2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizde öyle yaptık hem hastanede hem asm de verdik.

Bende aynı üzgün gittim ama çocuk halinden çok memnun kalmış hatta niye hastaneden geldin dedi o yüzden kendine dert etme çocuklar yolunu buluyor biz bulamıyoruz

Bende böyleydim ya hele sezeryandan çıktıktan sonraki şişen elim yüzüm ayağıma bakınca bu ben değilim diyordum ama nerdeyse hiç çatlamadım ama göbekteki şişkinlik inanılmaz rahatsız edici,sanki göbeğim yer çekimine yenilmiş bir et yığını gibi duruyor

Bende aynı üzgün gittim ama çocuk halinden çok memnun kalmış hatta niye hastaneden geldin dedi o yüzden kendine dert etme çocuklar yolunu buluyor biz bulamıyoruz
Eşimde oyle soyluyor. Neden uzuluyorsun ki o mutlu olacaktir. Cunku kayinvalidemin apartmaninda esimin teyzesinin torunlari vsr ozellikle oraya gonderiyorum onunlarla oynasin diye. Kanamam varken 2 gece kaldim hastsnede bana asiri duskun olmustu gunlerce yanimdan ayrilmadi. Sen yoktun kendimi cok yanliz hissettim demisti oysa ki gorunurde babaannesinde mutluydu. Hastane surecini bir atlatayim insallah hayirlisiyla. Senin oglunun da gercek duygulari degildir canim oyle tepki verdigine bakma sen.Bunun icin sakin.uzulme

Gece bebeğin burnuna serumfizyolojik sıktım. Sonra gözlerini korkuyla açtı şaşı yaptı bir süre öyle bekledi. Çok endişelendim. Kustu boğazına kaçtı öyle ağladı da kendine geldi. Neden olabilir ki

Yan tutup serum sıkıp hemen yüz üstü çevirip sırtına vurmak gerekiyor. Soluk borusuna kaçtığında refleks olarak kusma gerçekleşiyor. Vücut nefes alamıyorsun ogurme refleksini kullan diyor resmen.
Ben yan tutup üst burundan sıktığım gibi yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum biraz sertçe. Zaten akmaya başlıyor hemen, ardından yüzü yere bakarken çekiyorum açılıyor. Daha hiç kusmadilar. zamanında ne kızımda yapiyrodum, şimdide oğlum da aynisini yapıyorum.

Ben de kimyonu hiç sevmem Tane kimyon aldırdım aktardan eşime rezene ile demleyince kötü olmuyor canım. Ben kuru yiyemem heralde Anason ve çemen şuan ictigim hazır anne çayının içinde var o bitince onlardan da alırım canım
Benim bu kadar büyük değildi canım
Kızlar bide bebişlerin vücuduna ne yağ kulanıyosunuz duş sonrası için? Ve yüzünede sürüyo musunuz
Canım ben iva naturanin setini almıştım içinde tatlı badem yağı var onu sürüyorum şuan yüzüne sürmüyorum bu arada

Canım uyurken mi yaptın? Sakın uykusunda yapma hem çok korkar hem ne olduğunu anlayamaz boğulur allah korusun. Uyanıkken yap hep ben uyanıkken bile çekinerek yapıyorum çocukta travma kalır diye yan tut bi burnuna sık çevir sırtına pat pat vur sonra diğer tarafa cevirerek yan tut diğer burnuna sık yine ayni şekilde sırtına pat pat vur ama mutlaka uyanıkken yap bu işlemi

M miniktostos bizimde tsh yüksek çıktı ama damardan kan alıp bakilmis yogunbakimdayken, biz hemen çocuk endokrin hocası bulup ona götürdük tsh t3 ve t4 baktı t3 ve t4 çalışıyormuş sıkıntı yok dedi 15 gün sonra gidince düşmüş tsh değeri. Ameliyat esnasında kullanılan iyot içeren tenturdiyottan olabilirmiş bana iyotlu tuz kullanıp kullanmadığımı ve yaramı pansuman yapıp yapmadığımı sormuştu.

Canım hangi pozisyonda yaptığın çok önemli. Mutlaka yan çevir bebişi. Önce sağa döndür mesela sol burun deliğine sık sonra hemen soluna döndür sağ burun deliğine sık. Sonra da yüz üstü çevirip sırtına pıt pıt vur aksın. Yatar pozisyonda ve uyurken yapma

Kızlar doğumdan sonra kilolar nasıl şuan ben doğuma 81 ile girdim geçen hafta tartildigimda 68 idim ama şuan sanki biraz daha kilo aldım gibi geliyor.
77 ile girdim şu an 71,5 kiloyum az vermişim galiba
Bizde öyle yaptık hem hastanede hem asm de verdik.
Şimdi biz de üçüncüyü istiyorlar. Pazartesi gideceğiz sağlık ocagına bakalım

Çok şükür canım düşmüş bizim hastane değerinde bir şey çıkmadı üç gün sonra sağlık ocağındakinde yüksek,bana da baya batikon döktüler ameliyatta sonra eve geldim beş gün yine sürdüm inşallah ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…