2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Banyo suyuna tuz atmayı duydum ama yapabileceğimi sanmıyorum. 40 gözlü bir kevgirden su dökmek varmış bir de. Sağlığa sıhhate afiyete vesile olsun da kuru su olsun önemli değil
kesinlikle öyle, ben de hiçbir şeyi yapmak istemiyorum ama büyüklerden baskı yiyorum. eğer varsa zararsız şeyler buradan öğrenip bizde böyle böyle yapılır diye zararsız şekilde yırtmanın peşindeyim
Ben kırk resimleri çektim . Kırk suyunu bir yakının dökmesi gerekiyormuş benim yanımda kimse yok
oh maşallah ay ben yapacağım bana bi tas su dökün demeye kalksam gelecek ordu var. tuzlama kısmından kaçmak için şu an taklalar atıyorum ( 1 kere istemiyorum gönlüm yok demekle olmuyor çünkü)

Gastro mu o da ne ya son 2 gündür evde çorap giymeyi reddediyor sürekli ve yerde yatıyor. Yapma kziim kalkp desemde benle inatlasiyor sürekli. Dün hava gerçekten çok soğuktu etkinlik okulundan çıkınca park diye tutturdu 20 dakika parka çıkarttık mecbur. Bence midesini usutmesinden kaynaklı çünkü koyu sari/hardal rengi safra çıkarıyor sürekli. Bunu daha çok ayaklarından usuttugunde yapıyor. Ama umarım virüs veya bakteriyel bir durum değildir... ateş ve ishal durumu şuan yok canım. Takip ediyorum. Kustuktan sonra azar azar prebiyotiginden veriyorum yudum yudum, azar azar su veriyorum ve patates hasladim onu verdim bir iki parça. Zaten yüzü vs sapsarı halsiz. Uyuyor şimdi.
Ah canim ya Allah kolayliklar versin.Tekrari olmaz insallah
Ay inşallah canım. Hadi bir şekilde buyum atlatacak ilaç vs, bağışıklığı daha yüksek te tek korkum bebeğe geçmesi. Daha ne aşısı var ne bağışıklığı
Arkadaşım çoo geçmiş olsun nasıl şimdi prenses
Tüm mideyi boşalttı safraları cikartti, az az su ve haslanmis patates verdim aralikla. Az biraz yiyip içti şuan uyudu yorgunluktan. Ama yüzü vs sapsarı
Ben oğlanın ağlama sesinden anlamıyorum ya valla ses kaydı alıp anlayana atayım da Allah rızası için söylesin bence kucağa alınması için ağlıyor gibi geliyor çünkü aldığım an susuyor

Oğlanın daha 40i çıkmadı ama kızımda , niyetimi diledim, duamı okudum kizimi tek başıma yıkadım sadece . Başka hiç bir şey yapmamıştım. Oglanda da öyle yaparım gibime geliyor.

Kızlar şuan arya kayınvalidemin kucağımında çocuğu bağıra bağıra seviyor deliricem ya sonra bana gülüyosunuz
Sessizce yaklaş ve karnı acıkmıştir beni özledi de ve çocuğu alilk cocukta hep bu his var kimseye verememek paylaşamamak o his çocuk iki yaş sendromuna kadar devam sonra geçiyor bide yaramaz olursa hepten geçiyor:)

Ya çok bilmiş bikdın ya emzirme çok banyo yapıcak diyo banyo yaptırdıktan sonra da diyok ki banyodan sonra emzirilmez ben ne yapsam tam tersini söylüyo bende çok güzel yöntem geliştirdim cevap vermiyorum kendi kendine konuşuyo

Benimki birkaç kez anne dedi ağlarken hatta yeni dogdugunda eşim dedi anne diye ağlıyor diye acıkınca dermiş

Öyle suya çay kaşığı atıyorlar çok değil ritüel olsun işte

Kızlar şuan arya kayınvalidemin kucağımında çocuğu bağıra bağıra seviyor deliricem ya sonra bana gülüyosunuz
bizimki pışpışlıyorum diye uyuyan çocukları uyandırıp kucaklıyor sonra iyice yaygara kopunca “ aç mısın seeeğğğğnn, abuuu pirenseslerim beniimmmm “ diye bağırıp iyice uykularını açıyor. ve konu benim memelerimde bitiyor. sonra ben dinlenip süt üretemeden akşamı ediyorum. en son yine “ aç bu çocuk meme arıyor “ oluyor.

nasıl delirmeyeyim ?

