- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Süpermiş, helal olsun diyorum. Çok şanslısınız biz de böyle bir dr bulabiliriz inşallahEvet cnim yapıyor. Hatta ilk kontrolü daha detaylı yapıyor. Mesela kızımda mongol lekesi varmış doktor gösterdi anladı işin garip tarafı yine kızımda ayak baş parmağında gamze varmışonu da 5 aylıkken doktor bana göstermişti bak ayak baş parmağında gamze var diye ben şok olmuştum
Hatta en uzun kontrolü 6.ay ek gıda başlangıç süreci. O zaman birde ses kaydı al dediklerimi unutmayın ck anlatıyorum takıldığın yerde tekrar tekrar dinle diyor canımız doktorumuzeğer bir gün yolunuz düşerse bu tarafa mutlaka gelmeden kendisine randevu alıp genel kontrol yaptırabilirsiniz.
Kizlar gunaydin. Aranizda bebeginin gobegi kanayan olmustu sanki. Dun sabah oglumun gobegi dustu 5. Gunde yani. Icinde biraz kalinti kalmis gibiydi dokunmadim hic banyo yaparsam yumusar diye. Simdi uzerini degistirirken baktim zibini kan olmus. Henuz bir doktoru da yok ne yapsam bilemedim.
Eşine alkış benim eşim bana onlar misafir değil istedikleri zaman gelicekler demişti bırak laf söylemeyi bana neler söyledi:) aramak en doğrusu gelmede' once bizimkiler Cat kapıAnlatmıştım daha önce, kızım doğduğunda paldır küldür yatak odama girince eşimle baya tartıştık ve o da babasına uygun bir dille bize gelmeyin, biz sizi ziyarete geliriz dedi (yil 2020)o günden sonra 1 kere geldiler oda oğlan doğduktan 1 hafta sonra, kp eşimi arıyor işte gelmeyi düşünüyoruz diye eşimde dedi gelin tabi baba diye ama kp Rheaa ya sor müsaitse kabul ederse geleceğiz diye geldiler ben hiç bır şey yapmadım eşim kahve vs yaptı 1 saat oturup gittiler sonra.
Kesinlikle katılıyorum acaba evlenir mi bu kıskançlıkla, hasetleO kızın ilerde oğlu olsa gelinine neler yapar
Diğerlerini sürdüğümde desitin sürmüyorum diğer ikisini karıştırarak sürüyorum bunu doktor yazdı ben kopyalayıp yakıştırdım. Valla geve yatarken de hepsini bir sürdüm desitinde dahil csnımBen desitin kullanıyorum diğerlerini de alayım aynı gün kullanıyorsun değil mi hepsini tam kullanımını anlayamadim
Bir sey surdun mu canim gecti mi sonra kendi kendineGöbeği düştükten sonra zıbınıa lekeleke kanlar gelmişti kuzum bziimde
Ben hep uyku sersemi veriyorum memeyi yoksa almıyor beni de canım. Silikon başlık takınca açıyor. Meme başı şaşkınlığı yaşıyormuş bebekler. Sapımda benimde 20 cc gelştor zaten dolduğundan berş az sütüm o yüzden doktor. Ama takviyesini arttırdı. Emmes azalırsa sütün de azalır demişti doktor bana bende uğraşıyorum olanıda tamamen bitirmeyeyimGeçen gün sütümü sağmıstım kızlar bir iki dkda 20 cc çıkmıştı şimdi yine sağayım dedim o kadar az çıktı ki canım aşırı sıkıldı neden böyle oldu bu hafta mama da verdim diye sütüm mü azaldı acaba böyle bir şey yaşayan var mi bu arada alin bir iki dk emip uyuyor memede emzirmek aşırı zorlaştı. Mamayı uyurken bile içiyor ama.
Cok sagolun kizlar ya sizde olmasanizGunaydin, az az kanama oluyor canim. Bizim doktor normal bulasma seklinde kanama olabilir demisti. Dusunce bir gun daha bekleyin denildi bize, sonra banyosunu yaptirdik...
