2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Merhaba Doktorumuz biogaia önerdi bize de. Tam olarak nasıl veriyorsun, hangi saatlerde, açken mi tokken mi?

Bir deneyeyim canım çok sag ol. Bende bag kuramicaz diye takıyorum. Belki lohusaliktan fazla takıyorum

Kardeşler anlamında çok kardeş olması çok istediğim bir şey. Ben tek kardeşim ve çocuklarım benimle aynı olmasın istediğim için 2.yi hemen istedim. Nasip ama 3. Şuan ıı ıh. İlerde ne düşünürüm bilmem

Bir deneyeyim canım çok sag ol. Bende bag kuramicaz diye takıyorum. Belki lohusaliktan fazla takıyorum
Ben ilk çocuğumu 2 buçuk yıl emzirdim hiç ayriladim elimden kolumdan dusurmedim çocuk şimdi babaneyi seviyorum babaneye gidecem orda kalcam diye kendini yerden yere atıyor ağlıyor ne yapsak boş:)

Kizlar siz yenidogan icin hangi biberonu aldiniz. Bende nuk var hizli akiyor onu kullanamiyorum, philips avent var hep tasiriyor icerken agzina büyük geliyor. Yeni bir tane alicam kullanip memnun kaldiginiz biberon var mi?
Bizde Philips avent aldık ama çok gaz yapıyor diye veremedim büyük Kızımdan kalma dr browns kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim

Olmuyor canım aslında philipsde de bazen oluyor bende bazen olmuyor kapağını elde değil sert zeminde kapatınca sorun olmuyor.
Benim biberon akitmiyor zaten oglum icince agzinin kenarlarindan akiyor

Peki ne zman geçer bu durum,aklına birden gelip ağlıyor gibi bir hali var.Kahroldum ya okşuyprum ,konuşuyorum,dokunuyorum sakinleştirmek için her şeyi yapıyorum ama durduğum an ağlamaya devam
Bence sen ağlamasını ona yoruyorsun canım. Bebek bu ağlar senin yanında olduğunu hissetmeye ihtiyaçları var sadece. Benim oğlan da öyle . Kucaktayken hiçbir şey yok. Bıraktığım an mık mık mık. Sonrası çığlık kıyamet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…