2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bana doktor her iki memeyi emzir sonra mama ver demisti o zamandan beri hep bunu yapiyorum ilk başta yarim ölçekle başlamıştım, dedigin gibi mama dayanmaz ama brn stokladim mamayi
Maşallah canım demek ki anca yetiyor mama paralarını biriktirin siz metsil benin kızı mahvetmisti sabaha kadar yediğini kustu çocuk
Zaten stok yaptim bile

Eklentiler

• 20230330_155638.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 69
Bana doktor her iki memeyi emzir sonra mama ver demisti o zamandan beri hep bunu yapiyorum ilk başta yarim ölçekle başlamıştım, dedigin gibi mama dayanmaz ama brn stokladim mamayi
İlk haftalar için mi dedi canım hep mi öyle yap dedi? Bana ilk 1 hafta ver dediler sarılık olmasın diye sonra aranırsa ver dediler ben azaltmaya başladım mamayi azalttikca sütüm arttı zaten daha çok emdiği için sonra 1 ay kontrolünde mamayı tamamen kes artık sütün yetiyor doyuyor dedi dr ama ben zorda kaldıkça veriyorum 2-3 günde 1 falan

Bu arada bugün bu biberonu aldim o kadar rahatladim ki bunun bir büyüğü vardi agzinin kenarlarindan hep sizdiriyordu şimdi sorunsuz mis gibi içiyor sizdirma falan sıfır

Eklentiler

• 20230330_162108.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar D vitamini basladiniz mi? Saglik ocagi bi tane verdi (monivit d3) ama kizimda aycicek yagi icerdigi icin doktoru baska vitamin yazmisti. Simdiki doktor da ogluma ocean vitamin d3 yazdi (sari kutulu olandan). Ocean icin 2 yas sonrasi yaziyor uzerinde, kullan var mi? Doktor hemen baslayin dedi bize...

Bu arada bugün bu biberonu aldim o kadar rahatladim ki bunun bir büyüğü vardi agzinin kenarlarindan hep sizdiriyordu şimdi sorunsuz mis gibi içiyor sizdirma falan sıfır
Canım boyutu büyük olanların akışı daha hızlı oluyor zaten şuan küçükle vermek lazım diğerleri akıtır

Evet canim ocean yazdi bize de onu veriyorum ben. Sağlık ocağının verdiğini de verebilirsin dedi ama benim içime sinmedi onu kendim kullanıyorum

Evet canim benimki de bundan. Bende hem buyutun hem kucugu var. Gecen bir is icin 2 saat cikmam gerekti. Sagdim biraktim. Oglum tereddutsuz icmis. Hemen hemen her cocuk tutuyor bunu...gule gule kullanin...

Canım bize de ocean yazdı ondan kullanıyoruz

Evet canim ocean yazdi bize de onu veriyorum ben. Sağlık ocağının verdiğini de verebilirsin dedi ama benim içime sinmedi onu kendim kullanıyorum
Tamam canim sagol. Basliyayim ben de...Bana kadin dogum bolca yazdi, emzirme donemi kulkanilan kan ilacli, osteocare, antibiotic, genital kremler, pansuman Vs icin yok yok

Canım boyutu büyük olanların akışı daha hızlı oluyor zaten şuan küçükle vermek lazım diğerleri akıtır
1 aylik olani vardi zaten dedim birkac gun kalmis 1 aylik olmasina deniyim ama olmadi gittim kücüğünü aldim o da ben de rahatladik bilsem en baştan alirdim nuk vardi o cok hizli akitiyordu sozde 0 6 aylikti

Evet canim benimki de bundan. Bende hem buyutun hem kucugu var. Gecen bir is icin 2 saat cikmam gerekti. Sagdim biraktim. Oglum tereddutsuz icmis. Hemen hemen her cocuk tutuyor bunu...gule gule kullanin...
Cidden çok çok iyi bosuna macera aramaya gerek yokmus

Hafta sonu kv lere gittik. Kimse çocuğu almasın diye ben ne yaptım peki cocugu kanguruya koydum e tabi çocuk sürekli uyudu uyuyan çocuk ellenmez dedim tüm süre boyunca bahçede kızla dolandım oyun oynadım ve arabaya binip bahçeden çıktığımız gibi kangurudan çikarttim

Ya harikasın benim de eşimin babaannesi dedesi bebek görmeye gelecek haftaya. Babaanne temas bağımlısı ve beni sinir edecek biliyorum bugün kanguru siparişi verecektim ben de sırf bu yüzden yemin ederim

Bize de ocean verdi canım bizde onu kullanıyoruz

Tam cinnet geçirmelik kızmıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…