Ya o kadar deliriyor ki alt açınca o bacaklar popo hep hareketli pek üstünde durmaz gibi külah ama deneyeyim bakalım.Bizimki biraz fazla hareketli yaAyaklaninca güzel kilo verdirecekler bize bizimki 3. Gününden beri emzik alıyor ben de gazı olduğunda, altını alırken, uykuya geçişlerde veriyorum sakinliyor baya uyuyunca ağzından atiyor zaten kendisi
Gelmiş geçmiş olsun canım çok uzun sürdü süreç ama sonunda sağlıkla doğum yapmışsın şükür
Düşünemiyorum
Havlu peçete ya da pamuğu külah gibi çevirip pipisine gecirebilirsin canım en azından sağa sola sıçramaz
Canım anlayabiliyorsan ne güzel ben hayatta anlamıyorum beklemediğim an geliyor hepCanım ben önce bezin tek bandını açıp kenardan kaldırıyorum. Zaten yapacaksa anlıyorum artık pipinin duruşundan. Baktım yapacak gibi öyle bekliyorum bezi tamamen açmadan, yapmayacaksa açıyorum değiştiriyorum
Evet ya çim sulaması gibi odayı suladı bizim deAhahah bu bizsagolsun oğlum tazyikli duş başlığı gibi cis yaparken bir sağa bir sola gidiyor cis canım ben pamukla temizliyorum aaltini. İslattigim pamugun bir yüzeyiyle poposunu silip bezin içinne koyuyorum temiz kısmı tenine gelecek şekilde. Yine pipi üstüne temiz pamuk koyup kirli olan bezi pipinin üstüne doğru koyup diğer temiz bezi ayarlıyorum. O sırada yaparsa zaten pamuk ve bez engelliyor sıçramasını. Hemen pratik şekilde yeni bezi yerleştiriyorum kantaron sürerken 1 parmağımla pipiyi aşağıya doğru bastiriyorum hafif ve kapatıyorum altını. . Çişlene çişlene pratik sağladım
Bugün emzirdikten sonra kanaya kanaya 10 dk sağım yaptım 10 cc anca çıktı. Benim sütüm çok az sanırım doymuyorCanım sanırım bizim bebeler son sütü icmiyo. Son süt tok tutuyomuş. Ben saginca onu doyuruyo ama emince doymuyo bnde emzirirken destek oluyorum sıkıyorum ki süt gelsin ağzı doluyo. En son uyuyo ağzını acmiyo o yüzden de son sütü içmeden memeden ayriliyo. Şuan ki tahminim bu. En çok sağma işlemi yapicam son sütü anca öyle yakalarım. 20 dk sır sagiyorum hala geliyo. Son süt nerde o da muamma
Annelerin dikkat etmesi gereken, bebeklerinin doyması için sütlerinin son, yani yağlı bölümünü içmiş olmaları gerektiğidir. Yağ açısından zengin olan ve bebeğe doyma hissi sağlayan bu bölüm, meme boşalmazdan hemen önce, emzirmenin sonuna doğru gelen kısımdır ki bu kısma ulaşmak için bebeğin 20-30 dk emmesi gereki
Bizimki alışmıştı tam rahat edeceğim yaralarım iyileşmeye başladı derken bir kere meme verdim şimdi mümkün değil almıyor ağzınaSilikon meme ucu denedin mi arkadaşım? Ucu plastik olduğu için biraz daha biberon vari ama memede emiyor. Benim göğüs uçlarım felaket durumda olduğu için kullanıyorum
Artar tabi süt anca geliyo canım benim 15 gün oldu daha yeni yeni çoğaldığını farkediyorum. İncir bol su süt yapan şey su o yüzden sıvı alimin çok önemli. Ben bestlak ve ebebgin malt ini kullanıyorum. Günde iki fincan kimyon çayı içiyorum hem gazı azaltiyo hem süt yapıyormuş. Bol yesillik roka semizotu yiyorum. Günden güne artar merak etme.Bugün emzirdikten sonra kanaya kanaya 10 dk sağım yaptım 10 cc anca çıktı. Benim sütüm çok az sanırım doymuyorTelef oldum herşeyi deniyorum ama emmiyor uyuyakalıyor sürekli uyandır emzirmeye çalış.. bunseferde uykusuz kalıyor :/ Bir haftalık olduk neredeyse bunsasttrn sonra artar mı sütüm
