Yok çok şükür bir fiziki ağrısı yok,sadece onu bırakınca yani yanında olmadığımı fark edince ağlıyor hemen kucağıma alınca sakinleşiyorBir şey olmaz Allahın izniyle, sizin panik yapmanızdan da korkmuş olabilir. Yani fiziki bir ağrısı yoktur muhtemelen
Normal yastık için erken canım şuan yastık kullanamazlar ki anca o incecik düz jafa yastıklarından kullanirsan kullanırsınKuzey de hep sağa sola yatiyor ama annem yastık almamı söyledi rahat etmiyor diye düsünmeme sebep oldu kadin
Çok geçmiş olsun canım Allah'tan korkulan olmamışİnanılmaz moralim bozuk şu an.Ali babasının kucağındaydı omuzda gaz çıkarma pozisyonunda,eşim dikkatsiz davrandı bir anda göğsüne kadar kaydı oğlum.Yani düşmedi ama omuzla göğüs arasında bir kayma oldu ve inanılmaz korktuk.Çok ağladı yavrum ben de babası da ağladık onunla. Sürekli kucağımda o andan beri,parmaklarımla yüzüne dokunuyorum,konuşuyorum öyle sakinleşiyor.Diğer türlü hep bir ağlama hali,bir yeri acımadı eminim ama çok korktu sanırım
Eveeet banyomuzu bile yaptıkCanım senin bugün 40 ın çıkmış ya
Atak diye ben de düşündüm bi yerde. 5. Haftada atak başlıyor yazıyordu ama oladabilir çünkü çok kişide olmuş aynı şeyler.Bizimki de normalde en geç 3 saat sonra uyanır dün ilk defa 4 saat uyudu yorgun düştü kıyamamBugün daha iyi gibi sanki ama bilmiyorum bakalım akşam nasıl olacak. Ataktalar mı anlamadım birkaç arkadaşımız daha aynı şeyi yaşıyorum yazmış.
Kıxlar kakanın renginin yeşil olması normal mi?
Ben de ıspanak yediğim zaman ara ara yeşillik vardıCanim ben bi kere bezelye yemeği yediğimde yeşil kaka yapmıştı. Yediğin şeyle de alakalı olabiliyor.
Biogaia ve aguline ise yaradı bizdeKızlar biz 1 aydır forbiome kullanıyorduk ama etki etmedi oğlum hala gazdan ağlamaya devam ediyordu. Doktoru kontrolünde nurse harveys yazdı ama 3 gündür o damlayı verdiğimden beri daha çok ağlamaya başladı. Akşamları 7de 8de uyuyan çocuk uyumuyor 3 gündür ağlayıp duruyor devamlı. Öğlen uykusunu da uyuyamıyoruz. Bugün eşime biogaia ve sab simplex al gel dedim bir de ikisini deneyeceğim. Sizde hangi damla ise yaradı 3 gündür uykusuzluktan hayalet gibi geziyorum evin içinde. Dün çocuk ağlamış ben rüyamda saate baktım 10du gözümü bir açtım saat daha 6 çocuk ağlıyor ne yapacagimi şaşırdım artık gazdan.
Hangi mamayı kullanıyorsunuz? Bazı mamalar ciddi gaz yapıyor. Ben sık olmamakla beraber sma comfort veriyorum, gaz ve kolik bebekler için uygun diye okumuştumEmmiyor maalesef mama içiyor sadece. Doktorumuz da mamadan dedi. İyi gelen bir damla bulsam rahatlayacağız ikimiz de ama hiçbir denedigim daha işe yaramadı. Emmedigi için sütüm de tamamen kesildi şuan damla damla bile gelmiyor. Bana yardımcı olan kimse yok yanımda. Kayınvalidemle aynı apartmandayız ama faydasından çok zararı var. Uzak dursun yeter bana.
