2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kolay kolay, kumaşı kaliteli baya. Yapışıyor insanın üzerine ve uzun epeyde. Kitapçık yollamışlardı farklı bağlama şekilleri ile ilgili ama onu bulamadım. YouTube’dan izleyip bağladım bende
Yenidoğanda kullanılıyor mu ya ben baktım üç aydan sonra yazıyordu

Sağlık ocağınin verdiği d vitaminini kullanan var mı kızlar
Bize monovit verdi sağlık ocağı, çocuk dr u coledan yazdı hatta sadece içinde d vitamini var bunu kullanın diye belirtti ilk kizimda oceans vermisti ayni dr bunda vermedi benimde işime geldi açıkçası

Yenidoğanda kullanılıyor mu ya ben baktım üç aydan sonra yazıyordu

Yenidoğan’daki kullanılıyor bildiğim kadarıyla ama bacakların konumu önemli olabilir. Kalça ultrasonundan sonra daha fazla kullanayım diyorum inşallah

Arkadaşım çok düzgün birisi ama yinede bı kabullenemedim ya:s

Yani laf tasicak karakterde bı insan değil ama hani konu falan açılıp belki hakkımızda konuşulmuşturda emin değilim çünkü kizlada samimiymis bende instada fotoda gördüm şaşırdım da açıkçası hiç beklemiyodum art niyetli bı insan hiç değil

Kızlar bu bacak masajı kalça çıkığına sebep olur mu ya? Bizimki en güzel bağırsak gazını bacak masajıyla çıkarıyor. Biz de önce karın masajı sonra bacak masajı yapıyoruz genelde ama korkuyorum da bi yandan kalçasına zarar veririz diye

Sanırım istemeden koymuş oldum bende

Ya olabilir mi ki öyle bir sey ben de sık sık yapıyorum bu masajı

Çok geçmiş olsun canım çok şükür ki bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun umarım bir an önce toparlanırsın

Biz hala uyumadık kızlar öğlen 4ten beri uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. Gazı da yok biogaia+sab simplex çok iyi geldi ama ne yaptıysam uyumadı. En son pes edip ayağımda sallayacağım diye korkuyorum

Kız saatlerdir memede bir ara omzuma aldım gazını çıkardım tekrar emmeye devam etti,kucağıma aldığım an aranıyor elini bulup emiyor burnumu yakalıyor sürekli ağzı açık aranıyor doymamış mıdırr halaaaayoksa başka sebepten mi?

Elini emiyorsa aç olabilir canım

Kızlar bir şey farkettim. Sol göğsümde fındıktan bi tık büyük diyebileceğim sert bi kitle var. Dokununca acıyor. Sütle ya da emzirme ile ilgili bir şey mi bilmiyorum. Biraz tedirgin oldum.. Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…