Benim kız ilk hafta çok güzel emzik tuttu şaka gibiydi hatta çok gülmüştük kendinden büyük emziği vardıEvet canım malesef çok kurtarıcı oluyor. Aventi bi dene onu her bebek alıyor canım Ekin bibs i asla almadı mesela öğürüyor ama aventi çok sevdi. Sabah uyuyamadi bı türlü benim de çok uykum vardi emziğini verdim ben de yanina yattim öyle uyumuşuz mesela. Gaz krizlerinde de benim kurtaricim oluyor
Canım tabii ki artar daha bir hafta oldu ancaa sütün daha yeni iniyor ben ebebek’ten anne çayını aldım ve bestlak kullanıyorum gerçekten işe yaradığını hissediyorum bir de hurma ve sütlü tatlılar yiyorun her gün sen de deneyebilirsin.Bugün emzirdikten sonra kanaya kanaya 10 dk sağım yaptım 10 cc anca çıktı. Benim sütüm çok az sanırım doymuyorTelef oldum herşeyi deniyorum ama emmiyor uyuyakalıyor sürekli uyandır emzirmeye çalış.. bunseferde uykusuz kalıyor :/ Bir haftalık olduk neredeyse bunsasttrn sonra artar mı sütüm
Bizimkine meme veriyorum memeden süt geliyor diye sinirleniyor uyuyacakmiş uyutuyorum geri uyanıyor dün mahvetti beni sonra kakasını yaptırdım gene huysuz ilk oglumdam kalan aventin emzikleri vardı kullanmadı ilk oğlum, kaynatıp buna verdim akşam nasıl emdi uyudu onu emerken Sabah verdim uyusun diye istemiyor ağzına alıp öğürüyor akşam emip yatan o değildi sankiEvet canım malesef çok kurtarıcı oluyor. Aventi bi dene onu her bebek alıyor canım Ekin bibs i asla almadı mesela öğürüyor ama aventi çok sevdi. Sabah uyuyamadi bı türlü benim de çok uykum vardi emziğini verdim ben de yanina yattim öyle uyumuşuz mesela. Gaz krizlerinde de benim kurtaricim oluyor
Canım Ekin de mesela keyfi yerindeyse ağzını açmıyor emziğe. Gazı varsa alıyor hırsını çıkarıyor ya da uykusu varsa bı türlü dalamamissa aliyor uyuyunca atiyor. Senin ki sürekli öğürüyorsa demek ki istemiyor ama bi şunu dene emzik agzindayken elinle pit pit vur emziğe. Hangi marka kullaniyorsunuz ?Benim kız ilk hafta çok güzel emzik tuttu şaka gibiydi hatta çok gülmüştük kendinden büyük emziği vardışimdi veriyorum öğürüyor kaç gündür yazacağım hatta buraya unutuyorum sence markayı mı sevmedi başka marka mı denesem
Onu benim kız da yapıyor karnı açsaBizimkine meme veriyorum memeden süt geliyor diye sinirleniyor uyuyacakmiş uyutuyorum geri uyanıyor dün mahvetti beni sonra kakasını yaptırdım gene huysuz ilk oglumdam kalan aventin emzikleri vardı kullanmadı ilk oğlum, kaynatıp buna verdim akşam nasıl emdi uyudu onu emerken Sabah verdim uyusun diye istemiyor ağzına alıp öğürüyor akşam emip yatan o değildi sanki
Ben de böyleyim kimseye vermek istemiyorum duşa bile beş dkda kvye verip çıkıyorum ama kulağım içerdeAnnelik duygusu kesinlikle zamanla gelişen bir duyguymus. Doğurur doğurmaz kutsal bir duygu yüklenecek sanıyordum senelerdir. Doğumda öyle bi yükleme olmayınca bi afallamistim hatta eve geldik sanki oyuncak bebeğimdi besle uyut temizle oyun gibi geliyordu hiç öyle anayım ben falan olmadım. Ama şuan içime sokasım geliyorBazen başkası severken falan sinir oluyorum sizde de oluyor mu bu yoksa ben mi anormalim
Canım Ekin de mesela keyfi yerindeyse ağzını açmıyor emziğe. Gazı varsa alıyor hırsını çıkarıyor ya da uykusu varsa bı türlü dalamamissa aliyor uyuyunca atiyor. Senin ki sürekli öğürüyorsa demek ki istemiyor ama bi şunu dene emzik agzindayken elinle pit pit vur emziğe. Hangi marka kullaniyorsunuz ?
