2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar e bebekte satılan mavi promalt içeceği sütü cok arttırıyormuş birkaç kişiden duydum aklınızda olsun ben de sipariş edicem bugün
daha once denemek icin 2 tane aldim bayagi süt yapmisti, goguslerim agriyordu artik. Etkisini gorunce magazadan 24 al 12 öde kampanyasindan 24 tane aldim iciyorum 4 gündür ilk ictigim etkisi olmadi anlamadim bu işi

Kızlar çok yoruldum yaaa gerçekten. Gaz çıkardık yemek yedik altımız temiz uyksuuzluktan bayılıcsz ama asla uyumuyoruz
Biz doğduğumuzdan beri böyleyiz. Doğduğu gün hastaneyi hoplattı 2 gün ne yaptıysak susturamadık.. evde bir Ordu var neredeyse yardım eden ama hepimiz pertiz. Altına yaptığı saniyesinde yaygarayı koparıyor, gazı varsa, uykusu varsa, acıkırsa, oda sıcak olursa.. öyle böyle ağlama değil doktora götürdüm 2 sefer bi ağrısı mı var diye bir şeyi yok. Mama saati geliyor uyandırmıyorum uyandırıp altjnı değiştirip mamasını verip gazını çıkartıyorum bunsefer uyumuyor 2 saat geçiyor bi sonraki mama zamanı geliyor onzaman başlıyor uyumaya i..

Allah Allah vücut alıştı mi naptı
Ilk ictigimde esim de sasirdi bayagi süt olmustu o zorladi alalim alalim diye hatta valla bilmiyorum benim bebiş doymuyor belki de her 2 memeyi emiyor üstüne 4 ölçek de mama yapiyorum anca doyuyor oburix

Senin zaten yüklenmiş o program mevcut bünyede
Aynen canım ama sonradan yükleniyor Kendimi bazen kartal gibi hissediyorum herkesi parçalayasim geliyor
Çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah basit bir üşütmeden kaynaklıdır
Reflü yatağını ayaginda bebegi uyutmak icin benim gibi sallayan var mı ben bacagima koyup salliyorum böyle whhshs
Ayakta sallamayı hiç denemedim alışmasın diye Annem bakacağı için sakın alıştırma benim ayaklarım tutmuyor sallayamam diyo Ben de salıncak araştırıyorum şimdi çok iş görecek gibi duruyor
Kesinlikle çok kurtarıcı anneye nefes aldıran bir icat Bu sabah Ekin mizirdandi üstümü giyene kadar verdim emziğini sonra mememi gösterdim emcek misin dedim direk emziği ağzından atıp ellerini ayaklarını heyecanlı heyecanlı sallamaya başladı çok akıllılar ya
Kızlar şuan arya kayınvalidemin kucağımında çocuğu bağıra bağıra seviyor deliricem ya sonra bana gülüyosunuz
Son ses ninni aç o bağırmaya başlayınca Ben sinirlenince karnı acıktı emecek diyip alıyorum hemen
Akşam yatmak bilmez sabah kalkmak bilmezBizim kızda ikinci öğretim oldu minseo
Bu kızlar bizi bitirdi acilen örgün öğretime geçmeleri lazım
Neden bunu yapiyorlar ya cidden cinnetlik Sonra biz bişey diyince alınıp ağlıyorlar. Elleme uyuyan çocuğa melekler bile dokunmaz derdi babannem. Zaten uyutana kadar akla karayı seciyoruz bi de senin 2 tane. Memelerimi rahat mi bırakın de konusturma valla gelip sevmesi değil gece gündüz bakan biliyor derdini zorluğunu. Uzaktan konuşmak çok kolay...

Ilk ictigimde esim de sasirdi bayagi süt olmustu o zorladi alalim alalim diye hatta valla bilmiyorum benim bebiş doymuyor belki de her 2 memeyi emiyor üstüne 4 ölçek de mama yapiyorum anca doyuyor oburix
Kusuyor mu peki 4 ölçek maşallahı varmış kız emdikten sonra ben arada veriyorum mama 2 ölçekten fazla versem kusuyor

Kusuyor mu peki 4 ölçek maşallahı varmış kız emdikten sonra ben arada veriyorum mama 2 ölçekten fazla versem kusuyor
Yok hiç kusmadi dogdugundan beri sadece 1 kere kustu o zamanlar da metsil diye damla veriyordum belki de o damladandir daha da kusmadi. 26 gun olmus 1,2 kg almis benim oglan

Ooo masallah bir memeyi max 7-8 dk emip uyuyan kızımın gözü yaşlı
Benim ki memeyi emiyor süt kalmayinca memeyle kavga ediyor biberonu da getirince heyecandan biberonun ucunu agzina denk getiremiyor masallah diyim zaten 2900 dogmustu 2600e dusmustu simdi 4 kilonun ustunde

Ben her emzirmeden sonra mama veriyorum lıkır lıkır iciyor valla acaba mamadan mi çok seviyor

Yok hiç kusmadi dogdugundan beri sadece 1 kere kustu o zamanlar da metsil diye damla veriyordum belki de o damladandir daha da kusmadi. 26 gun olmus 1,2 kg almis benim oglan
Maşallah canım demek ki anca yetiyor mama paralarını biriktirin siz metsil benin kızı mahvetmisti sabaha kadar yediğini kustu çocuk

Neye göre değişiyor bu sınırlar bana da beş demişlerdi baktıgımda amerika 6 diyormuş Türkiye beş mi o zaman. Canım haber ver mutlaka dualarım seninle hiç canını sıkma bana beni arayan kadın tedavisi erken teşhisle çok kolay oluyor demişti ben çok Üzülünce telefonda, hakkımızda hayırlısı Allah hep daha beterinden korusun diye dua edelim

Ben her emzirmeden sonra mama veriyorum lıkır lıkır iciyor valla acaba mamadan mi çok seviyor
Bilmiyorum ki canım aslında çocuğun hareketlerinden az çok anlarsın Ekin aç olduğunda ingaaa diye ağlar mesela gazı olduğunda ıkına sıkıla ağlıyor napicagini şaşırıyor hem aranıyor hem emmek istemiyor falan biraz bebeği tanıdıktan sonra anlıyorsun aslında ben mama vermiyorum arada sütüm olmadığını hissedersem o an takviye yapıyorum ya da Ekin bazen emdiği halde uyuyamamissa yapiyorum heralde doymadı diye

Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alalım

Uyuyan çocuğu uyandırmak ne gerçekten aynıyaaaaa delirtcek bunlar bizi

Alkışlıyorum ya

Canım pekmezli ayva hoşafı da dene o da çok arttırıyor sutu

Evet boyle kafan gidip geliyor gibi farkli bir sey Parol falan alinca hafifletiyor serum da iyi geldi bana.sen uygulamadin degil mi anestezi uzmaninin soyledigini
Hafiflemesine sevindim canım çok şükür etki ediyosa acı kahveye aban bol su ile tuvalete çık. Ben 1sene önce devlette basit ameliyat için spinal aldım tecrübem ordan. Doğum için anestezi uzmaniyla konustugumda bu yaşadığım ağrıyı anlattım o da bunu önerdi ama çok şükür ağrı olmadı hatta devlette yaptıklarında belim çok acımıştı bu defa hissetmedim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…