daha once denemek icin 2 tane aldim bayagi süt yapmisti, goguslerim agriyordu artik. Etkisini gorunce magazadan 24 al 12 öde kampanyasindan 24 tane aldim iciyorum 4 gündür ilk ictigim etkisi olmadi anlamadim bu işiKızlar e bebekte satılan mavi promalt içeceği sütü cok arttırıyormuş birkaç kişiden duydum aklınızda olsun ben de sipariş edicem bugün
Allah Allah vücut alıştı mi naptıdaha once denemek icin 2 tane aldim bayagi süt yapmisti, goguslerim agriyordu artik. Etkisini gorunce magazadan 24 al 12 öde kampanyasindan 24 tane aldim iciyorum 4 gündür ilk ictigim etkisi olmadi anlamadim bu işi
Biz doğduğumuzdan beri böyleyiz. Doğduğu gün hastaneyi hoplattı 2 gün ne yaptıysak susturamadık.. evde bir Ordu var neredeyse yardım eden ama hepimiz pertiz. Altına yaptığı saniyesinde yaygarayı koparıyor, gazı varsa, uykusu varsa, acıkırsa, oda sıcak olursa.. öyle böyle ağlama değil doktora götürdüm 2 sefer bi ağrısı mı var diye bir şeyi yok. Mama saati geliyor uyandırmıyorum uyandırıp altjnı değiştirip mamasını verip gazını çıkartıyorum bunsefer uyumuyor 2 saat geçiyor bi sonraki mama zamanı geliyor onzaman başlıyor uyumaya i..Kızlar çok yoruldum yaaa gerçekten. Gaz çıkardık yemek yedik altımız temiz uyksuuzluktan bayılıcsz ama asla uyumuyoruz
Ilk ictigimde esim de sasirdi bayagi süt olmustu o zorladi alalim alalim diye hattaAllah Allah vücut alıştı mi naptı
Senin zaten yüklenmiş o program mevcut bünyedeBence ilk bebekte oyle hemen yuklenmiyor.Ben de ayni senin anlattigin gibiydim.Biri sevince cokta kiskaniyordum. Bu 2. Bebegimde direk annelik duygusu yuklendi cok farkli ya. Ve biri sevince kiskanmiyorum olgunlastiysam demek 2.yleEsim diyor iki cocuk annesi olunca simdi tam kadin oldun
Aynen canım ama sonradan yükleniyorYa sanki beni anlatmışsınbirtek ben böyleyim sanıyordum kutsal bir analık yüklenecek sandım doğumdan sonra, hamileliğimde de gelmemişti o his bana. Ama şuan yavaş yavaş geliyor, kimse dokunmasın istiyorum bebeğime
Çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah basit bir üşütmeden kaynaklıdırKızlar günaydın...
Akşam çok kötü bir gece yaşadım resmen. Kızım gece kalkıp kalkıp kustu sürekli. Koştuktan sonra da ağladı sürekli, ağlama sesine küçük olan uykusundan korkarak uyanınca o da aglamaya başladı . Hep bu kısır döngü içinde geceyi geçirdim
Ayakta sallamayı hiç denemedim alışmasın diyeReflü yatağını ayaginda bebegi uyutmak icin benim gibi sallayan var mıben bacagima koyup salliyorum böyle whhshs
Kesinlikle çok kurtarıcı anneye nefes aldıran bir icatEmzik vermeyin vs diyen cokta emzik abartmadikca anneye buyuk rahatlik ya. Dun aksam ben de basladim hemen tuttu emme refleksi cok olan bebekler emzigi cok seviyorlar. Altini degistiriken kipir kipirdi emzigi verince sakince degistiriyorum memeye dustu mu emzigi veriyorum ama uzunca sure agzinda birakmiyorum.
Son ses ninni aç o bağırmaya başlayıncaKızlar şuan arya kayınvalidemin kucağımında çocuğu bağıra bağıra seviyor deliricem ya sonra bana gülüyosunuz
Bu kızlar bizi bitirdi acilen örgün öğretime geçmeleri lazım
Neden bunu yapiyorlar ya cidden cinnetlikbizimki pışpışlıyorum diye uyuyan çocukları uyandırıp kucaklıyor sonra iyice yaygara kopunca “ aç mısın seeeğğğğnn, abuuu pirenseslerim beniimmmm “ diye bağırıp iyice uykularını açıyor. ve konu benim memelerimde bitiyor. sonra ben dinlenip süt üretemeden akşamı ediyorum. en son yine “ aç bu çocuk meme arıyor “ oluyor.
nasıl delirmeyeyim ?
