- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Bnde şuan sevsinler diyorum biraz zaman sonra yüklenir heraldeAnnelik duygusu kesinlikle zamanla gelişen bir duyguymus. Doğurur doğurmaz kutsal bir duygu yüklenecek sanıyordum senelerdir. Doğumda öyle bi yükleme olmayınca bi afallamistim hatta eve geldik sanki oyuncak bebeğimdi besle uyut temizle oyun gibi geliyordu hiç öyle anayım ben falan olmadım. Ama şuan içime sokasım geliyorBazen başkası severken falan sinir oluyorum sizde de oluyor mu bu yoksa ben mi anormalim
Ben toz kullanıyorum ama tohum da olur. Bı kaç güne kendi uyanır aciktiginda. Bugünler de güzel ama uyandiramayip emziremeyince insan sinir oluyo. Bol uğraş gerek canımNeler yapıyoruz ıslak bezle siliyorum ağzını burnunu uyarıyorum artık tepki vermiyor en son ellerimle tutup kaldırıyorum o pozisyonu hiç sevmiyor ağlıyor mememe gelince küt geri uyuyor :/ malt içeceğe ve bestlak ı ben de kullanıyorum vitamin alacağım bir de solgarın :/ kimyon çayı dediğin tohum kimyon mu ?
Benim eşim de öyle kızımı herkesten kıskanıyor diyor onlar bizden daha fenaBnde şuan sevsinler diyorum biraz zaman sonra yüklenir heraldeeşim fena ağlayınca gözleri doluyo susturmak için elinden geleni yapiyo bnde susmuyosa hemen alıp rahatlatiyo. Dün söyledi oglumuzu herkesten kiskaniyomus sanırım babalık değil analık yüklendi
Yani arkadaşım o kişinin eşimle böyle bir muhabbeti olduğunu biliyorsa ve bundan hiç bahsetmemişse kafamda bi soru işareti olur açıkçasıKızlar size alakasız bı soru sorcam sevdiğiniz bı arkadaşınız eşinizin eski sozlenecegi ama ayrıldığı kişiylede yakıin arkadaşsa ve yeni ogrendiyseniz mesafe koyarmiydiniz
Uyumak istemiyorsa uyumasın canım zaten ne yaparsan yap onlar istediği gibi davranıyor çok uykusu gelince bayılır merak etmeKızlar çok yoruldum yaaa gerçekten. Gaz çıkardık yemek yedik altımız temiz uyksuuzluktan bayılıcsz ama asla uyumuyoruz
Yakın arkadaşım demişsin, senin rahatsız olabileceğini düşünüp onların ilişkisindeki samimiyete bağlı her şeyKızlar size alakasız bı soru sorcam sevdiğiniz bı arkadaşınız eşinizin eski sozlenecegi ama ayrıldığı kişiylede yakıin arkadaşsa ve yeni ogrendiyseniz mesafe koyarmiydiniz
Aman zaten kızda haklı ben varım emzik gibi saatlerdir meme emiyor baak saatlerdir diyorum abartmıyorum bakKeşke bizden 2-3 tane olsa
O zaman istemiyordur canım bunu tutmayan başka emziği tutmaz bence
Uyanıkken ağlıyor mu peki canım çıkmayan gazı olabilir
Senin bu kayınvalide sevgine hayranım
Ekin de ayni maksimum yarım saatte bir memede şimdi uyudu çok şükür belki bi yemek falan yerimAman zaten kızda haklı ben varım emzik gibi saatlerdir meme emiyor baak saatlerdir diyorum abartmıyorum bakmillet yaka iğnesi diye seviyor ben meme iğnesi diye seveceğim bunu huni takmama az kaldı
Evet evet çıkmayan gazı var kuzum kimyonla bütünleştm bakalımKeşke bizden 2-3 tane olsa
O zaman istemiyordur canım bunu tutmayan başka emziği tutmaz bence
Uyanıkken ağlıyor mu peki canım çıkmayan gazı olabilir
Senin bu kayınvalide sevgine hayranım
Saldım artık valla yaaaUyumak istemiyorsa uyumasın canım zaten ne yaparsan yap onlar istediği gibi davranıyor çok uykusu gelince bayılır merak etme
Yakın arkadaşım demişsin, senin rahatsız olabileceğini düşünüp onların ilişkisindeki samimiyete bağlı her şeyonlar da yakın arkadaşsa bundan rahatsız olurdum ama ne kadar mesafe koyardım şu anda bilemiyorum. Çok kişisine bağlı böyle bir durum.
