2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sling kullanmaya başlayan var mı kızlar? Ben 10 dk mutfağı toplayana kadar kullandım, hemen de uyudu. Acaba sıkıyor mudur, erken mi bilemiyorum

Gözün aydın canım sağlıkla yanında çok şükür şimdi daha iyisindir umarım. Ağrı kesici al , bol yürü iyi gelecek emin ol

Evet canım malesef çok kurtarıcı oluyor. Aventi bi dene onu her bebek alıyor canım Ekin bibs i asla almadı mesela öğürüyor ama aventi çok sevdi. Sabah uyuyamadi bı türlü benim de çok uykum vardi emziğini verdim ben de yanina yattim öyle uyumuşuz mesela. Gaz krizlerinde de benim kurtaricim oluyor

Sling kullanmaya başlayan var mı kızlar? Ben 10 dk mutfağı toplayana kadar kullandım, hemen de uyudu. Acaba sıkıyor mudur, erken mi bilemiyorum
Sling hiç denemedim ama yenidoğandan itibaren kullaniyor herkes. Ben de kanguru alacağım dışarı çıkarken kullanmak için

Sling hiç denemedim ama yenidoğandan itibaren kullaniyor herkes. Ben de kanguru alacağım dışarı çıkarken kullanmak için

Benim çocuklardan kalan kangurum var ama o biraz büyük kilo için ideal. Bu da biraz belime baskı yapıyor bilemedim

Ayy evet yaaa gerçekten herkesle durum böyle sanırım

Kızlar selamlar, ya benim oğlan çok kusmaya başladı bu ara nedenki acaba? Üşüttük mü diyorum ama hiçbir yeri soğuk değil sadece üstünü değiştirirken eli ayağı biraz soğuyor sonra hemen giydiriyoruz. Anlamadım iki gündür böyle

bizimki once doktoruna, sonra benim burnuma, sonra da kendi yuzune yapti

Bunun tek cozumu hizli olmak bence
Benim oğlanın doğum videosunda çişli bir giriş var,doğar doğmaz daha göbeği kesilmeden doktoru hemşireleri resmen suladı Hala da öyle altını açar açmaz çiş fırlatıyor en kesin çözüm bence de hızlı olmak

Emzirirken hemen sonra mı kusuyor yoksa kesik kesik mi kusuyor ?Fazla süt içtiği içinde olabilir Bizimkisi bazı zamanlar hemen içtiğini ksuuyor bazen de hiç kusmuyor.Sanırım normal bi durum bu.

Ne güzel anlatıyorsun ya Valla biri demişti ya Google gibisin diye haklı arkadaş

Ay evet hızlı olmak laızm geçen gün kendi yüzüne doğru işedi sıpa elim ayağıma dolandı

Emzirirken hemen sonra mı kusuyor yoksa kesik kesik mi kusuyor ?Fazla süt içtiği içinde olabilir Bizimkisi bazı zamanlar hemen içtiğini ksuuyor bazen de hiç kusmuyor.Sanırım normal bi durum bu.
Valla hiç belli olmuyor ki arkadaşım, emziriyorum gazını çıkarıyorum bazen o arada az kusuyor sonra altını alıyorum altını alırken kusuyor. Süt kesiği gibi kusuyor. Değişik çözemedim de. üşüttüm diye korktum ama üşümüyor sanırım. Anlamadım valla bir de ağzımız çok köpük köpük oluyor doktora gittiğimizde soracağım ayrıntılı

Gözünüz aydın zor ve yorucu olmuş ama sağlıkla gelmiş çok şükür
5 yaştan bildiriyorum beklemiyorlar

Ben tommy tippie antikolik almıştım canım sadece bir kere denedim ama oğlum zorlanmadımsevdi baya. Sevince de korktum vermedim
Neden korktun? Ben de yarin e bebekten bu markayi almayi düsünüyorum ama merak ettigim emerken süt agzinin kenarlarindan akiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…