Süt bezesi olabilir canım emzirirken olduğunu duymuştum bu tarz kitlelerin emzirme bitince geçiyormuş ama sen yine de bi dr a git istersen kafan rahat olurKızlar bir şey farkettim. Sol göğsümde fındıktan bi tık büyük diyebileceğim sert bi kitle var. Dokununca acıyor. Sütle ya da emzirme ile ilgili bir şey mi bilmiyorum. Biraz tedirgin oldum.. Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?
Benim de meme bosalınca geciyo dolunca cıkıyorSüt bezesi olabilir canım emzirirken olduğunu duymuştum bu tarz kitlelerin emzirme bitince geçiyormuş ama sen yine de bi dr a git istersen kafan rahat olur
Öncelikle hayırlı olsun. Spinal anestezi sonrası baş ağrısı ise yatınca azalır genelde. Günlük 2-3 lt sıvı alımı, kafeinli içecekler ve basit ağrı kesiciler ile geçmiyorsa anestezi uzmanınıza başvurmanızı öneririm. Sıvı desteği ve ilaçla tedavi seçenekleri hatta dirençli ise epidural yama yapılmakta. Ancak öncelikle nörolojik bir sorun olmadığı doğrulanmalı. Spinal sonrası baş ağrısı genellikle 10-15 günü geçmez ancak hayat kalitesini bozar. Acil şifalar dilerim.Kizlar umarim herkes iyidir okuyamadim. Pazar dogum yaptim Pazartesi gecesinden beri yogun bas agrisi var ara ara gecip sonra tekrar basliyor. Bugun acilde serum taktirdim. Aslinda bol lahve bol su her sey yaptim en.bastan beri. Pek dinlenemedim ondan mi ameliyatin etkisi mi anlamadim zaten bas agrisindan korkuyordum spinal.sonrasi ama ilk gun cok iyidim. Boyle basi agriyip sonradan kac gunde siz de gecmsiti. Bir de oglum asiri aglamiyor ama.huzursuzluk.oluyor bugun.doktorumuz Biogayiyi 2 hafta sonra baslamami onerdi sizinkiler nasil.onermisti
Normal bence canım süt bezesi deniyor ya iste onlardanBenim de meme bosalınca geciyo dolunca cıkıyor
Evet canım Ekinin de 2-3 gündür dikkat ediyorum öyle köpük köpük oluyorKızlar sizinde bebislerin ağzı böyle çoo tükürüklü mü bazen köpürtüyor sanki bi su içse rahatlicak
Ya ahhshahahahha işte ben bugün eşime diyprum ki allahım nolur ayağımda sallamiyim o bana ne derde beğenirsiniz ‘ben azıcık denedim galiba’ neeeeeeBiz hala uyumadık kızlar öğlen 4ten beri uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. Gazı da yok biogaia+sab simplex çok iyi geldi ama ne yaptıysam uyumadı. En son pes edip ayağımda sallayacağım diye korkuyorum
Emzirme sonrası da kontrol et canım benimde emzirme öncesi süt olduğunda öyle oluyor sonra geçiyorKızlar bir şey farkettim. Sol göğsümde fındıktan bi tık büyük diyebileceğim sert bi kitle var. Dokununca acıyor. Sütle ya da emzirme ile ilgili bir şey mi bilmiyorum. Biraz tedirgin oldum.. Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?