Ooo masallah bir memeyi max 7-8 dk emip uyuyan kızımın gözü yaşlıIlk ictigimde esim de sasirdi bayagi süt olmustu o zorladi alalim alalim diye hattavalla bilmiyorum benim bebiş doymuyor belki de her 2 memeyi emiyor üstüne 4 ölçek de mama yapiyorum anca doyuyor oburix
Kusuyor mu peki 4 ölçek maşallahı varmış kız emdikten sonraIlk ictigimde esim de sasirdi bayagi süt olmustu o zorladi alalim alalim diye hattavalla bilmiyorum benim bebiş doymuyor belki de her 2 memeyi emiyor üstüne 4 ölçek de mama yapiyorum anca doyuyor oburix
Yok hiç kusmadi dogdugundan beri sadece 1 kere kustu o zamanlar da metsil diye damla veriyordum belki de o damladandir daha da kusmadi. 26 gun olmus 1,2 kg almis benim oglanKusuyor mu peki 4 ölçek maşallahı varmış kız emdikten sonraben arada veriyorum mama 2 ölçekten fazla versem kusuyor
Benim ki memeyi emiyor süt kalmayinca memeyle kavga ediyor biberonu da getirince heyecandan biberonun ucunu agzina denk getiremiyorOoo masallah bir memeyi max 7-8 dk emip uyuyan kızımın gözü yaşlı
Ben her emzirmeden sonra mama veriyorum lıkır lıkır iciyor valla acaba mamadan mi çok seviyorKusuyor mu peki 4 ölçek maşallahı varmış kız emdikten sonraben arada veriyorum mama 2 ölçekten fazla versem kusuyor
Enfeksiyona acik hale geldigimiz icin. Hem aciklik hala bi sure oluyor hem dikisler hem de suttur dogumdur bagisiklik dusuk diye...Bende özelde doğum yaptım ikisinde de. Neden veriyorlar antibiyotik
Maşallah canım demek ki anca yetiyor mama paralarını biriktirin sizYok hiç kusmadi dogdugundan beri sadece 1 kere kustu o zamanlar da metsil diye damla veriyordum belki de o damladandir daha da kusmadi. 26 gun olmus 1,2 kg almis benim oglan
Neye göre değişiyor bu sınırlarİnşaAllah sizin sonuçlar güzel çıkar canımBana da sınır 6 dedi hemşire. Bugun sonucun 20 çıktığını öğrendim. İçim dayanmıyo günlerdir ben de ölü gibi geziyorum. Tsh ile ilgili internete baktığımda daha çok psikolojim bozuluyo. Şimdi doktora gidiyorum inşaAllah güzel bişeyler söyleyip içimi rahatlatır
Bilmiyorum ki canım aslında çocuğun hareketlerinden az çok anlarsın Ekin aç olduğunda ingaaa diye ağlar mesela gazı olduğunda ıkına sıkıla ağlıyor napicagini şaşırıyor hem aranıyor hem emmek istemiyor falan biraz bebeği tanıdıktan sonra anlıyorsun aslında ben mama vermiyorum arada sütüm olmadığını hissedersem o an takviye yapıyorum ya da Ekin bazen emdiği halde uyuyamamissa yapiyorum heralde doymadı diyeBen her emzirmeden sonra mama veriyorum lıkır lıkır iciyor valla acaba mamadan mi çok seviyor
Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alalımİnşaAllah sizin sonuçlar güzel çıkar canımBana da sınır 6 dedi hemşire. Bugun sonucun 20 çıktığını öğrendim. İçim dayanmıyo günlerdir ben de ölü gibi geziyorum. Tsh ile ilgili internete baktığımda daha çok psikolojim bozuluyo. Şimdi doktora gidiyorum inşaAllah güzel bişeyler söyleyip içimi rahatlatır
Uyuyan çocuğu uyandırmak ne gerçekten aynıyaaaaa delirtcek bunlar bizibizimki pışpışlıyorum diye uyuyan çocukları uyandırıp kucaklıyor sonra iyice yaygara kopunca “ aç mısın seeeğğğğnn, abuuu pirenseslerim beniimmmm “ diye bağırıp iyice uykularını açıyor. ve konu benim memelerimde bitiyor. sonra ben dinlenip süt üretemeden akşamı ediyorum. en son yine “ aç bu çocuk meme arıyor “ oluyor.
nasıl delirmeyeyim ?
Alkışlıyorum yaAy ben dayanamam catlarim cvp vermesem ama gerçekten cvp vermemek en iyisi ne karisiyolar anlamıyorum benimkide ilk çocukta öyle karisacakti yerini falan yaptı hep sonra ben bı sinir krizi geçirdim eşimle birbirimize girdik onlarda bizdeydi bida gelemedide karisamadida esimede teselli verdi boşanmak kadının hakkı eğer istiyosa Bosanin diye çok iyi niyetli ya kadın haklarindusunur olmustu :))herkes kendi doğurduğu çocuktan mesul olsun ya fikir verebilirler ama emir vermeleri hoş değil lafa gelince e sizde kaynana olcaksiniz e olalım ya aynısı olmicamiza eminim ama kimsede kimseyi sevmek zorunda değil saygı çerçevesinde ahir ömrümüzü bitirip gidelim yeter
Ooo olaya bakbnm kocam da resmen babyshower yaptı ya babalık öncesi çıkıp eğlenmece düzenledi arkadaşları ve ben evde oturdum hakettin dedim 9ay bebemizi tşıdın ağrılar acılar içinde ne diyim
Canım pekmezli ayva hoşafı da dene o da çok arttırıyor sutuİnşallah artar kuzum heder oldum şırınga ile mama vermekten, çocuğumun ağzı yara olacakhurma,incir yiyorum. bestlak, malt ve solgarın vitaminini aldım bi 5 gün deneyeceğim..
Silikon meme ucunu başta aldı onunla emiyordu da bir kere kullanmadım şimdi mümkün değil almıyor, bütün markaların silikon ucunu aldırdım eşime hepsini denedim yok öğürüyor. Arifoğlunu da alayım herşeyi deneyeceğim
Hafiflemesine sevindim canım çok şükür etki ediyosa acı kahveye aban bol su ile tuvalete çık. Ben 1sene önce devlette basit ameliyat için spinal aldım tecrübem ordan. Doğum için anestezi uzmaniyla konustugumda bu yaşadığım ağrıyı anlattım o da bunu önerdi ama çok şükür ağrı olmadı hatta devlette yaptıklarında belim çok acımıştı bu defa hissetmedim bile.Evet boyle kafan gidip geliyor gibi farkli bir sey Parol falan alinca hafifletiyor serum da iyi geldi bana.sen uygulamadin degil mi anestezi uzmaninin soyledigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?