Onu benim kız da yapıyor karnı açsaÇocuklar o kadar zeki ki. Mesela ağzında emzik varken kucağıma alıyorum emziği direk ağzından atıp gözüme bakıyor meme emme hareketini yapıyor ağzıyla emzir beni diyor resmen şok oluyorum Ayni şekilde altını alıyorum işlem bitince direk ağzından atıyor çünkü her altını aldıktan sonra emziriyorum rutinini biliyor resmen bazi bebisler ne yaparsan yap almiyor bazıları çok seviyor. Bı kaç defa daha teklif et bakalim napicak yukarda da yazdim ağzına verince emziğe parmağınla pıt pıt vur bi 30 saniye kadar öyle daha kolay tutuyorlar
Bunu kullanıyoruz canım denedim vurmayı da öyle yok öğürüyor istemiyor, uzun zamandır böyle ama yine aralarda deneyeceğimAnnelik duygusu kesinlikle zamanla gelişen bir duyguymus. Doğurur doğurmaz kutsal bir duygu yüklenecek sanıyordum senelerdir. Doğumda öyle bi yükleme olmayınca bi afallamistim hatta eve geldik sanki oyuncak bebeğimdi besle uyut temizle oyun gibi geliyordu hiç öyle anayım ben falan olmadım. Ama şuan içime sokasım geliyorBazen başkası severken falan sinir oluyorum sizde de oluyor mu bu yoksa ben mi anormalim
Oluyor özellikle kayınvalidem severken elinden alıp kaçasım geliyor kızımıAnnelik duygusu kesinlikle zamanla gelişen bir duyguymus. Doğurur doğurmaz kutsal bir duygu yüklenecek sanıyordum senelerdir. Doğumda öyle bi yükleme olmayınca bi afallamistim hatta eve geldik sanki oyuncak bebeğimdi besle uyut temizle oyun gibi geliyordu hiç öyle anayım ben falan olmadım. Ama şuan içime sokasım geliyorBazen başkası severken falan sinir oluyorum sizde de oluyor mu bu yoksa ben mi anormalim
YıkıldımGözünüz aydınzor ve yorucu olmuş ama sağlıkla gelmiş çok şükür
5 yaştan bildiriyorum beklemiyorlar
Neler yapıyoruz ıslak bezle siliyorum ağzını burnunu uyarıyorum artık tepki vermiyor en son ellerimle tutup kaldırıyorum o pozisyonu hiç sevmiyor ağlıyor mememe gelince küt geri uyuyor :/ malt içeceğe ve bestlak ı ben de kullanıyorum vitamin alacağım bir de solgarın :/ kimyon çayı dediğin tohum kimyon mu ?Artar tabi süt anca geliyo canım benim 15 gün oldu daha yeni yeni çoğaldığını farkediyorum. İncir bol su süt yapan şey su o yüzden sıvı alimin çok önemli. Ben bestlak ve ebebgin malt ini kullanıyorum. Günde iki fincan kimyon çayı içiyorum hem gazı azaltiyo hem süt yapıyormuş. Bol yesillik roka semizotu yiyorum. Günden güne artar merak etme.
