- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
Evet,içim eriyorBebişleriniz çenesini titretiyor mu ? Benimki emerken ağlarken ya da durup dururken arada titretiyor.
Bizimde emdikten sonra memede kalınca ya da uyurkenAra ara oluyor bizde de ağlarken özellikle
Ondan olma ihtimali yüksek canim yinede siz tsh t3 t4 baktirabilirsiniz. Ben çok korkmuştum tedavisi varmış ama yinede Allah korusun hasta olmasın bebislerÇok şükür canım düşmüşbizim hastane değerinde bir şey çıkmadı üç gün sonra sağlık ocağındakinde yüksek,bana da baya batikon döktüler ameliyatta sonra eve geldim beş gün yine sürdüm inşallah ondandır
Ya masallah catlamadıysan. Benim tez çürüdü o zamanBende böyleydim yahele sezeryandan çıktıktan sonraki şişen elim yüzüm ayağıma bakınca bu ben değilim diyordum ama nerdeyse hiç çatlamadım ama göbekteki şişkinlik inanılmaz rahatsız edici,sanki göbeğim yer çekimine yenilmiş bir et yığını gibi duruyor
Aa benimki de titretiyor azer bülbül diyoruz evde kendisineBebişleriniz çenesini titretiyor mu ? Benimki emerken ağlarken ya da durup dururken arada titretiyor.
Ben catlamamıstım doğumdan sonra catladım o daha kötüYa masallah catlamadıysan. Benim tez çürüdü o zamanyeni tez ortaya atıyorum catlayacagın varsa catlıyorsun demek ki
Ben doğumdan önce de catladım şimdi de catlamaya devam ediyorumBen catlamamıstım doğumdan sonra catladım o daha kötü
Kızlar çok kullanılmadığı sürece bir sorun olacağını sanmıyorum ama bi yerde tarçının sütün tadını değiştirip bazı bebeklerde meme reddine sebep olabildiğini okumuştum bilginiz olsun S syildizs
Bu popolar insanın iştahını arttırıyorBuraya koca bir toto bırakıyorum
Bir aydan önce yine topuktan bakılıyormuş bir aydan sonra cocuk doktoru hastanede bakıyor dediler siz nasıl yaptınızOndan olma ihtimali yüksek canim yinede siz tsh t3 t4 baktirabilirsiniz. Ben çok korkmuştum tedavisi varmış ama yinede Allah korusun hasta olmasın bebisler
Bizim hastanede 5 günlükken kandan bakmışlar yogunbakimdan çıkınca sanirim 7 günlükken de biz endokrin doktoruna götürdük orda da baktılar ama bu hastaneler hep özel hastaneydo belki o yüzden sıkıntı olmamıştır, sonra 21 günlükken cocuk doktorumuza götürdük o da kandan tahlil yazdı bakıldı canimBir aydan önce yine topuktan bakılıyormuş bir aydan sonra cocuk doktoru hastanede bakıyor dediler siz nasıl yaptınız
Olabilir,bizimde 22 gün bugün her yemekten sonra düzenli çıkıyor şu anda beslenmesine bağlı aslında ama bir iki gündür sümüksü şeyler oluştu kakasında sizde de oluyor mu?Kızlar bebeklerin kaka yapmasi sanırım 1 aydan sonra azalmaya başlıyor. Normalde 1-2 saate kakalı bez alırken artık süresi uzamaya başladı sizlerde durum nasıl?
Anladım canım çok teşekkür ederimBizim hastanede 5 günlükken kandan bakmışlar yogunbakimdan çıkınca sanirim 7 günlükken de biz endokrin doktoruna götürdük orda da baktılar ama bu hastaneler hep özel hastaneydo belki o yüzden sıkıntı olmamıştır, sonra 21 günlükken cocuk doktorumuza götürdük o da kandan tahlil yazdı bakıldı canim
Bizimkide babanede amcası var dedesi var çocuklar geliyor orda her istediği yapiliyo.ilg oyun evin altını üstüne getirtir evde biliyor ki o kadar ilgi olmicak ve kizcaz ama 3 yaş bu kadar sozleri söylemeyi nasıl biliyorlar hayret ediyorumEşimde oyle soyluyor. Neden uzuluyorsun ki o mutlu olacaktir. Cunku kayinvalidemin apartmaninda esimin teyzesinin torunlari vsr ozellikle oraya gonderiyorum onunlarla oynasin diye. Kanamam varken 2 gece kaldim hastsnede bana asiri duskun olmustu gunlerce yanimdan ayrilmadi. Sen yoktun kendimi cok yanliz hissettim demisti oysa ki gorunurde babaannesinde mutluydu. Hastane surecini bir atlatayim insallah hayirlisiyla. Senin oglunun da gercek duygulari degildir canim oyle tepki verdigine bakma sen.Bunun icin sakin.uzulme
Evet tüm stresim gidiyorBu popolar insanın iştahını arttırıyor
Günde bı kere yapıyor bazense hiç yapmıyor az mı kiKızlar bebeklerin kaka yapmasi sanırım 1 aydan sonra azalmaya başlıyor. Normalde 1-2 saate kakalı bez alırken artık süresi uzamaya başladı sizlerde durum nasıl?
Mukus alerji belirtisi olabilir canım takip et devam ederse doktoruna bi sorarsinOlabilir,bizimde 22 gün bugün her yemekten sonra düzenli çıkıyor şu anda beslenmesine bağlı aslında ama bir iki gündür sümüksü şeyler oluştu kakasında sizde de oluyor mu?
Anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmamasi normal diyor dr lar o yüzden sorun olduğunu sanmam canımGünde bı kere yapıyor bazense hiç yapmıyor az mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?