Aman zaten kızda haklı ben varım emzik gibi saatlerdir meme emiyor baak saatlerdir diyorum abartmıyorum bakmillet yaka iğnesi diye seviyor ben meme iğnesi diye seveceğim bunu huni takmama az kaldı
Ya buna çok güldüm ahhahahajajjaja bende dicektim değişiklik var mı ahahhahahaKızlar 40 çıkınca cidden her şey daha farklı oluyormuş gece ağlayıp gündüz uyuyordu artık gündüz de ağlıyor
Amin inşallah Allah razı olsunRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsingözünüz aydın canım
Benim haberim olduğunu bilmiyordu o kızdan arkadaşım olan kişiYani arkadaşım o kişinin eşimle böyle bir muhabbeti olduğunu biliyorsa ve bundan hiç bahsetmemişse kafamda bi soru işareti olur açıkçası
Bende çok kararsız kaldım arkadaşımda değer verdiğim birisi ama ister istemez bı soğukluk oldu bende bebeği görmeye cagirmadim msj atıyor falan ama içimden gelmedi yaniUyumak istemiyorsa uyumasın canım zaten ne yaparsan yap onlar istediği gibi davranıyor çok uykusu gelince bayılır merak etme
Yakın arkadaşım demişsin, senin rahatsız olabileceğini düşünüp onların ilişkisindeki samimiyete bağlı her şeyonlar da yakın arkadaşsa bundan rahatsız olurdum ama ne kadar mesafe koyardım şu anda bilemiyorum. Çok kişisine bağlı böyle bir durum.
Aman zaten kızda haklı ben varım emzik gibi saatlerdir meme emiyor baak saatlerdir diyorum abartmıyorum bakmillet yaka iğnesi diye seviyor ben meme iğnesi diye seveceğim bunu huni takmama az kaldı
Ben on gündür yeni yürümeyi öğrenmiş gibiyim ancak ağrılarım geçti rahmil resmen aşağı düşecek gibiydiKızlar bugün doğum yapalı 5. Gün ama felaket sag kasık ağrım var yarın doktora gideceğim yürüyemiyorum o derece ve aşırı belim ağrıyor daha önce böyle bisey yaşamadım felç olmuş gibiyim
Aaaa cidden çok gençmisEvet evet çıkmayan gazı var kuzum kimyonla bütünleştm bakalımkayınvalidemi tanımanız lzım kızlar anlatılmaz yaşanır 43 yaşında benden genç ahahhaaaj. Ya hiç genç bi kayınvalide değil ama eski kafa. Ama şöyle siz tanısanız dersiniz ki bu kadın sana ne yapmış olabilir ama öyle değil ben kendisiyle ilk tanıştığımda 3 ay her görüştüğümde eve gelince parol içtim baş ağrısı çünkü böyle bir konuşma yok
Çok var çoooookYa buna çok güldüm ahhahahajajjaja bende dicektim değişiklik var mı ahahhahaha
Hmm o zaman söylememekle doğru yaptığını düşünmüş olabilir. Sonuçta sen bunu bilmeyebilirsin belki eşin bahsetmek istememiştir. Eşinle ilgili bir durumu arkadaşının sana söylemesi hem hoş olmazdı hem de eşinle sıkıntı yaşamana sebep olabilirdi. Sonuçta eskide kalmış bir şey ve siz evlenmişsiniz bilemedim..Benim haberim olduğunu bilmiyordu o kızdan arkadaşım olan kişi
Evet canım geğirme sesini duyana kadar yap. Bizimki gaklamadan bırakmıyorum benBir de emzirdikten sonra göğüse koyup gaz çıkartıyoruz ya. Ben her seferinde yapıyorum ama hiç geğirdiğini falan duymuyorum. Yapana kadar devam etmek gerekir mi 10 dk 15 dk yapıyorum bırakıyorum sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?