Ben de banyo yaptirdiktan sonra o sekilde yaparim diye.dusunmustum de sabah kan gorunce tedirgin oldumGünaydın canım, kulak temizleme çubuğuyla içini temizle demişti doktor bana. Kalıntı olması normal, bir kaç gün bezini açtığında görebilirsin
Merhaba, benim oglum henuz 3 saat hic uyumadiMerhaba, bir şey sormak istiyorum. Bebeğim 16 günlük bugün. Hala max 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Çevremde çoğu kişi uyandırma kendisi uyanır aciktiginda diyor ama ben kan şekeri düşer diye korkuyorum. 3 saatte bir uyandırıp emzirmeyi ne zaman bırakmak gerekiyor ? Sizlerden bırakan var mı siz nasıl ilerliyorsunuz bu konuda ? Kilo alımına göre mi karar vermek gerekiyor bu duruma ? Şimdiden teşekkürler
Çok kan yoktu kuzum o yüzden bişey sürmedim normal dedi herkesBir sey surdun mu canim gecti mi sonra kendi kendine
Kuzum ben 1 aylığa kadar 2 saatte bir devam ettim ama gündüz. Gece kendi ne zaman uyanırsa emzirdim. zaten max 3 4 saati buluyor. 2 gündüz bazen uyumadığı ve ağladığı zamanlarda yarım saatte 1 satte bile emzirdim. Daha çok gündüz emdi. Sarılık kan şekeri bişey olmadı çok şükürMerhaba, bir şey sormak istiyorum. Bebeğim 16 günlük bugün. Hala max 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Çevremde çoğu kişi uyandırma kendisi uyanır aciktiginda diyor ama ben kan şekeri düşer diye korkuyorum. 3 saatte bir uyandırıp emzirmeyi ne zaman bırakmak gerekiyor ? Sizlerden bırakan var mı siz nasıl ilerliyorsunuz bu konuda ? Kilo alımına göre mi karar vermek gerekiyor bu duruma ? Şimdiden teşekkürler
Bizimkini bıraksam 4 saati geçiyor bu kadar uyuması da korkutuyor pimpiriklilik mi yapıyorum bilmiyorum ama mis gibi uyuyan çocuğu gecenin körü uyandırmak da zor geliyor. Teşekkür ederim yorum içinMerhaba, benim oglum henuz 3 saat hic uyumadi2 saat maximum ve uyaninca cok ac oluyor. Sarilik riski yoksa, kilosu iyi ise ben olsam uyandirmam acikcasi... Masallah diyorum nazar olmasin
Ben de gündüz ne zaman isterse emziriyorum ama gece alarm kuruyorum hala 3 saati geçmesin diye o nedenle diğer anneler nasılsın yapıyor diye sormak istedim çok teşekkür ederimKuzum ben 1 aylığa kadar 2 saatte bir devam ettim ama gündüz. Gece kendi ne zaman uyanırsa emzirdim. zaten max 3 4 saati buluyor. 2 gündüz bazen uyumadığı ve ağladığı zamanlarda yarım saatte 1 satte bile emzirdim. Daha çok gündüz emdi. Sarılık kan şekeri bişey olmadı çok şükür
Merhaba benim bebeğim 24 günlük doktor üç saati geçirme dedi ki benim kızımı bıraksak sabaha kadar uyur uykucuMerhaba, bir şey sormak istiyorum. Bebeğim 16 günlük bugün. Hala max 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Çevremde çoğu kişi uyandırma kendisi uyanır aciktiginda diyor ama ben kan şekeri düşer diye korkuyorum. 3 saatte bir uyandırıp emzirmeyi ne zaman bırakmak gerekiyor ? Sizlerden bırakan var mı siz nasıl ilerliyorsunuz bu konuda ? Kilo alımına göre mi karar vermek gerekiyor bu duruma ? Şimdiden teşekkürler
Canım ben anlamıyorum ki gece uyandırdım memem taş gibiydi bebek emerken ağzı süt doluyor resmen yanlardan akıyor sağarken neden az çıktı hiç anlamadım ben de her mıkırdandıgında ağzına veriyorum memeyi ne kadar emerse kardır diyerek her emmeden sonra da 60-90 cc mama veriyorum doktor böyle devam gayet iyi gidiyorsun dedi. Umarım zamanla sadece memeye geçebilirizBen hep uyku sersemi veriyorum memeyi yoksa almıyor beni de canım. Silikon başlık takınca açıyor. Meme başı şaşkınlığı yaşıyormuş bebekler. Sapımda benimde 20 cc gelştor zaten dolduğundan berş az sütüm o yüzden doktor. Ama takviyesini arttırdı. Emmes azalırsa sütün de azalır demişti doktor bana bende uğraşıyorum olanıda tamamen bitirmeyeyim
Sağım makinan hastane tipimi cnm diğerleri az cikariri sütü makinadan veya yaptığın sagimdan kaynaklı az gelir zaten sertlesiyosa süt doludurMerhaba benim bebeğim 24 günlük doktor üç saati geçirme dedi ki benim kızımı bıraksak sabaha kadar uyur uykucu
Canım ben anlamıyorum ki gece uyandırdım memem taş gibiydi bebek emerken ağzı süt doluyor resmen yanlardan akıyor sağarken neden az çıktı hiç anlamadım ben de her mıkırdandıgında ağzına veriyorum memeyi ne kadar emerse kardır diyerek her emmeden sonra da 60-90 cc mama veriyorum doktor böyle devam gayet iyi gidiyorsun dedi. Umarım zamanla sadece memeye geçebiliriz
Makine baby mom markasının tekli elektrikli makinesi canım ama o kadar acıtıyor ki yani normal mi bu kadarı bilmiyorum. Acıdan belki cok verimli sağamıyorumSağım makinan hastane tipimi cnm diğerleri az cikariri sütü makinadan veya yaptığın sagimdan kaynaklı az gelir zaten sertlesiyosa süt doludur
Hoş geldi minikkuş28 martta geldi miniğimbizde geldik dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?