2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar yediğinize hala dikkat ediyo musunuz ya Yesekte gaz oluyor yemekte ne yicegimi şaşırıyorum

Ben genelde her şeyi yiyorum, soğuk olmamasına dikkat ederek.

Ben de şunu merak ediyorum; eşim bakla almış, bakla zamanı diye. Alerjik bir ürün diye yememek gerekir diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Çok geçmiş olsun canım, vardır bunda da bir hikmet; yaşadıklarımız boşuna değil. Sabrının sonu en güzel yere çıkar inşallah, Allah acil şifalar versin. Güzel yavrunu sağlıkla afiyetle büyüt inşallah

Evet canım hemşire önermişti bizede hemen geçiriyor pişiği
Cnm ben de şimdi aldım bu yorumu görüp bizimki de pişik olmuş hametana geçtik ama pek etkilemedi hamazşnc işe yarar umarım , her alt temizlemede mi günde bir iki kere mi belirtmiş miydi hemşire?

Yagli gevrekBen de hurmaya ve lokmalik topkek var uzumlu ona takmis.durumdayim ama ona dur demeliyim hurma neyse de

Şu aleti bir türlü kullanamamıştım, kullanmayı bilmiyormuşum bunun bi tık üst model lansinoh un var bende. Belki o da senin tarif ettiğin gibidir
Bunu ablam verdi bana ben de ilk.kullandim.mesaj attim hic bir.işe yaramiyor diyeSonra siktim isim vardi o.dakika.durdum sikmayi biraktim hazneyi elime aldim ne goreyim dolmus sasirdim nasil oldugunu eski sut muydu acaba dusundum tekrar bosalttim.icindekini denedim.meger yontemi oyleymisAma bence sutu az olanlara bu alet fayda etmez

Ben de gündüz ne zaman isterse emziriyorum ama gece alarm kuruyorum hala 3 saati geçmesin diye o nedenle diğer anneler nasılsın yapıyor diye sormak istedim çok teşekkür ederim
Evet cnm ben de 3saatte bir uyandırıyorum ama sarılık riskimiz var kilo da alması gerek, onlar olmasa belki uzatılabilir süre bilemiyorum.

Ciddi mi ya etraftaki herkeste illa emzir çok önemli, sütün azalır vb diye söyleniyor, resmen toplumsal baskı yiyorum eşim kv kasma rahat ol diyor, biraz kendimi rahatlattım, çocuk doysa yeter diyorum artık
Sen toplumada baskıya da bakma içinden geleni yap tabi imkan ölçüsunde herkes evladı için en iyisi ister ama en iyisi demek mecbur emzirme demek değil olduğu kadarı onun rizkinida Allah veriyor ben ilk cocugumda eşimin baskisi çoktu bide bebegnhep annesine vermek istiyordu ben emzirmek için resmen enfeksiyondan mahvoldum göğüs ucu koptu yaralar enfeksiyon çok çektim sırf KV almasın diye şimdi bakıyorum bı ise yaramamış çocuk yine onlara koşuyor:) bazen diyorum demek benim niyette pek halis değilmiş doğum yapan kadına eskiden al basması olurmus şimdi etraftan allarda basmalarda gelmiyor milletin çenesinden onlar bile kaçıyor:)))

Bakla yeme canım bence pek hoş olmaz bildiğim bebek için

Bakla çocuklarda favizm diye bir hastalığa sebep oluyor ağır bir besin. 2 yaş öncesi olması lazım yasakli besinler arasında. Emzirdigin için bence yeme canım. Sütünden geçebilir ben olsam yemezdim

Cnm ben de şimdi aldım bu yorumu görüp bizimki de pişik olmuş hametana geçtik ama pek etkilemedi hamazşnc işe yarar umarım , her alt temizlemede mi günde bir iki kere mi belirtmiş miydi hemşire?
Hangi bezi kullaniyorsunuz canim

Kizlar kullandiginiz ve memnun kaldiginiz eczanede satilan gaz damlasi önerir misiniz? Bu metsili dün kullandim allah belasini versin bugun bebegim yine 2 kere kustu, bir işe de yaramiyor olan bebeğe oluyor

Demi ama ben de direk onu dusundumAma ben emzirirken cok acikiyorum bir atistirmalik istiyor insanin cani. Normalde abur cubur vs yemem de emzirirken canim cok istiyor. Sizin istahiniz nasil benim baya acilmis istahim deli gibi acikiyorum
Benim her sey istiyor 15 kilo almistim. Suanda 8 kilosu gitti. Vermek yerine alicam sanirim

Kizlar ben de misafir hiç sevmem benim de kv ve kp gelmisti yani bi de onlar yük oldular şaka gibi neyse rahatsiz oldugumu anlayip erkenden gittiler. Zile de kagit yapistirdim zili çalmayin bebek uyuyor diye. Kapi calinca acmiyordum zaten. Birisi arayinca da bakmiyorum telefona kafa rahat hiç ugrasamam milletle

Prima premiumdu bugün onu da değiştirip sleepy natural aldık cnm umarım düzelir.
Anladım canım inşallah toparlarsiniz. Prima çoğu kişide pişik yapmış anlaşılan. Ben de molfix kullanıyorum memnunum kızım çok kaka çiş yapmasına rağmen pişik sorunu yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…