Dr gidince sorayım bunu merak ettimEvet canım Ekinin de 2-3 gündür dikkat ediyorum öyle köpük köpük oluyor
Canım gece yattığın yastik yüksek olsun o gerçekten çok etkiliymis. Ben fark edene kadar canım çıktı ağrıdan resmenKizlar umarim herkes iyidir okuyamadim. Pazar dogum yaptim Pazartesi gecesinden beri yogun bas agrisi var ara ara gecip sonra tekrar basliyor. Bugun acilde serum taktirdim. Aslinda bol lahve bol su her sey yaptim en.bastan beri. Pek dinlenemedim ondan mi ameliyatin etkisi mi anlamadim zaten bas agrisindan korkuyordum spinal.sonrasi ama ilk gun cok iyidim. Boyle basi agriyip sonradan kac gunde siz de gecmsiti. Bir de oglum asiri aglamiyor ama.huzursuzluk.oluyor bugun.doktorumuz Biogayiyi 2 hafta sonra baslamami onerdi sizinkiler nasil.onermisti
Su akar yolunu bulur derler canım. Senin bilmediğini düşünüp eşinle sorun olmasın diye susmusta olabilir. Yada neden açık açık sormuyorsunuz ki? En doğru cevap yine arkadasinizda biz sadece fikir yürütebiliriz. Neden size soylemediğini sorduguuzda verecegi cevap karar vermeniz kolaylaştırir diye düşünüyorum. Hem aklınızda soru işareti de kalmaz sürekli neden acaba diye de düşünmezsiniz.Yani laf tasicak karakterde bı insan değil ama hani konu falan açılıp belki hakkımızda konuşulmuşturda emin değilim çünkü kizlada samimiymis bende instada fotoda gördüm şaşırdım da açıkçası hiç beklemiyodum art niyetli bı insan hiç değil
Süt bezesi olabilir mi? Emzirme döneminde olduğu daha sora geçtiğini birkaç yerde okumuştum. Ama sizi rahatsiz ediyorsa aklinizi kurcalıyorsa doktora danışmak fayda var canım.Kızlar bir şey farkettim. Sol göğsümde fındıktan bi tık büyük diyebileceğim sert bi kitle var. Dokununca acıyor. Sütle ya da emzirme ile ilgili bir şey mi bilmiyorum. Biraz tedirgin oldum.. Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?
Evett. Hatta bugün dedim sen şimdiden bu kadar tükürük cikartiyorsan diş döneminde ne olacak acabaKızlar sizinde bebislerin ağzı böyle çoo tükürüklü mü bazen köpürtüyor sanki bi su içse rahatlicak
Eyvah her yer salyalı olacak demekCanım gece yattığın yastik yüksek olsun o gerçekten çok etkiliymis. Ben fark edene kadar canım çıktı ağrıdan resmenyüksek yastıkla yattığımda ağrı bir nebze olsun daa azdı. Bitter çikolata ve kahve iyi geliyor birde Cola çok iyi geliyor. Benim baş ağrım sezeryandna 3 gün sonra başladı geçme yie 1 haftayı buldu canım.
Biogaiayi 2.gun kendi inisiyatifimle başladım 5 damla şeklinde3.gun ilkdoktor kontrolünde 5 değil 6 damla devam edelim dedi ve artık 6 damla kullanıyorum oğlanda.
Su akar yolunu bulur derler canım. Senin bilmediğini düşünüp eşinle sorun olmasın diye susmusta olabilir. Yada neden açık açık sormuyorsunuz ki? En doğru cevap yine arkadasinizda biz sadece fikir yürütebiliriz. Neden size soylemediğini sorduguuzda verecegi cevap karar vermeniz kolaylaştırir diye düşünüyorum. Hem aklınızda soru işareti de kalmaz sürekli neden acaba diye de düşünmezsiniz.
Süt bezesi olabilir mi? Emzirme döneminde olduğu daha sora geçtiğini birkaç yerde okumuştum. Ama sizi rahatsiz ediyorsa aklinizi kurcalıyorsa doktora danışmak fayda var canım.
Evett. Hatta bugün dedim sen şimdiden bu kadar tükürük cikartiyorsan diş döneminde ne olacak acaba
Sağlıkla büyüsün canımKizlar umarim herkes iyidir okuyamadim. Pazar dogum yaptim Pazartesi gecesinden beri yogun bas agrisi var ara ara gecip sonra tekrar basliyor. Bugun acilde serum taktirdim. Aslinda bol lahve bol su her sey yaptim en.bastan beri. Pek dinlenemedim ondan mi ameliyatin etkisi mi anlamadim zaten bas agrisindan korkuyordum spinal.sonrasi ama ilk gun cok iyidim. Boyle basi agriyip sonradan kac gunde siz de gecmsiti. Bir de oglum asiri aglamiyor ama.huzursuzluk.oluyor bugun.doktorumuz Biogayiyi 2 hafta sonra baslamami onerdi sizinkiler nasil.onermisti
Emzirme sonrası farkettim canım hala da var şuanEmzirme sonrası da kontrol et canım benimde emzirme öncesi süt olduğunda öyle oluyor sonra geçiyor
Bilmiyorum ki canım olabilir. Biraz gözlemleyip geçmezse doktora görünürüm diye düşündüm bakalımCanım gece yattığın yastik yüksek olsun o gerçekten çok etkiliymis. Ben fark edene kadar canım çıktı ağrıdan resmenyüksek yastıkla yattığımda ağrı bir nebze olsun daa azdı. Bitter çikolata ve kahve iyi geliyor birde Cola çok iyi geliyor. Benim baş ağrım sezeryandna 3 gün sonra başladı geçme yie 1 haftayı buldu canım.
