2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
O sarı gelen kanamadan sonra kesiliyor kanama 1 haftaya kadar. Bende öyle olmuştu. Doktoruma sormuştum ben o da normal kesilmek üzeredir kanaman demişti bana.
Çok sağol ya kesin enfeksiyon dedim görünce, çok sevindim.

Zaten en hamile en çok aseren en lohusa en anne onlar hatta doğumu bile onlar yapmış olabilir
bnm kocam da resmen babyshower yaptı ya babalık öncesi çıkıp eğlenmece düzenledi arkadaşları ve ben evde oturdum hakettin dedim 9ay bebemizi tşıdın ağrılar acılar içinde ne diyim

Eyvah her yer salyalı olacak demek
Salyasız bebek mi olurmuş ya
Bilmiyorum ki canım olabilir. Biraz gözlemleyip geçmezse doktora görünürüm diye düşündüm bakalım
Önemsiz bir sey de çıksa insanin aklına takılınca ici huzursuz oluyor.
Ben hiç denenesin ama işe yarıyorsa deneyeyim 1 bez 1 bezdir sonuçta

Kızlar günaydın...
Akşam çok kötü bir gece yaşadım resmen. Kızım gece kalkıp kalkıp kustu sürekli. Koştuktan sonra da ağladı sürekli, ağlama sesine küçük olan uykusundan korkarak uyanınca o da aglamaya başladı . Hep bu kısır döngü içinde geceyi geçirdim

Artar cnm kesinlikle günde en az 3litre su iç süt dediğin şey susuz artamaz ve bol yeşillik
Benim dünden bugüne arttı çok azdı ilk sağdığım zamanlar . Su ve yeşillik(dereotu özellikle) dışında çaydı tahindi öyle şeyleri de yap tabi ama temel şey su
Ben de açıkçası doğumda hemen analık yüklenmez bana diyordum, çok hazırlamıştım kendimi, bu bebeğimi sevmediğim anlamına gelmez aslında bir çok kadına oluyormuş falan diye hep okuyordum bununla ilgili şeyleri amaaa ben daha ameliyathanede ıngaa sesini duyup yanağıma dayadıklarında dedim ki seni çok seveceğim ve hayatım boyunca koruyacağım dünyayı ateşe veririm senin için hissettiklerim tam buydu aniden yüklendi bana.

Gecmis olsun, ilk gun ben de oyleydim. Meger bir tane igne yapmislardi . O ignenin yan etkisiymis.

Canım tekrardan kan verdin mi son durum ne acaba merak ettim. Biz de de aile hekimliğinde yüksek çıktı 9 çıkmıştı geçen hafta 3.kez verdik yine yüksek çıkmış 20 çıkmış sanırım noral falan kalmadı günlerdir endokrine yönlendirdiler süreç ne olucak hiç bilmiyorum

Bende relactaza başladım ama hala çığlık kıyamet. Ben kucağıma almazsam kimsede susmuyor bağırıyor.

Hislerime tercüman olmuşsun. Aynı şeyleri yaşıyoruz

Ben ameliyattan ciktigimda direk yastigimi ve beni yuksek tuttu hemsire basim agrimasin diye her sey cok guzel gecti. Taki eve gelene kadar. Simdi sabah kalkar kalmaz kahve ictim.hemen suan agrimiyor ama boyle bir agirlik var her an baslar gibisinden. Tavsiyelerini de uygulayacagim gece yine yastigimi yuksek tutayim alcaltmistim yuksek tutmayi pek sevmem de bas agrisindan iyidir

Ben de baslayayim Biogayiye devamli emmek istiyor karni tok olmasina ragmen.Huzursuzlaniyor falan muhakkak belli yani gazli. Ilk dogumda cok dinlendim ondan da agrimadi yoksa bu ameliyatim daha basariliydi. 2 cocuklu.olunca dinlenme olmuyor malesef cok

Evet boyle kafan gidip geliyor gibi farkli bir sey Parol falan alinca hafifletiyor serum da iyi geldi bana.sen uygulamadin degil mi anestezi uzmaninin soyledigini

Size de zaman çok hızlı geçiyor gibi geliyor mu kızlar? 50 günlük olduk ama sanki daha dün doğum yapmışım da yeni eve çıkmışız gibi geliyor. Bazen hemen büyüsün istiyorum bazen de hep böyle minik kalsın istiyorum. Yine duygu değişimleri yaşıyorum.

Gastro mu oldu ki ishalde varmı bizim buyukte hasta ve bu virüsü yeni çıkmış doktorlarda bilmiyomus çocuk yutkunamiyor bebeğe geçmesin diye çabalıyoruz e bu sefer çocuk kırılıyor elleme deyince çok zor biri sussa biri ağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…