Şaka gibi ya destek olmak çok mu zor gerçekten. Bi tatlı dil, iki kap yemek yap bitti gitti. Bunların kendi kızları yok mu sahi hiç mi empati yapamıyorlar? Çok sinirleniyorum.

Sormaaa ne haldeyim sormaaa kederdeyim sormaaa yangınlardayım zaman zamaaan

Suyuna kırk tane taş attık sadece başka bişi yapmadım tuzlama falan zaten asla

B beyazkelebeksiyahlale canım şimdi başka bir doktor çok su içmek süt için hiçbir işe yaramaz protein ağırlıklı beslenmeyi tavsiye etti Bunların dedikleri de birbirini tutmuyor.
Canım şöyle aslında sütün %80 i su olduğu için su içmek en önemlisi süt miktarında ama kalitesi içinde faydalı yağlar tüketmek gerekiyor onun için besinlerin de o yönden etkisi var ama su az içince bence farkediyor miktari

Ay ben dayanamam catlarim cvp vermesem ama gerçekten cvp vermemek en iyisi ne karisiyolar anlamıyorum benimkide ilk çocukta öyle karisacakti yerini falan yaptı hep sonra ben bı sinir krizi geçirdim eşimle birbirimize girdik onlarda bizdeydi bida gelemedide karisamadida esimede teselli verdi boşanmak kadının hakkı eğer istiyosa Bosanin diye çok iyi niyetli ya kadın haklarindusunur olmustu :))herkes kendi doğurduğu çocuktan mesul olsun ya fikir verebilirler ama emir vermeleri hoş değil lafa gelince e sizde kaynana olcaksiniz e olalım ya aynısı olmicamiza eminim ama kimsede kimseyi sevmek zorunda değil saygı çerçevesinde ahir ömrümüzü bitirip gidelim yeter

Şaka gibi ya destek olmak çok mu zor gerçekten. Bi tatlı dil, iki kap yemek yap bitti gitti. Bunların kendi kızları yok mu sahi hiç mi empati yapamıyorlar? Çok sinirleniyorum.
Hah valla çok katılıyorum yazdıklarına sanki kendileri hiç gelin olmamış dünyaya direk kaynana olarak gelmişler şimdi benimki geliyor sohbetimiz sıfır iki üç laf anca ediyoruz buyukle oynuyor bende koltukta yuvarlaniyorum

İnşaAllah sizin sonuçlar güzel çıkar canım Bana da sınır 6 dedi hemşire. Bugun sonucun 20 çıktığını öğrendim. İçim dayanmıyo günlerdir ben de ölü gibi geziyorum. Tsh ile ilgili internete baktığımda daha çok psikolojim bozuluyo. Şimdi doktora gidiyorum inşaAllah güzel bişeyler söyleyip içimi rahatlatır

Büyüklerin kanında var galiba böyle karışmak. Bizimki de ikindiden sonra bebek yıkanmaz öyle derler diyip banyo yaptırmıyo. Evde tek kalınmaz al basar. Akşam bebeğin çamaşırı asılmaz, banyo yaptırılmaz üç harfliler basar vs vs. artık ben de susuyorum çünkü cevap vermek bile fayda etmiyo insanın sinirleri bozuluyo siz gidince ben hepsini teker teker yapıcam diyip daha da cevap vermiyorum.

İnşallah artar kuzum heder oldum şırınga ile mama vermekten, çocuğumun ağzı yara olacak hurma,incir yiyorum. bestlak, malt ve solgarın vitaminini aldım bi 5 gün deneyeceğim..
Silikon meme ucunu başta aldı onunla emiyordu da bir kere kullanmadım şimdi mümkün değil almıyor, bütün markaların silikon ucunu aldırdım eşime hepsini denedim yok öğürüyor. Arifoğlunu da alayım herşeyi deneyeceğim

Valla böyle yapacaklarsa hiç gelmeseler daha iyi. Lohusalık yeterince zor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…