şu basit seyle oyle guzel sağim oluyor ki bilmiyorum herkeste işe yariyor muBen de sırf şu yüzden sağımdan soğudum. Bi şans daha vericem başka uçla ama yine göğüs uçlarım acıyacak diye korkuyorum
Eczaneden serum al bir poşet canım. Şırınga ile çekip haznesine koy o şekilde kullan. İlaç olayı doktor reçete ederse kullanıyorsun şuan serum ile kullanabilirsin.Kızlar nebülizatör önerdi doktor burnu tıkandığı için bebeğin, hemen medikalciden aldık, içine ilaç koymaktan falan bahsediyor kitapçık ne ilacı koyuyorsunuz buna ? Ben sadece buhar veriyor zannettim anlamadım ya?
Canım ben bunu bi kaç kere denedim öyle aman aman dolmadı ben de bunla mı ugrasicam diyip kenari attimşu basit seyle oyle guzel sağim oluyor ki bilmiyorum herkeste işe yariyor muBen sagim yapmiyorum ama oglum cok.uyuyup uyanmiyorsa sagip veriyorum ya da goguslerim cok şisince. Pompa kismini bir defa sikip birakiyorum hazne.kismi dolmaya basliyor. Hic agritmiyorda.
Ya evet mantıklı düşününce öyle gerçekten. Sadece sütle beslediğimde doktor sütün yüzde seksen yetiyor yüzde yirmiyi takviye etmen gerek dedi ne diye sağıp sağıp kendime heyecan aradım bilmiyorumCanım ben şuan sağım yapmıyorum ama ilk sütüm indiğinde mastit olacak gibiydim çok dolmuştu göğüslerim o yüzden birini emzirirken diğerine mochi takıyordum güzel doluyordu. Şuan mochi takmıyorum uzun zamandır ve elimle sıktığımda bazen damla damla geliyor bazen hiç süt gelmiyor. Sol göğsümde süt kanalı tıkandı bugün mochiyi bi takayım oraya dedim 10 damla süt anca geldi. Ama kilo alımı gayet iyi çişli kakalı bez sayısı gayet iyi. Doktor kontrolümüzde de çok iyi her şeyi dedi. Sadece süt ile besleniyor bu arada. O yüzden sağdığına bakma bence bu konuda en belirgin unsur kilo alımı ve çişli bez sayısı. Belki dediğin gibi canın acıdığı için sağımı verimli yapamamışsındır belki makine iyi değildir vs bir sürü sebebi olabilir. Ben de mochiyi boş görünce bi gerildim niye süt yok diye sonra durdum düşündüm her şey yolunda sakin ol dedim kendime. Lohusalığın ilk zamanları olsa hüngür hüngür ağlıyodum şuan
Masaj kısmı sağım başladığında ilk çalıdan kısım mı canım?Benimde baby mom canım arada masaj kısmına getiriyorum ben sagim yaparken oyle denesen.
O da etkilimi ya ilk defa duydumBizimki de hep sola dönüyor doktor hamilelikte hep aynı yöne yatmanızdandır dedi kafası da hafif eğimli o yöne ama ben de sorayım tekrar doktora
Ben basta yontemini anlammamistim.olmadi attim bir koseye ise yaramiyor deyip. Sonra goguslerimden rahatsiz.olunca taktim bir.kere sikip biraktim baktim doluyor durmadan pompalamiyorsun zsten. ben de sagma işiyle ugrasamam zaten emsin gitsin diyorum zsman zaman yapiyorumCanım ben bunu bi kaç kere denedim öyle aman aman dolmadı ben de bunla mı ugrasicam diyip kenari attimbelki de benim sütüm çok olmadığı için işe yaramamistir zaten sütüm falan da akmıyor benim hiç öyle şakır şakır atletim falan kirlenmez hiç. Sanırım çok sütü olanlar için daha etkili bu manueller
Acı varsa hata vardır cnm bunu unutmaBen de sırf şu yüzden sağımdan soğudum. Bi şans daha vericem başka uçla ama yine göğüs uçlarım acıyacak diye korkuyorum
Denemen lazım canım makinaya hakim olman lazım bideDeneye deneye mi bulcam peki benim için baya sancılı oluyor
Aa elle sağım denemedim youtubedan video izleyip deneyebilirim aslında. Çok teşekkür ederim
Canım teşekkür ederim bence de öyle dün boşa kendimi yıprattım sanırım
Bir rheaa kolay yetişmiyorEşim de kolay bu hale gelmedi tabi hala yontulması gereken yerleri var tabi
Benimkinin dün 10. Günde düştü, benimkinde de kanama oldu hafif normal dedi doktoru.Kizlar gunaydin. Aranizda bebeginin gobegi kanayan olmustu sanki. Dun sabah oglumun gobegi dustu 5. Gunde yani. Icinde biraz kalinti kalmis gibiydi dokunmadim hic banyo yaparsam yumusar diye. Simdi uzerini degistirirken baktim zibini kan olmus. Henuz bir doktoru da yok ne yapsam bilemedim.
Evet öyleymiş iki doktor da öyle dedi, ben de sürekli sola yatmıştım zaten.O da etkilimi ya ilk defa duydum
Hemen aldırdım eşime onu da deneyeceğimKizlar bu arada benim ilk hamileigimdeki grupta petibor bisküvi yiyip sutum cok artti diyenler vardi.
Canım okuyamadım çok detay ama silikon uç kullanıyor musun?Ben de sırf şu yüzden sağımdan soğudum. Bi şans daha vericem başka uçla ama yine göğüs uçlarım acıyacak diye korkuyorum
Merhaba
Bir haftada tamamen geçtiNe kadar sürede geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?