2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bir de emzirdikten sonra göğüse koyup gaz çıkartıyoruz ya. Ben her seferinde yapıyorum ama hiç geğirdiğini falan duymuyorum. Yapana kadar devam etmek gerekir mi 10 dk 15 dk yapıyorum bırakıyorum sonra.

Bnde şuan sevsinler diyorum biraz zaman sonra yüklenir heralde eşim fena ağlayınca gözleri doluyo susturmak için elinden geleni yapiyo bnde susmuyosa hemen alıp rahatlatiyo. Dün söyledi oglumuzu herkesten kiskaniyomus sanırım babalık değil analık yüklendi

Ben toz kullanıyorum ama tohum da olur. Bı kaç güne kendi uyanır aciktiginda. Bugünler de güzel ama uyandiramayip emziremeyince insan sinir oluyo. Bol uğraş gerek canım

Benim eşim de öyle kızımı herkesten kıskanıyor diyor onlar bizden daha fena

Kızlar size alakasız bı soru sorcam sevdiğiniz bı arkadaşınız eşinizin eski sozlenecegi ama ayrıldığı kişiylede yakıin arkadaşsa ve yeni ogrendiyseniz mesafe koyarmiydiniz
Yani arkadaşım o kişinin eşimle böyle bir muhabbeti olduğunu biliyorsa ve bundan hiç bahsetmemişse kafamda bi soru işareti olur açıkçası

Kızlar çok yoruldum yaaa gerçekten. Gaz çıkardık yemek yedik altımız temiz uyksuuzluktan bayılıcsz ama asla uyumuyoruz
Uyumak istemiyorsa uyumasın canım zaten ne yaparsan yap onlar istediği gibi davranıyor çok uykusu gelince bayılır merak etme
Kızlar size alakasız bı soru sorcam sevdiğiniz bı arkadaşınız eşinizin eski sozlenecegi ama ayrıldığı kişiylede yakıin arkadaşsa ve yeni ogrendiyseniz mesafe koyarmiydiniz
Yakın arkadaşım demişsin, senin rahatsız olabileceğini düşünüp onların ilişkisindeki samimiyete bağlı her şey onlar da yakın arkadaşsa bundan rahatsız olurdum ama ne kadar mesafe koyardım şu anda bilemiyorum. Çok kişisine bağlı böyle bir durum.
Keşke bizden 2-3 tane olsa

O zaman istemiyordur canım bunu tutmayan başka emziği tutmaz bence

Uyanıkken ağlıyor mu peki canım çıkmayan gazı olabilir

Senin bu kayınvalide sevgine hayranım
Aman zaten kızda haklı ben varım emzik gibi saatlerdir meme emiyor baak saatlerdir diyorum abartmıyorum bak millet yaka iğnesi diye seviyor ben meme iğnesi diye seveceğim bunu huni takmama az kaldı

Aman zaten kızda haklı ben varım emzik gibi saatlerdir meme emiyor baak saatlerdir diyorum abartmıyorum bak millet yaka iğnesi diye seviyor ben meme iğnesi diye seveceğim bunu huni takmama az kaldı
Ekin de ayni maksimum yarım saatte bir memede şimdi uyudu çok şükür belki bi yemek falan yerim

Keşke bizden 2-3 tane olsa

O zaman istemiyordur canım bunu tutmayan başka emziği tutmaz bence

Uyanıkken ağlıyor mu peki canım çıkmayan gazı olabilir

Senin bu kayınvalide sevgine hayranım
Evet evet çıkmayan gazı var kuzum kimyonla bütünleştm bakalım kayınvalidemi tanımanız lzım kızlar anlatılmaz yaşanır 43 yaşında benden genç ahahhaaaj. Ya hiç genç bi kayınvalide değil ama eski kafa. Ama şöyle siz tanısanız dersiniz ki bu kadın sana ne yapmış olabilir ama öyle değil ben kendisiyle ilk tanıştığımda 3 ay her görüştüğümde eve gelince parol içtim baş ağrısı çünkü böyle bir konuşma yok

Saldım artık valla yaaa

Kızlar bugün doğum yapalı 5. Gün ama felaket sag kasık ağrım var yarın doktora gideceğim yürüyemiyorum o derece ve aşırı belim ağrıyor daha önce böyle bisey yaşamadım felç olmuş gibiyim

Bende çok kararsız kaldım arkadaşımda değer verdiğim birisi ama ister istemez bı soğukluk oldu bende bebeği görmeye cagirmadim msj atıyor falan ama içimden gelmedi yani

Ben on gündür yeni yürümeyi öğrenmiş gibiyim ancak ağrılarım geçti rahmil resmen aşağı düşecek gibiydi

Aaaa cidden çok gençmis Çok konuşan insan çekilmiyor valla allah yardımcın olsun canım ben herkesi odadan kovuyordum ben de hiç gelemem fazla çeneye
Ya buna çok güldüm ahhahahajajjaja bende dicektim değişiklik var mı ahahhahaha
Çok var çoooook

Benim haberim olduğunu bilmiyordu o kızdan arkadaşım olan kişi
Hmm o zaman söylememekle doğru yaptığını düşünmüş olabilir. Sonuçta sen bunu bilmeyebilirsin belki eşin bahsetmek istememiştir. Eşinle ilgili bir durumu arkadaşının sana söylemesi hem hoş olmazdı hem de eşinle sıkıntı yaşamana sebep olabilirdi. Sonuçta eskide kalmış bir şey ve siz evlenmişsiniz bilemedim..

Bir de emzirdikten sonra göğüse koyup gaz çıkartıyoruz ya. Ben her seferinde yapıyorum ama hiç geğirdiğini falan duymuyorum. Yapana kadar devam etmek gerekir mi 10 dk 15 dk yapıyorum bırakıyorum sonra.
Evet canım geğirme sesini duyana kadar yap. Bizimki gaklamadan bırakmıyorum ben belim ve kolum ağrıyor ama sancılanmasın diye yapıyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…