Bebeği de altını aç uyansin beslenmesi uyumasindan önemli. Vücudunu op konusmaya çalış burnuyla ağzıyla oyna elbet uyanıyor. Bende çok zorlandım hatta meme çok zor oluyo diye süt sağıp bı sure biberonla uyandırdım verdim sütumu. Memede uykuya dalmak üzereyken hemen çeneden burundan uyar ki dalmasin.
Kesinlikle ben de öyleyim. Kv hatta kendi annem falan bebeğim oğlum vs diyince aşırı sinir oluyorum benim bebeğim o ben doğurdum diye bağırasım geliyorAnnelik duygusu kesinlikle zamanla gelişen bir duyguymus. Doğurur doğurmaz kutsal bir duygu yüklenecek sanıyordum senelerdir. Doğumda öyle bi yükleme olmayınca bi afallamistim hatta eve geldik sanki oyuncak bebeğimdi besle uyut temizle oyun gibi geliyordu hiç öyle anayım ben falan olmadım. Ama şuan içime sokasım geliyorBazen başkası severken falan sinir oluyorum sizde de oluyor mu bu yoksa ben mi anormalim
Kuru incir ve bol su tüketimi . Kesinlikle artış yapıyor sütte canım usanmadan dene. İlk kızımda göğüs yarası çok çektim ben de. Zıplaya zıplaya ,ağlayarak emzirdim ben de. Zor zamanların ama geçecek. Göğsün alışacak.Bugün emzirdikten sonra kanaya kanaya 10 dk sağım yaptım 10 cc anca çıktı. Benim sütüm çok az sanırım doymuyorTelef oldum herşeyi deniyorum ama emmiyor uyuyakalıyor sürekli uyandır emzirmeye çalış.. bunseferde uykusuz kalıyor :/ Bir haftalık olduk neredeyse bunsasttrn sonra artar mı sütüm
Keşke bizden 2-3 tane olsaBen de böyleyim kimseye vermek istemiyorum duşa bile beş dkda kvye verip çıkıyorum ama kulağım içerdedünyada ondan daha önemli bir şey yok bütün gece sadece ben ilgileniyorum ama gocunmuyorum hiç vs vs çok çok değişik bir duyguymuş bu
O zaman istemiyordur canım bunu tutmayan başka emziği tutmaz benceBunu kullanıyoruz canım denedim vurmayı da öyle yok öğürüyor istemiyor, uzun zamandır böyle ama yine aralarda deneyeceğim
Yok anormal değilsin bence hepimiz böyleyiz
Uyanıkken ağlıyor mu peki canım çıkmayan gazı olabilirKızlar çok yoruldum yaaa gerçekten. Gaz çıkardık yemek yedik altımız temiz uyksuuzluktan bayılıcsz ama asla uyumuyoruz
Senin bu kayınvalide sevgine hayranımOluyor özellikle kayınvalidem severken elinden alıp kaçasım geliyor kızımı
Demek ki tek anormal ben değilimKesinlikle ben de öyleyim. Kv hatta kendi annem falan bebeğim oğlum vs diyince aşırı sinir oluyorum benim bebeğim o ben doğurdum diye bağırasım geliyor
Kimyon çayı da evet doğru ben de içiyorum bak o da etkili. Tohumunu aldım ben. Bir fincan için bir çay kaşığı koyup demleme yapıyorum. Ölçüyü kafama göre ayarladım ben tahminiNeler yapıyoruz ıslak bezle siliyorum ağzını burnunu uyarıyorum artık tepki vermiyor en son ellerimle tutup kaldırıyorum o pozisyonu hiç sevmiyor ağlıyor mememe gelince küt geri uyuyor :/ malt içeceğe ve bestlak ı ben de kullanıyorum vitamin alacağım bir de solgarın :/ kimyon çayı dediğin tohum kimyon mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?