Canım kullandığının fotisini atabilir misin bide güzel nemlendiriyo muMustela losyon kullanıyorum. Evet yüzüne de sürüyorum yanak ,çene burun ve alnına.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben gündüzleri en fazla 2 buçuk 3 saat uyutuyorum. Ama gece kendi uyansın istiyorum en fazla 4 saat uyuyor zaten ekin baya büyüdü bence dediğin saatler yeterliBişey daha sorucam, Ekin tüm gece emiyor sabah 6 gibi uyuyuyor 4 saat 5 saat derin uyuyor uyanmiyor. Normalde 2 saatte bir uyandiriyordum ama artik 37 günlük oldu sizce hala uyandırıp besleme yapilmali mi doktorlar 5-6 saate kadar uyuyabilir diyorlar. Zaten aç olduğunda uyumuyor uyanıyor ama bilemedim aç kalır mi diye korkuyorum
Ben artık uyandirmiyorum canim gündüzleri zaten cok uzun uyumuyor ama sabaha karşı daldığında blok uyku yapıyor uzun artik ona da müdahale etmiyorum sorun olmaz inşallahNe kadar doğru bilmiyorum ama ben gündüzleri en fazla 2 buçuk 3 saat uyutuyorum. Ama gece kendi uyansın istiyorum en fazla 4 saat uyuyor zaten ekin baya büyüdü bence dediğin saatler yeterli
19 şubattaDoğum ne zaman oldu canım?
Evet titriyor ve çok normal canım. Bazen ayağı falanda titriyorBebişleriniz çenesini titretiyor mu ? Benimki emerken ağlarken ya da durup dururken arada titretiyor.
Bağırsakları geliştiği için daha iyi sindirmeye başladılar anne sütünü. Sadece anne sütü içen bebeklerde 15 güne kadar kaka yapmama olabiliyor canim. Ama bizim doktorumuz 7.gun müdahale ediyor, o kadar beklemiyor.Kızlar bebeklerin kaka yapmasi sanırım 1 aydan sonra azalmaya başlıyor. Normalde 1-2 saate kakalı bez alırken artık süresi uzamaya başladı sizlerde durum nasıl?
Yaaa evet o nasıl oluyor doğum olmuş bitmiş neye çatlıyrosun diye sorası geliyor insanın bedenineBen catlamamıstım doğumdan sonra catladım o daha kötü
Bizde 15. günden sonra kaka daha azalmaya başladı sanki,eskiden daha sıvıydı bir de yani içtiğini hemen çıkarıyordu gibiKızlar bebeklerin kaka yapmasi sanırım 1 aydan sonra azalmaya başlıyor. Normalde 1-2 saate kakalı bez alırken artık süresi uzamaya başladı sizlerde durum nasıl?
Benim göğüsler sızlıyor canım, anlıyorum ki acıktı. Alıp emziriyorum. Kakalı bez olayı da aynen devam. Gece bıraksa harika olacakBişey daha sorucam, Ekin tüm gece emiyor sabah 6 gibi uyuyuyor 4 saat 5 saat derin uyuyor uyanmiyor. Normalde 2 saatte bir uyandiriyordum ama artik 37 günlük oldu sizce hala uyandırıp besleme yapilmali mi doktorlar 5-6 saate kadar uyuyabilir diyorlar. Zaten aç olduğunda uyumuyor uyanıyor ama bilemedim aç kalır mi diye korkuyorum
Ay evet ölüm gibi bir şeydi ama ölmedim çok ilginç gerçekten, normal doğum hiç akıl işi değilHayırlı olsun, geçmiş olsun canım. Doğum ne garip; bende ölüyorum zannettim ama şuan çok güzel hatırlıyorumgeçecek inşallah
İnşallah gelişsin de biz de rahat edelimBağırsakları geliştiği için daha iyi sindirmeye başladılar anne sütünü. Sadece anne sütü içen bebeklerde 15 güne kadar kaka yapmama olabiliyor canim. Ama bizim doktorumuz 7.gun müdahale ediyor, o kadar beklemiyor.
Ay inşallah iyi gelsin yaKızlar emin olduktan sonra yazmak istedim,kimyon çayına başladım bende bu 4.gün.Günde bir bardak kaynatılmış suya tohumları atıp beş dakika sonra içiyorum.Gaz sorunu yaşıyordu yavrum şimdi çok daha iyi,yani bu dört günde farklı olarak kimyon çayı var bir tek ben ona bağlıyorum.Denenebilir geldi bana
Benim göğüslerim sızladığı zaman 5 dk içinde uyaniyorBenim göğüsler sızlıyor canım, anlıyorum ki acıktı. Alıp emziriyorum. Kakalı bez olayı da aynen devam. Gece bıraksa harika olacak
Eglence neredeyse cocuklar orda olamayi seviyorlarBizimkide babanede amcası var dedesi var çocuklar geliyor orda her istediği yapiliyo.ilg oyun evin altını üstüne getirtir evde biliyor ki o kadar ilgi olmicak ve kizcaz ama 3 yaş bu kadar sozleri söylemeyi nasıl biliyorlar hayret ediyorum
Ay evet ölüm gibi bir şeydi ama ölmedim çok ilginç gerçekten, normal doğum hiç akıl işi değil
İnşallah gelişsin de biz de rahat edelim
Ay inşallah iyi gelsin ya
Benim göğüslerim sızladığı zaman 5 dk içinde uyaniyorama sabah ben de uyuduğum için bilmiyorum sızlıyor mu onla birlikte ben de blok uyku yapıyorum gece sabaha kadar 4-5 bez alıyorduk biz artik maksimum 2 oluyor o da bazen azicik nokta kadar kaka oluyor ben onu da aliyorum pişik olmasın diye
Canım daha çok normal mideleri büyüdükçe uyanık kalma süreleri artıyorKızlar alin uyanmıyor ya acaba biraz daha büyüyünce mi uyanmaya başlayacak gece zorla uyandırıyorum üç saatte bir mesela
Cidden çok enteresanİşte Allahın hikmeti, bebek acıkınca memeler sızlıyor. Anneye mesaj veriyorbizim kız daha 3 saat kesintisiz uyumamıştır, geceleri hala 2 saatte uyanıyor. Sabaha karşı 2 kez kaka yapıyor. Sabah uyanmamız 9 gibi oluyor. O nokta kadar kakalar yüzünden daha uzun uykusuz kaldığı için ben pırt mı yapıyor kaka mı yapıyor takip edip öyle altını açmaya çalışıyorum geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?