2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar karı koca memur olanlar doğum yardımı alabiliyor muyuz? Bilgisi olan ya da almış olan var mı aranızda nereye başvuruyoruz?

Eşim kendisine yattığını söyledi, 1 paket bez parası kadar

Dogum sonrasi kullanilandan iki seferde yazdilar bana... Ben ozelde yaptim, devletin uygulamasini bilmiyorum.
Ben de özelde yaptım bana da verilmedi antibiyotik

Banyo suyuna tuz atmayı duydum ama yapabileceğimi sanmıyorum. 40 gözlü bir kevgirden su dökmek varmış bir de. Sağlığa sıhhate afiyete vesile olsun da kuru su olsun önemli değil

Ben kırk resimleri çektim . Kırk suyunu bir yakının dökmesi gerekiyormuş benim yanımda kimse yok

Nereye başvurdu acaba eşiniz? Çocuk yardımı değil dimi 1 kerelik doğum parası yatan.

Valla ben de tam bilmiyorum, geçen arkadaşlara söylüyordu arada duydum kaynadı sonra. Çocuğu nüfusa alınca otomatik mi yatıyor acaba? Ve neden eşime, bana değil uyanık, o mu başvurmuş yoksa

Kızlar emzirirken antibiyotik kullanan var mı? Dikişimde sıkıntı var Dr verdi. Sizlerin deneyimi var mı merak ediyorum.
Canım bana doktor doğum sonrası verdi 1 hafta kullandım sorun olacağını sanmıyorum
Teşekkürler canım bende deneyeyim hemen
Kızlar karı koca memur olanlar doğum yardımı alabiliyor muyuz? Bilgisi olan ya da almış olan var mı aranızda nereye başvuruyoruz?
Canım alınıyor tabiki 1. Çocuk 300 2. Çocuk 400 TL imiş eşim yaptı bilmiyorum bize de henüz yatmadı galiba öğrenirsem buraya yazarım

B beyazkelebeksiyahlale canım şimdi başka bir doktor çok su içmek süt için hiçbir işe yaramaz protein ağırlıklı beslenmeyi tavsiye etti Bunların dedikleri de birbirini tutmuyor.

Canım çok teşekkürler bugün hemen denicem

Kızlar e bebekte satılan mavi promalt içeceği sütü cok arttırıyormuş birkaç kişiden duydum aklınızda olsun ben de sipariş edicem bugün

Emzik vermeyin vs diyen cokta emzik abartmadikca anneye buyuk rahatlik ya. Dun aksam ben de basladim hemen tuttu emme refleksi cok olan bebekler emzigi cok seviyorlar. Altini degistiriken kipir kipirdi emzigi verince sakince degistiriyorum memeye dustu mu emzigi veriyorum ama uzunca sure agzinda birakmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…