Dün içmeye başladım canım inşallah iyi gelirArkadaşım kimyon mucizevi bişey deniyo musun
Kızlar karı koca memur olanlar doğum yardımı alabiliyor muyuz? Bilgisi olan ya da almış olan var mı aranızda nereye başvuruyoruz?
Ben de özelde yaptım bana da verilmedi antibiyotikDogum sonrasi kullanilandan iki seferde yazdilar bana... Ben ozelde yaptim, devletin uygulamasini bilmiyorum.
Reflü yatağını ayaginda bebegi uyutmak icin benim gibi sallayan var mıben bacagima koyup salliyorum böyle whhshs
Bende özelde doğum yaptım ikisinde de. Neden veriyorlar antibiyotikDogum sonrasi kullanilandan iki seferde yazdilar bana... Ben ozelde yaptim, devletin uygulamasini bilmiyorum.
hani kırkı çıkınca düzeliyordu, düzene giriyordu ya ? birileri beni çok fena yedi galiba ben de gün sayıyordum
hazır kırk demişkenkırk çıkarma ritüeli yaptınız mı @minseo ve diğer kırka ulaşan arkadaşlar ? bebek tuzlayan var mı ?
Dün denedim beğenmediReflü yatağını ayaginda bebegi uyutmak icin benim gibi sallayan var mıben bacagima koyup salliyorum böyle whhshs
Nereye başvurdu acaba eşiniz? Çocuk yardımı değil dimi 1 kerelik doğum parası yatan.Eşim kendisine yattığını söyledi, 1 paket bez parası kadar
Ben kırk resimleri çektim . Kırk suyunu bir yakının dökmesi gerekiyormuş benim yanımda kimse yokhani kırkı çıkınca düzeliyordu, düzene giriyordu ya ? birileri beni çok fena yedi galiba ben de gün sayıyordum
hazır kırk demişkenkırk çıkarma ritüeli yaptınız mı @minseo ve diğer kırka ulaşan arkadaşlar ? bebek tuzlayan var mı ?
Nereye başvurdu acaba eşiniz? Çocuk yardımı değil dimi 1 kerelik doğum parası yatan.
Ben kırk resimleri çektim . Kırk suyunu bir yakının dökmesi gerekiyormuş benim yanımda kimse yok
Canım bana doktor doğum sonrası verdi 1 hafta kullandım sorun olacağını sanmıyorumKızlar emzirirken antibiyotik kullanan var mı? Dikişimde sıkıntı var Dr verdi. Sizlerin deneyimi var mı merak ediyorum.
Teşekkürler canım bende deneyeyim hemen
Kızlar merhaba
Üçüz annesinden hepinize selamlar❤ az önce gördüm süt konusunu bende dün denedigim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum yukarı link koydum ama başarabildim mi bilmiyorum ayvalı bir komposto dün yapabildim bende ve 1 saat içinde göğüslerim balon gibi oldu 10 dk sağımda 100 110 ml zorla çıkartıyordum 220 ml süt cıktı tabi 3 çocuğa yine yetmiyor ama olsun denemek isteyen varsa denesin bence
Canım alınıyor tabiki 1. Çocuk 300 2. Çocuk 400 TL imiş eşim yaptı bilmiyorum bize de henüz yatmadı galiba öğrenirsem buraya yazarımKızlar karı koca memur olanlar doğum yardımı alabiliyor muyuz? Bilgisi olan ya da almış olan var mı aranızda nereye başvuruyoruz?
Benimkisi alıştı eşim alıştırmış, bir de bana en başta sallamaya alıştırma diyorduDün denedim beğenmedi
O çocuk doğmadan önce hep söylenirBenimkisi alıştı eşim alıştırmış, bir de bana en başta sallamaya alıştırma diyordu
Olur bence canımBenim kızım dökse sayılır heralde?
B beyazkelebeksiyahlale canım şimdi başka bir doktor çok su içmek süt için hiçbir işe yaramaz protein ağırlıklı beslenmeyi tavsiye etti Bunların dedikleri de birbirini tutmuyor.Artar cnm kesinlikle günde en az 3litre su iç süt dediğin şey susuz artamaz ve bol yeşillik
Benim dünden bugüne arttı çok azdı ilk sağdığım zamanlar . Su ve yeşillik(dereotu özellikle) dışında çaydı tahindi öyle şeyleri de yap tabi ama temel şey su
Ben de açıkçası doğumda hemen analık yüklenmez bana diyordum, çok hazırlamıştım kendimi, bu bebeğimi sevmediğim anlamına gelmez aslında bir çok kadına oluyormuş falan diye hep okuyordum bununla ilgili şeyleri amaaa ben daha ameliyathanede ıngaa sesini duyup yanağıma dayadıklarında dedim ki seni çok seveceğim ve hayatım boyunca koruyacağım dünyayı ateşe veririm senin içinhissettiklerim tam buydu aniden yüklendi bana.
Canım çok teşekkürler bugün hemen denicem
Kızlar merhaba
Üçüz annesinden hepinize selamlar❤ az önce gördüm süt konusunu bende dün denedigim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum yukarı link koydum ama başarabildim mi bilmiyorum ayvalı bir komposto dün yapabildim bende ve 1 saat içinde göğüslerim balon gibi oldu 10 dk sağımda 100 110 ml zorla çıkartıyordum 220 ml süt cıktı tabi 3 çocuğa yine yetmiyor ama olsun denemek isteyen varsa denesin bence
Emzik vermeyin vs diyen cokta emzik abartmadikca anneye buyuk rahatlik ya. Dun aksam ben de basladim hemen tuttu emme refleksi cok olan bebekler emzigi cok seviyorlar. Altini degistiriken kipir kipirdi emzigi verince sakince degistiriyorum memeye dustu mu emzigi veriyorum ama uzunca sure agzinda birakmiyorum.Ya gerçekten akıl küpü nasıl akıllılar. Akşam gene verdim uykusu vardı süt emmek istemiyordu emziği emerek uyudu kucağımda meme pozisyonunda tuttum meme yerine emzik verdim ağzından çıkarmaya çalıştıkça gogsumle bastırdım emdi uyudu
Ben oglumda reflu yatagini neredeyse 1.yasa kadar bu sekilde kullandimReflü yatağını ayaginda bebegi uyutmak icin benim gibi sallayan var mıben bacagima koyup salliyorum böyle whhshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?