- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
geçmiş olsun canım şimdi nasıl minik kuş geçti mi kusması? Bizim de gecemiz çok kötüydü anlamadım vallahiKızlar günaydın...
Akşam çok kötü bir gece yaşadım resmen. Kızım gece kalkıp kalkıp kustu sürekli. Koştuktan sonra da ağladı sürekli, ağlama sesine küçük olan uykusundan korkarak uyanınca o da aglamaya başladı . Hep bu kısır döngü içinde geceyi geçirdim
Verdim canım tekrardan pazartesi günü üçüncü kez. daha arayan Soran yok benim de aklım fikrim hep orada bir şekilde yaşamaya çalışıyorum normal olmaya çalışıyorum ama hep aklımın bir kenarında telefon çaldı çalacak diye bekliyorum. Ne olacak bakalım size de sınır beş mi dediler? Çok geçmiş olsun, tsh değil mi 20 cıkan. tedavisi mümkün erken zamanlarda fark edildiği için dediler bir gidin bakalım endokrin ne diyecek en güzel sürece o belirler bir de tekrardan hastanede kan verin sağlık ocakları çok kötü çalışıyor bu konuda.Canım tekrardan kan verdin mi son durum ne acaba merak ettim. Biz de de aile hekimliğinde yüksek çıktı 9 çıkmıştı geçen hafta 3.kez verdik yine yüksek çıkmış 20 çıkmış sanırımnoral falan kalmadı günlerdir endokrine yönlendirdiler süreç ne olucak hiç bilmiyorum
Yalnız değiliz kızlar hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz. Bu tabii ki içimi rahatlatmıyor yanlış anlaşılmasın ama durumun yaşanılabilir olacağını bana gösteriyor Buda bir nebze bebekli olmanın getirdiği sıkıntılar diyip normale dönmeye çalışıyorum.Hislerime tercüman olmuşsun. Aynı şeyleri yaşıyoruz
Ah canim ya Allah kolayliklar versin.Tekrari olmaz insallahKızlar günaydın...
Akşam çok kötü bir gece yaşadım resmen. Kızım gece kalkıp kalkıp kustu sürekli. Koştuktan sonra da ağladı sürekli, ağlama sesine küçük olan uykusundan korkarak uyanınca o da aglamaya başladı . Hep bu kısır döngü içinde geceyi geçirdim
Yaaa noluyo bu bebelereHislerime tercüman olmuşsun. Aynı şeyleri yaşıyoruz
Arkadaşım çoo geçmiş olsun nasıl şimdi prensesKızlar günaydın...
Gerçekten noldu böyle yaaYaaa noluyo bu bebelere
Ayy bizimki dün uyudu çok şükür. Ama gaz problemi hala devam ediyorGerçekten noldu böyle yaa
Ben de bundan içiyorum canım gerçekten etkili
Kızlar merhaba
Üçüz annesinden hepinize selamlar❤ az önce gördüm süt konusunu bende dün denedigim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum yukarı link koydum ama başarabildim mi bilmiyorum ayvalı bir komposto dün yapabildim bende ve 1 saat içinde göğüslerim balon gibi oldu 10 dk sağımda 100 110 ml zorla çıkartıyordum 220 ml süt cıktı tabi 3 çocuğa yine yetmiyor ama olsun denemek isteyen varsa denesin bence
Ya gerçekten akıl küpü nasıl akıllılar. Akşam gene verdim uykusu vardı süt emmek istemiyordu emziği emerek uyudu kucağımda meme pozisyonunda tuttum meme yerine emzik verdim ağzından çıkarmaya çalıştıkça gogsumle bastırdım emdi uyuduCanım Ekin de mesela keyfi yerindeyse ağzını açmıyor emziğe. Gazı varsa alıyor hırsını çıkarıyor ya da uykusu varsa bı türlü dalamamissa aliyor uyuyunca atiyor. Senin ki sürekli öğürüyorsa demek ki istemiyor ama bi şunu dene emzik agzindayken elinle pit pit vur emziğe. Hangi marka kullaniyorsunuz ?
Onu benim kız da yapıyor karnı açsaÇocuklar o kadar zeki ki. Mesela ağzında emzik varken kucağıma alıyorum emziği direk ağzından atıp gözüme bakıyor meme emme hareketini yapıyor ağzıyla emzir beni diyor resmen şok oluyorum Ayni şekilde altını alıyorum işlem bitince direk ağzından atıyor çünkü her altını aldıktan sonra emziriyorum rutinini biliyor resmen bazi bebisler ne yaparsan yap almiyor bazıları çok seviyor. Bı kaç defa daha teklif et bakalim napicak yukarda da yazdim ağzına verince emziğe parmağınla pıt pıt vur bi 30 saniye kadar öyle daha kolay tutuyorlar
Ya aklıma geliyor ya elinden düşürürse ya yürürken ayağı takılır düşerse annem gelmişti benimdeAnnelik duygusu kesinlikle zamanla gelişen bir duyguymus. Doğurur doğurmaz kutsal bir duygu yüklenecek sanıyordum senelerdir. Doğumda öyle bi yükleme olmayınca bi afallamistim hatta eve geldik sanki oyuncak bebeğimdi besle uyut temizle oyun gibi geliyordu hiç öyle anayım ben falan olmadım. Ama şuan içime sokasım geliyorBazen başkası severken falan sinir oluyorum sizde de oluyor mu bu yoksa ben mi anormalim
Ben suan kullaniyorum. Normal dogum sonrasi standart veriyorlar.Kızlar emzirirken antibiyotik kullanan var mı? Dikişimde sıkıntı var Dr verdi. Sizlerin deneyimi var mı merak ediyorum.
Canım anca cekebildim birde bu kitabın anlatımı youtubede videolar var prema sundari diye Rus bir kadın var o uygulamalı olarak anlatıyor. Gazı olan kakasıni yapamayan bebeklere nasıl yardım edeceğiz çok güzel videoları var.Kızlar belki faydası olur
İki doğumda da bana kimse antibiyotik vermediBen suan kullaniyorum. Normal dogum sonrasi standart veriyorlar.
Dogum sonrasi kullanilandan iki seferde yazdilar bana... Ben ozelde yaptim, devletin uygulamasini bilmiyorum.İki doğumda da bana kimse antibiyotik vermedi
hani kırkı çıkınca düzeliyordu, düzene giriyordu ya ? birileri beni çok fena yedi galiba ben de gün sayıyordumCocuklar bu kadar kolay varliklar olsa eminim herkes en az 10 çocuk yapardi40 li bebeği uyutmak için bile kırk takla atiyoruz
Arkadaşım kimyon mucizevi bişey deniyo musunAyy bizimki dün uyudu çok şükür. Ama gaz problemi hala devam ediyor
Yaaaa 2 dakikaya falan ben buReflü yatağını ayaginda bebegi uyutmak icin benim gibi sallayan var mıben bacagima koyup salliyorum böyle whhshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?