyorbi 2 aylık olsun Ekin günde 1-2 saat anneme bırakıp spora başlayacağım bu vücut başka türlü toparlamaz
Bana daKızlar dün Ekin'e sadece biogaia verdim gece 22.30 gibi. Kendim de B beyzosh önermişti aktardan aldığım kimyon ve rezene çayına başladım dün 2 büyük fincan içtim. Gecemiz çoooook rahat geçti. Yine uyumadı 3 ten 6 ya kadar ama ağlamadi sancidan kivranmadi sırtına iki vurduk gazını çıkardı alttan üstten. Belki damlaları vermemek rahatlatti belki de çayın da faydası oldu ama çok şükür çocuk kivranmadi. Gaz sorunu çekenler siz de deneyebilirsiniz
Canım iki aylıkken başlayabiliyor muyuz bir de ne tür bir spor yapacaksın? Benim dikişlerim hala ani hareketlerde ağrıyor maalesef. Aynaya baktığımda da çok mutlu değilim catlaklarım çok fena gözüküyor.Anneler hep çoğul konuşur ya ne saçma ya derdim "gazimiz var" "atak haftasindayiz" gibi ama cidden doğru bebeğe ne oluyorsa anneye de oluyor
Çok fark olduğunu sanmıyorum canım biraz da pazarlama stratejisi
Ben de hamile kaldığım kiloya döndüm ama kendimi o halimden çok daha hantal hissediyorum sanki balondum söndüm hamileyken daha fittim gibi geliyorbi 2 aylık olsun Ekin günde 1-2 saat anneme bırakıp spora başlayacağım bu vücut başka türlü toparlamaz
Aynen öyle bi de hamilelikte vücut daha gergin oluyor şimdi sanki et yığını gibiAynen canım bi yandan kilo verdiğime seviniyorum ama birden böyle fazla kilo vermenin de vücuda olumsuz etkileri oluyor
İnşallah fayda etsin bebislere yaBana daAycoregi1 önermişti Allah razı olsun gerçekten çok iyi geldi artık rutinim oldu günde 2 fincan
Ben tempolu yürüyüş yapacağım canım. Benim dikişlerde çok şükür sorun yok ama ağır spor yapmam henüz. Catlaklar için de nemlendirmeye devam et istersen canım zamanla daha belirsiz olurlar benim çatlağım hiç olmadı ama 2 hafta daha geç dogursaydim kesin olurdu bence çünkü benim göbek çok büyümediCanım iki aylıkken başlayabiliyor muyuz bir de ne tür bir spor yapacaksın? Benim dikişlerim hala ani hareketlerde ağrıyor maalesef. Aynaya baktığımda da çok mutlu değilim catlaklarım çok fena gözüküyor.
Kuzum ben kimyondan nefret ederim o yüzden günde bi tatlı kaşığı yiyip peşine su içiyorum. Çok faydası olduğunu düşünüyorum bende. Bide bi kere daha yazmıştımKızlar dün Ekin'e sadece biogaia verdim gece 22.30 gibi. Kendim de B beyzosh önermişti aktardan aldığım kimyon ve rezene çayına başladım dün 2 büyük fincan içtim. Gecemiz çoooook rahat geçti. Yine uyumadı 3 ten 6 ya kadar ama ağlamadi sancidan kivranmadi sırtına iki vurduk gazını çıkardı alttan üstten. Belki damlaları vermemek rahatlatti belki de çayın da faydası oldu ama çok şükür çocuk kivranmadi. Gaz sorunu çekenler siz de deneyebilirsiniz
Benim karnım aşırı büyüdü çatlamamam imkansızdı hatta bence fotoğraf ekliyorum doğurmadan üç gün önceki halimAynen öyle bi de hamilelikte vücut daha gergin oluyor şimdi sanki et yığını gibi
İnşallah fayda etsin bebislere ya
Ben tempolu yürüyüş yapacağım canım. Benim dikişlerde çok şükür sorun yok ama ağır spor yapmam henüz. Catlaklar için de nemlendirmeye devam et istersen canım zamanla daha belirsiz olurlar benim çatlağım hiç olmadı ama 2 hafta daha geç dogursaydim kesin olurdu bence çünkü benim göbek çok büyümedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?