2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bende yaptırmayı düşünüyorum ama eşim illa bir 40 günü geçsin diye söylüyor. Bana kalsa şimdiye çoktan olmustu bile...

İnanır mısın bunyda yaptım sadece banyo filesi takılıydı
Yüz üstü yatırıp ayakları M olacak şekilde bir bacağından tutup popoya pat pat yapmayı denedin mi?
Sonra aklıma gelen başka rahatlatıcı hareket. Sırtı göğsüne gelecek şekilde dik tutup, bir elin bebegin karninda , diger elinle de ayaklarını tuvalete tutar gibi pozisyona getirip hafif hoplayarak arada bir de elinle karnına masaj yapabilirsin.
Koltukta oturup , bebeğin karnı senin bacak üstüne gelecek şekilde koyup sırtına pat pat yapabilirsin.
Sırt üstü yatırıp bacak hareketi uzat topla bisiklet başa degdirme yapabilirsin.
Çok ağladığında, iki kolunu birleştir bebeğin ust göğüs kisminda bir elinle ordan tut, diger elinle de popodan destekle, hafif dik konumda yukarı aşağı yukarı aşağı yaparken birde şşşşş veya huuuuuu sesi cikart daha kolay sakinlesiyorlar.

Ay ben Allah im buyuk konusmayayim ama artik 3.istemiyorum. Allah a sukur bir kizim bir oglum var, saglikla buyutmek nasip olsun Yas 36 artik yolun yarisi, yasam aksin gitsin...
3.ye gücüm yetmez herhalde ya

Ay ben Allah im buyuk konusmayayim ama artik 3.istemiyorum. Allah a sukur bir kizim bir oglum var, saglikla buyutmek nasip olsun Yas 36 artik yolun yarisi, yasam aksin gitsin...
Aynen benim de yaş 36. Bundan sonrası zorlar beni büyük konuşmuyorum tabi rabbim isteyene versin. Olan evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin .

3.ye gücüm yetmez herhalde ya
2,5 yaş bebesi ile nasıl gidiyor canım. Bizimki biraz canımıza okuyor ya. Sabır zorlanması yaşıyoruz. Bir de yaşı gereği beklentim olmamalı biliyorum ama bekleme davranışını öğretebilir miyim telaşındayım. Sizin durum ne ? Bir şey istediği anda olsun istiyor. Annecim birazdan yapacağım şuan işim var bekle diyorum ağlama krizi hayır şimdi istiyorum diye. O anda bebek emziriyor oluyorum ya da başka bir şey. Bana biraz vakit tanısa işimi çok kolaylaştıracak. Çok şey bekliyorum değil mi

Silikon meme ucu denedin mi arkadaşım? Ucu plastik olduğu için biraz daha biberon vari ama memede emiyor. Benim göğüs uçlarım felaket durumda olduğu için kullanıyorum

Kizlar siz yenidogan icin hangi biberonu aldiniz. Bende nuk var hizli akiyor onu kullanamiyorum, philips avent var hep tasiriyor icerken agzina büyük geliyor. Yeni bir tane alicam kullanip memnun kaldiginiz biberon var mi?
Ben tommy tippie antikolik almıştım canım sadece bir kere denedim ama oğlum zorlanmadımsevdi baya. Sevince de korktum vermedim

Arada bir geliyor doktor bir probiyotik damla verdi akşamları ağzına damlatıyorum bol bol kimyon yiyorum ise yarıyor sanırım canım. Sen nasilsin bebiş nasil?
Masallah biz alisma asamasindayiz sanirim dun ilk banyosunu yaptik ... Zamanla ins. Suan esim babalik izninde ve cok rahatim. Tek kalinca bakalim nasil olacak

Ben de istiyorum ama esim nuh dio peygambwr demiyor

Bizimki biraz fazla hareketli ya Ayaklaninca güzel kilo verdirecekler bize bizimki 3. Gününden beri emzik alıyor ben de gazı olduğunda, altını alırken, uykuya geçişlerde veriyorum sakinliyor baya uyuyunca ağzından atiyor zaten kendisi
Gelmiş geçmiş olsun canım çok uzun sürdü süreç ama sonunda sağlıkla doğum yapmışsın şükür
Emekleme/yurume zamanı birde gor sen bez çıktığı anda fırsatını bulunca pıtır pıtır kaçıyorlar
Düşünemiyorum
Havlu peçete ya da pamuğu külah gibi çevirip pipisine gecirebilirsin canım en azından sağa sola sıçramaz

Sırtı göğsüme getirip diğer eliyle karnına madaj yapınca sakinleşiyor bir nebze olsa bu diğerlerini de deneyeceğim ay ne hale sokuyor bizi bu veletler

Ay bunu da deneyeyim insallah fayda eder
Aynen benim de yaş 36. Bundan sonrası zorlar beni büyük konuşmuyorum tabi rabbim isteyene versin. Olan evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin .
Ya ben 25 yasındayım ben simdiden unumu eledim eleğimi astım modundayım

Bizimki emziği hala kabul etmedi. Emziği mi beğenmedi genel olarak mı kabullenmiyor acaba. Hangi emziği kullanıyorsun ?

Masallah biz alisma asamasindayiz sanirim dun ilk banyosunu yaptik ... Zamanla ins. Suan esim babalik izninde ve cok rahatim. Tek kalinca bakalim nasil olacak
Zaman geçtikçe her şey daha da rayına oturuyor tek kalınca da ilk günler biraz zorlar ama sonra yavaş yavaş düzene girer canım

Ay bunu da deneyeyim insallah fayda eder

Ya ben 25 yasındayım ben simdiden unumu eledim eleğimi astım modundayım
Ohoo gençsin canım sen daha vaktin var. Araya zaman koyarsın bak o zaman nasıl tekrar sıcak gelecek bebek fikri geç evlenip geç çocuk yapınca peş peşe ben baya sarsıldım

Avent ultra air canım. Ekin de bi tek onu aldi bibsi falan almıyor mesela. Sen hangisini vermiştin?
İlk kızımda bunu kullanmıştım. Keşke bunda da baştan aynı devam etseydim. Bu sefer emzik önemsemedim pek nuk aldım. Ama yok almıyor ağzına meme kısmını beğenmedi sanırım. Avent alayım tekrardan çünkü gerçekten bazen çok ihtiyaç hissediyor insan. Uykuya geçerken bile alsa yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…