Çok teşekkür ederimÜstüne alma işlemini e devletten yapıp personele onay vermesi için mail attım canım. E devletten nasıl yapacağının videosunun linkini paylaşıyorum.
E-devlet sistemi üzerinden Aile Yardımı ve Aile Durum Belgesi bildirimleri hakkında
BALIKESİR - KARESİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜkaresi.meb.gov.tr
Kuruma doğum belgesi ve bebeğin kimlik fotokopisiNe işlemi yaptırıyorduk ki ben hiç bir şey yapmadım
MerhabaBiogaia kuzum. Ben ilk nurse harveys colex aldım o gece yine ağladı biogaia kullanmaya başlayınca ağlaması kesildi bağırsak gazını emdikten hemen sonra çıkarıp rahatlıyor pıt pıt sırtına vurmaya bile gerek kalmıyor. Colex bitkisel kekik ve kimyon iceriyor gaz çıkışını kolaylaştırır diyor ama bence çok gazlı bebekler de pek işe yaramaz. Biogaia probiyotik olduğu için çok daha etkili bir damla
Teşekkür ederim canımSen kortizonlu krem kullan canım. Başka türlü eziyet resmen. Her emzirme öncesi iyice sabunla temizle, ben bebeği yıkadğim şampuanla temizliyordum .
Bir deneyeyim canım çok sag ol. Bende bag kuramicaz diye takıyorum. Belki lohusaliktan fazla takıyorumCanım EDS deneyebilirsin o da olmuyorsa bi emzirme danışmanından destek alabilirsiniz. Bağ kurma olayı keşke sadece emzirmeye bağlı olsaydı canım sen merak etme onlar bizle her şekilde çok güzel bağ kuruyorlar.
Canım 2 gün kremini kullanıp sütünü elle sağarak versen olmaz mi ? bu şekilde ne sana ne bebeğe bir faydası var acı çekiyorsun
Sağol canım bakalim 40 i çıkınca neler oluyomusHangi mucizeler bizi bekliyor
Canım gazını çıkarmış olabilir. Bazen mide gazını gegirirken kusarak cikariyorlar o yüzden rahatlamıştı bence. Benim kızım da bazen o şekilde çıkarıyor gazını
Selam canım. Akşam 10 da veriyorum 5 damla canım aç,tok farketmezMerhabaDoktorumuz biogaia önerdi bize de. Tam olarak nasıl veriyorsun, hangi saatlerde, açken mi tokken mi?
Kardeşler anlamında çok kardeş olması çok istediğim bir şey. Ben tek kardeşim ve çocuklarım benimle aynı olmasın istediğim için 2.yi hemen istedim. Nasip ama 3. Şuan ıı ıh. İlerde ne düşünürüm bilmemBabalar doğursa keşke ya uzaktan bakınca kolay görülüyor.
Bana da doktorum dikis kontrolunde 3. Olursa aynı yerden keseceğim dedi yok doktorum ben almayayım zaten bu çok zor geçti hiç hastaneden cikamayacagim sandım dedimbazen 3.yu dusunme fikri çok sempatik gelince anında kendimi cimdikliyorum kendine gel diye
Hiç duymadım canım doktor mu önerdi biogaia tarzı bir şey sanırımKızlar bifidrop kullanan var mı daha önce gaz damlaso probiyotik
Olmuyor canım aslında philipsde de bazen oluyor bende bazen olmuyor kapağını elde değil sert zeminde kapatınca sorun olmuyor.Icerken agzinin kenarlarindan akitma oluyor mu bu biberonda
Kuzum evet doktor yazdı. Bugün kortizon muhabbetinden sonra araştırmadayımHiç duymadım canım doktor mu önerdi biogaia tarzı bir şey sanırım
Bence probiyotik kullan ya iyi geliyor canim bunu ilk kez duydum ben de bi araştırayım biogaia ya göre fiyatı baya uygunKuzum evet doktor yazdı. Bugün kortizon muhabbetinden sonra araştırmadayım
Teşekkür ederimmSelam canım. Akşam 10 da veriyorum 5 damla canım aç,tok farketmez
Ben ilk çocuğumu 2 buçuk yıl emzirdim hiç ayriladim elimden kolumdan dusurmedim çocuk şimdi babaneyi seviyorum babaneye gidecem orda kalcam diye kendini yerden yere atıyor ağlıyor ne yapsak boş:)Bir deneyeyim canım çok sag ol. Bende bag kuramicaz diye takıyorum. Belki lohusaliktan fazla takıyorum
Bizde Philips avent aldık ama çok gaz yapıyor diye veremedim büyük Kızımdan kalma dr browns kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederimKizlar siz yenidogan icin hangi biberonu aldiniz. Bende nuk var hizli akiyor onu kullanamiyorum, philips avent var hep tasiriyor icerken agzina büyük geliyor. Yeni bir tane alicam kullanip memnun kaldiginiz biberon var mi?
Benim biberon akitmiyor zaten oglum icince agzinin kenarlarindan akiyorOlmuyor canım aslında philipsde de bazen oluyor bende bazen olmuyor kapağını elde değil sert zeminde kapatınca sorun olmuyor.
Bence sen ağlamasını ona yoruyorsun canım. Bebek bu ağlarPeki ne zman geçer bu durum,aklına birden gelip ağlıyor gibi bir hali var.Kahroldum yaokşuyprum ,konuşuyorum,dokunuyorum sakinleştirmek için her şeyi yapıyorum ama durduğum an ağlamaya devam
Canım kullandım kullanır kullanmaz gazı çıkardı ve kaka yaptı sabahtan beri biraz sıkıntılıydık bugünBence probiyotik kullan ya iyi geliyor canim bunu ilk kez duydum ben de bi araştırayım biogaia ya göre fiyatı baya uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?