2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben gündüzleri en fazla 2 buçuk 3 saat uyutuyorum. Ama gece kendi uyansın istiyorum en fazla 4 saat uyuyor zaten ekin baya büyüdü bence dediğin saatler yeterli

Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben gündüzleri en fazla 2 buçuk 3 saat uyutuyorum. Ama gece kendi uyansın istiyorum en fazla 4 saat uyuyor zaten ekin baya büyüdü bence dediğin saatler yeterli
Ben artık uyandirmiyorum canim gündüzleri zaten cok uzun uyumuyor ama sabaha karşı daldığında blok uyku yapıyor uzun artik ona da müdahale etmiyorum sorun olmaz inşallah

Kızlar bebeklerin kaka yapmasi sanırım 1 aydan sonra azalmaya başlıyor. Normalde 1-2 saate kakalı bez alırken artık süresi uzamaya başladı sizlerde durum nasıl?
Bağırsakları geliştiği için daha iyi sindirmeye başladılar anne sütünü. Sadece anne sütü içen bebeklerde 15 güne kadar kaka yapmama olabiliyor canim. Ama bizim doktorumuz 7.gun müdahale ediyor, o kadar beklemiyor.

Kızlar emin olduktan sonra yazmak istedim,kimyon çayına başladım bende bu 4.gün.Günde bir bardak kaynatılmış suya tohumları atıp beş dakika sonra içiyorum.Gaz sorunu yaşıyordu yavrum şimdi çok daha iyi,yani bu dört günde farklı olarak kimyon çayı var bir tek ben ona bağlıyorum.Denenebilir geldi bana

Kızlar bebeklerin kaka yapmasi sanırım 1 aydan sonra azalmaya başlıyor. Normalde 1-2 saate kakalı bez alırken artık süresi uzamaya başladı sizlerde durum nasıl?
Bizde 15. günden sonra kaka daha azalmaya başladı sanki,eskiden daha sıvıydı bir de yani içtiğini hemen çıkarıyordu gibi şimdi daha uzun aralıklarda yapıyor, en azından içer içmez yapmıyor

Benim göğüsler sızlıyor canım, anlıyorum ki acıktı. Alıp emziriyorum. Kakalı bez olayı da aynen devam. Gece bıraksa harika olacak

Hayırlı olsun, geçmiş olsun canım. Doğum ne garip; bende ölüyorum zannettim ama şuan çok güzel hatırlıyorum geçecek inşallah
Ay evet ölüm gibi bir şeydi ama ölmedim çok ilginç gerçekten, normal doğum hiç akıl işi değil

İnşallah gelişsin de biz de rahat edelim
Ay inşallah iyi gelsin ya
Benim göğüsler sızlıyor canım, anlıyorum ki acıktı. Alıp emziriyorum. Kakalı bez olayı da aynen devam. Gece bıraksa harika olacak
Benim göğüslerim sızladığı zaman 5 dk içinde uyaniyor ama sabah ben de uyuduğum için bilmiyorum sızlıyor mu onla birlikte ben de blok uyku yapıyorum gece sabaha kadar 4-5 bez alıyorduk biz artik maksimum 2 oluyor o da bazen azicik nokta kadar kaka oluyor ben onu da aliyorum pişik olmasın diye

Eglence neredeyse cocuklar orda olamayi seviyorlar

İşte Allahın hikmeti, bebek acıkınca memeler sızlıyor. Anneye mesaj veriyor bizim kız daha 3 saat kesintisiz uyumamıştır, geceleri hala 2 saatte uyanıyor. Sabaha karşı 2 kez kaka yapıyor. Sabah uyanmamız 9 gibi oluyor. O nokta kadar kakalar yüzünden daha uzun uykusuz kaldığı için ben pırt mı yapıyor kaka mı yapıyor takip edip öyle altını açmaya çalışıyorum geceleri

Cidden çok enteresan Ekin de gece uyumayip gündüz uyumayı tercih ediyor şuan ilk zamanlar o da uyuyup 2 saate uyaniyordu Ben de kenardan bakıp öyle açıyorum altını açınca cin gibi acıyor çünkü gözlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…