2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de sırf şu yüzden sağımdan soğudum. Bi şans daha vericem başka uçla ama yine göğüs uçlarım acıyacak diye korkuyorum
şu basit seyle oyle guzel sağim oluyor ki bilmiyorum herkeste işe yariyor muBen sagim yapmiyorum ama oglum cok.uyuyup uyanmiyorsa sagip veriyorum ya da goguslerim cok şisince. Pompa kismini bir defa sikip birakiyorum hazne.kismi dolmaya basliyor. Hic agritmiyorda.

Eklentiler

• 20230401_151014.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 90
Eczaneden serum al bir poşet canım. Şırınga ile çekip haznesine koy o şekilde kullan. İlaç olayı doktor reçete ederse kullanıyorsun şuan serum ile kullanabilirsin.

Canım ben bunu bi kaç kere denedim öyle aman aman dolmadı ben de bunla mı ugrasicam diyip kenari attim belki de benim sütüm çok olmadığı için işe yaramamistir zaten sütüm falan da akmıyor benim hiç öyle şakır şakır atletim falan kirlenmez hiç. Sanırım çok sütü olanlar için daha etkili bu manueller

Deisa bi maske başlığı var bi de böyle bi başlığı. Maske bebekte öksürük olduğunda ve ilaç verileceğinde kullanılıyormus ben bunu kullaniyorum şuan uyurken basının ucuna koyuyorum

Eklentiler

• IMG_20230401_151518.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20230401_152029.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 79
Ya evet mantıklı düşününce öyle gerçekten. Sadece sütle beslediğimde doktor sütün yüzde seksen yetiyor yüzde yirmiyi takviye etmen gerek dedi ne diye sağıp sağıp kendime heyecan aradım bilmiyorum
Benimde baby mom canım arada masaj kısmına getiriyorum ben sagim yaparken oyle denesen.
Masaj kısmı sağım başladığında ilk çalıdan kısım mı canım?

Ben basta yontemini anlammamistim.olmadi attim bir koseye ise yaramiyor deyip. Sonra goguslerimden rahatsiz.olunca taktim bir.kere sikip biraktim baktim doluyor durmadan pompalamiyorsun zsten. ben de sagma işiyle ugrasamam zaten emsin gitsin diyorum zsman zaman yapiyorum

Denemen lazım canım makinaya hakim olman lazım bide

Kizlar bu arada benim ilk hamileigimdeki grupta petibor bisküvi yiyip sutum cok artti diyenler vardi.

Benimkinin dün 10. Günde düştü, benimkinde de kanama oldu hafif normal dedi doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…