2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
geçmiş olsun canım şimdi nasıl minik kuş geçti mi kusması? Bizim de gecemiz çok kötüydü anlamadım vallahi
Verdim canım tekrardan pazartesi günü üçüncü kez. daha arayan Soran yok benim de aklım fikrim hep orada bir şekilde yaşamaya çalışıyorum normal olmaya çalışıyorum ama hep aklımın bir kenarında telefon çaldı çalacak diye bekliyorum. Ne olacak bakalım size de sınır beş mi dediler? Çok geçmiş olsun, tsh değil mi 20 cıkan. tedavisi mümkün erken zamanlarda fark edildiği için dediler bir gidin bakalım endokrin ne diyecek en güzel sürece o belirler bir de tekrardan hastanede kan verin sağlık ocakları çok kötü çalışıyor bu konuda.
Hislerime tercüman olmuşsun. Aynı şeyleri yaşıyoruz
Yalnız değiliz kızlar hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz. Bu tabii ki içimi rahatlatmıyor yanlış anlaşılmasın ama durumun yaşanılabilir olacağını bana gösteriyor Buda bir nebze bebekli olmanın getirdiği sıkıntılar diyip normale dönmeye çalışıyorum.

Ah canim ya Allah kolayliklar versin.Tekrari olmaz insallah

Arkadaşım çoo geçmiş olsun nasıl şimdi prenses

Kızlar merhaba

Üçüz annesinden hepinize selamlar ❤ az önce gördüm süt konusunu bende dün denedigim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum yukarı link koydum ama başarabildim mi bilmiyorum ayvalı bir komposto dün yapabildim bende ve 1 saat içinde göğüslerim balon gibi oldu 10 dk sağımda 100 110 ml zorla çıkartıyordum 220 ml süt cıktı tabi 3 çocuğa yine yetmiyor ama olsun denemek isteyen varsa denesin bence

Ben de bundan içiyorum canım gerçekten etkili

Ya gerçekten akıl küpü nasıl akıllılar. Akşam gene verdim uykusu vardı süt emmek istemiyordu emziği emerek uyudu kucağımda meme pozisyonunda tuttum meme yerine emzik verdim ağzından çıkarmaya çalıştıkça gogsumle bastırdım emdi uyudu

Ya aklıma geliyor ya elinden düşürürse ya yürürken ayağı takılır düşerse annem gelmişti benimde

Kızlar belki faydası olur

Canım anca cekebildim birde bu kitabın anlatımı youtubede videolar var prema sundari diye Rus bir kadın var o uygulamalı olarak anlatıyor. Gazı olan kakasıni yapamayan bebeklere nasıl yardım edeceğiz çok güzel videoları var.

Eklentiler

• IMG_20230330_112119.webp
    67 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar karı koca memur olanlar doğum yardımı alabiliyor muyuz? Bilgisi olan ya da almış olan var mı aranızda nereye başvuruyoruz?

Cocuklar bu kadar kolay varliklar olsa eminim herkes en az 10 çocuk yapardi 40 li bebeği uyutmak için bile kırk takla atiyoruz
hani kırkı çıkınca düzeliyordu, düzene giriyordu ya ? birileri beni çok fena yedi galiba ben de gün sayıyordum

hazır kırk demişken kırk çıkarma ritüeli yaptınız mı minseo ve diğer kırka ulaşan arkadaşlar ? bebek tuzlayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…