Kucağa alıp bana baktığı zaman eriyorum resmenEvet benim bilinçli gülümsedi bir kaç defa uyku modunda değilken ben öpücük attım bikaç defa baktım gülümsüyor. Sürekli yapamasa da arada gülüyor yaptığım zaman canım. Beni izliyor kendisi bazen kucağımdayken kafasını kaldırıp yüzüme basıp gülümsüyortam tutamıyor kafasını ama tutmaya çalışıyor miniğim
Kortizonlu kremde her emzirme öncesi iyice yıkamak gerekiyor değil mi ?Şuanda ben de öyle emziriyorum bağırmamak için ağzıma mendili dayayıp ağlaya ağlaya emziriyorum bazen dayansmıyorum can havliyle sesim çıkıyor ağlarken kızım da içleniyor ben ağladıkça :/ 2 saatte bir böyleyiz sürekli de memede kalmak istiyor uykuya dalamıyorBen cildiyeye gittim kortizonlu krem verdi hemen onları sürdüm ve emzirmeye devam ettim. Ertesi gün daha iyiydi. 2-3 güne topladı. Bu süre zarfında hep emzirdim. Hatırlıyorum iki gözüm iki çeşme yastık yorgan tirnakliyordum emzirirken.emzirme saatinin gelmesinden o kadar çok korkuyordum ki. Bak doğum acısını unuttum ama onun acısı hala içimde mesela unutamadim bir turlukim göğsüm yara oldu kanıyor parçalandı dese içim ürperiyor resmen.
Dediğim gibi ben kortizonlu krem kullandım vee emzirmeye devam ettim hep. Çünkü başka türlü kısa sürede iyileşme olmazdı.
Bir kaç kere oldu ama ben acaba tesadüf mü diye düşünmüştüm, hoşuma da gitti yaniKızlar bebişleriniz bilinçli gülümsemeye başladı mı? Yani uyurken vs değil de sizinle temas halindeyken, size bakarken falan gülümsüyorlar mı? Benimki sadece bir kere gülümsedi ama devamı olmadı ama çok tatlıydı heyecanla tekrarını bekliyorum
Üşüdüğünde göğüs ve sırt i soğuk oluyor ordan anlıyorumKızlar bebişin üşüttüğünü nerden anlarız
Ben de emzirme atletinin önlerini açıp öyle geziyorum evde. Tshirt işi de mantıklıymış onu da yapayım. Ne kadar sürede iyileşti senin ?Canım inşallah en kısa zamanda iyileşir çok fena olmuş seninkibence en kesin çözüm memenin kremlemip dışarda olması,yani benim en azından öyle iyileşti.Ben eski tişörtlerin göğüs uçlarını kesip öyle dolanıyordum evde
Kusmasi yoksa reflu yatağına koymayabilirsin canım. Ben kusma olduğu dönem kullandım şuan kullanmıyorum mesela.Reflü yatağını aramıza aldık iki gecedir bana daha yakın olsun diye ama yine koyunca sensörler açılıyorNormal yatakta düz yatırınca veya koltuğa koyunca daha iyi oluyor ya reflü yatağını sevmemiş olabilir mi?
Yastık kullanmıyorum. Kziimda da 2 yaşından sonra zorunlu durumlarda kullandım.Kizlar siz bebeğe yastik kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz nasil yastik kullaniyorsunuz? Baktim bogulma onleyici yastiklar kafa sekillendirici falan bir suru var
Eveeet banyomuzu bile yaptık
Sma optipro kullanıyorum ben de. Doktoruna söyledim şimdilik değiştirme bu damlalar da etki etmezse comfort ya da aptamilin kolik bebekler için olan mamasına geçeriz dedi. Acaba optipro çok gaz yapan bir mama mı?Hangi mamayı kullanıyorsunuz? Bazı mamalar ciddi gaz yapıyor. Ben sık olmamakla beraber sma comfort veriyorum, gaz ve kolik bebekler için uygun diye okumuştum
Üstüne alma işlemini e devletten yapıp personele onay vermesi için mail attım canım. E devletten nasıl yapacağının videosunun linkini paylaşıyorum.Arkadaşlar aranızda memur olan var mı? Yapılması gereken işlemler nelerdir? Doğum parası için nereye başvurmalı, bebeği üstümüze almak için ne yapmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?