2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bebişleriniz çenesini titretiyor mu ? Benimki emerken ağlarken ya da durup dururken arada titretiyor.
Evet,içim eriyor ama geçenlerde Rheaa atmıştı yutubb videolarını sanırım osman gönülal hocanın,izliyorum hepsini çok güzelmiş bu arada teşekkürler normal olur öyle bir sıkıntı diyor.
Ara ara oluyor bizde de ağlarken özellikle
Bizimde emdikten sonra memede kalınca ya da uyurken

Ondan olma ihtimali yüksek canim yinede siz tsh t3 t4 baktirabilirsiniz. Ben çok korkmuştum tedavisi varmış ama yinede Allah korusun hasta olmasın bebisler

Ya masallah catlamadıysan. Benim tez çürüdü o zaman yeni tez ortaya atıyorum catlayacagın varsa catlıyorsun demek ki

Kızlar çok kullanılmadığı sürece bir sorun olacağını sanmıyorum ama bi yerde tarçının sütün tadını değiştirip bazı bebeklerde meme reddine sebep olabildiğini okumuştum bilginiz olsun S syildizs

Ondan olma ihtimali yüksek canim yinede siz tsh t3 t4 baktirabilirsiniz. Ben çok korkmuştum tedavisi varmış ama yinede Allah korusun hasta olmasın bebisler
Bir aydan önce yine topuktan bakılıyormuş bir aydan sonra cocuk doktoru hastanede bakıyor dediler siz nasıl yaptınız

Kızlar bebeklerin kaka yapmasi sanırım 1 aydan sonra azalmaya başlıyor. Normalde 1-2 saate kakalı bez alırken artık süresi uzamaya başladı sizlerde durum nasıl?

Bir aydan önce yine topuktan bakılıyormuş bir aydan sonra cocuk doktoru hastanede bakıyor dediler siz nasıl yaptınız
Bizim hastanede 5 günlükken kandan bakmışlar yogunbakimdan çıkınca sanirim 7 günlükken de biz endokrin doktoruna götürdük orda da baktılar ama bu hastaneler hep özel hastaneydo belki o yüzden sıkıntı olmamıştır, sonra 21 günlükken cocuk doktorumuza götürdük o da kandan tahlil yazdı bakıldı canim

Kızlar bebeklerin kaka yapmasi sanırım 1 aydan sonra azalmaya başlıyor. Normalde 1-2 saate kakalı bez alırken artık süresi uzamaya başladı sizlerde durum nasıl?
Olabilir,bizimde 22 gün bugün her yemekten sonra düzenli çıkıyor şu anda beslenmesine bağlı aslında ama bir iki gündür sümüksü şeyler oluştu kakasında sizde de oluyor mu?

Anladım canım çok teşekkür ederim

Bizimkide babanede amcası var dedesi var çocuklar geliyor orda her istediği yapiliyo.ilg oyun evin altını üstüne getirtir evde biliyor ki o kadar ilgi olmicak ve kizcaz ama 3 yaş bu kadar sozleri söylemeyi nasıl biliyorlar hayret ediyorum

Günde bı kere yapıyor bazense hiç yapmıyor az mı ki

Bişey daha sorucam, Ekin tüm gece emiyor sabah 6 gibi uyuyuyor 4 saat 5 saat derin uyuyor uyanmiyor. Normalde 2 saatte bir uyandiriyordum ama artik 37 günlük oldu sizce hala uyandırıp besleme yapilmali mi doktorlar 5-6 saate kadar uyuyabilir diyorlar. Zaten aç olduğunda uyumuyor uyanıyor ama bilemedim aç kalır mi diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…