Bizde öyle yaptık hem hastanede hem asm de verdik.kızlar ilçe sağlığından aradılar topuk kanı sordular dedim alındı iki defa bir ilk doğduğunda hastanede bir de sağlık ocagında bir daha verin tsh sınırın biraz üstünde çıkmış tekrar bakılsın dedi çok üzüldüm böyle bir şey yaşayan var mı?
Bende aynı üzgün gittim ama çocuk halinden çok memnun kalmış hatta niye hastaneden geldin dedi o yüzden kendine dert etme çocuklar yolunu buluyor biz bulamıyoruzKizlar benim de pazar dogum ama cok stresliyim yaa. Icim buruk hep oğlumu sabah erkenden birakip gidecegim icim parcalaniyor. Ogluma anlatiyorum anliyor beni ama cok duygusalim.Cocugu kucuk olup birakip gidenler sizler nasildiniz.Bir de Doguma gitmeden aksam 8 den sonra bir sey yemiyorduk degil mi
Bende böyleydim yaBenim karnım aşırı büyüdü çatlamamam imkansızdı hatta bence fotoğraf ekliyorum doğurmadan üç gün önceki halimkantaron yağı sürüyorum canım umarım fayda eder yağlı güreşe çıkar gibi yağlanıp geziyorum evin içinde
Eşimde oyle soyluyor. Neden uzuluyorsun ki o mutlu olacaktir. Cunku kayinvalidemin apartmaninda esimin teyzesinin torunlari vsr ozellikle oraya gonderiyorum onunlarla oynasin diye. Kanamam varken 2 gece kaldim hastsnede bana asiri duskun olmustu gunlerce yanimdan ayrilmadi. Sen yoktun kendimi cok yanliz hissettim demisti oysa ki gorunurde babaannesinde mutluydu. Hastane surecini bir atlatayim insallah hayirlisiyla. Senin oglunun da gercek duygulari degildir canim oyle tepki verdigine bakma sen.Bunun icin sakin.uzulmeBende aynı üzgün gittim ama çocuk halinden çok memnun kalmış hatta niye hastaneden geldin dedi o yüzden kendine dert etme çocuklar yolunu buluyor biz bulamıyoruz
Mustela losyon kullanıyorum. Evet yüzüne de sürüyorum yanak ,çene burun ve alnına.Kızlar bide bebişlerin vücuduna ne yağ kulanıyosunuz duş sonrası için? Ve yüzünede sürüyo musunuz
Yan tutup serum sıkıp hemen yüz üstü çevirip sırtına vurmak gerekiyor. Soluk borusuna kaçtığında refleks olarak kusma gerçekleşiyor. Vücut nefes alamıyorsun ogurme refleksini kullan diyor resmen.Gece bebeğin burnuna serumfizyolojik sıktım. Sonra gözlerini korkuyla açtı şaşı yaptı bir süre öyle bekledi. Çok endişelendim. Kustu boğazına kaçtı öyle ağladı da kendine geldi.Neden olabilir ki
Ben de kimyonu hiç sevmemKuzum ben kimyondan nefret ederim o yüzden günde bi tatlı kaşığı yiyip peşine su içiyorum. Çok faydası olduğunu düşünüyorum bende. Bide bi kere daha yazmıştım
Rezene
Anason
Çemen
Aktarda bunları karıştırıp almıştım onuda içiyorum hergün onunda iyi geldiğimi düşünüyorum.
Benim bu kadar büyük değildi canımBenim karnım aşırı büyüdü çatlamamam imkansızdı hatta bence fotoğraf ekliyorum doğurmadan üç gün önceki halimkantaron yağı sürüyorum canım umarım fayda eder yağlı güreşe çıkar gibi yağlanıp geziyorum evin içinde
Canım ben iva naturanin setini almıştım içinde tatlı badem yağı var onu sürüyorum şuan yüzüne sürmüyorum bu aradaKızlar bide bebişlerin vücuduna ne yağ kulanıyosunuz duş sonrası için? Ve yüzünede sürüyo musunuz
Canım uyurken mi yaptın? Sakın uykusunda yapma hem çok korkar hem ne olduğunu anlayamaz boğulur allah korusun. Uyanıkken yap hep ben uyanıkken bile çekinerek yapıyorum çocukta travma kalır diyeGece bebeğin burnuna serumfizyolojik sıktım. Sonra gözlerini korkuyla açtı şaşı yaptı bir süre öyle bekledi. Çok endişelendim. Kustu boğazına kaçtı öyle ağladı da kendine geldi.Neden olabilir ki
Canım hangi pozisyonda yaptığın çok önemli. Mutlaka yan çevir bebişi. Önce sağa döndür mesela sol burun deliğine sık sonra hemen soluna döndür sağ burun deliğine sık. Sonra da yüz üstü çevirip sırtına pıt pıt vur aksın. Yatar pozisyonda ve uyurken yapmaGece bebeğin burnuna serumfizyolojik sıktım. Sonra gözlerini korkuyla açtı şaşı yaptı bir süre öyle bekledi. Çok endişelendim. Kustu boğazına kaçtı öyle ağladı da kendine geldi.Neden olabilir ki
77 ile girdim şu an 71,5 kiloyum az vermişim galibaKızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuanben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
Şimdi biz de üçüncüyü istiyorlar. Pazartesi gideceğiz sağlık ocagına bakalımBizde öyle yaptık hem hastanede hem asm de verdik.
Pardon doğru okumamışım,üçüncü kez vermedik biz ama sanki bir arkadaş daha bu durumu yaşamıştı diye hatırlıyorum sonra normal çıkmıştı değerlerŞimdi biz de üçüncüyü istiyorlar. Pazartesi gideceğiz sağlık ocagına bakalım
Titriyor canimBebişleriniz çenesini titretiyor mu ? Benimki emerken ağlarken ya da durup dururken arada titretiyor.
Ara ara oluyor bizde de ağlarken özellikleBebişleriniz çenesini titretiyor mu ? Benimki emerken ağlarken ya da durup dururken arada titretiyor.
Çok şükür canım düşmüşM miniktostos bizimde tsh yüksek çıktı ama damardan kan alıp bakilmis yogunbakimdayken, biz hemen çocuk endokrin hocası bulup ona götürdük tsh t3 ve t4 baktı t3 ve t4 çalışıyormuş sıkıntı yok dedi 15 gün sonra gidince düşmüş tsh değeri. Ameliyat esnasında kullanılan iyot içeren tenturdiyottan olabilirmiş bana iyotlu tuz kullanıp kullanmadığımı ve yaramı pansuman yapıp yapmadığımı sormuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?