Biogaiayi 2.gun kendi inisiyatifimle başladım 5 damla şeklinde3.gun ilkdoktor kontrolünde 5 değil 6 damla devam edelim dedi ve artık 6 damla kullanıyorum oğlanda.
Su akar yolunu bulur derler canım. Senin bilmediğini düşünüp eşinle sorun olmasın diye susmusta olabilir. Yada neden açık açık sormuyorsunuz ki? En doğru cevap yine arkadasinizda biz sadece fikir yürütebiliriz. Neden size soylemediğini sorduguuzda verecegi cevap karar vermeniz kolaylaştırir diye düşünüyorum. Hem aklınızda soru işareti de kalmaz sürekli neden acaba diye de düşünmezsiniz.
Süt bezesi olabilir mi? Emzirme döneminde olduğu daha sora geçtiğini birkaç yerde okumuştum. Ama sizi rahatsiz ediyorsa aklinizi kurcalıyorsa doktora danışmak fayda var canım.
Evett. Hatta bugün dedim sen şimdiden bu kadar tükürük cikartiyorsan diş döneminde ne olacak acaba
Evet cnm ben de gördüm bunun gibi , böyle göbeği sil sonra bezin önünü 3kez aç kapa bekle işiyor gerçekten güzel taktik, 3denememin 2 sinde işe yaradı 3.de işlem ortasında işemeye karar verdiBu cis konusunda söyle bir video buldum doğru mu yoksa yalan mı bilemiyorum tabi...
2 3 gündür bizde de var köpük valla. Ağzını siliyorum 5 dakika sonra yine aynı. Gece uyanınca uyku sersemi korktum ben de ama normal heralde sadece bizde olmadığına göre.Kızlar sizinde bebislerin ağzı böyle çoo tükürüklü mü bazen köpürtüyor sanki bi su içse rahatlicak
O sarı gelen kanamadan sonra kesiliyor kanama 1 haftaya kadar. Bende öyle olmuştu. Doktoruma sormuştum ben o da normal kesilmek üzeredir kanaman demişti bana.Kızlar sezaryen sonrası pembe kanama oluyordu ara ara ama şimdi sapsarı geliyor sizde de oldu mu enfeksiyon fln mı oldum acaba?
Geçmiş olsun cnm baş ağrısı ben yaşamadım ama yoğun bir uğultu vardı kafamın içinde bol su alıp atlattım. Tamamen yatay yatmak iyi geliyordu snırım başağrısına. Bizim doktor 4.gün fln ilk haftasında verdi gaz problemi de yok demiştim hatta, veriyorum ben de.Kizlar herkes iyidir okuyamadim. Pazar dogum yaptim Pazartesi gecesinden beri yogun bas agrisi var ara ara gecip sonra tekrar basliyor. Bugun acilde serum taktirdim. Aslinda bol lahve bol su her sey yaptim en.bastan beri. Pek dinlenemedim ondan mi ameliyatin etkisi mi anlamadim zaten bas agrisindan korkuyordum spinal.sonrasi ama ilk gun cok iyidim. Boyle basi agriyip sonradan kac gunde siz de gecmsiti. Bir de oglum asiri aglamiyor ama.huzursuzluk.oluyor bugun.doktorumuz Biogayiyi 2 hafta sonra baslamami onerdi sizinkiler nasil.onermisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?